Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Sierra

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 7., szerda 23:40

torjack írta:Barca? 2009-ben és 2011-ben tartós hiányzók nélkül, hazai porondon Pelle ellen, majd az elsőéves Mou ellen...meg pöppet jobbak voltak, mint mi most.
Inter? Otthon nem volt ellenfelük.
BM? Dettó.
A triplázásra gondoltam.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. május 7., szerda 23:39

A BL döntőben lehet javítani.
Legrosszabb esetben pedig csak a kupa esik le idén, amit amúgy év elején mindenki elfogadott meg mondta hogy Carlo első évében ez elfogadható. BL döntő nélkül.
Csak aztán kiütöttük a bayernt és jött vele a nagy pofa is, hogy triplázunk.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 7., szerda 23:39

hehe írta:Az nem szamit hogy az alapemberek mar hetek ota lepni is alig birnak, aki meg tudna futni az balfasz, es ezert nem jatszott sokat iden, de ti majd a fotelbol megmondjatok

Ennyi a lényeg, kulcsembereinket pihentetném a maradék 2 meccsen, 24-én meg ami a csövön kifér.

De ez baj, más csapatok akkor miért tudták megcsinálni?
Barca, Inter, Bayern... csak pár csapat a közelmúltból akiknek sikerült, pedig ott is volt terhelés bőven. Akkor a mi játékosaink miért nem bírják végigcsinálni?
Barca? 2009-ben és 2011-ben tartós hiányzók nélkül, hazai porondon Pelle ellen, majd az elsőéves Mou ellen...meg pöppet jobbak voltak, mint mi most.
Inter? Otthon nem volt ellenfelük.
BM? Dettó.

kimber
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: kimber » 2014. május 7., szerda 23:33

Na, akkor most kellene pihentetni DiMariát, Modricot, Ronaldot a BL döntőre, és Illarramendit betenni Xabi helyére a két következő meccsre.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 7., szerda 23:32

hehe írta:Az nem szamit hogy az alapemberek mar hetek ota lepni is alig birnak, aki meg tudna futni az balfasz, es ezert nem jatszott sokat iden, de ti majd a fotelbol megmondjatok
De ez baj, más csapatok akkor miért tudták megcsinálni?
Barca, Inter, Bayern... csak pár csapat a közelmúltból akiknek sikerült, pedig ott is volt terhelés bőven. Akkor a mi játékosaink miért nem bírják végigcsinálni?

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 7., szerda 23:31

tény.

viszont remélem még arra a kurva 90 percre valahogy összeszedik magukat a srácok, mert azért elég nagy trauma lenne 1 szaros kupával lezárni az évet, főleg, hogy a triplázás is nagyon közel van/volt.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. május 7., szerda 23:31

a bajnokság elment. ha netán a BL is, akkor nem csak mi mondjuk meg fotelből, hanem nagyon sokan mások is. azért csak kiszórtunk a nyáron 150 millát
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. május 7., szerda 23:31

pavel írta: Mou idejében egy ilyen szituációban szerintetek ez lett volna a teljesítmény?
Csak megemlíteném a Chelsea-Norwich 0:0 meccset, Mouval a padon, ők sem pörögnek pedig még sansz nekik is volt a bajnoki címre.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 7., szerda 23:28

Végre valaki.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 7., szerda 23:28

Az nem szamit hogy az alapemberek mar hetek ota lepni is alig birnak, aki meg tudna futni az balfasz, es ezert nem jatszott sokat iden, de ti majd a fotelbol megmondjatok
Kép
Kép
Kép

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 7., szerda 23:25

Nem értem, mintha két külön csapat lett volna a mai meg a szombati, illetve a Bayern elleni csapat. Ég és föld. Nem értem miért van ez.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. május 7., szerda 23:22

Azért egy Valladolid ne okozzon már gondot,még egy ilyen felállású Realnak sem.Szerintem ezt a játékosok kúrták el...Biztos nem mondta nekik,hogy szarjatok a második félidőbe bele.
Amúgy úgysem nyerték volna meg a bajnokságot...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. május 7., szerda 23:20

Szerintem tök mindegy ki játszik a mostani keretből. Egy kis küzdeni akarással, egy kis szívvel (pl. Ramos vagy Pepe) ezt és még legalább 2 meccset hoztunk volna. Ma is már az elejétől fogva lötyögtek, alibiztek, ment a salakpolirozás. Ez kinek a hibája? Ancelottié, nem is kérdés. Mou idejében egy ilyen szituációban szerintetek ez lett volna a teljesítmény? Ugye nem... talán a Vinkler nyilatkozta jót tett a nyugalom a csapatnak, Mou agymenése után. Hát megkaptuk a rohadt nagy nyugalmat... :cens:
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. május 7., szerda 23:19

Ancelotti úr! gratulálok a nagyszerű taktikához, meg a remek cserékhez, meg a szokásos altatáshoz, ami most - mint sokszor már - nem jött be.. :agree: remek volt.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 7., szerda 23:14

Mégis kit kellett volna behoznia?
Mondjuk eleve nem kellett volna Cét kezdetni. Más taktikával kimenni, és nem végigasszisztálni ahogy a csapata lealibizi a meccset.
Ha meg az sem ejti gondolkodóba, hogy hogy Ramos négy meccsen öt gólt szerzett, akkor tényleg nagy a baj.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. május 7., szerda 23:13

Mégis kit kellett volna behoznia?
De az is biztos,hogy nálam Benzema,meg Morata is takarodna a csapatból.A francia meg olyan mint egy kis gyerek pátyolgatni kell állandóan mert máskülönben összezuhan a teher alatt.Vicc bazdmeg.
Isco meg a kupadöntő óta csak szimplán szar.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti

HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. május 7., szerda 23:11

Azért azt a 3 nyomorékot is Carlo nézte végig állva...arról nem is beszélve, h ha már be akarja hozni Illarát, aki csak elvesz mostanság a csapattól..akkor inkább hagyjon fent egy fél lábú Benzemát, vagy egy Iscot, akinek legalább volt egy két értelmes megmozdulása, mint MOratat, a Castilla-ig zavarnám vissza.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 7., szerda 23:10

Én tisztában vagyok vele. Azt hittem lejött a kommentemből. :)

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 7., szerda 23:10

MyStiQ írta:Ha Ancelotti más taktikát választ az őszi El Clásicóra... :)

Ha nem állunk vissza 0-1 után az Atletico ellen... :)

Ha Cé belövi a ziccerét a Valencia ellen a 3. percben... :)
A fociban a HA szócska nem játszik...ezt a csapat és Carlo is nagyon eltoszta...volt lehetőségünk a bajnokságban elég, nem éltünk vele...teljesen megérdemelten nem leszünk bajnokok...

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 7., szerda 23:08

MyStiQ írta:Ha Ancelotti más taktikát választ az őszi El Clásicóra... :)

Ha nem állunk vissza 0-1 után az Atletico ellen... :)

Ha Cé belövi a ziccerét a Valencia ellen a 3. percben... :)
Hát igen, ilyenek múlott... Sajnos a sorsdöntő meccseket mind elbuktuk, így nehéz bajnokságot nyerni. Még ha végig ott voltunk a tűz közelében, és annyi lehetőség volt előttünk, szinte sosem tudtunk élni velük, kivéve amikor pár hétig vezettük a bajnokságot.

Vissza: