, Kun porcelán, Ibra öreg, Falcao lehet már 40 múlt, Cavani ronda..
A vége nagyon bejön.
miért lényeges?
szerintem a bármennyiért az nem lenne okos dolog,egyrészt ha túlzottan drágán vásárolunk,akkor az felfelé generálja az eladó árakat,ugye ez már megtörtént,de egy okos koncepcióval ezt egy szezon alatt tudatni lehet a többi klubbal,hogy a madrid mától nem fejős tehén,vagyis bejelentkezni azokért akiket szeretnénk,és konkrét normális ajánlatot letenni az asztalra,és abból nem engedni sokat.
Idővel ez tiszta képet ad az akaratunkról. nekünk van pénzünk,akkor majd mi diktálunk.
Másrészt,ha túlzottan drágán veszünk megint játékost,akkor elesünk megint több kiegészitő embertől,mert arra már nem fussa.......ha benzema eladási értéke 40-50 milla,akkor suarez értéke 60 és PONT. Nem 85. Ez értelmetlen,és aránytalan dolog.
Ha nekem a pool azt mondja suarez 85 öt ér,akkor én megkérdem,szerintetek benzema mennyit? 70?Mert ha 70ért eltudom adni,akkor jöhet az uru annyiért,de ha benzema 50ért megy el,akkor max 60at adok.....ez üzlet,ha kell,kell....ha nem nem.....sokat nem szaroznék.
Nincsen azért akkora különbség a két alak között,bár tény,hogy az uru jelenleg a legjobb támadó,és nem csak formailag,hanem mentálisan is,lelkes,hajt,akar....fut mint a tej 90 fok fölött.
Ha megvesszük suarezt(én szeretem egyébként a játékát,ráadásul nem csak centert tud játszani,hanem éket,vagy szabadon mozgót center mögötti támadót is),akkor jesé majd eléggé mögé szorul,mármint suarezt,cr-t,balet,benzt játszatni kell,én úgy tereznék,hogy minden jesén múljok,nekem bizonyitott a faszi.......ha nyárra rendeződik,és látszik a rendezett forma,akkor halványabban mennék neki a nyárnak,ha jesé még semmi,és ha bizonytalan is kicsit,akkor komolyabban odalépnék a támadósor erősitésére,mert morata kb annyi mint ha én beállnék.....a labda tőlem is eltudna pattogni,és 16ról rátudnám küldeni ahelyett hogy balosra letoljam a kapussal szemben érkező CR-nek.
A kp-a is fontos,nekem ott lenne egy erős vételem,khedirát akkor adnám el,ha 20 fölött kapok érte,alatta nem éri meg, cserének nem rossz,DM ls modric okés,alonso helyett illarra karcsú.....
A kpára kellene egy jó ember,és akkor Dm küzdjön meg a kp-ás helyért,ha megy megy,ha nem akkor támadó csere lenne,ami nekünk azért annyira nem rossz,és akkor már nem is annyira perdöntő a támadóvétel,mert ott lenne dm és jesé......
vagyis:
a tuti ötlet egy szuper kp-ás vétele.....ezzel sokat nyernénk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.