Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Donát » 2014. május 14., szerda 16:10

hehe írta:na, a juve kiemelten ragaszkodik pogbához, vidalért viszont hallgatnának meg ajánlatokat.
a barca és mi is jelentkeztünk, alexis sanchez vagy morata csökkentheti az árát.
Vidal a műtét után nem lenne hatalmas lutri? Szerintem ezért nem ragaszkodik hozzá a Juve. Ő már nem kell ide, 2 éve kellett volna hozni.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 14., szerda 16:06

ja hogy középhátvéd.

get the fuck out, semmi szükség rá, azt hittem vkp vagy box2box, aki a makkján pörgeti, aztán 4 védő közt viszsaszerzi, megtartja és lebassza egy céronaldonak, hogy eltegye finoman kötőbe a kis szánalmas kapusnak.

ti meg itt jöttök ilyen noname lófasz középső védőkkel.
persze meg vegyünk még 2 szélsőt, mondjuk hozzuk vossza robbent meg még hazardot, hogy nehogy ne legyen meg a csapat fáradtság esetén. :lol:
Kép
Kép
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 14., szerda 16:01

hehe írta:ez a mangala ez vmi náci orvos, nem? :mrgreen:

sose hallottam róla, jófajta?
gyors, erős, robbanékony, übertehcnikás, okos?
ha ezek közül csak egyet nem teljesít, akkor nem kell, mert nem leszünk vele jobbak.
szerintem megőrültél :mrgreen:

egyébként potenciális top3 khv szint a fazon amennyit láttam belőle, de nekem idén még nem kéne, jövőre esetleg. szerencsére a barca inkább luizt akarja úgy tűnik, ami nem is baj
Nem illik.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 14., szerda 16:00

hehe írta:ez a mangala ez vmi náci orvos, nem? :mrgreen:

ha ezek közül csak egyet nem teljesít, akkor nem kell, mert nem leszünk vele jobbak.

Szerintem minden kritériumnak megfelel, sőt elég higgadt és jól tudja felhozni a labdákat. :)
Varane belsővédő párja a francia válogatottba, szóval az összhang is hamar meglenne.
Sajnos mindezt még csak a Porto-ban csinálja, szóval kitudja milyen mit művelne hétről,hétre az elitbe. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 14., szerda 15:56

ez a mangala ez vmi náci orvos, nem? :mrgreen:

Kép
Kép
Kép

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 14., szerda 15:42

Az a helyzet, hogy én már jobban örülnék a Polipnak, mint a chilei-nek. :)

Én kebeszott mód tudnék örülni Mangala barátomnak. :)
Szerintem Realista kominak is tetszik a franciasítás. :mrgreen:
Azért Pepe se lesz már fiatalabb sokkal, szóval Mangala is játszana egy csomót, meg kérdés, hogy Varane milyen állapotban lesz....főleg, hogyha tud a baloson játszani, az nagyon nagyon jó.

Mangala-Pogba és utána felőlem jöhet egy Suárez.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 14., szerda 15:39

na, a juve kiemelten ragaszkodik pogbához, vidalért viszont hallgatnának meg ajánlatokat.
a barca és mi is jelentkeztünk, alexis sanchez vagy morata csökkentheti az árát.
Kép
Kép
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 14., szerda 14:48

h3x0r írta: Szerintem nagyjabol kijonne Khedira + Morata arabol. (amennyiben igazak a hirek hogy Khedira 40, Morata 20)
hát én bekakilok ha ezért a két jómadárért kapnánk 60at összesen, már az 50et is aláírnám

Mangala meg top khv lehet, de most minek, a mostani négyesünk fullos, bár Varane kis kérdőjel mit és mennyit fog bírni hosszabb távon
Nem illik.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 14., szerda 14:23

Realista24 írta:mert Pogba drága
Szerintem nagyjabol kijonne Khedira + Morata arabol. (amennyiben igazak a hirek hogy Khedira 40, Morata 20)

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 14., szerda 14:14

Realista24 írta:Most már téma a Realnál is Mangala, Kondogbia is újra szóba került, mert Pogba drága és persze továbbra is Suarez viszi a prímet, igaz már barátságosabb összegről olvasni, 70 millió euró.
Mangala minek? mondjuk ahogy nézem nagy haszna, hogy tud a baloson is játszani, de amúgy középső védő. most épp pech hogy Pepe és Varane is sérüléssel bajlódik, de ez remélhetőleg nem lesz mindig. de nem lennék elkeseredve ha jönne - fél Anglia is vinné...
Jó szokás szerint Mangalánál is csak a 56,67% van a Portonál, a többi egy cégé!
10-20 közti összeg + Illarra = Mangala = DEAL! :mrgreen: B-)

Kondogbiat nem követtem a Monacoban, de alsó hangon is minimum fele annyi mint Pogba, ami nem elhanyagolható! Szóval ha lehet választani akkor inkább Kondo-t hoznám! (főleg mivel stadiont is akarnak újítani, ami nem kis pénz) illetve mint láthattuk CR és Bale nélkül halott a csapat, nem ártana egy Suarez is - már ha jön most hogy mennek a BL-be.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 14., szerda 7:02

kondogbiát nem követtem de mintha olyan maha diarrás lenne nem? szögletes mozgás kis labda kezelési hiánnyal fűszerezve.
Suarez ára meg még csak érjen.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 14., szerda 6:48

Most már téma a Realnál is Mangala, Kondogbia is újra szóba került, mert Pogba drága és persze továbbra is Suarez viszi a prímet, igaz már barátságosabb összegről olvasni, 70 millió euró.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

termon
Kedvenc játékosaid: Modric, Ramos, Marcelo, Bale, Ronaldo, Varane, Pepe, Carvajal

HozzászólásSzerző: termon » 2014. május 14., szerda 2:00

rashidm írta:Van benne valami. Mondjuk, ha azt vesszük: kellene találni még 2-3 modricot, és meglenne a középpálya. :mrgreen:
DM, Pogba, Isco, Casemiro kb 3:3:2:1 arányban elosztva a játékperceket, nekem annyira adja magát ez az egész

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2014. május 14., szerda 1:53

termon írta:én vagyok az egyetlen aki szerint már rég a csapatban van alonso utódja? MODRIC emberek, az erőnléte emberfeletti, a passzai hajszálpontosak, marha jól szerel, a mérete ellenére kemény mint a kád széle, nem veszti el az eszét, átlátja a játékot és a pályát, képes akciókat teremteni a semmiből, tapasztalt... nem értem, született irányító és van benne még legalább 5 év
Van benne valami. Mondjuk, ha azt vesszük: kellene találni még 2-3 modricot, és meglenne a középpálya. :mrgreen:

termon
Kedvenc játékosaid: Modric, Ramos, Marcelo, Bale, Ronaldo, Varane, Pepe, Carvajal

HozzászólásSzerző: termon » 2014. május 14., szerda 1:33

én vagyok az egyetlen aki szerint már rég a csapatban van alonso utódja? MODRIC emberek, az erőnléte emberfeletti, a passzai hajszálpontosak, marha jól szerel, a mérete ellenére kemény mint a kád széle, nem veszti el az eszét, átlátja a játékot és a pályát, képes akciókat teremteni a semmiből, tapasztalt... nem értem, született irányító és van benne még legalább 5 év

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 13., kedd 20:53

Sander: a mélységi irányítós szerkezet szerintem lassan kikopik a foci világból. már kevés amit adnak. még gyorsabb a játék.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 13., kedd 20:48

igen. ezt most hosszabban leírnám de mobilon a tököm bököd annyit.....elkopik a műkörmöm.
mivel az az elképzelés megdöglött hogy illa pótolja hosszútávon igy új fejezet nyílhat. itt két út lehet(3 kpás szerkezetnèl) egyik marad ez és alo letol még egy évet alap emberként pihentetővel.....akkor van 1 év a pótlására max. a másik hogy átállunk egy jobban vonalban állóra és nem visszük tovább a mélységi irányítós szerkezetet.
egy emberben kellene gondolkodni oda. ha kettő az már megint 6 hónap betanulás.
a beálltat nem személyre értettem elsősorban hanem rendszert.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 13., kedd 20:47

R.M.C.F írta: de attól függ hogy maradna e ez a rendszer mélységi irányítóval. illarra lett volna alonso utódja de gondok akadtak. mást nem tudok. verratti még kevés. lehetne 3 jobban vonalba játszó akik közül DM feljebb is léphetne ahogy szokott . akkor pogba. de pogbáról írtam terjedelemesen és kifejtettem mi lehet vele a gond.
vidal esetleg.
Carlo mindig "szerette" ha van a csapatában mélységi irányító szóval szerintem megmarad a rendszer eme része. Arra azért nagyon kíváncsi leszek hogy ha nem lesz Xabi akkor mi lesz. Személy szerint én is Verrattit tartom leginkább esélyesnek arra hogy nagyon magas szinten tudjon majd egyszer játszani (itt viszont kiemelt szerepe lehet annak a szerződésnek ami miatt nem igazolhatunk a PSG-ből már persze ha létezik ilyen szerződés). Amennyiben Pogba-t sikerül leigazolni úgy abban az esetben lehetséges hogy Carlo megpróbálja a 3 embert vonalban játszatni. A kérdés csak az hogy mennyire sikerül így összekötni a védősort és a támadókat, illetve hogy melyik játékos meddig mehet és ki biztosítson ha baj van. Erre mondjuk szerintem Pogba tökéletes lehet. Mivel magabiztosan szerel és passzol egész gyors is szóval futni is tud. Én valahogy így képzelném el amit említettem :
kapus
védősor
-----Xabi----
Modric-----Di Maria\Pogba
támadók

vagy ez :
kapus
védősor
Modric-Pogba-Di Maria
támadók

RealMiki
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. május 13., kedd 20:17

@rmcf:
A középpályánk sajnos messze nem beállt.
Xabi Alonsónak az utolsó éve jön, Di Maria pedig 2010 óta van itt, de nem képes a stabilitásra.

(Ezt nem b@szogatásból írom, a Pepe- Ramos kérdésben pl 100 %-ig egyet értettem veled.)

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 13., kedd 20:10

Rasta:Arbeloa ezt már sokkal korábban elmondta. nagyon korrekt volt.sokat nőtt a szememben.

Vissza: