Tádám írta:A Korona Mögött: "Hogy a retkes-redvás pélóban gondolta bárki is, hogy a világ legingadozóbb teljesítményű csatára mögé elég nekünk egy Morata? Hogy? Morata, az új Raúl, olyan szinten falábú, hogy tegnap egyszerűen egy labdát nem tudott levenni. Az, hogy csel közben elesik a labdával egy dolog, rálépett, na bumm, de a felívelt labdák úgy pattantak el tőle 2-3 méterre, hogy ember nem volt a közelében. Lejátszva egy szezont, a padról beszállogatva azért kellett volna, hogy jelentsen némi lelkierőt, hogy ne görcsöljön rá minden percre. Kijelentem, hogy ha tegnap én állok be Morata helyett, akkor sem lettem volna rosszabb. Tök jó, hogy saját nevelés meg minden, de ez inkább a Valladolid szintje, mint a Real Madridé. Hogy engedhettük el Higuaínt úgy, hogy nem pótoljuk? A másik csatárunk… Most komolyan, a sok kommentben okos embertől kérdezem, hogy Benzemától ez a meccs mi a szar volt? Hol van a legalább mezőnyben jó teljesítmény? Hányszor vezette bele 3-4 emberbe a labdát? Ha nincs Ronaldo és Bale, akkor a mágikus BBC utolsó megmaradt tagjaként és a Real Madrid kezdő csatáraként én elvárom, hogy döntsön el egy ilyen fika meccset. Lőjön gólt, adjon gólpasszt, vigyen el két védőt, valamit csináljon. A saját tizenhatosán elvesztette a labdát, majd széttárta a kezét és elsétált? Ennyit tudott hozzátenni. A legutolsó 10 meccsén 1 gólt ért el. Köszönjük, bravó."
Tökéletesen egyetértek minden szavával.
+1. és amúgy ha Benzemának nem megy akkor mindig van valami frappáns kifogás. tavaly Higu volt a probléma, nem kapta meg a megfelelő játékperceket a bizonyításra. idén megkapja viszont bale és cr melett nem ő a leggólveszélyesebb emberünk. aztán kiesik bale és cr. marad Benzin és akkor így elvárná egy mardid drukker, hogy ugyan ha már ő a Real Madrid KILENCESE akkor vegyen már magán annyit(hiába a 36.forduló) hogy eldöntsön egy ilyen meccset könyörgöm. Béka segge alatt az ember, nem mellé kell valaki meg mögé, hanem helyette. egy mindig tüzes motivált GYORS csatár. Ez engem különösen idegesít ha Benzemánál látom a labdát olyan lassú vele mint nagymamám a járókerettel. Aztán döntse ő el a BL döntőt hordozza megint mindenki a tenyerén de ilyen teljesítménnyel ez nem REAL szint.