Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
és akkor itt lehet leszállni Joséról hogy mit lát Khedirában mert sajnos a vezetőség is látszik meg van vele elégedve. az egész úgy szar ahogy van. spanyol közönség sem küldené el ha jól emlékszem. csak ancselottiban lehet bízni hogy ő nem lát benne semmit és padoztatja.
Akkor most két lehetőség van...Sami Khedira iránt több európai élcsapat is érdeklődik, írja a Marca. A Real Madrid vezetősége ezért úgy gondolja, hogy meg kell újítani a szerződését, ami egyben hosszabbítást és fizetésemelést is jelent. A német játékos tegnap járt a Bernabéuban, hogy egyeztessen a klub képviselőivel.
1. Az európai élcsapatoknál mindenki vak és nem ért a focihoz...
2. Mi a fórumon nem értünk a focihoz és a tunisz herceg egy meg nem értett tehetség. Ha eladjuk,az meg akkora károkat fog okozni,mint anno Makelele eladása
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
>>>Ilyen amúgy a mesében nincs. Már írtam korábban, hogy a keretben elférne akár, de minek hosszabbítani vele? Ez egyértelműen annak a jele, hogy meg vannak vele elégedve. Nonszensz a dolog teljesen.
Én ezt már komolyan nem hiszem el.Sami Khedira iránt több európai élcsapat is érdeklődik, írja a Marca. A Real Madrid vezetősége ezért úgy gondolja, hogy meg kell újítani a szerződését, ami egyben hosszabbítást és fizetésemelést is jelent. A német játékos tegnap járt a Bernabéuban, hogy egyeztessen a klub képviselőivel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
A Marca szerint pénteken a Bernabeuban járt Sami Khedira képviselője, és a tervek szerint napokon belül meghosszabbítják a 2015-ben lejáró szerződését.
Ilyen amúgy a mesében nincs. Már írtam korábban, hogy a keretben elférne akár, de minek hosszabbítani vele? Ez egyértelműen annak a jele, hogy meg vannak vele elégedve. Nonszensz a dolog teljesen.
Az eladását azért fontolnám meg, mert most még talán jó áron lehetne elpasszolni viszonylag, 18-20 millió körül. Ebből el lehet hozni talán a Casemiro, Kondogbia kettőst szűken, kis kiegészítéssel. Nem azért mert Ők olyan, hű de nagyon jók, de rosszabbak sem lennének szerintem, illetve mennyiségben, variációs lehetőségek terén előre lépnénk.
Így a kezdőbe kellene hozni egy komolyabb kalibert, komolyabb pénzért Alonso és Modric társának. Vidal/Verratti/Pogba szintű emberre gondolok.
Számomra felfoghatatlan ez, hogy senki nem látja, hogy nem kompatibilis a spanyol focival, illetve a Real szurkolók elvárásaival az ember.
Ma meg abszolút feladtam a reményt Neymarra. Addig láttam esélyt az idejövetelére, amíg a Santos nem fogadta el a Barca ajánlatát. Az lett volna sansz, ha annyival jobb ajánlatot teszünk, hogy a katalánokat elhajtja a brazil brigád, és egyedül maradunk. Annyiról kellett volna akkor meggyőzni Neymart, hogy ne várjon egy évet, hanem költözzön most, Madridba.
Innentől kezdve viszont szinte biztosan Barcelonába megy.
Igen, mióta a Verrattis dolog csitult Ancelotti állítólagos ígérete miatt, illetve annyit nem fogunk fizetni Vidalért, amennyiért elgondolkodna a Juve, én is kezdek beletörődni, hogy egy Casemiro, Kondogbia pakkal le lesz rendezve a középpálya közepe. Szomorú, hogy megint egy szakmai baklövés miatt nem reménykedhetek komolyan a BL-t illetően. Támadó igazolások ide vagy oda.Mondtam, hogy nem lesz itt semmi Vidal meg Verratti. Marad a jó öreg Alonso-Khedira páros, max még valami nímand jön a létszám miatt.
Változott annyit a foci az elmúlt 10 évben, hogy már ne legyen elég a klasszis támadósor. A mi játékosaink meg nem elég fegyelmezettek a komoly csapatmunka megvalósításához, amivel kompenzálni lehetne a szakadékot a középpályánkon.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Mondtam, hogy nem lesz itt semmi Vidal meg Verratti. Marad a jó öreg Alonso-Khedira páros, max még valami nímand jön a létszám miatt.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
RaúlRealMadrid írta:A Marca szerint pénteken a Bernabeuban járt Sami Khedira képviselője, és a tervek szerint napokon belül meghosszabbítják a 2015-ben lejáró szerződését.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
RaúlRealMadrid írta:A Marca szerint pénteken a Bernabeuban járt Sami Khedira képviselője, és a tervek szerint napokon belül meghosszabbítják a 2015-ben lejáró szerződését.
Hihetetlen, hogy mindenki vak ebben a kurva csapatban. Hihetetlen bazdmeg.
casillas nincs a hétvégi keretben.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
A Marca szerint pénteken a Bernabeuban járt Sami Khedira képviselője, és a tervek szerint napokon belül meghosszabbítják a 2015-ben lejáró szerződését.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ha csak a pénzt nézzük; az O' Globo szerint a két ajánlat gyakorlatilag valahol ugyanott van; hisz a reklámbevételei jelenleg 8 milla körül vannak! 7+8 = 11+4; persze egészen más a helyzet, ha az általad fent említett 20%-ra a katalánok is igényt tartanának, mert akkor már egészen más a leányzó fekvése! Bár én továbbra is úgy vélem, ha csak a pénzen múlik, akkor a Madrid nem fog kukacoskodni --> ez a pali jelen pillanatban minden pénzt megérne Pereznek; sportszakmai, gazdasági és presztízs győzelmet testesítene meg egy személyben!pár hónappal ezelőtt kötöttek valamiféle szerződést a játékossal és remélik, hogy tiszteletben tartja azt, ezért egy 5 éves szerződést és évi 7 millió eurós fizetést kapna, azonban a reklámbevételének a 20%-at a katalánok kapnák.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Na Casillas kimaradt a Sociedad elleni keretből, ez szerintem valami féle utalás Mourinho részéről.
Nem kell itt bepánikolni, ha nem jön Neymar vagy Bale. Vannak rajtuk kívül is jó játékosok akiket le lehet igazolni
-
Egyre több hír van arról is, hogy Bale a következő szezon fő arca a premier league-nak ezért is elképzelhetetlen a mostani leigazolása, legkésőbb jövőre jöhet,
amúgy az az érzésem, hogy Ribeiro(Neymar ügynöke) inkább Madrid felé terelgetné a brazil-t, pár helyen ezt olvasni.
amúgy az az érzésem, hogy Ribeiro(Neymar ügynöke) inkább Madrid felé terelgetné a brazil-t, pár helyen ezt olvasni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mohaola 2013. május 25., szombat 13:58-kor.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos
Ez oké, de ha lemaradunk Neymarról, akkor hol fog megérni Bale 60-70 millió eurót?? Mikor annak ellenére hogy Neymar gyengébb bajnokságban játszik, képességeik közel azonosak, már csak preferencia kérdése, hogy kinek melyik játékos jön be jobban. Meg amúgyis, ki kérte hogy tegyünk ajánlatot Neymarért?? Ancelotti? Nem hiszem....Nincs ebben semmi elgondolkodtató. Nem azért fognak valakiért sokat fizetni, mert jobban nyomja őt a média. Neymar egy gyengébb bajnokságban játszik és jóval kevesebb idő van hátra a szerződéséből, mint Balenak
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Szerintem is a Barcába megy. Van egy olyan gyanúm, hogy Bale se jon ide. Legalábbis idén nem.Remy írta:Mondjuk nem tudom minek rágódunk ezen. 1000%- hogy a Barca játékosa lesz. Nem tudom elképzelni, hogy máshova írjon alá.
Bale ide, Neymar oda.....
Akik viszont érkezni fognak:
eloszor is edzo: Ancelotti;
támadórészledgbe: Isco, Cavani;
jobbhatved posztra: Carvajal;
kozéppályára: Verratti/Vidal/Gundogan/Pogba/Kondogbia kozul valaki biztosan (innét Vidalra a legkisebb az esély).
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
Ez azért elég erős túlzásMike írta:azért mulatságos h az egész futballvilágot jobban érdekli h mi lesz Neymarral, mint a mai bl döntő
Nincs ebben semmi elgondolkodtató. Nem azért fognak valakiért sokat fizetni, mert jobban nyomja őt a média. Neymar egy gyengébb bajnokságban játszik és jóval kevesebb idő van hátra a szerződéséből, mint BalenakAzért az elgondolkodtató, hogy Neymar-t féláron szereznénk meg Bale-hez képest.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos
Azért érdekes hogy ajánlatot teszünk Neymarért, miközben Zidane Bale-ről beszél, és még edzőnk sincsen, akinek a kérésére bárki is érkezzen. Azért az elgondolkodtató, hogy Neymar-t féláron szereznénk meg Bale-hez képest.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk nem tudom minek rágódunk ezen. 1000%- hogy a Barca játékosa lesz. Nem tudom elképzelni, hogy máshova írjon alá.Mike írta:azért mulatságos h az egész futballvilágot jobban érdekli h mi lesz Neymarral, mint a mai bl döntődirtyjoe írta: Neymar csatár, Bale jobbszél, Ronaldo ba
Bale ide, Neymar oda.....
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Mourinho minek akarja Modricot? Hogy a Cselzibe se játsszon?
Khedirát,DM-t,Coentraot nyugodtan viheti magával, egy 70-80 milliós ajánlat fejében
Amúgy aki Bale-t és Neymar-t is akarja,az mégis hogyan képzeli el a felállást?
Khedirát,DM-t,Coentraot nyugodtan viheti magával, egy 70-80 milliós ajánlat fejében
Amúgy aki Bale-t és Neymar-t is akarja,az mégis hogyan képzeli el a felállást?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nika91127 2013. május 25., szombat 13:45-kor.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Neymar nem lesz európában csatár. Legalábbis az első 3-4 évében biztos nem. Utána is max ilyen messis false nine pozícióbadirtyjoe írta: Neymar csatár, Bale jobbszél, Ronaldo ba
azért mulatságos h az egész futballvilágot jobban érdekli h mi lesz Neymarral, mint a mai bl döntő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mike 2013. május 25., szombat 13:41-kor.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane