A triplázásra gondoltam.torjack írta:Barca? 2009-ben és 2011-ben tartós hiányzók nélkül, hazai porondon Pelle ellen, majd az elsőéves Mou ellen...meg pöppet jobbak voltak, mint mi most.
Inter? Otthon nem volt ellenfelük.
BM? Dettó.
Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
A BL döntőben lehet javítani.
Legrosszabb esetben pedig csak a kupa esik le idén, amit amúgy év elején mindenki elfogadott meg mondta hogy Carlo első évében ez elfogadható. BL döntő nélkül.
Csak aztán kiütöttük a bayernt és jött vele a nagy pofa is, hogy triplázunk.
Legrosszabb esetben pedig csak a kupa esik le idén, amit amúgy év elején mindenki elfogadott meg mondta hogy Carlo első évében ez elfogadható. BL döntő nélkül.
Csak aztán kiütöttük a bayernt és jött vele a nagy pofa is, hogy triplázunk.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
hehe írta:Az nem szamit hogy az alapemberek mar hetek ota lepni is alig birnak, aki meg tudna futni az balfasz, es ezert nem jatszott sokat iden, de ti majd a fotelbol megmondjatok
Ennyi a lényeg, kulcsembereinket pihentetném a maradék 2 meccsen, 24-én meg ami a csövön kifér.
Barca? 2009-ben és 2011-ben tartós hiányzók nélkül, hazai porondon Pelle ellen, majd az elsőéves Mou ellen...meg pöppet jobbak voltak, mint mi most.De ez baj, más csapatok akkor miért tudták megcsinálni?
Barca, Inter, Bayern... csak pár csapat a közelmúltból akiknek sikerült, pedig ott is volt terhelés bőven. Akkor a mi játékosaink miért nem bírják végigcsinálni?
Inter? Otthon nem volt ellenfelük.
BM? Dettó.
- kimber
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na, akkor most kellene pihentetni DiMariát, Modricot, Ronaldot a BL döntőre, és Illarramendit betenni Xabi helyére a két következő meccsre.
De ez baj, más csapatok akkor miért tudták megcsinálni?hehe írta:Az nem szamit hogy az alapemberek mar hetek ota lepni is alig birnak, aki meg tudna futni az balfasz, es ezert nem jatszott sokat iden, de ti majd a fotelbol megmondjatok
Barca, Inter, Bayern... csak pár csapat a közelmúltból akiknek sikerült, pedig ott is volt terhelés bőven. Akkor a mi játékosaink miért nem bírják végigcsinálni?
- ateeemadrid
tény.hehe írta:Az nem szamit hogy az alapemberek mar hetek ota lepni is alig birnak, aki meg tudna futni az balfasz, es ezert nem jatszott sokat iden, de ti majd a fotelbol megmondjatok
viszont remélem még arra a kurva 90 percre valahogy összeszedik magukat a srácok, mert azért elég nagy trauma lenne 1 szaros kupával lezárni az évet, főleg, hogy a triplázás is nagyon közel van/volt.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
a bajnokság elment. ha netán a BL is, akkor nem csak mi mondjuk meg fotelből, hanem nagyon sokan mások is. azért csak kiszórtunk a nyáron 150 milláthehe írta:Az nem szamit hogy az alapemberek mar hetek ota lepni is alig birnak, aki meg tudna futni az balfasz, es ezert nem jatszott sokat iden, de ti majd a fotelbol megmondjatok
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Csak megemlíteném a Chelsea-Norwich 0:0 meccset, Mouval a padon, ők sem pörögnek pedig még sansz nekik is volt a bajnoki címre.pavel írta: Mou idejében egy ilyen szituációban szerintetek ez lett volna a teljesítmény?
Végre valaki.hehe írta:Az nem szamit hogy az alapemberek mar hetek ota lepni is alig birnak, aki meg tudna futni az balfasz, es ezert nem jatszott sokat iden, de ti majd a fotelbol megmondjatok
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Az nem szamit hogy az alapemberek mar hetek ota lepni is alig birnak, aki meg tudna futni az balfasz, es ezert nem jatszott sokat iden, de ti majd a fotelbol megmondjatok
Nem értem, mintha két külön csapat lett volna a mai meg a szombati, illetve a Bayern elleni csapat. Ég és föld. Nem értem miért van ez.
Azért egy Valladolid ne okozzon már gondot,még egy ilyen felállású Realnak sem.Szerintem ezt a játékosok kúrták el...Biztos nem mondta nekik,hogy szarjatok a második félidőbe bele.
Amúgy úgysem nyerték volna meg a bajnokságot...
Amúgy úgysem nyerték volna meg a bajnokságot...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Szerintem tök mindegy ki játszik a mostani keretből. Egy kis küzdeni akarással, egy kis szívvel (pl. Ramos vagy Pepe) ezt és még legalább 2 meccset hoztunk volna. Ma is már az elejétől fogva lötyögtek, alibiztek, ment a salakpolirozás. Ez kinek a hibája? Ancelottié, nem is kérdés. Mou idejében egy ilyen szituációban szerintetek ez lett volna a teljesítmény? Ugye nem... talán a Vinkler nyilatkozta jót tett a nyugalom a csapatnak, Mou agymenése után. Hát megkaptuk a rohadt nagy nyugalmat...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
Ancelotti úr! gratulálok a nagyszerű taktikához, meg a remek cserékhez, meg a szokásos altatáshoz, ami most - mint sokszor már - nem jött be.. remek volt.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk eleve nem kellett volna Cét kezdetni. Más taktikával kimenni, és nem végigasszisztálni ahogy a csapata lealibizi a meccset.Mégis kit kellett volna behoznia?
Ha meg az sem ejti gondolkodóba, hogy hogy Ramos négy meccsen öt gólt szerzett, akkor tényleg nagy a baj.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mégis kit kellett volna behoznia?
De az is biztos,hogy nálam Benzema,meg Morata is takarodna a csapatból.A francia meg olyan mint egy kis gyerek pátyolgatni kell állandóan mert máskülönben összezuhan a teher alatt.Vicc bazdmeg.
Isco meg a kupadöntő óta csak szimplán szar.
De az is biztos,hogy nálam Benzema,meg Morata is takarodna a csapatból.A francia meg olyan mint egy kis gyerek pátyolgatni kell állandóan mert máskülönben összezuhan a teher alatt.Vicc bazdmeg.
Isco meg a kupadöntő óta csak szimplán szar.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Azért azt a 3 nyomorékot is Carlo nézte végig állva...arról nem is beszélve, h ha már be akarja hozni Illarát, aki csak elvesz mostanság a csapattól..akkor inkább hagyjon fent egy fél lábú Benzemát, vagy egy Iscot, akinek legalább volt egy két értelmes megmozdulása, mint MOratat, a Castilla-ig zavarnám vissza.
Én tisztában vagyok vele. Azt hittem lejött a kommentemből.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
A fociban a HA szócska nem játszik...ezt a csapat és Carlo is nagyon eltoszta...volt lehetőségünk a bajnokságban elég, nem éltünk vele...teljesen megérdemelten nem leszünk bajnokok...MyStiQ írta:Ha Ancelotti más taktikát választ az őszi El Clásicóra...
Ha nem állunk vissza 0-1 után az Atletico ellen...
Ha Cé belövi a ziccerét a Valencia ellen a 3. percben...
Hát igen, ilyenek múlott... Sajnos a sorsdöntő meccseket mind elbuktuk, így nehéz bajnokságot nyerni. Még ha végig ott voltunk a tűz közelében, és annyi lehetőség volt előttünk, szinte sosem tudtunk élni velük, kivéve amikor pár hétig vezettük a bajnokságot.MyStiQ írta:Ha Ancelotti más taktikát választ az őszi El Clásicóra...
Ha nem állunk vissza 0-1 után az Atletico ellen...
Ha Cé belövi a ziccerét a Valencia ellen a 3. percben...