Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ali75
Kedvenc játékosaid: Asensio, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ali75 » 2014. május 8., csütörtök 0:06

Akkor sem volt nagy király és sajnos május 24.után sem lesz az!Akkor sem értem ezt a taktikát! Védekezni 0-1-nél 11 emberrel egy Realnak!

kimber
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: kimber » 2014. május 8., csütörtök 0:04

Prométheusz írta:azért a pihenés nem minden. itt a mentális dolgok is közrejátszanak. ha netán az Atleti behúzza a bajnokságot, akkor egy lelkileg qrva erős, önbizalommal teli csapattal találkozik a mi csalódott, pihent, esetleg vitázó csapatunk. ha a katalánok behúzzák (saját kezükben a sorsuk!), akkor két csalódott csapat találkozik, abban az esetben jól jöhet valóban a pihenés.
Persze nem minden, mentálisan is össze kell majd rakni a csapatot, bár azt gondolom a tizediket mindenki nagyon akarja. Az sem biztos, hogy az alap kezdőből mindenki felépül a döntőre, de bizakodjunk benne, ennek jót tesz a pihentetés lehetősége.
Próbálok pozitív lenni, bár nem könnyű... :/

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 8., csütörtök 0:03

Még az is megfordult a fejemben,hogy a játékosok félig már Lisszabonban vannak... Azért ők is érzik,hogy mi kell a klubnak,mi kell a szurkolóknak,évek óta erről beszél mindenki,szerintem sokan még fel sem dolgozták,hogy döntőben vagyunk. Egy két emberen látni csak,hogy fejben ott vannak,és tudnak koncentrálni.

Szóval,hagyjuk a francba az egészet,ezek után én már nem idegesítem magam a bajnoki meccsek miatt,húzzuk be a 10.-et,és akkor én már olyan boldog leszek,hogy nem igaz... :iszunk:
Inkabb azon golndolkozzunk, hogy mi lenne jobb a BL dontore nezve, ha a az Atleti nyeri vagy bukja a bajnoksagot?
Teljesen mindegy... ha bajnokok lesznek,akkor újult erővel,önbizalommal telve érkeznek Lisszabonba,ha meg elbukják,akkor meg azért lesznek motiváltak,mégis csak egy BL döntőről beszélünk,Simeone pedig fel fogja őket tüzelni. De mindegy is,a BL és a Liga két teljesen más világ.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealVazquez 2014. május 8., csütörtök 0:05-kor.
:goat:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 8., csütörtök 0:03

Inkabb azon golndolkozzunk, hogy mi lenne jobb a BL dontore nezve, ha a az Atleti nyeri vagy bukja a bajnoksagot?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 7., szerda 23:59

ali75 írta:Na remélem a nagy Carlo bátor papa takarodik május 25- én !!! Ez nem edző,ez egy nagy nulla!!!Ilyen csapat ellen egy REAL MADRID beáll védekezni nulla támadó játékossal??? Hát ki ez te???????????
gondolom münchen után meg a legnagyobb király volt...ha meg urambocsá behúzzuk a bl-t megint nagy király lesz. :lol:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 7., szerda 23:59

petiamadridista írta:hát szerintem meg ősszel k-rtuk el.
Úgy szedtünk össze egy 6-7 pontos hátrányt, hogy az ilyen Elche meg Levante ellen is csak utolsó perces baromi nagy mák gólokkal sikerült nyernünk.
Ott is, de most tudtunk volna javítani. Pedig közben elbasztuk a Barca és az Atlético ellen is. De még így is lett volna esély! Sőt elbasztuk a Valencia ellen, de még akkor is maradt egy halvány reménysugár. De sikeresen ma is elbasztuk szóval ennyi. :mrgreen:

Valahogy én sem tudok mérges lenni, nem tudom miért nem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2014. május 8., csütörtök 0:00-kor.

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. május 7., szerda 23:56

petiamadridista írta:hát szerintem meg ősszel k-rtuk el.
Úgy szedtünk össze egy 6-7 pontos hátrányt, hogy az ilyen Elche meg Levante ellen is csak utolsó perces baromi nagy mák gólokkal sikerült nyernünk.
Onnan már hiába kapaszkodtunk fel és vettük át a vezetést tavasz elején.
Ennyi sérülttel, és így rövid kerettel, meg plusz terhelésekkel a végét nem bírtuk...

Megint elbaromkodtuk az elején, ahogy tavaly is..

Hát de erre én már nem is tudok mit mondani.. komolyan...
az elején, meg a végén. mert csak most buktuk ezt a meccset, a klásszikót, meg a Valenciát, nemde? ez 7 pont itt a végén.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 7., szerda 23:56

pavel írta:Jól van dzsi, Te meg örülj annak, hogy elbuktuk a bajnokságot. Csak akkor minek nézed? Légy kocadrukker, nézd a bl-t! Szememben a liga ugyanakkora mint a BL, ezért vagyok oda, mert HAGYTUK elúszni!
kocadrukker az mi? :lol:
Tudod ez tovabbra sem a FIFA ,hogy majd a Bayern meccs utan 3 naponta szetalazzuk a vilagot tele serultekkel, vagjatok eret...

Ha meg a szemedben ugyanaz a 10ik mint a liga valoszinuleg mostanaban csatlakoztal...szarok mindenbe, csak a 10ik adhat erot es mindent legyozo akaratot, amig az nincs meg a magadfajtak felegetnek mindent fel ev utan egy rossz meccs eseten...
Ha meg van a BL lehet nyugodtan epitkezni.

Megegyszer elnezest , hogy realis elvarasokat tamasztok a csapattal szemben, de valoszinuleg en nyugodtabban alszok ma mint itt paran...sajnalom tenyleg :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Prométheusz

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. május 7., szerda 23:55

kimber írta:
pavel írta:Jól van dzsi, Te meg örülj annak, hogy elbuktuk a bajnokságot. Csak akkor minek nézed? Légy kocadrukker, nézd a bl-t! Szememben a liga ugyanakkora mint a BL, ezért vagyok oda, mert HAGYTUK elúszni!
Megértelek, én is borzasztóan csalódott vagyok, már-már elhittem realistának, hogy meglehet a triplázás. :mrgreen:

Nekem is fontos a bajnokság, de jelen helyzetben fontosabbnak érzem a BL trófeát, és igazat adok dzsinek, hogy lehet, enélkül semmi esélyünk nem lett volna a tizedikre, de most pihenhetnek két hétig a fontosabb játékosaink. Aztán nézhetjük majd, hogy a két rossz közül ki nyeri a bajnokságot, hát akkor már inkább az AtMa, akik többet tettek érte, mint a Barcelona.
azért a pihenés nem minden. itt a mentális dolgok is közrejátszanak. ha netán az Atleti behúzza a bajnokságot, akkor egy lelkileg qrva erős, önbizalommal teli csapattal találkozik a mi csalódott, pihent, esetleg vitázó csapatunk. ha a katalánok behúzzák (saját kezükben a sorsuk!), akkor két csalódott csapat találkozik, abban az esetben jól jöhet valóban a pihenés.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 7., szerda 23:55

hát szerintem meg ősszel k-rtuk el.
Onnan már hiába kapaszkodtunk fel és vettük át a vezetést tavasz elején.
Ennyi sérülttel, és így rövid kerettel, meg plusz terhelésekkel a végét nem bírtuk...

Megint elbaromkodtuk az elején, ahogy tavaly is..

Hát de erre én már nem is tudok mit mondani.. komolyan...

ali75
Kedvenc játékosaid: Asensio, Zidane

HozzászólásSzerző: ali75 » 2014. május 7., szerda 23:53

Élete harmadik bl döntője!!!kemény... Már dzsi-nek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ali75 2014. május 7., szerda 23:55-kor.

kimber

HozzászólásSzerző: kimber » 2014. május 7., szerda 23:52

Megértelek, én is borzasztóan csalódott vagyok, már-már elhittem realistának, hogy meglehet a triplázás. :mrgreen:

Nekem is fontos a bajnokság, de jelen helyzetben fontosabbnak érzem a BL trófeát, és igazat adok dzsinek, hogy lehet, enélkül semmi esélyünk nem lett volna a tizedikre, de most pihenhetnek két hétig a fontosabb játékosaink. Aztán nézhetjük majd, hogy a két rossz közül ki nyeri a bajnokságot, hát akkor már inkább az AtMa, akik többet tettek érte, mint a Barcelona.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 7., szerda 23:47

teljesen elfogyott fizikálisan a csapat.
Nem csak fizikálisan, de létszámban is!
Nem tudom mit lehet mondani ilyenkor.
Majd jövőre. :-*
Nincs kérdés: a hibás ANCELOTTI. Nem tudta a játékosokat felpörgetni az utolsó két meccsen. Nem tudtuk kihasználni a felkínált lehetőséget. S egy gólnál Benzema le, Marcelo be?
Hagyjuk már! :sly: Hova és kit kellett volna felpörgetnie, amikor a kulcs embereink fogytak el teljesen, vagy épp sérültek le ebben az 1 hétben; miközben a helyükre belépő töltelék tökéletesen bizonyította azt, hogy miért csak szükség törvényt bont alapon (vagy még akkor se) nyúl hozzájuk a mester. :roll:
Akarás ma is csillagos ötös gondolom :lol:
Már épp írni akartam! B-) Egyébként gúnyolódhatsz, aszalhatsz rajtam, ha jól esik; a Valencia elleni meccsig egy rossz szavunk nem lehetett a társaság nagy részére, már ami a csapat TARTÁSÁT illeti (ebben semmivel nem voltunk rosszabbak az egész szezont figyelembe véve, mint a matracosok, így ha nekik 5* adtam akkor egyértelmű, hogy magunknak is :roll:, más kérdés, hogy koncentráció terén viszont sehol nem voltunk a szomszédokhoz képest és ezt jeleztem is abban a szempontrendszerben, innentől kezdve nem tudom mi a problémád), főleg a szezont végigövező körülményeket figyelembe véve! A Valencia ellen én továbbra sem az akaratbeli (32 kapura lövéssel, de biztos nem akartak) dolgokra, mintsem első sorban a koncentráció hiányára (+ az ebből fakadó 2 óvódás gól + futás az eredmény után, görcsös, önző játékkal párosulva) és a fizikális, mentális fáradtságra és egy jó ellenfélre vezetem vissza a pontvesztést (hozzáteszem nem csak egyedül :) ) --> arról már nem is beszélve, hogy ilyen alapon valószínűleg az AtMa sem akart a hétvégén és direkt hozták vissza a Barcát is a versenybe! :lol: :lol: :lol:

Ami a ma történteket illeti már más tészta és ami eddig állt, illetve amit a srácok szeptembertől egészen idáig felépítettek ebben a kiírásban nos egycsapásra semmivé lett; így világos, hogy a szezonzáró értékelésben sem fognak (és most sem kaphatnak) kiváló osztályzatot kapni a bajnokságban nyújtott teljesítményért! :)
Eleve ott kezdődött a gond, hogy Cé pályára léphetett szar lábbal. Csere a nyolcadikban, nem erre készült a csapat (bár ezeknek ma este kb mindegy volt minden).
Ehhez hozzájöttek a szánalmas teljesítmények és meg is van az eredménye.

Lenyomják a sablont, aztán haza. Mondjuk egyedül Ramos aludhatna nyugodtan, de állítom őt zavarja a legjobban az egész.
Ezt viszont maximálisan osztom! B-)
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. május 7., szerda 23:46

Jól van dzsi, Te meg örülj annak, hogy elbuktuk a bajnokságot. Csak akkor minek nézed? Légy kocadrukker, nézd a bl-t! Szememben a liga ugyanakkora mint a BL, ezért vagyok oda, mert HAGYTUK elúszni!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 7., szerda 23:44

ali75 írta:Köszi "Pavel"! Ez a nagy Áncselotti az a helyzet ennyit tudott! Innen szerintem nem tud több tüzet a játékosokban verni,szerintem soha nem is tudott!Soha nem tartottam nagy edzőnek! Már most lehet innentől többet érnénk el Zidane irányításával!!!
Birka.
(Angoll Billentyuzet,bocsi az ekezetek miatt)
Nemertem ezt a rinyalast mar megint, ennel jobb dolog a bl dontore nezve nem is tortenhetett volna velunk, mindenki megvan halva a szerda-vasarnap ritmustol...Az Atletinek most jon 2 elet-halal meccs, nekunk meg van 2 es fel hetunk felkeszulni 1 meccsre...Persze szep lett volna triplazni de nem volt ra tul sok esely eddig se...
Meg kell nyerni a dontot es mennybe megyunk, senkit nem fog erdekelni a bajnoksag, 90 vagz 120 perc van a szezonbol, kipihenten megyunk Lissabonba, en megmondom oszinten kicsit szurkoltam ellenunk, mert ereztem a csapaton ,hogy kurva faradt, es ha az utolso forduloig nyomtuk volna kizsigerelve erkeztunk volna egy meccsre amit okosan es fitten tudunk csak meg nyerni, az Atleti meg csak erobol tudna nyerni(ami varhatoan kevesebb lesz nekik a +2 meccsuk miatt), jo lesz ez igy szerintem. Ha nyerunk mennybemenetel,ha veszitunk szomorkodas...bizom az igazsagossagban , ha van ilyen akkor az Atletico viszi a Liga-t mi pedig a BL-t.

Szoval sirjatok csak en neki ugrok eletem harmadik BL dontojenek.30-a ota csak ez erdekel semmi mas, ma sem valtozott, fel se huztam magam, ezzel a bukassal bar elkurtunk egz trofeat de kozelebb kerultunk egz masikhoz.

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. május 7., szerda 23:43

De emberek!! Ki a csuda beszélt itt sérülésekről meg helyzet kihasználásról?? Itt a pályán mutatott teljesítményről, akarásról, küzdelemről, lelkesedésről van szó!! Ja, meg a taktikáról!! Nem tudom eljutott néhány ember agyáig amit ali75 írt??? Hahó, kieső jelöltről beszélünk!! Nálunk meg állítólag k. nagy sztárok voltak a pályán!! Ja, a végén már nem volt csatárunk? Hát erről biztos nem Ancelotti tehet, hisz ő nem rúghat gólt...áááá hagyjuk is. Nem küldenék el én senkit! De azért olvassátok vissza a fogadkozó nyilatkozatokat, majd nézzétek meg a meccset újra, s rájöttök valami nem gut!
Lehet itt örömködni a béelnek, csak azt meg is kell nyerni...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

kimber

HozzászólásSzerző: kimber » 2014. május 7., szerda 23:43

Reméljük nem túl komoly, úőgyis pihentetni kell a kulcsembereinket a BL döntőre. Lehet, hogy a bajnokság feladása árán lesz meg a végén a BL trófea, mert ha végig az alap játékosokkal megyünk a bajnokságban a triplázásért, akkor pont a döntőre fáradt volna el, sérült volna le mindenki. Még az is lehet, hogy a mai áldozat hozza el a tizediket, fogjuk fel így. :hmmm:

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 7., szerda 23:43

ferni írta: Rossz olvasni, amiket írnak páran... Elhiszem ,hogy szar elbukni a bajnokságot, főleg, úgy, hogy a Barca kezében van ez az egész... de ez a csapat BL döntős... és képesek megnyerni azt és most ez a legfontosabb bárki bármit is mond...
van még két és fél hetünk és összefogják kapni magukat, bízni és támogatni kell őket, ha elcseszték az utóbbi 2 meccset, ha nem...
Csak a legnagyobb baj, hogy most 2 barátságos meccs jön, így viszont ki is eshetünk a ritmusból, nem is beszélve arról, hogy valószínűleg mentálisan is a padlón vagyunk + a fél csapat lesérült...szerintem egyáltalán nem nekünk kedveznek az előjelek eddig...nagyon-nagyon necces lesz az a döntő így szerintem...

Prométheusz

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. május 7., szerda 23:43

zalkrisz írta:Nyilván szerencsétlen Carlo tehet róla, hogy nincs egy normális csatára.. Vagy hogy ilyen Illara félét igazolt a vezetőség a megkérdezése nélkül 33 millióért. Arról is ő tehet, hogy Bale és Ronaldo sérült. :lol: :lol:

BL döntő meg nem az ő érdeme. Még Mourinhoé biztos.
nyilván a megkérdezése nélkül.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. május 7., szerda 23:39

Csabi írta:cé mellett dimaria és pepe is sérülést szedett össze. hogy milyet még nem tudni. szevasz béell.
Hát akkor elég nagy árat fizettünk ezért az 1 pontért.

Vissza: