Zeneklub

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

Re: Zeneklub

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 28., szombat 21:07

Bocs a dupláért, még egy ötlet a lebonyolítást illetően, pheco részéről: eszerint két részre lenne osztva a kör, egy tag egy albumot ajánlana először, ennek a meghallgatására lenne egy hét, majd, ha így végigmegyünk mindenkin, akkor kezdődik elölről az egész, tehát az első ajánló bedobja a második albumát. Ezáltal nem lenne olyan "tömény" a dolog, ha egy tag két hasonló stílusú lemezt ajánlana.

Elég jó ötletnek tartom ezt, kíváncsian várom a többiek véleményét is. :)

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 28., szombat 19:03

Marci77 írta:En is pont irni akartam hogy mikor folytatjuk.
Nekem barmikor jo,en annak orulnek ha mar most kezdenenk.
Ami szabaly legyen,hogy egy korben egy egyuttes/szemely csak egyszer legyen. Sot akar azt is lehetne hogy az elozo korben ajanlott egyuttesektol/szemelyektol se lehessen. Ezt majd a tobbseg eldonti.

Amugy azert az bosszant kicsit, hogy nem tudtuk lezarni az elozo kort....
Az elsővel egyetértek, egy körben egy előadótól csak egy albumot lehet ajánlani, a másodikat úgy módosítanám, hogy nem lehet olyan előadótól ajánlani, akitől az előző két körben egynél több albumot ajánlottak. :) (Mondjuk RR77 valószínűleg sztrájkolni kezdene, mert így a Kiss is kiesne... :mrgreen: )

Illetve az még a kérdés, hogy ismét két hét legyen egy-egy ajánlás meghallgatására, vagy álljunk inkább vissza az egy hétre. (Én személy szerint utóbbit preferálom, de várom a hozzászólásokat ez ügyben is, ha a többség a két hétre szavaz, akkor az lesz természetesen.)

A kör pedig reményeim szerint hamarosan le lesz zárva "hivatalosan" is.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 28., szombat 17:57

En is pont irni akartam hogy mikor folytatjuk.
Nekem barmikor jo,en annak orulnek ha mar most kezdenenk.
Ami szabaly legyen,hogy egy korben egy egyuttes/szemely csak egyszer legyen. Sot akar azt is lehetne hogy az elozo korben ajanlott egyuttesektol/szemelyektol se lehessen. Ezt majd a tobbseg eldonti.

Amugy azert az bosszant kicsit, hogy nem tudtuk lezarni az elozo kort....
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 28., szombat 17:21

No, akkor a következő körrel kapcsolatban... Először is el kéne dönteni, hogy már júliusban akarunk-e kezdeni, vagy várunk inkább őszig, amikor a többség rendszeresebben van otthon, illetve gépközelben. Nekem igazából mindegy, melyik lehetőséget választjuk, szóval ezt rátok bízom.

Én jövő héten nem leszek, vasárnap jövök haza, addig kellene kitalálni, hogy hogyan tovább. Ha úgy dönt a nép, hogy kezdjünk, és ne várjunk őszig, akkor július 6-a környékén el is lehetne kezdeni a jelentkezést az új körre. :)

Szóval kérném azokat, akik szeretnének résztvenni a következő körben, hogy írják le, hogyan állnak ehhez a dologhoz. Időközben akadt pár ember, aki jelezte, hogy szívesen beszállna a harmadik körbe, nekik írok privátot, amiben kikérem a véleményüket erről a kérdésről.

Ja, pár újítás biztosan lesz, ezeket összeszedem és beírom ide, aztán mindenki jelezheti, hogy egyetért-e velük vagy sem.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 9., hétfő 14:28

Amúgy ja lehetett volna valami "hivatalos lezárás" ha jól láttam 2 ember nem értékelte az utolsó albumo(t)kat, nem hiszem, hogy belehaltak volna.... :roll:

A következő kör mikor lenne? :)

Marci77
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 30., péntek 16:01

Most akkor már sose lesz vége? :D Mert jó lenne ha GT le tudná zárni végleg :)

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 22., csütörtök 19:30

Nincs kedvem semmihez, úgyhogy hozok inkább ide pár számot, amit talán több ember is értékel, és nem veszik el a többi között mint a zene topicban. Meg itt elvileg zeneileg nyitottabb emberek is járnak. :)

1, Mint Julep - To The Sea (Save Your Season album)
Ez a házaspár zeneileg valami eszméletlen kreatív. De tényleg. Cseppet sem túlzok. A férje vagy 4-5 álnéven nyomul, komoly zenétől az elektronikus zenéig mindent ír. A legdurvább meg az, hogy mind jó. Egyszer a blogon be akartam mutatni ezt a két állatot, de megrémültem, mert a zenéiket összeszedni és megírni egy napba tuti beletelne. :lol: Én szeretem a nő hangját, mert egyedi, és érdekes.

2, Rangleklods - Clouds (Beekeeper album)
Dán kölök. Nagyon ügyes. Amúgy eszméletlen - és erre sokszor kitértem blogon is - hogy mennyire k_rvajók az északi országok, főleg Dánia és Svédország a zenében mostanság. Sorra jelennek meg a semmiből, tehetséges, kreatív zenészek. Nem is tudom elmondani mennyit ismerek. Persze a brit zenei ipart lehetetlen lenyomni (USA a pop és a hatalmas lakosság miatt nálam nem nagy tényező és túl sok a minőségtelen szar, de elismerem őket, bőven adtak ők is zseniket a zenei világnak, de zene az Európa nálam :) )

3, Grimes - Oblivion (Visions album)
Hihetetlen, hogy Ő milyen hamar híres lett. Lehet sokan ismeritek itt is. De Őt már akkor sok blog (én is :lol: ) nagyon nagy jövőt jósolt, mikor pár 10ezres nézettségű videói voltak. Egyértelmű, hogy a hangja adja a zenéjének a legkülönösebb varázst. Persze nehéz elmenni amellett - legalábbis számomra- hogy mellette ért a zenei kütyükhez is. Szóval egyszemélyes banda ő. Rengeteg élő felvétel (1, 2) bizonyítja, hogy a hangja nem stúdióban kikevert, és a zenéket se producerek pakolták össze fél óra alatt a megfelelő trendekhez illően. Ő egyedi, és nagyon elkelnek az ilyen kis kreatív zenészek. Ők viszik előre a zenét. :)

4,Esti Kornél - Boldogság, te kurva (Boldogsag, te kurva albumról)
Gondoltam hozok magyart is. Bár itthonról nehéz összeszedni olyant, aki jó, de kevesen ismerik. De ők talán ilyenek. Hallottam már azt is, hogy szétment a banda, vagy lecserélődött 1-2 tag. Nem tudom, most lusta vagyok utánajárni. Ez a zene nagyon jóra sikerült, ha a magyar világnyelv lenne, akkor ez bőven híres lenne. :)

5, Radiohead - House of Cards (In Rainbows albumról)
Bár lehet sokan ismerik a Radioheadet itt. Ha jól tudom nem volt még ajánlva sem. Remélem senki elől nem vettem el a lehetőséget. :mrgreen: Valahol a Radiohead az a zenekar, amit valaki vagy nagyon szeret vagy cseppet sem érdekli. Én a frontembert kb istennek tekintem, mert hihetetlen kik_rt nagy zenei zseni. Mindent tud a zenéről. Dalszövegíró,zeneszerző,zongorista,gitáros,énekes de leginkább zseni. :) Rengeteg számot tudnék mutatni, a fenti talán a leginkább a szívemhez közel álló dal. Eszméletlen sok érzelem végigfut rajtam mikor hallgatom. No de nem akarok szentimentális lenni, bár ez a zene az. :) Vagy sokaknak érfelvágós, pedig leginkább egy kib_szott csoda. :) Klip meg k_rvajó. :mrgreen: Bónusznak meg itt van talán Thom Yorke leggyönyörűbb szerzeménye: Analyse

Még ha kell hozok párat. Mindig próbálok teljesen más és érdekes stílusból, zenekartól hozni valamit. Remélem sikerült. :mrgreen:

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 20., kedd 18:44

BBarni írta:Itt amúgy mi van? :mrgreen:
Vége lett már a körnek mindenki értékelt vagy mi? :lol:
Nem vártam bankettet vagy ilyesmit, na de azért.. :mrgreen:
Hát, a körnek vége lett, de még nem értékelt mindenki mindent. :mrgreen:
ÁLLÁS

De azért egész jól egyben maradt a társaság így a végére is, azt hittem, több kieső lesz.

Ahogy már írtam lejjebb is, most jön egy kis szünet, közben pedig lehet gondolkodni azon, hogy elkezdjük-e a következő kört már júniusban vagy júliusban, vagy halasszuk el a dolgot, és csak ősz elején kezdődjön a buli.

Mindenesetre nekem már megvan, mit fogok ajánlani, remélem, mindkét album átlaga felülmúlja majd a Summer Sessions-ét. :lol:

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. május 20., kedd 18:33

Itt amúgy mi van? :mrgreen:
Vége lett már a körnek mindenki értékelt vagy mi? :lol:
Nem vártam bankettet vagy ilyesmit, na de azért.. :mrgreen:

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 15., csütörtök 15:19

Foals - Spanish Sahara
Adom, amit Zsoc írt. Szépen lassan, nyugodtan indul, aztán 4 perctől valami egészen fantasztikusba csap át a dolog, és ez kitart egészen a szám végéig. Hatalmas. :salute:

Daughter - Lifeforms
Ó, hát ezt ismertem. :) Hallottam már többször is, csak a címét nem tudtam sosem, most végre ez is megvan. Elena hangjáról én is csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, imádom, és maga a szám is kiváló. Az If You Leave-en található számok többségét amúgy ismerem, de egyben még nem hallgattam meg a lemezt. Majd most.

Florence & The Machine - What The Water Gave Me
Maga a szám annyira nem jött be, de Florence hangja valóban fantasztikus. :agree:

Agnes Obel - Fuel To Fire
Neki is ismerem pár zenéjét, hallgatom is őt néha-néha, egészen kivételes, amit produkált eddig.
(Amúgy, aki szereti a drum&bass-t, annak ajánlom Dexcell remixét, én imádom, habár az eredetit nem veri. :) )

Darkside - Paper Trails
Tényleg érdekes kísérlet, de szerintem abszolúte jól sült el, élveztem végig, hihetetlenül precízen összerakott muzsikáról van szó.

Parno Graszt - Káde shukár
1/10 :banplz: :mrgreen:
Viccen kívül, sosem szerettem különösebben az ilyen jellegű zenét, de ez komolyan nem rossz. :D Bár valószínűleg kirohannék a világból, ha 30 percnél tovább kellene ilyet hallgatnom.

---

Köszönjük az ajánlás-féleséget, én is szívesen látnék majd még egy hasonló szösszenetet tőled.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. május 15., csütörtök 6:21

S.H.M - Until now

Ez még mindig nem az én világom sajnos, bár nyitott vagyok a műfaj iránt, de a számok többségénél 1.5 perc után már azt vártam, hogy vége legyen sajnos.

Érdekes ajánlás volt, nem egysíkú, jó körkörösséget adott a zeneklub körének.

4/10

----------------

Örülök, hogy tag lehettem, és nekem jutott az a megtisztelő, ám de nehéz feladat, hogy az első ajánlást hozzam. Fontos volt a felütése a dolognak, ezért hoztam két enyhébb stílusú albumot.

Senrty lemezeit is meghallgatom nem sokára.
"And my heart will leave you never."

Zsoc
Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Zsoc » 2014. május 14., szerda 20:24

sentry írta:Bajban voltam, mert nehéz két jó albumot kiválasztani. Nem hiszek az albumok elsöprő erejében (csak ritkán, mert ritka a nagyon jó album szerintem)
Első mondatodban lecopyzod az én első zeneklubbos mondatomat, hát rossz kezdés... :D
De volt egy két értékelhető dolog is az írásodban, ugyhogy arra azért reagálnék. :mrgreen:

Foals - Spanish Sahara:
Nekem kicsit inkább vontatottan indult és túlságosan lassan. Én ezt úgy két, de inkább két és fél perctől kezdődően kezdtem el élvezni és akkor teljesebbnek érezném. Már csak azért is, mert 4 perctől zseniális szerintem is és marha jó érzés töltött el, nagyon jó volt, fasza lezárással. Úgyhogy van időd vagy kedved, akkor szívesen venném, ha összeszednél pár olyan számot tőlük, ami hasonló színvonalat képvisel. Elkezdtek érdekelni, de most nincs valahogy végignyálazni vagy véletlenszerűen belenyomkodni a számokba, hogy hátha tetszik. :)

Aztán a másik a Florence + the Machine. Őket ismertem, a kedvencem a Spectrum (Say My Name), valószínű többen ismerik feldolgozásból. Elképesztő hangja van a nőnek tényleg és ez a szám... hát óriási.

A harmadik és egyben utolsó, ami bejött az a Darkside, bár nem különösebben a szám, hanem az ahogy és amit csinálnak.
Az egész összképe igazán nem tetszett, a dallamok nem voltak nekem az igaziak, viszont rengeteg fantázia és lehetőség van benne, úgyhogy szomorú, hogy viszonylag kicsi a nézettségük és ahogy észrevettem, nincs is igazán ismert zenéjük.
Náluk is igénybe vennélek, ha úgy van. :D

Én támogatom mindenesetre ha több hasonlót hozol. :) Mondjuk a cigányzenétől megkímélhetsz. :mrgreen:

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 14., szerda 18:21

Sziasztok!

Ígértem és engedélyt is kaptam, hogy ha vége a körnek, akkor ajánlok pár zenét. Bajban voltam, mert nehéz két jó albumot kiválasztani. Nem hiszek az albumok elsöprő erejében (csak ritkán, mert ritka a nagyon jó album szerintem) és ezért inkább 10 zenekartól/bandától hozok 1-1 meghatározó, személy szerin kedvenc, vagy sokra tartott, szinte tökéletesre írt számot.
Mindegyik mellé írok egy kis szösszenetet, hogy azért ne teljesen üresen beszórjak egy tízes listát. :)
Előre is köszi, aki mind meghallgatja.

1, Foals - Spanish Sahara
Nagyon szeretem ezt a bandát. Több kiváló számuk van, de a Spanish Sahara (Total Life Forever albumról) az egyik legkomolyabban felépített zene az indie rockban, amit valaha hallottam. Olyan mint, egy kib_szott mestermű, mint egy végletekig precízen kidolgozott zenei csoda. Bámulatosan épül fel! A kezdeti kis lassú dallamból és kevés hangból a végén egy akkora eargasmus lesz a vége, hogy arra szó nincs. Az a riff (4:28tól) ami benne van, ahh. Imádom! :) Tényleg mestermű.

2, Daughter - Lifeforms (If You Leave albumról)
Egyszerűen imádom Elena Tonra hangját. Nem is húznám tovább. Egy biztos, zeneileg nagyon képzettek és kreatívak is a tagok. Talán a Youth című számuk mellett a nagy áttörést a Daft Punk- Get Lucky kiváló feldolgozása is segítette. Ez szerintem amúgy messze a legjobb feldolgozás. És talán jobb is szerintem mint az eredeti.

3, Florence + the Machine - What the Water Gave Me (Ceremonials album )
Hihetetlen, hogy ennek a nőnek milyen kristálytiszta hangja van. Meg sem erőlteti magát, és olyan hangok jönnek ki hogy csak na :ozil: Ez a felvétel egy BBC élő felvétel, és mennyire durván tiszta, hihetetlen, studióminőség élőben! Rengeteg számát szeretem, mind a két albuma nagyon erős, és minőségi zenék gyűjteménye. Bátran ajánlom! Főleg ezt a felvételt végig. :)

4, Agnes Obel - Fuel to Fire (Aventine albumról)
Dánok egyik büszkesége. Egy személyben: zongorista,dalszerző,dalszövegíró,énekes, és a saját számait is ő keveri ki a stúdióban. :mrgreen: Amellett, hogy nagyon dekoratív, tehetséges is. Nem lehet hasonlítani persze komoly zenéhez a szerzeményeit, mert sokkal egyszerűbbek, de nagyszerűen működik. Két albummal rendelkezik a hölgy, mind a kettőt nagyon ajánlom, roppant jó albumok.

5, Darkside - Paper Trails (Psychic albumról)
Sajnos sokan elítélik az elektronikus zenét, néha jogosan néha nem. Valamiért az igénytelenebb része terjedt el a világban, amit nem nagyon értek. Pedig eszméletlen milyen minőségi zenék vannak a zenei világ zene területén is. Ezért is hozok egy zseniális formációt. Nicolas Jaar eleve hatalmas tehetség - annak ellenére, hogy pofátlanul fiatal, már sokat letett az asztalra - de a Darkside formációban a társa Dave Harrington gitáros. Igazából ez a felvétel sokat elárul, úgyhogy nem is ragozom, nézzétek meg. Amúgy nekem Nicolas hangja hasonlít Jim Morrisonénra kicsit, és emiatt van egy kis Doors-os beütése ennek a számnak. Érdekes és egyben szerintem fantasztikus, ahogy az élő zene(hangszer) találkozik az elektronikus zenével. Jaarnak több ilyen kísérlete volt már, mindegyik remekül sikerült. Nagyon jó érzékkel nyúl a zenékhez, egyik legkiválóbb zenei producer.

+1, Parno Graszt - Káde shukár (Rávágok a zongorára albumról)
Elég sok zenét, zenei stílust szeretek, és nyitott is vagyok mindenre. Szeretem is a balkán, és balkán eredetű zenét. Talán a cigány zenét is leginkább oda lehet sorolni. A Parno Graszt magyar cigányzenészekből áll, és ha hiszitek ha nem, világhírűek és az egyik legjobb cigányzenészek a világon. Egyet csodálok a cigány zenében, és az az őszinteség, és a felszabadultság. Nagyon értenek ahhoz, hogy kell mulatni, szórakoztatni. Felszabadultan. Én speciel nagyon szeretem őket, nagyon sok jó számuk van, sokféle témában, sokféle hangulatban. Egészen különleges hangulatba tudnak varázsolni a lassú, érzelemmel teli számaik, a vidámak pedig egészen felpörgetnek, szórakoztatnak. Úgy gondolom, hogy egy zenét mindenféle előítélet és elfogultság nélkül kell hallgatni. Ha erre képes valaki, akkor nagyon megszeretheti a Parno Grasztot. Ha gondoljátok olvassatok interjúkat. Hihetetlen, hogy képzetlenül, ösztönből ilyen zene kijön emberekből. Persze érezhető ez is, de talán ettől éppen olyan szenvedélyes. Itt nincsenek menedzserek több milliós büdzsékkel, akik rájuk erőltetnek dolgokat. Ezek az emberek szívből, érzésből zenélnek, talán ezért is olyan jó és különleges. Minden albumukat ajánlom. Most direkt olyant választottam, ahol cigányul énekelnek, de sok számuk van magyarul is. (Ezt meg bónusznak- a klippel k_rvavicces :lol: :lol: )

Remélem volt, akinek legalább egy tetszett. Örülök ha végigolvasta valaki. Még egyszer a szünet között szeretnék egy hasonlót írni, feltéve ha van/lesz rá igény. Próbáltam olyanokat válogatni, amik különlegesek, kevésbé ismertek, és esetleg meghozza a kedvetek a fent említett zenekarok zenéihez, vagy ihletet, ösztönzést adnak, hogy valami újat keresettek, amit még eddig nem tapasztaltatok, nem ismertetek.

peace&love

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 14., szerda 10:20

ÁLLÁS

Már csak négy értékelés hiányzik, aztán vége is a körnek. Gyerünk! :D

Egyébként szerintem nagyszerűen sikerült ez a kör, én legalábbis élveztem. Sok jó ajánlás (és néhány kevésbé jó :mrgreen: ),és még több kiváló album, amelyek közül több már ott is pihen a gépemen.
(A Summer Sessions alacsony átlaga miatt kicsit még szomorú vagyok... :-( :mrgreen: )

Szóval köszönöm mindenkinek a részvételt. :agree:

Ami a továbbiakat illeti, most javasolnék egy nagyjából egy-másfél hónapos szünetet, egyrészt a vizsgaidőszak miatt, másrészt azért, hogy mindenki kipihenhesse magát, és aztán újult erővel vághasson bele a következő körbe, ami vagy még nyáron kezdetét veszi, vagy majd csak ősszel. Ezt még megbeszéljük.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. május 12., hétfő 19:09

Eminem - The Eminem Show
Nekem is egy 8-as.
Sok számát, majdnem az összeset ismertem erről, az új évezred egyik legnagyobb hatású lemezéről van szó. Jó volt meghallgatni, és ha tőlem kérdezik, a rapzene etalonja ő.

A Swedish House Maffiával majd később :)
"And my heart will leave you never."

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. május 12., hétfő 18:59

na itt vagyok, ezer bocsi skacok :mrgreen:

Eminem - The Eminem Show
Mikor rap volt, sokszor említettem, ha rap, nálam Eminem az etalon, így annyira ezzel nem lehet nálam mellélőni. Nem tudok mit mondani, szeretem a hangját, jó ez az album nagyon.
8/10

Swedish House Mafia - Until Now
Ezt nem kellett volna, pláne nem az Eminem album után meghallgatnom :mrgreen: no offense, de ez a stílus egyáltalán nem jön át nekem. Egy számot tudok kiemelni a többi közül, egyedül a Beating Of My Heart c. számot tudtam rendesen végig hallgatni anélkül, hogy húzzam a számat.
Ha jól emlékszem, azt mondtam, 4 pontnál nem adok kevesebbet a zenei ízlés miatt senkinek, de most majdnem megszegtem :mrgreen: csak azért adok 4-et erre is, mert az Eminem jó volt és utolsóként ajánlottál :)
4/10

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. május 12., hétfő 10:57

pár órán belül hozom, ígérem, csak még sok dolgom van. ne haragudjatok, rengeteg dolgom van mostanában :agree:

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 11., vasárnap 22:34

Azért az már mindennek az alja, amikor a boss is csak a határidő előtt másfél órával érkezik az értékeléssel... :-( :mrgreen:

Eminem - The Eminem Show
Pár szám ismerős volt az albumról, de a többségét nem ismertem még. Összességében bejött, ez az a fajta rap/hiphop, amit tényleg szeretek. Imádom, hogy ilyen lendületes, ritmusos, pörgős, de mégis ellazít. Egyetlen negatívum, hogy kicsit sok volt már a végére, de ez valószínűleg az én hibám, nem az albumé.
A Cleanin' Out My Closet lett a kedvencem elsőre.
7,5/10

Van még pár elmaradó, de minden bizonnyal megérkeznek majd ők is hamarosan.

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 11., vasárnap 20:59

Holnap zaras van,ugye? Hanyan nem ertekeltek meg? :)

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 10., szombat 11:56

Swedish House Mafia - Until Now
Alapvetően nem a kedvencem ez a stílusú muzsika az elektronikus zenén belül, de néha azért jó ilyet is hallgatni. Ez az album jókor kapott el, élveztem végig, gyorsan eltelt az az 1 óra 20 perc. Az egyetlen fekete pont a Pendulum-féle The Island remixe, annyira nem jött be, meg egyébként is, az a szám (mármint az eredeti - KATT) annyira zseniális, hogy törvényben tiltanám meg a remixelését. :D
De összességében mindenképpen jó kis korong volt ez, talán előveszem még majd egyszer-kétszer.
7,5/10

Eminemmel is jövök hamarosan.

Vissza: