Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Khedirát vigye el, de jó messzire !!!!!
Amúgy nagy esélyt látok arra, hogy ide jön a brazil, bár én jobban ürélnék Balenek, de igazából nekem mind1 csak alkosson a csapat ne csak a milliókat költsük el...
Amúgy nagy esélyt látok arra, hogy ide jön a brazil, bár én jobban ürélnék Balenek, de igazából nekem mind1 csak alkosson a csapat ne csak a milliókat költsük el...
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos
Felhívta már valaki Neymart, hogyan döntött? :-) Bale-nek is örülnék, de most a híreket látva, kicsit beleéltem magam. Arra van esély hogy mindkét játékos érkezzen? Neymar csatár, Bale jobbszél, Ronaldo bal
-
Egyrészről nem tudom mennyire lehet azt megítélni, hogy a katalánoknál béklyó lenne Messi jelenléte számára, itt CRé viszont közel sem. Miért? Volt idő amikor a portugált verte szét az ideg, ha nem lőtte meg a gólját, a többiek felé se szagolt. Ha egy Neymar előbb kapna itt Aranylabdát, mint Ronaldo, valószínűleg papot kéne hívni hozzá. De lehet Perezhez is! Ettől függetlenül tárgytalan a dolog, a katalánokhoz megy.Gyakorlatilag esélytelen lenne egy aranylabdára. Egy Real-ban azért ez más kérdés..
Valamelyik meg írta, hogy Kaka még kapjon 1 év bizalmat. Támogatom az USAban vagy Szváziföldön csak ne itt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VanillaSky 2013. május 25., szombat 13:35-kor.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
húzzák már bele a pöcsömet, ez meg olyan fifa-ellenes, mint annak a rendje.A brazil média szerint a Barca továbbra is optimista annak köszönhetően, hogy pár hónappal ezelőtt kötöttek valamiféle szerződést a játékossal és remélik,
most mondta, hogy nem hívná neymart a barcába, ha nem maradna.Dani Alves jövője sem biztos már a Barcában mellesleg.
húzzad bele te is murinnyó, a söpredéket viheted magaddal, akit megengedünk, aki közröhej tárgya. de a többitől vedd el az enyves kezed.Na szóval, akkor a mai angol bulvár szerint Mou vinné Modricot, Varanet és Coentraot is! Of course José, you can .....
azok után, hogy a szezon legrosszabb igazolását csinálta belőle madridban, mert jegelte, meg szívatta, még van bőr a képén.José magával akarja vinni Modricot
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
na hát ha danialves véleményére valaki ad...
de h necsak Neymarról szóljon a nap, egy kis szösszenet a gólpontkomról:
"Jose Mourinho wants Luka Modric to join him at Chelsea this summer. The Real Madrid coach will bid 30 million pounds for the Croatia international when he returns to Stamford Bridge."
José magával akarja vinni Modricot
megelőztek
de h necsak Neymarról szóljon a nap, egy kis szösszenet a gólpontkomról:
"Jose Mourinho wants Luka Modric to join him at Chelsea this summer. The Real Madrid coach will bid 30 million pounds for the Croatia international when he returns to Stamford Bridge."
José magával akarja vinni Modricot
megelőztek
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Szerinted ezek nem történtek már meg jóval korábban is, Ronniet pl. csak kis milliószor uszította már a gyerekre Perez!?!perez helyében ilyenkor mozgósítanám a régi jó barátokat.
Na szóval, akkor a mai angol bulvár szerint Mou vinné Modricot, Varanet és Coentraot is! Of course José, you can .....Chelsea planning bid for Real Madrid defender Varane
-------------------------------------------------------------------------
Real Madrid fullback Coentrao open to Chelsea move
-------------------------------------------------------------------------
Mourinho pushes Chelsea to move for Real Madrid playmaker Modric
A Chelsea insider confirmed: “Mourinho’s very keen to clinch a deal for Modric.
“He knows it will be tough but if anyone can make it happen, we believe Jose can.”
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. május 25., szombat 13:30-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ez is érdekes story, mivel nem véletlen, hogy Dani Alves már a Barcelonaban is elég sokmindenkivel összerúgta a port. Elszaladt vele a ló. A válogatottban sem tartozik a legnépszerűbb arcok közé. És ez is már másfél éves story. Dani Alves jövője sem biztos már a Barcában mellesleg.hehe írta:hogy danialves már hosszú hónapok óta tömi a fejét
Merci Zizou!
-
A brazil média szerint a Barca továbbra is optimista annak köszönhetően, hogy pár hónappal ezelőtt kötöttek valamiféle szerződést a játékossal és remélik, hogy tiszteletben tartja azt, ezért egy 5 éves szerződést és évi 7 millió eurós fizetést kapna, azonban a reklámbevételének a 20%-at a katalánok kapnák.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- hehe
ez biztos meg is történik, viszont köztudott, hogy danialves már hosszú hónapok óta tömi a fejét, hogy milyen jó is messilona.BBeno írta:perez helyében ilyenkor mozgósítanám a régi jó barátokat.
Perez felhívja Roby Carlost hogy mondjon már egykét szép szót Neymarnak. Kaká is szólhatna valamit. ennyi haszna legyen legalább. Marcelo nem tudom milyen kapcsolatot ápol vele.
de ha ezek odaállnak, vagy legalább felhívják a gyereket elég meggyőző tudna lenni.
- ericco
- Kapcsolat:
Országos cimborák. Válogatott edzéseken, akciókon, közös programokon szinte mindig egy bandában nyomják: Marcelo, Neymar, Thiago Silva és Hulk. Talán még Lucas is a bandához tartozik.BBeno írta:Marcelo nem tudom milyen kapcsolatot ápol vele.
Merci Zizou!
perez helyében ilyenkor mozgósítanám a régi jó barátokat.
Perez felhívja Roby Carlost hogy mondjon már egykét szép szót Neymarnak. Kaká is szólhatna valamit. ennyi haszna legyen legalább. Marcelo nem tudom milyen kapcsolatot ápol vele.
de ha ezek odaállnak, vagy legalább felhívják a gyereket elég meggyőző tudna lenni.
- hehe
mire fel?mohaola írta:Ajjaj , baj van, Khedira pénteken a Bernabeú stadionjába járt, mivel szeretné meghosszabbítani a szerződését.
eladott labdák/játékpercek statban igazán élen jár, ezek alapján jár neki az évi 15 milla.
rohadjon el, ezek a büdös honosított németek, nincs bőr a képükön, fizetésemelés, új szerződés.
meg a faszomat.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Leszel a cimborám?Nem olyan biztos ez. Madridban új szelek fújnak. A változások nagyon is szimpatikusak lehetnek a brazil számára.
Madridronieval értek egyet, hogy az új project felvázolásánál simán lehet arra helyezni a hangsúlyt, hogy Neymarral itt a jövő sztárjaként számolnak. Az itteni elsőszámú sztár nem 26 éves, hanem már 29, és lehet egy vagy két év múlva már elvágyódik. A Barcelonaban egyértelműen még hosszú évekig csak sorban kéne állnia.
Nem mellesleg vezetőedzőként picit nagyobb tapasztalata, tekintélye van, mint Titonak, aki baromira nem egy Pep Guardiola!Az érkező edző személyéről nem is beszélve, akiről tudjuk, hogy kedveli a brazil játékosokat, ért a nyelvükön.
Mondom, nekem minden bizodalmam ebben az illusztris társaságban (Florentino, Carlo, Zizou, Ronnie, Wagner Ribeiro, ?Lucas?, Marcelo) és a meggyőzőerejükben van, ha nekik sem sikerül; akkor tényleg nincs miről beszélni! Mert a milliók és kenőpénz itt sem lehet akadály, sőt!
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
Ja, hogy CSAK ennyivel megelégednél?Egy Verratti, Vidal, Bale, Neymar, Carvajal pakk nekem elég a nyárra
Kicsik az elvárásaid
-
Ajjaj , baj van, Khedira pénteken a Bernabeú stadionjába járt, mivel szeretné meghosszabbítani a szerződését.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mohaola 2013. május 25., szombat 13:04-kor.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Plusz érvként kicsit remélem az önzősége is közrejátszik.. Messi mellett a Barcaban nem tudna kitűnni, plusz neki is őt kéne kiszolgálni. Gyakorlatilag esélytelen lenne egy aranylabdára. Egy Real-ban azért ez más kérdés..Nem kell annyira CR alá játszani, mint Messi alá.. Meglátjuk mi lesz.Nem olyan biztos ez. Madridban új szelek fújnak. A változások nagyon is szimpatikusak lehetnek a brazil számára.
Madridronieval értek egyet, hogy az új project felvázolásánál simán lehet arra helyezni a hangsúlyt, hogy Neymarral itt a jövő sztárjaként számolnak. Az itteni elsőszámú sztár nem 26 éves, hanem már 29, és lehet egy vagy két év múlva már elvágyódik. A Barcelonaban egyértelműen még hosszú évekig csak sorban kéne állnia. Az érkező edző személyéről nem is beszélve, akiről tudjuk, hogy kedveli a brazil játékosokat, ért a nyelvükön.
Egy Verratti, Vidal, Bale, Neymar, Carvajal pakk nekem elég a nyárra! (esetleg Sahin)
- rm22
- Kedvenc játékosaid: cr,raul,ronaldo,zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,Lazio,Liverpool
bírom a stílusodsztem pihenjél egy kicsit, menjél egyél vmit, hátha anya megcsinálta már a kaját.
- ericco
- Kapcsolat:
Aki helyett hozni lehetett volna, ő is híres a játékintelligenciájáról. Csak negatív irányban.legendary írta:a játékintelligenciája viszont azért messze nem kiemelkedő.
Nem olyan biztos ez. Madridban új szelek fújnak. A változások nagyon is szimpatikusak lehetnek a brazil számára.pláne hogy vasárnap neymar már igent mond a barcának
Madridronieval értek egyet, hogy az új project felvázolásánál simán lehet arra helyezni a hangsúlyt, hogy Neymarral itt a jövő sztárjaként számolnak. Az itteni elsőszámú sztár nem 26 éves, hanem már 29, és lehet egy vagy két év múlva már elvágyódik. A Barcelonaban egyértelműen még hosszú évekig csak sorban kéne állnia. Az érkező edző személyéről nem is beszélve, akiről tudjuk, hogy kedveli a brazil játékosokat, ért a nyelvükön.
Merci Zizou!
Nem én kezdtemhehe írta:nem értem miért kell ez.
Nagyon szeretheted a kipihent emberek, mert már sokadjára jössz nekem ezzel a szöveggelhehe írta:sztem pihenjél egy kicsit, menjél egyél vmit, hátha anya megcsinálta már a kaját.
Nem nagyon tudod megérteni mit akartam mondaninézzétek már végig a psg keretét.
ezek közé jött télen, és fél év után az egyik legjobb játékos lett a csapatban 20 évesen. a barca ellen is a legjobbak közt volt, amikor több nagynevű barátja megbukott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erti 2013. május 25., szombat 12:54-kor.
- hehe
nézzétek már végig a psg keretét.És még messze nem sztár. Nem mondom, lehet belőle az könnyen, de azért ne vegyük ezt biztosra. Pláne, hogy tudjuk, honnan jön, és ez az utóbbi 10 évben elég erős szempont (sajnos).
ezek közé jött télen, és fél év után az egyik legjobb játékos lett a csapatban 20 évesen. a barca ellen is a legjobbak közt volt, amikor több nagynevű barátja megbukott.
nem értem miért kell ez.Megértem nehéz elviselned, hogy nem fényezem agyon a kedvenceidet
sztem pihenjél egy kicsit, menjél egyél vmit, hátha anya megcsinálta már a kaját.