Zeneklub

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

Re: Zeneklub

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. május 9., péntek 23:08

Swedish House Mafia - Until Now
Nem fogok sokat írni, mert nem is tudnék!Sajnos osztom RR véleményét, néha még zajnak is zavaró(számomra)! Elhiszem,hogy bulizni biztos nagyon jól lehet rá(bár nekem még mindig inkább egy zúzós rock szám :rock: :mrgreen: ) de így otthon meghallgatni hát...nem tudom, hogy bármilyen hangulatomban meg akarnám ezt hallgatni!Hosszú is volt nagyon(bár ezért nem adok kevesebb pontot) nem is az én stílusom, meg hát sokszor nagyon hiányzott a szöveg néha már én találtam ki mindenféle hülyeséget... :mrgreen:
Hát a második Tkyd albumra adtam 2 pontot akkor erre se tudok sokkal többet, de egy féllel azért igen!(mert ZTE és Arsenal fan vagy! :mrgreen: )
2,5

Bocsi, lehet már öreg vagyok ehhez vagy nem tudom! :) :mrgreen:

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. május 9., péntek 0:00

Eminem - The Eminem Show

Eminemtől 1 számot ismertem és az alapján azt hittem szeretem!Nos kiderült, hogy mégsem! :mrgreen:
Igazából nagy baj nincs vele, látszik, hogy borzasztó tehetséges, jól csinálja! A számok nagy többsége még mindig nem jön be, se a szöveg se a stílus!A Sing For The Moment című szám megmaradt bár lehet csak azért mert volt benne egy Ronnie James Dio betétdal! :mrgreen:

5

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 8., csütörtök 21:05

RealRaúl77 írta:Eminem - The Eminem Show

Tudom mainstream meg minden, de Eminem az egyetlen rap előadó, akinél elismerem, hogy na igen, ő zenét csinál, akit szeretek, és akit meg bírok hallgatni. Persze magamtól sosem állnék neki, de ha valahol megy, vagy mutatnak valamit, vagy akárhogy, de hallom, akkor az többnyire tetszik. Jó volt ez az album, így egybe ennyit még sosem hallgattam, csak külön számokat, viszont rengeteg volt az albumról, amit már rég ismertem. Tetszik a dinamikája, a ritmusa, a hangzása, a zenei alátét is rendben van. Tetszett, jó volt, kellemesen kikapcsolt.

7/10

Hm.... írjam vagy ne írjam?

Csak az jelölje ki, aki tényleg el akarja olvasni. Csak saját felelősségreSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Számomra zajnak is rossz. semmi értékelhetőt nem találtam benne, így írni sem tudok mit.. Sajnálom, nem akarok senkit megbántani, nem az én világom ez.

2/10
Nezzuk a pozitiv oldalat:
Adtal ra pontot :D

Eminem meg jol all.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 8., csütörtök 14:02

Eminem - The Eminem Show

Tudom mainstream meg minden, de Eminem az egyetlen rap előadó, akinél elismerem, hogy na igen, ő zenét csinál, akit szeretek, és akit meg bírok hallgatni. Persze magamtól sosem állnék neki, de ha valahol megy, vagy mutatnak valamit, vagy akárhogy, de hallom, akkor az többnyire tetszik. Jó volt ez az album, így egybe ennyit még sosem hallgattam, csak külön számokat, viszont rengeteg volt az albumról, amit már rég ismertem. Tetszik a dinamikája, a ritmusa, a hangzása, a zenei alátét is rendben van. Tetszett, jó volt, kellemesen kikapcsolt.

7/10

Hm.... írjam vagy ne írjam?

Csak az jelölje ki, aki tényleg el akarja olvasni. Csak saját felelősségreSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Számomra zajnak is rossz. semmi értékelhetőt nem találtam benne, így írni sem tudok mit.. Sajnálom, nem akarok senkit megbántani, nem az én világom ez.

2/10
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2014. május 7., szerda 16:16

Féltem ettől az ajánlástól, mert egyáltalán nem szívem csücske az ilyen stílusú zene.Rosszabbra számítottam sokkal de szerencsére a félelmem nem igazolódott meg annyira. :) Amiket ismertem azok el is mentek így délutáni hallgatásra de nem fogom elővenni még egyszer az albumot, mert sokszor volt olyan, hogy már vártam mikor lesz vége az egésznek. Sorry de ez nálam csak 4 pont.

Zsoc
Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger

HozzászólásSzerző: Zsoc » 2014. május 6., kedd 18:25

Eminem - The Eminem Show
Hadilábon állok a külföldi rappel, nagyon a peremén mozgok és nagyon ritkán találok igazán ütős tracket. Ez az album sem igazán feküdt nekem, pedig az új marshall ep-ről azért viszonylag sok szám bejött és jobban megkedveltem azóta.
Nyilván a minőség azért érződik és nem az volt bennem a számoknál mint legtöbbször vagy akár a yela albumnál is többször(bocsi :D ), hogy "ebből ennyi elég volt, haladjunk tovább", hanem hogy jó jó, az alap is ütős, egészen jó a szöveg, de valahogy nem tudom átérezni igazán. :/
Így egy 6,5-et adok rá.

Na ez már jobban bejött. Rengeteg számot ismertem, többet nagyon kedvelek közülük, ha nem is feltétlenül ezekben a feldolgozásokban a legjobbak. Igazából sokat nem tudok hozzá mondani... a végén a dupla Save The World az sztem nem volt jó fogás. Elkülönítettem volna egymástól.
Hát ennyi. 8/10 :)

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. május 5., hétfő 14:47

Eminem
hát ez meg volt a gépen még régről :) nem kellett végighallgatnom, hogy 10est adjak rá . örök kedvenc
10
Kép

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema

HozzászólásSzerző: peadani » 2014. május 5., hétfő 14:18

Eminem - The Eminem Show

Kedvelem Eminem számait de úgy még albumot sose hallgattam meg tőle.Mindig az úgymond aktuális ranglistás számait meghallgattam és tetszettek is.Ezen az albumon is volt sok ismerős szám meg amiket nem ismertem azok közül is volt ami tetszett illetve ami nem. 8 pont.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 3., szombat 14:05

Kellemes meglepetés volt. Nem igazán tudtam hova tenni az együttest a hallgatás előtt. Hallgatás közben meg elég sok számnál felkaptam a fejem, hogy hékás ezt ismerem, valószínűleg házibulikból. Egyben kicsit sok volt, jobban jártam volna, ha két részletben hallgatom meg, de emiatt nem vonok le pontot. Eminem albumtól messze van, de nem is ahhoz mérten pontozom, mert abból nem sok pont sülne ki :mrgreen: Komolyan tetszett az album, bár inkább GT-től vártam volna hasonló ajánlást, na majd a következő körben :mrgreen:

7,5/10

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 28., hétfő 22:11

Fent az ajánlás a blogon, határidővel együtt.

A Swedish House Mafiáért pacsi, egyrészt azért, mert skandinávok, és őket szeretjük, másrészt azért, mert egyébként is bírom őket, bár ezt az albumot még nem hallgattam végig egybe. :) És az Eminem-korongon is lesz pár ismerős, ahogy nézem, arra is kíváncsi leszek.
Zsoc írta:Ezt viszont adom. Mindkettőt igazából. Nem tartom ezt radikálisnak annyira. De pont az ilyen Tkyd féle szitukat, hogy egymást kínozzuk vele, azt kilőnénk. Mindenki talál azért mást is magának, mert ritka, hogy 2-nél több stílusban dolgoz egy előadó vagy ha elő is fordul az még rtikább hogy az 2 albumon belül ne jelentkezzen meg. Jó tudjuk a Kiss.... de van olyan érzésem hogy van még pár banda a tarsolyodban. :)

Meg a heti ajánlásokat is támogatom, akár két albummal, akár menet közben egyre átállni és 2 menetet lehuzni ugyanabban az ajánlói sorrendben vagy 2 heti 2 ajánlásra váltani. De ha jobban pörög sztem sem csak halogatva vannak és lehet annyi időt szakítani rá. :)
Köszönöm, várom a további véleményeket is az ügyben, mindenesetre kezd már körvonalazódni a fejemben, hogy hogyan is fog kinézni a következő kör. :D
Zsoc írta:az 1/10-nek van ereje :mrgreen:
Kérlek, hagyd el a topikot. :kivagyhe: :mrgreen:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 28., hétfő 20:35

Eminem - The Eminem Show

Már értékelném is, mivel vagy 100-szor meghallgattam már ezt a lemezt. Mindkét körben akartam ezt ajánlani, aztán mégis elmaradt, most éppen Yela album miatt maradt el. Számomra ez a világon a legjobb cd. Annyira egyben van, hogy az valami hihetetlen. A vége felé laposodik kicsit el, aztán a 'Till I Collapse akkora kurva nagy sláger, hogy visszahozza a lemez színvonalát. 10 éves koromban a Cleanin' out my closet és a Without me pörgött ezerrel, aztán az évek során megszerettem szinte az összes számot rajta. Eminem egy kibaxott nagy zseni és ez a kedvenc albumom tőle.

10/10
:salute:

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. április 28., hétfő 20:11

Ja akkor:

Eminem- The Eminem Show
1/10
1/10

Írjad GT! :mrgreen:

Marci77
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. április 28., hétfő 20:05

Én hallgatok rockot,oszt mégse jött be :mrgreen:
Bár más a GD,SUM 41 vonulat.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. április 28., hétfő 20:01

Na azért egyik albumom sem lett kritikán aluli :mrgreen:
Nagyjából az lett amire számítottam úgy kalkuláltam, hogy aki szereti a rockot annak az Avenged Sevenfold nagyon tetszeni fog, aki nem annyira rockos annak nagyon nem!Ez kb be is jött :mrgreen: !A Shinedown lemezzel viszont úgy voltam, hogy mint kiemeltem nagyon változatosak a számok és legalább 1-2 szám annak is tetszeni fog aki nincs annyira oda az ilyen fajta zenéért!Ez is bejött, sőt egy picit jobban is mint gondoltam, bár bőven nem lett olyan jó átlaga mint a Metallicának, de nem is ez volt a cél, hiszen a Shinedown egy egész fiatal együttes,(más stílusú is) lesznek még ők jobbak is a Metallica meg csúcskategória a maga nemében, meg őket még azok is szeretik akik amúgy nem! :mrgreen: Meg hát amúgy sem ez a fő célja a klubnak! :)
Akinek amúgy tetszett annak újra ajánlom a banda Amaryllis nevű legújabb albumát!Ugyanilyen változatos és jó de rövidebb, bár szerintem a The Sound of Madness egy hajszálnyival jobb! :)
Örülök ha valami újat tudtam mutatni, és remélem azért páran az eszükbe vésik őket! :mrgreen:
Szóval örültem a főleg Shinedown lemezre adott pozitív értékeléseknek( a negatívak meg kapják be :mrgreen: ) átadom a bandának! :mrgreen:

Az Eminem lemeznek örülök, végre egy számnál többet ismerek majd tőle! :mrgreen:

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. április 28., hétfő 19:41

Na akkor eljött az én időm,az utolsóé :'( :D
Nem írok olyan sokat mint néhányan,de talán nem nagy probléma.
Sokat gondolkodtam,hogy kit,kiket ajánljak. Magyar rapben gondolkodtam,de volt sok Tkyd,meg volt más is.(Engem is már zavart kicsit hogy ennyire túl lett adagolva Kyd,mg ha bírom is)
Majd a következő körben hozok azt.
Szóval,volt 3 irányzat, a rap,rock,és elektronikus. Előbbit szerettem volna lehetőleg,ezért a végénn sikerült is kiválasztanom egy kedvencet.
Akkor,rátérnék az első ajánlásra:
Eminem- The Eminem Show
Ma tudatosult bennem hogy Shady még nem volt. Szerintem nem kéne kihagyni őt se a jóból. Azon repperek közé tartozik,akit azok is sokan szeretnek,akik alapba a műfajt nem kedvelik. Nem véletlen,mert nem normális ez az ember. Az egyik legnagyobb aki a zene területén tevékenykedett. Én most ezt az albumot hoztam,bár tudom,többen az MMLPt jobban szeretik,de ehhez volt kedvem :D
És akkor a másik. Megint nagy kérdés,hogy mi legyen. Múltkor ugye Green Dayt hoztam,ezért inkább most nem hoztam rockot.
Másik ajánlásom elektronikus lett,azon belül a kedvenceim.
Igazság szerint erről az albumról minden számot ismerhettek,mégis úgy érzem,nem baj hogy ezt hozom:
Én személy szerint minden számot szeretek azok közül amit összehoztak,elég ritka az,hogy így 4-5 év alatt mit hoztak össze.(Már ha nem cáfol meg valami tucctucc mester :mrgreen: )
Lényeg a lényeg,én sokszor hallgtaom ezt az albumot. Kikapcsol,de mindig fel is dob.
Remélem ti se haltok bele. :Đ

Nem annyira megszokott,hogy nem ismeretlenebb albumok/számok,amiket megismertetek veletek,de talán így utolsónak nem rossz kikapcsolódásnak. Szerintem az egyik a két albumból a nagytöbbségnek azért be fog jönni :) (hogy kinek melyik az egyéni)

(Remélem lesz még 4-5 kör mert van bőven mit hozni :mrgreen: )
(bocs ha sok a szóismétlés :D )

Jó hallgatást! :happy:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. április 28., hétfő 19:39

Zsoc írta:ó tudjuk a Kiss.... de van olyan érzésem hogy van még pár banda a tarsolyodban.
Persze..
Ezért is írtam, hogy ha ragaszkodtok hozzá, akkor nem vág mellbe. Max annyival több zeneklub kell majd :mrgreen:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Zsoc
Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger

HozzászólásSzerző: Zsoc » 2014. április 28., hétfő 19:28

na visszaolvastam, egy két dologra reagálván...
Marci77 írta:Shinedown - The Sound Of Madness
és ami tetszett hogy változatos volt szerintem.
Kiemeli ezt szinte mindenki és nekem is nagy meglepetés volt hogy ilyen sokrétű a gárda és mégsem nagyon ismert. Furcsa. Valóban ritkán találkozni akik ennyi mindennel bepróbálkoznak és mindegyik azért testhezállónak tűnik, főleg hogy egy albumon belül... nem tudnék most hirtelen még egy ilyet mondani. Rendkívül jó ajánlásnak tartom.
Juj de jól áll a Metalicskám B-)
Még szerencse. Fellebbeztem volna, ha nem az nyer. :D Bár még van egy forduló, de nagyon meglepne ha felérne valaki oda.. és ha fel is érne... az 1/10-nek van ereje :mrgreen:
GT37 írta:Még egy dolog, ami felmerült bennem a kör közben: csináljunk majd olyat, hogy nem lehet olyan előadótól ajánlani, akinek valamelyik albumát már ajánlották az adott körben?
(Kicsit radikálisabb szabály talán, de az is eszembe jutott, hogy olyantól sem lehet ajánlani, akitől az eddigi két körben már legalább két albumot ajánlottak
Ezt viszont adom. Mindkettőt igazából. Nem tartom ezt radikálisnak annyira. De pont az ilyen Tkyd féle szitukat, hogy egymást kínozzuk vele, azt kilőnénk. Mindenki talál azért mást is magának, mert ritka, hogy 2-nél több stílusban dolgoz egy előadó vagy ha elő is fordul az még rtikább hogy az 2 albumon belül ne jelentkezzen meg. Jó tudjuk a Kiss.... de van olyan érzésem hogy van még pár banda a tarsolyodban. :)

Meg a heti ajánlásokat is támogatom, akár két albummal, akár menet közben egyre átállni és 2 menetet lehuzni ugyanabban az ajánlói sorrendben vagy 2 heti 2 ajánlásra váltani. De ha jobban pörög sztem sem csak halogatva vannak és lehet annyi időt szakítani rá. :)

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. április 28., hétfő 19:09

GT37 írta:ÁLLÁS
Juj de jól áll a Metalicskám B-)
Kép

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 28., hétfő 18:59

ÁLLÁS

És akkor következhet Marci77 ajánlása... Utána pedig vége a körnek. :-(

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. április 28., hétfő 18:52

Shinedown - The Sound Of Madness
Nem volt rossz,végighallgattam. Egy tipikus 6osnak mondanám,azaz egyszer meg lehetett hallgatni,de nem szokok rá a hallgatásukra. és ami tetszett hogy változatos volt szerintem.
Ahogy mondtam 6os lenne,de még kap felet,így 6,5/10

Avanged Sevenfold - Hail to the King
Ez annyira nem jött be. Sokat nem is tudok róla írni. Minden számot nem is nyomtam végig,de szerintem nem vesztettem vele.Igazán problémám se volt vele. Olyan semmilyen volt nekem.
Bocs de ez csak 4,5/10

Vissza: