Spanyol bajnokság
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Re: Spanyol bajnokság
szerintem már az Elche ellen bebukjuk megint,szóval nem kell izgulnotok, esélyesebb,hogy már hétvégén bajnokavatás lesz a Ligában.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Én még mindig úgy vagyok vele, hogy nyerje az ATMA... Barcánál jobban egyik csapatot sem utálok, ne nyerjenek szart ezek a katalányok, sokkal inkább az Atlético, most leesik nekik egy, na bumm. Jövőre már sehol nem lesznek SZERINTEM.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Most is sok örömet lelünk majd az izgalmas bajnokságban.IkerCasillas írta:Ja, fúj, milyen szar hozzáállás, hogy nyerni szeretnének. Csak jelzem, hogyha nálunk is ilyen lenne a mentalitás, mint ott, akkor már szinte zsebben lenne a bajnokság.@Sonny írta:Na ez innentől "sima" Barca.
Sokakkal ellentétben én nem akarom,hogy az Atletico legyen a bajnok. Az ilyen örök vesztes/lúzer csapatok mint ők ne nyerjenek bajnokságot. Hajtottak,küzdöttek egész évben sokszor erőn felül már-már elhihették,hogy trófeát/trófeákat nyerhetnek,szépen essenek pofára maradjanak kupa nélkül aztán ez remélhetőleg annyira elveszi a kedvüket,hogy jövőre már nem lesz kedvük fickándozni.
Persze ehhez az kell,hogy nyerjük meg a BL-t,amit remélem nem szalasztunk el,mert az olyan csalódás lenne,amit leírni nem lehet...
Azt meg le kell szarni, hogy így izgalmasabb lett a bajnokság, jövőre remélem megint 2 csapatos lesz, és akkor boldoggá válhatsz.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Innentől simán el tudom képzelni, hogy barca bajnokság, atletico bl, mi meg verhetjük a mellényt a kupánkra meg a két bayern elleni meccsre.Ezért nyerjenek ők, mert úgysem mostanában fognak. A barca meg csak maradjon a seggén, semmit nem érdemelnek idén.
Olyan amatőrök vagyunk hogy FÁJ. Minek kell ennyire elbízni magukat a játékosoknak, minek kell ez a szaros állófoci? Miért kell elhinni, hogy a bayern után mi vagyunk a császárok hajtás nélkül nélkül is?
tipikus real nyavaja.
Micsoda forgatókönyv... BL döntőbe jutunk, kikap hétvégén az Atletico, erre mi történik? 2 döntetlen a ligában, a hetek óta öngólokkal, tizikkel és mákkal nyerő Barca pedig előttünk van. A végén behúzzák a ligát, az Atletico megnyeri a BL-t, a Real Madrid meg nyomhatja a "majd jövőre..." szlogent.
Persze amíg van matematikai esély a ligára, még nem adom fel, ahogy a BL-t sem, de most tekerjetek vissza vasárnap délután 7-ig, hogy akkor mi ment, és hogy most mi megy...
Persze amíg van matematikai esély a ligára, még nem adom fel, ahogy a BL-t sem, de most tekerjetek vissza vasárnap délután 7-ig, hogy akkor mi ment, és hogy most mi megy...
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Ja, fúj, milyen szar hozzáállás, hogy nyerni szeretnének. Csak jelzem, hogyha nálunk is ilyen lenne a mentalitás, mint ott, akkor már szinte zsebben lenne a bajnokság.@Sonny írta:Na ez innentől "sima" Barca.
Sokakkal ellentétben én nem akarom,hogy az Atletico legyen a bajnok. Az ilyen örök vesztes/lúzer csapatok mint ők ne nyerjenek bajnokságot. Hajtottak,küzdöttek egész évben sokszor erőn felül már-már elhihették,hogy trófeát/trófeákat nyerhetnek,szépen essenek pofára maradjanak kupa nélkül aztán ez remélhetőleg annyira elveszi a kedvüket,hogy jövőre már nem lesz kedvük fickándozni.
Persze ehhez az kell,hogy nyerjük meg a BL-t,amit remélem nem szalasztunk el,mert az olyan csalódás lenne,amit leírni nem lehet...
Azt meg le kell szarni, hogy így izgalmasabb lett a bajnokság, jövőre remélem megint 2 csapatos lesz, és akkor boldoggá válhatsz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára IkerCasillas 2014. május 7., szerda 23:11-kor.
- Bullet T
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
+1(ezt már korábban is leirtam), hányok attól a brigádtól. A tavalyi a kupadöntő illetve az idei évben való parasztságok (Főleg Costa megnyilvánulásai) utáltatták meg velem az Atleticót és ez csak rosszabb lenne ha bajnokok lennének. Mondjuk a Barcát se szeretem, legjobb lett volna ha nem lenne erről vita ,hogy mi lenne a legjobb nekünk, ugyanis engem főleg az érdekel, hogy mi elb*sztuk, pedig idén nem kelett volna valami nagyon nagy teljesitmeny,hogy behúzzuk...EZT MI CSESZTÜK EL...Ez nem ide tartozik, de ha az Atma behúzna a BL-t ellenünk....Hát azt már kajak nem viselném el....okakkal ellentétben én nem akarom,hogy az Atletico legyen a bajnok
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igaz, inkább a barca jöjjön közelebb hozzánk a bajnoki címeket tekintve. A barca valszeg fog nyerni a következő években is bajnokságot, az Atletico nem hiszem. Ezért nyerjenek ők, mert úgysem mostanában fognak. A barca meg csak maradjon a seggén, semmit nem érdemelnek idén.@Sonny írta:Na ez innentől "sima" Barca.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Na ez innentől "sima" Barca.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Én simán kinézem amúgy, hogy a Barca lesz a bajnok...senki ne lepődjön meg ha így lesz
- h3x0r
nyugi, jovo heten x-el a barca es az atleti is, utolso forduloban pedig a barca megnyeri a meccset es kesz is
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ezek után a retek Atletico ki ne merjen kapni az utolsó fordulóban....
Mondjuk még lehetünk bajnokok
Mondjuk még lehetünk bajnokok
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
csababarca írta:
Most nézem. 37. forduló:
Sport 1: AtMa-Malaga
Sport 2: Elche-Barca.
Sport 1: 21:00: Celta-Real. (felv.)
mondjuk ezen miért is lepődök meg....
AtMa - Malagát megértem, de a másik meccset...
a remélhetőleg 2. játszik a 8.kal...
vs.
a remélhetőleg 3. meg játszik a 14.kel.... és ezt adják...
a Real 3-0ra verte a Celtát, 67 (Benz), 82. (Bale) és 93. perces (CR) gólokkal, tehát nem volt finoman szólva se sima...
míg a Barca - Elche rangadót a Barca megnyerte 4-0ra, 7.perc, 16. perc, 63. perc, 69. perces gólokkal és a 48. percben Xavi még egy büntetőt is kihagyott...
Melyik meccset adjuk??? hát persze, hogy a Barcáét... arról már nem is beszélek, hogy ha jól néztem a Barca meccsére lesz stúdió is, gondolom Hegyivel.....
Totál nem logikus, bár gondolom a Sport TVnél nem akarták felvételről nézni a meccset, mert ott mindenki a Barca meccsére kíváncsi
Legalább nem kell majd hallgatni őket...
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
pheco írta:Azt lehet tudni, hogy a mélyen tisztelt sport tv hogyan fogja közvetíteni az utolsó két fordulót, ahol egyszerre lesznek a meccsek? Főleg a 37. forduló a kérdéses.
körkapcsolással,valószínűleg.
Vagy Sport 1-2 is ad meccset.
Utolsó fordulóban meg Barca-AtMa-n lesz a hangsúly,és gondolom ha történik valami Madridban,kapcsolnak oda.
Így logikus,szerintem.
Most nézem. 37. forduló:
Sport 1: AtMa-Malaga
Sport 2: Elche-Barca.
Sport 1: 21:00: Celta-Real. (felv.)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Eredmények.com-on néztem és ott vasárnap 7-re írja az összes meccset a Bilbao-Sociedad kivételével. Na mindegy, meglátjuk. Igen, az utolsó fordulóban valószínűleg mindkettőt adják
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
A 37. fordulóban ha jól látom, nem egyszerre lesznek a meccsek (csak részben):
május 11, vasárnap
18:45 Elche - Barca (Sport2)
19:00 Atma-Malaga (Sport1)
21:00 Celta - Real Madrid (Sport1)
Az utolsó fordulóban meg gyaníthatóan a barca-atma és a mi meccsünk is képernyőn lesz párhuzamosan.
május 11, vasárnap
18:45 Elche - Barca (Sport2)
19:00 Atma-Malaga (Sport1)
21:00 Celta - Real Madrid (Sport1)
Az utolsó fordulóban meg gyaníthatóan a barca-atma és a mi meccsünk is képernyőn lesz párhuzamosan.
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
HT: Team Acho (580684)
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azt lehet tudni, hogy a mélyen tisztelt sport tv hogyan fogja közvetíteni az utolsó két fordulót, ahol egyszerre lesznek a meccsek? Főleg a 37. forduló a kérdéses.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ez nehéz kérdés....az is jogos hogy a BL döntőben lévő lehetőség prioritás kell hogy legyen,de a liga is még képbe van és azért a legjobb a modric-xabi-dm kp-a.nmate írta:Illarra vagy Isco kell. Xabi szezonjának már vége, döntőben lévő formációt kell kitalálni és legalább egyik meccsen nyomni egy főpróbát.Toti írta:de remélem dm - modric - xabi kp lesz valladolidban szerdán, ha nem megint obizhatunk.
Kisérletezni meg muszáj lesz később.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Téma volt itt korábban, hogy mennyiszer szívja meg a Real a volt játékosai, régi fiataljai miatt a bajnokságban. Remélem Luis Enrique nem folytatja a sort...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Szerintem a Barca megcsapja az Atleticot az utolso forduloban ..nem tudtak oket megverni a ligaban blben sem es ki is zugtak toluk..annyira kezenfekvo hogy most fogjak lenyomni oket ezt le mernem fogadni..mas kerdes persze hogy nekunk hibatlanul hozni kene mind a 3meccset..Valladolidtol nem felek azt nagyon valoszinu hogy megcsapjak..kuzdhetnek akar mennyire vert is ihatnak mi is azt fogunk...a Celta lesz nagyon meleg ha azt hozzuk akkor jok lehetunk.