1998ban nem foglalkoztam semmilyen szinten a focival,azt sem tudtam ki nyerte meg a blt. A real 1999ben pedig a bajnokság féltávjánál 17 volt.
Én egy szóval sem említettem azt, hogy te divatszurkoló lennél.
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy te is az iránt a csapat felé orientálódtál aki aktuálisan a reflektorfényben volt.
Szerinted ha a Malaga van a 17. helyen az érdekel bárkit is? Szerintem nem.
Viszont ha az aktuális BL címvédő van a 17. helyen a bajnokság féltávjánál az szerintem komoly hírverést kap, erre te pedig felfigyeltél, pontosabban nem a hírverésre, hanem a kárörvendő hangnemekre amelyek röhögtek a csapaton.
a Barcába nagyon könnyen besülhet, mert ha nem dolgozik úgy Messi alá akkor byebye.
Nagy hiba lenne tőlük az, hogyha Neymart is csak egy csicskásnak vásárolnák meg.
Évek óta tudják már, hogy Messi nélkül olyan a csapat mint egy lándzsa hegy nélkül.
Ami miatt Neymar is becsicskulna az nem az, hogy Messi alá kell játszania, hanem a Barca lendületet nélkülöző játéka.
Neymar-nak kell az, hogy lendületből vigye rá az ellenfélre. Ha ez nem történik meg akkor ő is csak kényszerítőből tudna előre jutni mint Pedro. Alexis is ezért csicskult be...
szerk: amúgy átnéztem a másik oldalra, tulajdonképpen már csak Neymaron múlik, hogy hova megy.
http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... oert/14965