Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. május 25., szombat 11:58

Nekünk vesztenívalónk nincsen a Neymar-sztoriban, a legrosszabb esetben megy gránátvörösékhez - ami nem lenne meglepetés, viszont ha idejön akkor bombameglepetés és a miénk. :-)
Matt009 írta:Ha Neymar dönt, akkor Barca. Ott az előszerződés. Azt azért kötötte meg Neymar, mert oda akart menni, és ezzel be akarta biztosítani magát, hogy a Barca mindenképpen leigazolja. Mivel megvolt az előszerződés
Már hányszor nyilatkozták le, hogy nincsen semmilyen előszerződés? de úgylátszik képtelenek felfogni páran... :vivo:
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

hala_madrid
Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest

HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. május 25., szombat 11:53

Milyen felvezetése lehetne a VB-nek..még egy gondolat miért jöjjön ide. :D

Real Madrid - Barcelona
Brazília - Argentina
Neymar - Messi
Modric - Kroos

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 25., szombat 11:53

50%? Nem arról volt szó, hogy CR kap ennyit és Neymar szerződése ilyen szempontból még az övénél is kedvezőbb lesz és a reklámbevételei 70%-a őt illeti?
Majdnem; Cristiano új szerződésében is így módosítanák a jelenlegi feltételeket!
Nem.40+35-be nekem valami ilyesmi rémlik.
Pontosan, ez a 35 milla csak a Santosnak fizetett 55%!
Man. City: Megszoktam a pletykákat, maradok - Agüero
Agüerot pedig végleg ki lehet húzni a listáról, saját maga nyilatkozta, hogy marad a Cityben és nem kíván klubot váltani!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 25., szombat 11:50

realistahuni írta:Összvissz 35-be kerülne Neymar mindennel együtt? :ozil:
Baszki az megérné, 3 éve ugyanennyit adtunk ki az iq harcos szélsőnkért. :sly:
Ha Neymar dönt, akkor Barca. Ott az előszerződés. Azt azért kötötte meg Neymar, mert oda akart menni, és ezzel be akarta biztosítani magát, hogy a Barca mindenképpen leigazolja. Mivel megvolt az előszerződés, a Barca a piacon nem is keresett már embert Neymar helyére, hanem kivárták, hogy ő hozzájuk igazoljon. Be kell látni, ezt a csatát elvesztettük.
Én is Bale-t preferálom már csak azért is mert a védelem nem biztos hogy elbírna egy Neymar- CR párost a széleken viszont azért Bale elég jól visszazár
Abszolút egyetértek, csak szerintem Bale felállt védelmek ellen kevésbé hasznos. Én nem kontracsapatot akarok, én egy a meccseket domináló csapatot szeretnék, és abba Neymar jobban passzolna. Másrészt az lehet, hogy Bale technikás az átlag angol első osztályhoz képest, de a spanyol fociban max átlagos, vagy átlag alatti lenne. Ha pedig 25 millióval drágább, mint Neymar...
hozzuk lucast a psg-ből és akkor vidám leszek.
Én annyira nem vagyok Lucas híve. Nem látok benne annyit, hogy nagy előrelépést jelentsen nekünk. Di Mariánál talán több agya van, de képességekben nincs sok különbség a 2 játékos között.
Másrészt a PSG sem hiszem, hogy elengedné. Max akkor, ha ott gyérül teljesít.

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 25., szombat 11:47

Mondtam én, hogy Neymar nem lesz annyira drága. Ha a 2 klub tényleg a Barca és a Real akkor a Realt kell választania. Ezt nem azért mondom, mert én annyira látni szeretném a csapatban, hanem, mert a Barcelonában könnyen tönkre vághatják Messi miatt

A Dortmund meg most hozott el egy görög JHVt Brémából a Leverkusen elől. Mivel a Leverkusen JHVt akar igazolni megállapítható, hogy Carvajal távozni fog

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 25., szombat 11:45

Durván begyorsult a dolog, Apu fenyítő szavai hatottak tegnap a Santosra.

Amúgy senki ne gondolja, hogy ide jön. Nyílt titok volt már jó ideje, hogy a Barcába akar menni, volt valami előszerződés is valószínűleg, vagy legalább "gentlemen's agreement", amit mondjuk szeretnek felrúgni.

Most otthon örül, mint atom, hogy mehet a katalánokhoz, csak így kevésbé feltűnő, hogy már le volt ez játszva rég.

Legalább annyit elértünk, hogy egy 30 millióval "könnyítettük" a katalán csürhe számláját, nem tudják ingyen vinni jövőre.

Nekünk meg most már rá kell állni a középpályára, Neymar és Bale sem lesz idén, azt az irgalmatlan zsetont, amit rájuk dobtunk volna, most el lehet tapsolni sokkal hasznosabban is.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. május 25., szombat 11:45

realistahuni írta:Összvissz 35-be kerülne Neymar mindennel együtt? :ozil:

Nem.40+35-be nekem valami ilyesmi rémlik. :mrgreen:
Ha a Barcelonába megy akkor,Messi fejét mindenképpen nézni kellesz majd,ha a brazil elkezd majd úgy focizni mint otthon.
Ha Villával nem jött ki,akkor itt mi lesz? :coffee:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 25., szombat 11:40

Összvissz 35-be kerülne Neymar mindennel együtt? :ozil:

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. május 25., szombat 11:39

Ha Neymar nem minket választ hát akk úgy kell neki. Mit kell ezen gondolkozni? A világ legjobb klubja a Real Madrid, a világon a legnépszerűbb és a legsikeresebb. Olyan (brazil) Ronaldo örökébe léphetne, aki a braziloknál Pelé mellett a másik atyaúristen. Itt van Casemiro(?), Kaká és Marcelo. (Kakának adnék még 1 év bizalmat főleg ha jönne Neymar.) Itt átvehetné Cristiano Ronaldo örökségét, aki idén már 29 éves lesz. Neymar pár éven belül, ha tényleg lesz akkora spíler akk a neve egybe forrna a Real Madriddal. A Barcelonában csak kicsinálnák Őt úgy, mint Henryt, Villát, Sancezt v. Ibrahimovichot. Ott Neymarka sose nőne ki Messi árnyékából. Ráadásul az "ősi ellenség" legnagyobb játékosa tolja ott. De hát úgy is a Bacát választja... Logikusan nézve minden a Madrid mellett szól, de hát Neymarnak sztem nincs ennyi esze h ilyenekre gondoljon. :coffee:

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. május 25., szombat 11:38

50%? Nem arról volt szó, hogy CR kap ennyit és Neymar szerződése ilyen szempontból még az övénél is kedvezőbb lesz és a reklámbevételei 70%-a őt illeti?
Ha kedvezőbbet kapna mint CR akkor tutti hogy bevágná a hisztit és ő is sokkal jobbat akarna... és ha már akarna akkor CR esetében lemondhatnánk szerintem a teljes reklámértékéről pedig szerintem a fizetése felét tutti hogy reklámértéke állja...

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 25., szombat 11:37

flori írta:egy az inkább.ha most megveszik neymart akkor nem fog padozni.
ilyen alapon igen, de én úgy vettem h Tello amúgy se zavar sok vizet, és szívbaj nélkül jegelnék akár egész évben is, tehát a maradék 1 helyre lenne Pedro és Alexis
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 25., szombat 11:34

Nem kacsa. Hivatalos.

Luigi-K1
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo

HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2013. május 25., szombat 11:34

[quote] A Santos elfogadta két klub (minden bizonnyal a Barcelona 28 milliós és a Real Madrid 35 milliós) ajánlatát Neymarért, és a döntést a játékos kezébe helyezte. Neymar és édesapja időt kért a döntés meghozására. A Real Madrid 11, a Barcelona 7 millió eurós fizetést ajánl a játékosnak.[/quote]
-Most olvastam,de gondolom,kacsa..... :hmmm:

Nincs megjelölve a forrás...
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé

Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...

„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 25., szombat 11:32

Mike írta:
flori írta:tellos,pedro,sanchez ?

kicsit sok a spiler egy posztra.
két posztra, szoval nem sok az

Pedro/Alexis - Messi - Neymar/Tello
egy az inkább.ha most megveszik neymart akkor nem fog padozni.

engem annyira nem izgat fel a gyerek,mert egyelőre inkább érzem a nagy égést,mint a mennybemenetelt.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2013. május 25., szombat 11:31

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 25., szombat 11:30

Nzedge írta:
Demes írta:Érdekes, eddig a többség nem látta volna itt szívesen Neymart most meg mindenki reménykedik.

Na mindegy is Én úgy vagyok vele ha nem jön Neymar akkor jön Bale, amivel nem járunk rosszabbul talán (sőt :roll: )
Én mindig is úgy voltam vele,hogy vagy Bale vagy Neymar,de az egyiknek jönnie kell! B-)
Ezzel az a baj, hogy könnyen a két szék közé eshetünk, Bale-hez nagyon ragaszkodnak, ráadásul 50-60 millió eurót vagy még ennél is többet kéne fizetni, ha netán ennyit fizetnénk akkor a kőzáppálya sínyli meg a dolgot.

Most már jöhetne valami friss infó Neymar-ról, remélem nem akarja húzni még 3 napig a döntését.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mohaola 2013. május 25., szombat 11:32-kor.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 25., szombat 11:28

neymar többet fog kapni a reklámokból, mint céronaldo, ezt sztem már most borítékoljátok.

a legnagyobb futballnemzet legnagyobb tehetsége, aki hazai vébére készül, aki elmegy hamuban sült pogival európába szerencsét próbálni, stbstbstb, nike főszponzor, jóképű, lányok kedvence stb sorolhatnám.
nem hiába akarja a madrid a bevételei felét, mégiscsak közünk lenne hozzá, ha idejönne.

a barcát nem is értem ebből a szempontból, nekik eleve a mezponzor a nike, és akkor lemondanak a teljes neymar-reklámról. biztos, hogy van vmi ott a háttérben, nem hiszem hogy ilyen hülyék lennének.

all in all, a zászló nem nekünk áll, én meg bale-t nem akarok, inkább hagyjuk a fenébe az idei évet, erősítsük a kp-t, és a vébé után (vagy ideális esetben inkább előtt) hozzuk lucast a psg-ből és akkor vidám leszek.
alexis tuti marad.
nem tuti, csak a barca szeretné ezt alexis állítása szerint.
Kép
Kép
Kép

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 25., szombat 11:27

flori írta:tellos,pedro,sanchez ?

két posztra, szoval nem sok az

Pedro/Alexis - Messi - Neymar/Tello
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. május 25., szombat 11:26

flori írta: alexis tuti marad.
Erről lemaradtam, ezt honnan lehet tudni?

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 25., szombat 11:24

az még pozitivum lehet a neymarszexuálisoknak ,hogy alexis tuti marad.

tellos,pedro,sanchez ?

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Vissza: