Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 12., hétfő 19:31

torjack írta:végülis a valladolid ellen csak a vadló meg a terminátor hiányzott. no de ott volt egy sérült, hullafáradt benzema, meg a csatárok alfahímje, a zseniális morata...nem is értem hogy nem rúgtak egy ötöst. a celta ellen is csak 7 vagy 8 emberke hiányzott a gálakezdőből. de carlo nyilván feladta. rúgjuk is a g*cibe 1 év után, edzőzsenik egész serege áll ugrásra készen, hogy átvegye a helyét. :roll:

pl. moyes épp szabad. :mrgreen:
Nezzuk mar meg a legutobbi kezdot:
López- Arbeloa, Nacho, Ramos, Marcelo - Xabi Alonso, Khedira, Casemiro - Modric, Isco, Morata.

Es a gala kezdonk: Iker - Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrao - Xabi, Modric, DM - Bale, Benzema, Ronaldo (+Isco)

Ha osszehasonlitjuk a ket kezdot, oriasi a kulonbseg egyeni szinten is.
Tegnap kvazi nem volt jobb oldalunk, visszatert az evek ota jelen levo problema, amit az utobbi idoben a Bale - Carvajal paros megoldott.

Ebbol a kezdobol Ramos, Modric es max 2 ember lesz ott a BL dontobe kezdokent (amennyiben mindenki felepul).

Ev vegere a keret egyik resze ugy fejben mint fizikalisan is elfaradt, majd jo reszuk le is serult. A vedelmet meg igyis nagyjabol megoldottuk, viszont elol egyszeruen nem volt olyan jatekos aki golt tudjon loni.

Kit raktunk volna be tamado posztra?
- Morata? Latjuk hogy mennyire nulla az ember.
- Willian Jose? A Castillaban rugott egy mesterharmast, azota semmi.
- A Castillabol valaki mas? Meg a masodosztalyban se tudnak bent maradni, akkor mit varunk toluk?

Egyszeruen az van hogy a sok serules miatt elfogytak a tamadoink, hiba volt Higuain potlasat hazon belul megoldani. Jovore mindenkepp kell igazolni valakit Benzema moge/melle/ele ES a Castillat is meg kell erositeni

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 12., hétfő 18:58

végülis a valladolid ellen csak a vadló meg a terminátor hiányzott. no de ott volt egy sérült, hullafáradt benzema, meg a csatárok alfahímje, a zseniális morata...nem is értem hogy nem rúgtak egy ötöst. a celta ellen is csak 7 vagy 8 emberke hiányzott a gálakezdőből. de carlo nyilván feladta. rúgjuk is a g*cibe 1 év után, edzőzsenik egész serege áll ugrásra készen, hogy átvegye a helyét. :roll:

pl. moyes épp szabad. :mrgreen:

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 12., hétfő 18:48

Ramioli írta: Mindent nem lehet megmagyarázni sérülésekkel, még van 1 meccse Ancelottinak vagy menybe megy , vagy pokolra és pápá .. mert ha el veszítik a bl döntőt isten ne adja ,valakinek el kell vinnie a Balhét ez pedig általában a Tréner.
Nagyon bízom benne, hogy megnyerjük a döntőt, mert ellenkező esetben szerintem el fog szabadulni a pokol...újra belső ellentétek lennének, a média porig alázna minket, Perez pedig kitudja miket művelne...nagyon nem lenne jó mindent előröl kezdeni egy új edzővel...

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 12., hétfő 17:31

pavel írta:Nos, tőlem nyerhet ancselotti bl-t, lexarom. A xaros olasz temperamentumával sárba tiport mindent, amit a Real a spanyol bajnokságban képviselt. S ez nem hiba, bűn...ből másfél hét alatt a harmadik. Nincs gond? Nincs a francokat! Innen nem kicsit nehéz felállni, felpörögni, s 110%-on égni! Pl. tavaly a Dortmund ellen nem sikerült...szal mikor elmegyünk Vigo 5 védekező kp-val, meg egy darab b.ott csatárral??? Mikor fönt van a pályán 4 védőnk, mégis X.Alonso az egyik söprű? Mikor egy Valladolid elleni meccs után egy Morata még egyáltalán a bő keret tagja. Hááááát, gyerekek!!!
Teljesen egyetértek, sérülések ide, sérülések oda feladták a ligát a Valencia meccs után , ja és hozzá kell tenni a Valladolid , meg a Celta volt az ellenfél, egyik a kiesés szélén a másik sem egy világverő csapat , még B csapattal is illene nyerni , de nem akartak, nulla tűz , semmi akarat, Ramos gólja után beállnak bekkelni:-))))))))))))))))))))) egy kis gyenge csapat ellen, Celta meccset inkább hagyjuk katasztrófa volt.. Mindent nem lehet megmagyarázni sérülésekkel, még van 1 meccse Ancelottinak vagy menybe megy , vagy pokolra és pápá .. mert ha el veszítik a bl döntőt isten ne adja ,valakinek el kell vinnie a Balhét ez pedig általában a Tréner.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 12., hétfő 7:41

pavel írta:Na, akkor k.ottul félreértett itt mindenki mindent. Nem a bl-t xarom le, hanem Ancelotti megítélésében ez nem fog szerepet játszani nálam. Mert odaadta a bajnoki címet.
Visszaolvasva, valóban ezt írtad, én értettem félre akkor csúnyán, sorry :agree: :agree:
Ez rendben van, ebbe nem kívánok beleszólni, ez mindenkinek a szívügye.

Nem adta fel Carlo nyíltan a bajnokságot szerintem egyébként (hozzáteszem ez is megítélés és nézőpont kérdése -én így látom.). Valencia ellen még bőven ment a csapat, az egy olyan x volt, ami minden bajnokságban benne van. A csapatok botlanak, akkor is, ha akarnak, mennek, küzdenek. Ezt láthattuk egyébként. Mint a mérgezett egér, úgy hajtottak, ezt tagadni sem lehetne.
A Valladolid ellen simán eltaktikázta magát, nem akarta széthajszolni a csapatot egy szinte már reménytelen bajnokságban, egy félig megnyert meccsen, továbbá nem volt kit becserélnie előre, és többen félig sérülten játszottak, őket meg nem lehetett 90 percig nyomni (Benz, CR), megbosszulta magát, bumm. Itt már lehet mondani egyébként, hogy talán már feladta a serleg félig-meddig reménytelen üldözését.
Tegnapi meccset meg már kitárgyaltuk. Lehetetlen helyzet, rengeteg sérült, fáradtság etc.

Én azt mondom jobb így, hogy a BL-re fókuszált (a körülmények tudatában.. egy bő kerettel, sérülés mentesen megbocsáthatatlan valóban, de a mienk pont hogy nem az...), vagyis mondjuk úgy nem bánt annyira. De azt könyörtelenül be kell húzni, mert amúgy hiába minden.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 11., vasárnap 23:49

pavel írta:
RealRaúl77 írta:Nincs semmi gond, én sem úgy vettem, csak bennem az nyomta fel a pumpát, hogy leszarod a bl-t, csak azért, mert negatív érzelmeket táplálsz az olasz iránt...
Na, akkor k.ottul félreértett itt mindenki mindent. Nem a bl-t xarom le, hanem Ancelotti megítélésében ez nem fog szerepet játszani nálam. Mert odaadta a bajnoki címet. Nyíltan, akkor amikor még sok esélyünk lett volna. S tette mindezt kissé sunyin, cinikusan. Ezért számomra rengeteget elveszített az eddig felépített nimbuszából... :'( Már nem tudok annyira hinni benne, mint tettem ezt ápr. elején.
Kerlon! A csatár kérdést én is feldobtam...
De ha a mai meccsel adta fel a bajnokságot, akkor meg nem mondanám, hogy SOK ESÉLYÜNK lett volna. Senki nem fogadott volna rá szerintem, hogy pont ezeken a meccseken ne nyerjen mind a két rivális. SENKI. Az előtte lévő két meccsünk meg elég kényszerhelyzetes volt, mondjuk a mai is, de itt a támadók hiányában a totál reménytelenség volt. Elég megnézni ki rúgta az elmúlt 5 meccsünkön a legtöbb gólt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 11., vasárnap 23:33

Kerlon írta:De Pavel gondolkodjál egy picit reálisabban. Coentrao meg Marcelo se éppen belső védő alkat, Alonso meg így is majdnem azt játszik olyan mélyen van... Engem sokkal jobban bánt, hogy Sevillában buktunk és a Valencia ellen, mint a mai. Ez meg már az utolsó meccs is csak púp volt a hátunkon minimális eséllyel. Én csak azt nem értem, hogy miért nem lehetett felrakni még egy csatárt valamelyik középpályás helyett. Se szélsőnk, se támadónk nem volt ma. Ennyi az egész, a bajnokságot meg már tényleg Sevillában elbuktuk. De inkább már a hazai Classicón.
Igazán szerintem is a hazai Clássicón ment el a bajnokság. Sevillába totál letörten mentünk mert ùgy kaptunk ki, hogy jobbak voltunk a barca ellen, és akkor az a meccs a Sevilla ellen nagyon rosszkor jött... Bár, lehet, hogy ennyi sérültel azt azt előnyt is elcsesztük volna.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 11., vasárnap 23:25

Valencia ellen még akartunk, de már ott is kijött, hogy sokan nincsenek 100%-os állapotban. Onnantól csak felmegyünk a pályára...

RMCF
Tényleg nem volt Aimar... Meglestem wikin. Ettől független az egy elég stabil kis csapat volt.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 11., vasárnap 23:21

Éreztem, hogy nem szabad néznem a mai meccset. Most néztem csak meg az összefoglalót, hát kabaré gólokat kaptunk. Bár szerintem elsőnél szabálytalankodott a csatár Ramossal szemben, de akkor is faszságot csinált Sergio. A másodiknál meg Xabi passza... jól jellemzi az elmúlt pár hónapban nyújtott teljesítményét. A BL-t megnyerik a srácok, akkor úgyis elszáll mindenkinél minden harag, viszont, ha nem sikerül megnyerni, akkor kapni fogják a savat, az tuti. De azért zsinórban 3, de lehet, hogy 4 nyeretlen meccs nem a legjobb hangolódás egy döntőre.

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. május 11., vasárnap 23:16

RealRaúl77 írta:Nincs semmi gond, én sem úgy vettem, csak bennem az nyomta fel a pumpát, hogy leszarod a bl-t, csak azért, mert negatív érzelmeket táplálsz az olasz iránt...
Na, akkor k.ottul félreértett itt mindenki mindent. Nem a bl-t xarom le, hanem Ancelotti megítélésében ez nem fog szerepet játszani nálam. Mert odaadta a bajnoki címet. Nyíltan, akkor amikor még sok esélyünk lett volna. S tette mindezt kissé sunyin, cinikusan. Ezért számomra rengeteget elveszített az eddig felépített nimbuszából... :'( Már nem tudok annyira hinni benne, mint tettem ezt ápr. elején.
Kerlon! A csatár kérdést én is feldobtam...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 11., vasárnap 23:14

De Pavel gondolkodjál egy picit reálisabban. Coentrao meg Marcelo se éppen belső védő alkat, Alonso meg így is majdnem azt játszik olyan mélyen van... Engem sokkal jobban bánt, hogy Sevillában buktunk és a Valencia ellen, mint a mai. Ez meg már az utolsó meccs is csak púp volt a hátunkon minimális eséllyel. Én csak azt nem értem, hogy miért nem lehetett felrakni még egy csatárt valamelyik középpályás helyett. Se szélsőnk, se támadónk nem volt ma. Ennyi az egész, a bajnokságot meg már tényleg Sevillában elbuktuk. De inkább már a hazai Classicón.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 11., vasárnap 23:11

Nincs semmi gond, én sem úgy vettem, csak bennem az nyomta fel a pumpát, hogy leszarod a bl-t, csak azért, mert negatív érzelmeket táplálsz az olasz iránt...
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 11., vasárnap 23:10

Géci írta:
R.M.C.F írta:[quote
Hát azért ott nem egy kiöregedő Jonas volt, hanem egy Mendieta meg Aimar (nem tom, hogy kell írni...)

Aimar ott még sehol se volt.......de az a valencia nagyon jó csapat volt,de tényleg,meccs előtt őket tartottam esélyesebbnek......aztán a taktika meghozta a gyümölcsét,az a foci.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

pavel

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. május 11., vasárnap 23:07

Látom nem igazán sikerült felfognod írásom lényegét, mondandóját. Ezért nem is ragozom tovább. Ha Te ezt személyes sértésnek vetted ( mert írásodból ez jön le) akkor elnézést. Tényleg ne vedd annak, ez csak Ancelottinak szól, aki nem csak ma, de már az elmúlt napokban is letett a bajnoki címről. Sokan vannak ám, akik az utolsó lehetőségig harcolnak. Nos az idei Real nem az!
S nem a kezdőről van ám szó, hanem a mutatott lélektelen teljesítményről és milliőről, ami körüllengi a csapatot BM elleni meccs óta.
Mégegyszer: ha van Nacho, Ramos, Coentrao, Marcelo, akkor miért Xabi a középső bekk?
Nem fogok elbújni ha BL-t nyer a csapat, örülni fogok. De büszkélkedni sem, hisz nekem nincs miért, én nem tettem hozzá semmit...
még egyszer bocs, ha személyesnek vetted, nem neked ment, hanem Ancelottinak. Ám ő xarik az olyanokra mint én...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 11., vasárnap 23:05

ajánlok egy-két avatart pár embernek, nevetséges amit leművelnek.

12 év után bl döntőben vagyunk, mindenkire erre vágyott évek óta, de itt verik többien a földhöz magukat, mert a nem éppen bő keretünkkel elfogytunk a bajnokság végére.

majd akkor rinyáljatok, ha kikapunk az atleticotól.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 11., vasárnap 23:02

pavel írta:Nos, tőlem nyerhet ancselotti bl-t, lexarom. A xaros olasz temperamentumával sárba tiport mindent, amit a Real a spanyol bajnokságban képviselt. S ez nem hiba, bűn...ből másfél hét alatt a harmadik. Nincs gond? Nincs a francokat! Innen nem kicsit nehéz felállni, felpörögni, s 110%-on égni! Pl. tavaly a Dortmund ellen nem sikerült...szal mikor elmegyünk Vigo 5 védekező kp-val, meg egy darab b.ott csatárral??? Mikor fönt van a pályán 4 védőnk, mégis X.Alonso az egyik söprű? Mikor egy Valladolid elleni meccs után egy Morata még egyáltalán a bő keret tagja. Hááááát, gyerekek!!!
Egy értelmes támadónk se játszott, nem tudom mit vársz. A Bayern után elkészültünk az erőnkkel utána meg mentálisan lecsúsztunk és ennek tetejébe jött, hogy lesérült minden második emberünk.
K

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 11., vasárnap 22:57

Egyrészt, kíváncsi leszek mennyire fogod leszarni, ha esetleg tényleg megnyerjük. Remélem nem fogsz írni örömködő kommentet, remélem nem is leszel büszke a szeretett csapatodra, hogy annyi év után ismét európa csúcsán vannak, sőt remélem elbúj az ismerőseid köreiben szégyenedben, hogy ilyet mertek tenni... (HA megnyerjük persze..)
Másrészt neked is csak annyit tudok írni, hogy miért is nem a gála kezdőt tolta fel Carlo? 6, azaz hat játékos kisebb nagyobb sérüléssel bír, + egy Xabi Alonsoval, aki ugye döntőben nem is játszhat majd. Nem teljesen poénból, hanem kényszerből játszottunk így.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 11., vasárnap 22:56

Írd le a kezdőt amit ma felküldtél volna.Természetesen a sérülteket nem használhatod.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

pavel

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. május 11., vasárnap 22:54

Ja, igen, még egy apróság! Ha már a nagytudású talján barátotok ilyen nyíltan odaadta a bajnoki címet, akkor miért játszott Modric? Miért nem játszott 6 Castillás?

pavel

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. május 11., vasárnap 22:52

Nos, tőlem nyerhet ancselotti bl-t, lexarom. A xaros olasz temperamentumával sárba tiport mindent, amit a Real a spanyol bajnokságban képviselt. S ez nem hiba, bűn...ből másfél hét alatt a harmadik. Nincs gond? Nincs a francokat! Innen nem kicsit nehéz felállni, felpörögni, s 110%-on égni! Pl. tavaly a Dortmund ellen nem sikerült...szal mikor elmegyünk Vigo 5 védekező kp-val, meg egy darab b.ott csatárral??? Mikor fönt van a pályán 4 védőnk, mégis X.Alonso az egyik söprű? Mikor egy Valladolid elleni meccs után egy Morata még egyáltalán a bő keret tagja. Hááááát, gyerekek!!!

Vissza: