Már hányszor nyilatkozták le, hogy nincsen semmilyen előszerződés? de úgylátszik képtelenek felfogni páran...Matt009 írta:Ha Neymar dönt, akkor Barca. Ott az előszerződés. Azt azért kötötte meg Neymar, mert oda akart menni, és ezzel be akarta biztosítani magát, hogy a Barca mindenképpen leigazolja. Mivel megvolt az előszerződés
Kommentáld a híreket
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Re: Kommentáld a híreket
Nekünk vesztenívalónk nincsen a Neymar-sztoriban, a legrosszabb esetben megy gránátvörösékhez - ami nem lenne meglepetés, viszont ha idejön akkor bombameglepetés és a miénk. :-)
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
-
- Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest
Milyen felvezetése lehetne a VB-nek..még egy gondolat miért jöjjön ide.
Real Madrid - Barcelona
Brazília - Argentina
Neymar - Messi
Real Madrid - Barcelona
Brazília - Argentina
Neymar - Messi
Modric - Kroos
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Majdnem; Cristiano új szerződésében is így módosítanák a jelenlegi feltételeket!50%? Nem arról volt szó, hogy CR kap ennyit és Neymar szerződése ilyen szempontból még az övénél is kedvezőbb lesz és a reklámbevételei 70%-a őt illeti?
Pontosan, ez a 35 milla csak a Santosnak fizetett 55%!Nem.40+35-be nekem valami ilyesmi rémlik.
Agüerot pedig végleg ki lehet húzni a listáról, saját maga nyilatkozta, hogy marad a Cityben és nem kíván klubot váltani!Man. City: Megszoktam a pletykákat, maradok - Agüero
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ha Neymar dönt, akkor Barca. Ott az előszerződés. Azt azért kötötte meg Neymar, mert oda akart menni, és ezzel be akarta biztosítani magát, hogy a Barca mindenképpen leigazolja. Mivel megvolt az előszerződés, a Barca a piacon nem is keresett már embert Neymar helyére, hanem kivárták, hogy ő hozzájuk igazoljon. Be kell látni, ezt a csatát elvesztettük.realistahuni írta:Összvissz 35-be kerülne Neymar mindennel együtt?
Baszki az megérné, 3 éve ugyanennyit adtunk ki az iq harcos szélsőnkért.
Abszolút egyetértek, csak szerintem Bale felállt védelmek ellen kevésbé hasznos. Én nem kontracsapatot akarok, én egy a meccseket domináló csapatot szeretnék, és abba Neymar jobban passzolna. Másrészt az lehet, hogy Bale technikás az átlag angol első osztályhoz képest, de a spanyol fociban max átlagos, vagy átlag alatti lenne. Ha pedig 25 millióval drágább, mint Neymar...Én is Bale-t preferálom már csak azért is mert a védelem nem biztos hogy elbírna egy Neymar- CR párost a széleken viszont azért Bale elég jól visszazár
Én annyira nem vagyok Lucas híve. Nem látok benne annyit, hogy nagy előrelépést jelentsen nekünk. Di Mariánál talán több agya van, de képességekben nincs sok különbség a 2 játékos között.hozzuk lucast a psg-ből és akkor vidám leszek.
Másrészt a PSG sem hiszem, hogy elengedné. Max akkor, ha ott gyérül teljesít.
Mondtam én, hogy Neymar nem lesz annyira drága. Ha a 2 klub tényleg a Barca és a Real akkor a Realt kell választania. Ezt nem azért mondom, mert én annyira látni szeretném a csapatban, hanem, mert a Barcelonában könnyen tönkre vághatják Messi miatt
A Dortmund meg most hozott el egy görög JHVt Brémából a Leverkusen elől. Mivel a Leverkusen JHVt akar igazolni megállapítható, hogy Carvajal távozni fog
A Dortmund meg most hozott el egy görög JHVt Brémából a Leverkusen elől. Mivel a Leverkusen JHVt akar igazolni megállapítható, hogy Carvajal távozni fog
- RealMadridFanatic
Durván begyorsult a dolog, Apu fenyítő szavai hatottak tegnap a Santosra.
Amúgy senki ne gondolja, hogy ide jön. Nyílt titok volt már jó ideje, hogy a Barcába akar menni, volt valami előszerződés is valószínűleg, vagy legalább "gentlemen's agreement", amit mondjuk szeretnek felrúgni.
Most otthon örül, mint atom, hogy mehet a katalánokhoz, csak így kevésbé feltűnő, hogy már le volt ez játszva rég.
Legalább annyit elértünk, hogy egy 30 millióval "könnyítettük" a katalán csürhe számláját, nem tudják ingyen vinni jövőre.
Nekünk meg most már rá kell állni a középpályára, Neymar és Bale sem lesz idén, azt az irgalmatlan zsetont, amit rájuk dobtunk volna, most el lehet tapsolni sokkal hasznosabban is.
Amúgy senki ne gondolja, hogy ide jön. Nyílt titok volt már jó ideje, hogy a Barcába akar menni, volt valami előszerződés is valószínűleg, vagy legalább "gentlemen's agreement", amit mondjuk szeretnek felrúgni.
Most otthon örül, mint atom, hogy mehet a katalánokhoz, csak így kevésbé feltűnő, hogy már le volt ez játszva rég.
Legalább annyit elértünk, hogy egy 30 millióval "könnyítettük" a katalán csürhe számláját, nem tudják ingyen vinni jövőre.
Nekünk meg most már rá kell állni a középpályára, Neymar és Bale sem lesz idén, azt az irgalmatlan zsetont, amit rájuk dobtunk volna, most el lehet tapsolni sokkal hasznosabban is.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
realistahuni írta:Összvissz 35-be kerülne Neymar mindennel együtt?
Nem.40+35-be nekem valami ilyesmi rémlik.
Ha a Barcelonába megy akkor,Messi fejét mindenképpen nézni kellesz majd,ha a brazil elkezd majd úgy focizni mint otthon.
Ha Villával nem jött ki,akkor itt mi lesz?
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Összvissz 35-be kerülne Neymar mindennel együtt?
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Ha Neymar nem minket választ hát akk úgy kell neki. Mit kell ezen gondolkozni? A világ legjobb klubja a Real Madrid, a világon a legnépszerűbb és a legsikeresebb. Olyan (brazil) Ronaldo örökébe léphetne, aki a braziloknál Pelé mellett a másik atyaúristen. Itt van Casemiro(?), Kaká és Marcelo. (Kakának adnék még 1 év bizalmat főleg ha jönne Neymar.) Itt átvehetné Cristiano Ronaldo örökségét, aki idén már 29 éves lesz. Neymar pár éven belül, ha tényleg lesz akkora spíler akk a neve egybe forrna a Real Madriddal. A Barcelonában csak kicsinálnák Őt úgy, mint Henryt, Villát, Sancezt v. Ibrahimovichot. Ott Neymarka sose nőne ki Messi árnyékából. Ráadásul az "ősi ellenség" legnagyobb játékosa tolja ott. De hát úgy is a Bacát választja... Logikusan nézve minden a Madrid mellett szól, de hát Neymarnak sztem nincs ennyi esze h ilyenekre gondoljon.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Ha kedvezőbbet kapna mint CR akkor tutti hogy bevágná a hisztit és ő is sokkal jobbat akarna... és ha már akarna akkor CR esetében lemondhatnánk szerintem a teljes reklámértékéről pedig szerintem a fizetése felét tutti hogy reklámértéke állja...50%? Nem arról volt szó, hogy CR kap ennyit és Neymar szerződése ilyen szempontból még az övénél is kedvezőbb lesz és a reklámbevételei 70%-a őt illeti?
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ilyen alapon igen, de én úgy vettem h Tello amúgy se zavar sok vizet, és szívbaj nélkül jegelnék akár egész évben is, tehát a maradék 1 helyre lenne Pedro és Alexisflori írta:egy az inkább.ha most megveszik neymart akkor nem fog padozni.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Nem kacsa. Hivatalos.
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
[quote] A Santos elfogadta két klub (minden bizonnyal a Barcelona 28 milliós és a Real Madrid 35 milliós) ajánlatát Neymarért, és a döntést a játékos kezébe helyezte. Neymar és édesapja időt kért a döntés meghozására. A Real Madrid 11, a Barcelona 7 millió eurós fizetést ajánl a játékosnak.[/quote]
-Most olvastam,de gondolom,kacsa.....
Nincs megjelölve a forrás...
-Most olvastam,de gondolom,kacsa.....
Nincs megjelölve a forrás...
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- flori
egy az inkább.ha most megveszik neymart akkor nem fog padozni.Mike írta:két posztra, szoval nem sok azflori írta:tellos,pedro,sanchez ?
kicsit sok a spiler egy posztra.
Pedro/Alexis - Messi - Neymar/Tello
engem annyira nem izgat fel a gyerek,mert egyelőre inkább érzem a nagy égést,mint a mennybemenetelt.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- BlancoMark
50%? Nem arról volt szó, hogy CR kap ennyit és Neymar szerződése ilyen szempontból még az övénél is kedvezőbb lesz és a reklámbevételei 70%-a őt illeti?
-
Ezzel az a baj, hogy könnyen a két szék közé eshetünk, Bale-hez nagyon ragaszkodnak, ráadásul 50-60 millió eurót vagy még ennél is többet kéne fizetni, ha netán ennyit fizetnénk akkor a kőzáppálya sínyli meg a dolgot.Nzedge írta:Én mindig is úgy voltam vele,hogy vagy Bale vagy Neymar,de az egyiknek jönnie kell!Demes írta:Érdekes, eddig a többség nem látta volna itt szívesen Neymart most meg mindenki reménykedik.
Na mindegy is Én úgy vagyok vele ha nem jön Neymar akkor jön Bale, amivel nem járunk rosszabbul talán (sőt )
Most már jöhetne valami friss infó Neymar-ról, remélem nem akarja húzni még 3 napig a döntését.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mohaola 2013. május 25., szombat 11:32-kor.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
neymar többet fog kapni a reklámokból, mint céronaldo, ezt sztem már most borítékoljátok.
a legnagyobb futballnemzet legnagyobb tehetsége, aki hazai vébére készül, aki elmegy hamuban sült pogival európába szerencsét próbálni, stbstbstb, nike főszponzor, jóképű, lányok kedvence stb sorolhatnám.
nem hiába akarja a madrid a bevételei felét, mégiscsak közünk lenne hozzá, ha idejönne.
a barcát nem is értem ebből a szempontból, nekik eleve a mezponzor a nike, és akkor lemondanak a teljes neymar-reklámról. biztos, hogy van vmi ott a háttérben, nem hiszem hogy ilyen hülyék lennének.
all in all, a zászló nem nekünk áll, én meg bale-t nem akarok, inkább hagyjuk a fenébe az idei évet, erősítsük a kp-t, és a vébé után (vagy ideális esetben inkább előtt) hozzuk lucast a psg-ből és akkor vidám leszek.
a legnagyobb futballnemzet legnagyobb tehetsége, aki hazai vébére készül, aki elmegy hamuban sült pogival európába szerencsét próbálni, stbstbstb, nike főszponzor, jóképű, lányok kedvence stb sorolhatnám.
nem hiába akarja a madrid a bevételei felét, mégiscsak közünk lenne hozzá, ha idejönne.
a barcát nem is értem ebből a szempontból, nekik eleve a mezponzor a nike, és akkor lemondanak a teljes neymar-reklámról. biztos, hogy van vmi ott a háttérben, nem hiszem hogy ilyen hülyék lennének.
all in all, a zászló nem nekünk áll, én meg bale-t nem akarok, inkább hagyjuk a fenébe az idei évet, erősítsük a kp-t, és a vébé után (vagy ideális esetben inkább előtt) hozzuk lucast a psg-ből és akkor vidám leszek.
nem tuti, csak a barca szeretné ezt alexis állítása szerint.alexis tuti marad.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
két posztra, szoval nem sok azflori írta:tellos,pedro,sanchez ?
Pedro/Alexis - Messi - Neymar/Tello
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Erről lemaradtam, ezt honnan lehet tudni?flori írta: alexis tuti marad.
- flori
az még pozitivum lehet a neymarszexuálisoknak ,hogy alexis tuti marad.
tellos,pedro,sanchez ?
tellos,pedro,sanchez ?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!