Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos
Re: Kommentáld a híreket
Miért veszi mindenki biztosra hogy a barcába megy? Mert a katalán lapok azt mondják? Vagy egy állítólagos és amúgyis szabályellenes előszerződés miatt? Szerintem ugyanannyi esélyünk van, sőt. Neymar nem illik abba a kisiskolás jófiúképzőbe, ahol nem szabad begurulni a lambóval, mert megsértődnek a többiek.Akkor meg minek a pénz?
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én is.Galacticos írta:ezért lenne még szebb ha neymar ide jönne. nagyon besülnének.mohaola írta: katalán lapok továbbra is 100%-ig biztosak a dolgukba.
kíváncsi vagyok ha neymar itt köt ki akkor a katalán lapok ezt hogy közölnék miként magyaráznák.. bár van egy tippem: minket mocskolnának.
Cavani apja szerint fia jövőre Spanyolországba fog igazolni, egyre biztosabb az ő érkezése.
Középpályára meg maradt a Gündogan, Kondogbia páros, lehet közülük jön valaki vagy mind ketten.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mohaola 2013. május 25., szombat 15:54-kor.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- Galacticos
ezért lenne még szebb ha neymar ide jönne. nagyon besülnének.mohaola írta: katalán lapok továbbra is 100%-ig biztosak a dolgukba.
kíváncsi vagyok ha neymar itt köt ki akkor a katalán lapok ezt hogy közölnék miként magyaráznák.. bár van egy tippem: minket mocskolnának.
-
A hírek szerint ma késő este vagy a Santos-Flamengo(május 26, 21:00) meccs után jelenti be Neymar, hogy hova is igazol, katalán lapok továbbra is 100%-ig biztosak a dolgukba.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- ___Samy___
mondjuk ez iszonyat sok így egyben, de a középpályára simán el kell költeni egy ilyen csomagotRealista24 írta:Hallottam egy 40 millió + Higu ajánlatról is, de visszadobták, és elmondták, hogy a világ összes pénzéért sem eladó.vidal is nagyon úgy néz ki, hogy nem fog jönni, érdekes egy nyár elé nézünk
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest
Már megijedtem mert Facebook-n a sok hülye ott örül.
Nekem is van egy olyan érzésem, hogy ide fog jönni.
Nekem is van egy olyan érzésem, hogy ide fog jönni.
Modric - Kroos
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hallottam egy 40 millió + Higu ajánlatról is, de visszadobták, és elmondták, hogy a világ összes pénzéért sem eladó.vidal is nagyon úgy néz ki, hogy nem fog jönni, érdekes egy nyár elé nézünk
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
bár szeretném ha neymar kötne ki itt bale helyett, de már régen rossz, ha a pénz alapján fog dönteni
persze most azt mondja, hogy a családjára hallgat és segít neki a döntésben, de ugyebár apuka is a család tagja
vidal is nagyon úgy néz ki, hogy nem fog jönni, érdekes egy nyár elé nézünk
pedig eddig elég pozitív voltam
persze most azt mondja, hogy a családjára hallgat és segít neki a döntésben, de ugyebár apuka is a család tagja
vidal is nagyon úgy néz ki, hogy nem fog jönni, érdekes egy nyár elé nézünk
pedig eddig elég pozitív voltam
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Más források szerint meg úgy néz ki a helyzet,hogy:Realista24 írta:A Punto Pelota szerint:
Real 11 millió +50%, ami szerintük 8 milliót jelent.
Barca meg ugye 7 millió + 100%, ami ez esetben 16ot jelent.
4 millió...
A Real ajánlata 11 millió +70% (a reklámbevételek 70%-át megtarthatja)
A Barca ajánlata 7 millió +80% (a katalánok igényt tartanak a bevételek 20%-ra)
Így már azért megint máshogy fest a dolog,ilyen esetben meg ugye a mi ajánlatunk a kedvezőbb.Persze nehéz eldönteni,hogy a rengeteg pletyka közül melyik állhat közelebb a valósághoz.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem is van egy ilyen megérzésem.amúgy szerintem nálunk fog kikötni.
Szerintem amúgy nem a pénz fog dönteni a választásában.
- RealMadridFanatic
Igen, ezért gondolom jobbnak a Barca ajánlatát.reklámbevételei igencsak megugranak és tőlünk csak a felét kapná.
Ilyen szempontból akkor látnám az esélyt, ha valami irgalmatlan aláíráspénzt kap, Apu is megkapja zsebpénzt, meg Ribeiro is. Valamint a médiabevételeinek 70%-a nála marad. (Így kérdés, hogy megéri-e a Realnak idehozni? Szóval pl. az 50% sokkal reálisabb, Perez így oldja meg a biznisz részt. Mindig is így csinálta, szerintem most is ez van.)
Ezekhez kell még pluszban bekövetkeznie annak, hogy a környezetében az elismertebb emberek tereljék a Real felé, csakúgy, mint a Santos vezetői.
Nekem ez túl sok szempont, ezért nem látok rá reális esélyt, hogy itt kössön ki.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Galacticos
nem.hala_madrid írta:Srácok Neymar aláírt a Barcához, ez hivatalos ?
amúgy szerintem nálunk fog kikötni.
-
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Raúl
Öröm lesz végignézni ahogy kettétörik a karrierje a Barcában de nem is baj, inkább örülök hogy nem ide jön!
-
- Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondasz valamit...lehetséges. Így mondjuk érthetőbb is az érdeklődésünk.Tehát 11+4 vs. 7+8? Lehet én néztem be csúnyán.
15 vs 15
Már csak akkor az kavarhat be, hogy volt egy olyan hír, hogy ha Európába igazol, akkor a reklámbevételei igencsak megugranak és tőlünk csak a felét kapná.
A főszponzorok: Nike, Red Bull, Panasonic, Banco Santander, Volkswagen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Nem 8 millió a teljes bevétele?Real 11 millió +50%, ami szerintük 8 milliót jelent.
Tehát 11+4 vs. 7+8? Lehet én néztem be csúnyán.
Amúgy pénzügyi szempontból a Barca ajánlata szerintem jobb. Európába költözésével emelkedni fognak a szponzori pénzei, új szerződéseket is biztosan kap egy élklub játékosaként, így többet ér az 50%, mint a nettó 4 milla +.
Még ilyen szempontból is a Barca a jövedelmezőbb.
hacsak nem igaz véletlen, hogy mi is csak 30%-ot szeretnénk, míg a Barca 20-at.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ha ez így van, akkor az érdeklődésünk egy jó nagy alibi így a választások előtt.Realista24 írta:A Punto Pelota szerint:
4 millió...
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Punto Pelota szerint:
4 millió...
4 millió...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Raúl
Khm. Kövezzetek meg, de szerintem Khedira nem olyan szar játékos (én is utálom...), egy 3 középpályás rendszerben simán lehetne neki helyet találni, mert sokat fut, hajt, rombol (sikeresen vagy nem, az más kérdés), ha leszoktatjuk az előrefutásairól akkor egy "jó" játékost kaphatnánk. Illetve a sebességével sem lenne gond, ha nem egy még nála is 1000x lassabb Xabi Alonso lenne a párja a középpályán. Szóval én Xabi-t eladnám, hoznék valami jó középpályást a helyére (akár Sahin is játszhatna, bár Gündogan lenne a legjobb) és így képzelném el a középpályánkat:
----Khedira----
Modric---új igazolás
----Khedira----
Modric---új igazolás