Remy írta:Látom Seedorf a pályán... őt amúgy hogy basztuk el? Ő akart menni, vagy kevés volt?
Nagyon nem is emlékszem,de mintha problémázott volna,alapból ilyen volt mindig is. Azt tudom,hogy nagyon nagy összeget adott érte az Inter.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 9., péntek 23:35
Remy írta:Látom Seedorf a pályán... őt amúgy hogy basztuk el? Ő akart menni, vagy kevés volt?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 9., péntek 23:25
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 9., péntek 23:18
En a 2000es BL donto-vel debutaltam (mondjuk eleg kis szarjanko voltam meg) de szep lenne szurkoloi letem napra pontosan 14ik szulinapjan a 10ediket unnepelni...Realista24 írta:Első Realos élményem, ami maradandó azt hiszem. Ekkor lettem madridista, igen divatszurker vagyokferni írta:Akinek nem egyértelmű most megy a Sport 2-n a Real - Juve BL Döntő, 24. perc.
Sztem érdemes megnézni
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 9., péntek 23:14
Remélem, behúzzuk...Mijatovicban érzek egy góltferni írta:Akinek nem egyértelmű most megy a Sport 2-n a Real - Juve BL Döntő, 24. perc.
Sztem érdemes megnézni
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 9., péntek 23:06
nekem a 2002es Döntő azRealista24 írta:Első Realos élményem, ami maradandó azt hiszem. Ekkor lettem madridista, igen divatszurker vagyokferni írta:Akinek nem egyértelmű most megy a Sport 2-n a Real - Juve BL Döntő, 24. perc.
Sztem érdemes megnézni
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 9., péntek 22:50
Az a juve akkor az egyik legjobb csapat volt a világon....ha nem a legjobb.Zidane mellett a többé juvés, mintha kenyai amatőrök lennének akik gömbölyűt eddig csak fenékben láttak, az is az antilopé volt amit kergettek..pedig volt ott pár jó tag rajta kívül is
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 9., péntek 22:49
Láttam papa, de nem kérsz könnyűt..ki kell matekozniR.M.C.F írta:Lépj majd át az OFF-ba......van ott egy érdekes felvetésem.
Robben? Lahm mezében nyomja,állitólag a kivaxolt makkos cipőjét is elkérte.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 9., péntek 22:45
Első Realos élményem, ami maradandó azt hiszem. Ekkor lettem madridista, igen divatszurker vagyokferni írta:Akinek nem egyértelmű most megy a Sport 2-n a Real - Juve BL Döntő, 24. perc.
Sztem érdemes megnézni
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 9., péntek 22:43
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 9., péntek 22:43
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 9., péntek 22:39
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 9., péntek 22:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 9., péntek 22:29
Montero az csúcs..egy neymar mellett börtönbe küldte volna egy-egy bíróR.M.C.F írta: Ziro,nézd a juve durva védelmét,ezek baxxxxx.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 9., péntek 22:28
Gascoigne írta:Egy kis párhuzam a kedvenc BL-évadommal.
2000 tavaszán a nyolc és a négy között sorban kiejtettük az előző idény arany- és ezüstérmesét, utána a spanyol házidöntőben legyalultuk az aktuális spanyol meglepetéscsapatot. Ismerős?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 9., péntek 22:27
És még azt is hozzátegyem, hogy május 24-én volt a meccs?Gascoigne írta:Egy kis párhuzam a kedvenc BL-évadommal.
2000 tavaszán a nyolc és a négy között sorban kiejtettük az előző idény arany- és ezüstérmesét, utána a spanyol házidöntőben legyalultuk az aktuális spanyol meglepetéscsapatot. Ismerős?
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. május 9., péntek 22:26
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 9., péntek 22:26
ziro4vr írta:én is sasolom, és sírok..Zidane, nem nehéz észrevenni..csillog a teteje neki, meg olyan elegáns mint egy..szóval erre nincs jó hasonlat
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 9., péntek 22:24
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 9., péntek 22:18
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 9., péntek 21:46
Remy írta:Csak adná az ég, hogy Costát leküldje az első hülyesége után. Annyi mindent megúszott már idén, hogy hihetetlen. Ideje lenne megszívnia is.
Jelenlévő fórumozók: 34 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem