Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ateeemadrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 7., szerda 23:38

pavel írta:Hát Boky, tetszik, nem tetszik, tök igaza van!
1. év, BL döntő, egy nagyon kiélezett bajnokságban végig megvolt az esélyünk a győzelemre, + 1 kupagyőzelem a katalánok ellen. emellett jónéhány meccsen szép játék, sok rúgott gól, a bayern ellen és a barca ellen pedig okos játék, taktikailag tökéletesen összerakott csapat.

borzasztóan hangzik, kötsög Carlo! pff...

egyébként meg, akármilyen hülye volt ma ezzel a visszaállással, kb. minden edző ezt csinálta volna hasonló helyzetben.

nyugodjatok már le páran, tudom csalódottak vagytok, most 2 szar bajnoki meccs, de ott a BL döntő. az a lényeg. ott kell nyerni.
cé mellett dimaria és pepe is sérülést szedett össze. hogy milyet még nem tudni. szevasz béell.
a kurva életbe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2014. május 7., szerda 23:40-kor.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 7., szerda 23:38

cé mellett dimaria és pepe is sérülést szedett össze. hogy milyet még nem tudni. szevasz béell.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. május 7., szerda 23:35

Nyilván szerencsétlen Carlo tehet róla, hogy nincs egy normális csatára.. Vagy hogy ilyen Illara félét igazolt a vezetőség a megkérdezése nélkül 33 millióért. Arról is ő tehet, hogy Bale és Ronaldo sérült. :lol: :lol:

BL döntő meg nem az ő érdeme. Még Mourinhoé biztos.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 7., szerda 23:32

Na, elhiszem, hogy most minden szar és küldjünk el mindenkit, de...
szépen be kell húzni a BL-t és kész, a többi nagy ívben le van tojva.
Én 2002ben láttam először a Real Madridot a BL döntőben... vagyis hát az a legkorábbi emlékem ... és azóta oda vagyok a Realért és évről évre erősödik ez bennem... és most annyi év után megint ott vagyunk... fel se merem fogni, hogy megint átélhetem, majd azt, amiért madridista lettem... ez a csapat 12 év után megint elérte ezt... elképesztő... és képesek lesznek rá és befogják húzni és amikor ez meg lesz az ég világon senkit nem fog érdekelni a bajnokság...
persze lenne bennem egy rohadt nagy tüske, ha a Barca behúzná a bajnokságot, de egy BL-lel a zsebben ez csak egy kis apróság lenne...

Rossz olvasni, amiket írnak páran... Elhiszem ,hogy szar elbukni a bajnokságot, főleg, úgy, hogy a Barca kezében van ez az egész... de ez a csapat BL döntős... és képesek megnyerni azt és most ez a legfontosabb bárki bármit is mond...
van még két és fél hetünk és összefogják kapni magukat, bízni és támogatni kell őket, ha elcseszték az utóbbi 2 meccset, ha nem...

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 7., szerda 23:31

pavel írta:Hát Boky, tetszik, nem tetszik, tök igaza van!
én nem vagyok ancelotti párti, megvannak a hülyeségei, de azért ne fuerázzunk, amikor a galaktikus korszak meg szpesöl vánok után 1. évében bl döntőbe vezette a csapatot.
majd ha elbuktunk az atleticoval szemben, akkor majd lehet fáklyával az utcán végigvonulni.
a bajnokságot úgyis jobban megérdemlik. a barcának meg kb annyi esélye van megnyerni, mint nekünk.

ali75
Kedvenc játékosaid: Asensio, Zidane

HozzászólásSzerző: ali75 » 2014. május 7., szerda 23:31

Köszi "Pavel"! Ez a nagy Áncselotti az a helyzet ennyit tudott! Innen szerintem nem tud több tüzet a játékosokban verni,szerintem soha nem is tudott!Soha nem tartottam nagy edzőnek! Már most lehet innentől többet érnénk el Zidane irányításával!!!

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. május 7., szerda 23:25

Én most még nem értékelek.. Majd a BL-döntő után! Remélem a mag egészséges lesz..

Hala Madrid!

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. május 7., szerda 23:22

Hát Boky, tetszik, nem tetszik, tök igaza van!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 7., szerda 23:21

ali75 írta:Na remélem a nagy Carlo bátor papa takarodik május 25- én !!! Ez nem edző,ez egy nagy nulla!!!Ilyen csapat ellen egy REAL MADRID beáll védekezni nulla támadó játékossal??? Hát ki ez te???????????
megjöttek az észkombájnok :lol:

ali75
Kedvenc játékosaid: Asensio, Zidane

HozzászólásSzerző: ali75 » 2014. május 7., szerda 23:17

Na remélem a nagy Carlo bátor papa takarodik május 25- én !!! Ez nem edző,ez egy nagy nulla!!!Ilyen csapat ellen egy REAL MADRID beáll védekezni nulla támadó játékossal??? Hát ki ez te???????????

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. május 7., szerda 23:17

De kit kellett volna becserélnie?Elfogyott a csapat a sok sérülés miatt még jóhogy nem a Bl-ben jött ki.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 7., szerda 23:15

Remélem a BL döntő után nem lesznek még ennél is nagyobb meglepetések...remélem ebből a mentális gödörből valahogy kimászunk a döntőig, bár azért nehéz, mert totál elfogyott a csapat erőnlétileg, meg fejben is...így viszont nehéz lesz.
Most jön 2 barátságos meccs a döntőig, lehet kísérletezgetni a csapatot a fináléra...

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 7., szerda 23:11

Igen, ma is a legnagyobb baj az volt, hogy Ramoson kívül nem nagyon látszott a játékosokon, hogy megakarják nyerni a meccset, mert a ligáért megy. Mintha a szezon elején-közepén egy sima bajnoki meccs lett volna.
Lehet tényleg csalóka a Bayern elleni meccs...

De az is igaz, hogy nagyon hiányzott Cé meg nekem Bale is...
Ilyen Morata-Di María-Benzema hármassal nehéz volt mit kezdeni... nagyon impotensek voltak. Egyszerűen DM csak a középpályán hasznos, máshol nem, nem értem miért nem lehet felfogni.

kimber
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: kimber » 2014. május 7., szerda 23:08

Nyugi srácok, Carlo csak altatja az Atletit, akik majd jól elbízzák magukat a Bl döntőre látva a jelenlegi formánkat. Meg jól is laknak majd a bajnoki címmel. ;)

pavel

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. május 7., szerda 23:07

besteve7 írta:
primrose írta:nekem is a BL a vágyálmom, de baszki simán triplázhattunk volna idén is.
Miért, mikor tripláztunk utoljára még? Nem akarok vészmadárkodni, de az a BL még messze nincs meg, főleg ha ott is így, vagy ehhez hasonlóan játszunk. :vivo:
Ami ma volt egész meccsen a förtelem, ha nincs Ramos gólja szerintem reggelig sem rúgtunk volna gólt, azért mert nincs CR, Bale attól még van a csapatban egy rakat túlfizetett játékos, akiknek ezeket reggelire meg kellene zabálni. Isco, Benzema, DM egy nyomorék helyzetet nem tudtak kialakítani, pedig többet tesznek zsebre 3-n, mint az egész ellenfél játékosai összesen.
Remélem CR az öltözőben Carlo papával kicsit helyrerakja a társaságot, hogy így elkúrták, nem kicsit nagyon a bajnoki szereplést. :agree:
Carlo papával, mi? Viccelsz? Nem pörget az már föl semmit!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 7., szerda 23:07

Remélem CR az öltözőben Carlo papával kicsit helyrerakja a társaságot, hogy így elkúrták, nem kicsit nagyon a bajnoki szereplést. :agree:
Carlo inkább ne szóljon egy szót sem a mai meccs után. :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. május 7., szerda 23:06

primrose írta:nekem is a BL a vágyálmom, de baszki simán triplázhattunk volna idén is.
Miért, mikor tripláztunk utoljára még? Nem akarok vészmadárkodni, de az a BL még messze nincs meg, főleg ha ott is így, vagy ehhez hasonlóan játszunk. :vivo:
Ami ma volt egész meccsen a förtelem, ha nincs Ramos gólja szerintem reggelig sem rúgtunk volna gólt, azért mert nincs CR, Bale attól még van a csapatban egy rakat túlfizetett játékos, akiknek ezeket reggelire meg kellene zabálni. Isco, Benzema, DM egy nyomorék helyzetet nem tudtak kialakítani, pedig többet tesznek zsebre 3-n, mint az egész ellenfél játékosai összesen.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 7., szerda 23:06

az Atletico lesz a bajnok.
és az miért jó? :D

a baj az, hogy ha a Valencia ellen meg ma nyerünk, akkor behúztuk volna a ligát a végén, ebben biztos vagyok..
Hát nem..

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 7., szerda 23:05

Akarás ma is csillagos ötös gondolom :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pavel

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. május 7., szerda 23:04

Nincs kérdés: a hibás ANCELOTTI. Nem tudta a játékosokat felpörgetni az utolsó két meccsen. Nem tudtuk kihasználni a felkínált lehetőséget. S egy gólnál Benzema le, Marcelo be? EZ mi b+? Hát normális ez? Miért nem inkább Casemiro? S ez a ténfergés a pályán, ez a lélektelen hullaxar semmi!!! Ez csak és kizárólag az ő hibája! Ha ez így megy, akkor bizony k.nagy cumi lesz itt. Szép álmokat!

Vissza: