Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
@Toky:
Szerintem a mostani középpályánkat sem tudod csereszabatosra elkészíteni, egyedül a Xabi-Illarra páros hasonló stílusú.
Emellett,ha Illarra nem verekszi be magát jövőre a kezdőbe, lehet,hogy feladjuk a mélységi irányító posztját.
Szerintem a mostani középpályánkat sem tudod csereszabatosra elkészíteni, egyedül a Xabi-Illarra páros hasonló stílusú.
Emellett,ha Illarra nem verekszi be magát jövőre a kezdőbe, lehet,hogy feladjuk a mélységi irányító posztját.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A baj ezzel az, hogy Nacho továbbra is beugrónak jó, de helyettesnek nem. Megoldja a védekezést kisebb csapatok ellen, de látszik, hogy az nem az Ő posztja. Arról nem beszélve, hogy szűk lehet 7 emberrel a keret. Idén is volt, hogy a 8 emberünkből 5 volt bevethető. Varane sérülékeny, Ramos egyszer biztos kipontozza magát, Marcelo is sérülékeny volt ebben a szezonban, ahogy Coentrao is. 4 posztra jól jön a 8 ember.forrest6 írta:Védők:
Én Nacho-val számolnék a helyettesítő poszton, idén bebizonyította, hogy bárhol a védelemben lehet rá számítani kiegészítő poszton!
...
Középen: ... 4-ként pedig Nacho-val itt is lehet számolni.
Összefoglalva: Carvajal(Nacho)-Varane(Pepe)-S-Ramos(Nacho)-Marcelo(Ash.Cole)
Ezt nem igazán értem. Most akkor maradunk Ancelotti 4-3-3-ánál, vagy nem? Mert Ancelotti rendszerében aforrest6 írta:Középpálya:
Maradva az Ancelotti által favorizált 4-3-3-as felállásnál a középső 3-as a legkardinálisabb csapatrész!
...
Összefoglalva: Modric(Illaramendi)-Pogba(Xabi Alonso/José Rodrigez)-Kroos(Isco) kerettel nem lennénk rosszak
"támadóbb" btb - mélységi irányító - "védekezőbb" btb a szisztéma.
Ha ebben gondolkozunk, akkor Pogba nem jó oda, mert nem az a posztja. Modricnak sem az, és felesleges lenne ott felőrölni, ha van más opció.
Ha nem Ancelotti 4-3-3-ában gondolkozunk, akkor meg azért nem jó (szerintem) a középpályád, mert a játékosok nem
"csereszabatosak". Alonso közel sem ugyanazt játssza mint Pogba, ugyanez Modirc és Illarramendi esete. Utóbbit nem mellesleg így pont oda "rajzoltad", ahol a szezonban megmutatta, hogy nem igazán tud játszani.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
és mit keres mellette Morata?El Unico írta:Suarez itt lesz nyártól. Látjátok az aláírásomat? Csak az ő neve díszeleg pirosban.
60-65 millióért csak el lehetne hozni őt...
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
@Nika91127:
Ha megnyerjük a tizediket, meglesz a türelem az új játékosok beilleszkedéséhez és összeszokásához.
Néhány meccses tehermentesítő helyett szerintem inkább olyanokra lenne szükség, akik a következő 5 évben megteremthetik a különbséget köztünk és a riválisaink között.
Ha megnyerjük a tizediket, meglesz a türelem az új játékosok beilleszkedéséhez és összeszokásához.
Néhány meccses tehermentesítő helyett szerintem inkább olyanokra lenne szükség, akik a következő 5 évben megteremthetik a különbséget köztünk és a riválisaink között.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Suarez itt lesz nyártól. Látjátok az aláírásomat? Csak az ő neve díszeleg pirosban.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Ööö...Miért kellene Coentraot eladni és egy öreg-kiégett A. Cole-t hozni? Nem lenne Marcelonak konkurencia,és akármilyen s*ar lenne,maradhatna kezdő. Én jövőre még nem "szórnám ki" Pepét a kezdőből,bőven jó helyen van ott,Varane majd 2 év múlva lehet "állandó" kezdő szvsz.forrest6 írta:(...)
Te komolyan gondolod,hogy Khedira 1 az 1ben annyit ér,mint Kroos?...Hoznál 2 kezdőembert a középpályára? Mennyire lennének összeszokva szerinted?...Én Rakiticet hoznám,mert kevés pénzért jönne,és pl Modricot bőven tehermentesíthetné néhány meccsen.
Csatárok: Ha Rooney jobb mint Benzema,akkor hh csak "lehozná azt amit a francia"? Nem lennénk előbbre vele semmivel sem...Rodrigo meg minek? Jó helyen van ő,ide kevés,mint ahogyan Morata és a többi "nagy reménység" is az volt...
Elég érdekes elképzeléseid vannak...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
70 szerintem amugy pont reális a mostani viszonyokat tekintve.Csabi írta:Bale nem volt irrealisan draga? Itt van? Csatarkerdes megoldva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Bale nem volt irrealisan draga? Itt van? Csatarkerdes megoldva.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Aguero nem jon, Falcao rizikós, Suarez irreálisan drága, Rooney meg annyit hozna, mint Karim. Csatárkerdes megoldva
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane (Nº1), Kroos, ISCO
- Kedvenc csapatod: Real Madrid... :)
Filóztam a jövő évi kereten, és vmi hasonló jött ki fejben, kíváncsi leszek, mi valósul meg ebből!?
Kapus:
Úgy vélem, hogy a 2 kapus marad a következő idényre is, ami nem is baj egyiküknek sem! Lehet, hogy luxus 2 ilyen kaliberű kapus a csapatba, de ez a REAL MADRID! Annyi különbséggel, hogy szerintem Casillas visszafoglalja a pole posiciót. Jövőre Lopez mehet a Milanba.
Casillas-Diego Lopez
Védők:
A széleken: Carvajal nagyon bevált, Ő a standard jobb „bunkó”! A ”jó” spártai mehet nápolyizni, az a szint megfelelő neki! Én Nacho-val számolnék a helyettesítő poszton, idén bebizonyította, hogy bárhol a védelemben lehet rá számítani kiegészítő poszton! A baloldali szélső védő kérdése az egyik legösszetettebb kérdés lesz a nyáron! Marcelo marad, ez egyértelmű! Bízzunk benne, hogy visszakapjuk a sérülése előtti világ legjobb balhátvédjét! Coentrão nagyot javult az idény végére, de nála ez időszakos… most jó pénzért (no nem a vételárához képest) lehet értékesíteni, legyen ez a MU vagy a Juventus bevonva a Pogba transzferbe (erről később)! De ki legyen a helyettese? Felmerült négy név: Evra, Ash.Cole (lejár a szerződésük), A. Moreno (Sevilla) és Siqueira (Benfica). Utóbbi kettő a jövő, de szerintem a két „nagy öregből” kellene nekünk egyikőjük! Én Cole-ra szavazok! 2 év még simán benne van, és ingyen jönne!
Középen: Az idei betonbiztos Pepe-Ramos kettős, szinte hibátlan idényt hozott le! Pepe élete legjobb szezonját produkálta, mióta a fehér a kedvenc színe! De… nem lesz már fiatalabb, és biztos vagyok benne, hogy még 1X ilyen idénye már nem lesz! Reméljük, hogy a világ leendő legjobb középhátvédje teljesen felépül, csinál egy jó előszezont és elfoglalja méltó helyét Ramos mellett, és a Varane-Ramos tengely a legjobb lesz a világon! 4-ként pedig Nacho-val itt is lehet számolni.
Középpálya:
Maradva az Ancelotti által favorizált 4-3-3-as felállásnál a középső 3-as a legkardinálisabb csapatrész!
Perez megalomániáját ismerve, nem nyugszik addig, még vhogy meg nem szerzi Pogbát. De lehet, hogy ez nekünk fájni fog! Di Mariat nagyon nem szeretném, hogy beáldozzuk, mert szerintem ezen a poszton jobb teljesítményre képes ebben a rendszerben, mint szélsőként, de befogjuk… De Pogbáért egyszerűen nem szabad Di Maria és Coentrão/Moratánál többet adni!!! Így is kb. 60 millióra jön ki az ára, ha a piaci értékeket nézzük (40+20 millió €). Modric a konstans, ebben szerintem mindenki egyetért, nincs is miről beszélni! Na de kié legyen Di Maria esetleges távozásával a 3. kulcsposzt? Van nekünk egy jó Isco-nk, aki egyre szimpatikusabb benyomást tesz ezen a poszton, így az idény végén (még védekezni is megtanult!). Az egyik legjobb megoldás a rómás Pjanic lett volna, de a héten meghosszabbították a szerződését. Így a piaci potenciált elnézve Kroos a favoritom! Rendkívüli a játékintelligenciája és ebben a hadrendben, ő lehet a hiányzó láncszem a középpályára, de a MU is nagyon akarja! És a hercegért kapott pénzből majdnem egy az egyben beváltható. Ha nem jön össze, esetleg még Rakitic a Sevillából mozdítható, de ő inkább legyen a B-terv, ha Di Maria megy. Casemiro-t meg kölcsön kell adni 1-2 évre és Xabi kiöregedésével visszahozni! Ettől ő sokkal-sokkal több lehetőséget érdemel! És ugye maradt még nekünk egy Illaramendi, aki továbbra is egy hatalmas kérdőjel.
Összefoglalva: Modric(Illaramendi)-Pogba(Xabi Alonso/José Rodrigez)-Kroos(Isco) kerettel nem lennénk rosszak
Támadók:
Szélek: Bale-Ronaldo egyértelmű, de… Ronaldo nem gép, és fiatalabb sem lesz már, neki is egyre gyakrabban lesz szüksége a pihenésre, képtelenség ennyi idényen át tartani a 60/60-as mutatót. Bale nagyon sérülékeny, így kell mögéjük egy helyettes, aki bármikor hozza az ő szintünk 80-90%-át. Ő személyes kedvencem kicsi Jesé. Ide lehet még sorolni, ha a kényszer úgy szüli, Isco-t is!
„A” 9-es: Ideje lenne már egy Real Madrid szintű befejező csatár! Mert Benzema nem az! Az eladásából befolyó kb. 40 millió €-t kiegészítve jelenleg négy alternatívát látok: FALCAO/AGÜERO/SUÁREZ/ROONEY. Bármelyikük jobb, mint a franszia! Agüero (Messi miatt) jobban hajlik a Barca felé, noha Perez örökös kis kedvence; Suárez irreálisan drága most, viszont egy igazi ragadozó és lehet, hogy pont ő kellene most nekünk, de az a 70 millió € rohadt soknak tűnik, de ő a legvalószínűbb; Falcao kicsit lutri, hogy a sérülése után milyen állapotban tér vissza, én őt preferálnám; Rooney-ban is van fantázia, annyit lehozna, mint Benzema! Morata a Pogba ügylet részeként mehet a Juve-ba, Conte imádja, ÁMEN! Viszont kell egy helyettes: vszínű visszahozzuk a Benfica-ból a saját nevelésű Rodrigo-t.
Variációk: Bale(Jesé)-Suárez(Rodrigo)-C.Ronaldo(Jesé/Isco)
Távozók: Arbeloa, Coentrão, Khedira, Casemiro (kölcsönbe), Di Maria, Benzema, Morata
Érkezők: Ash.Cole, Pogba, Kroos, Suárez, Rodrigo,(José Rodrigez)
Kapus:
Úgy vélem, hogy a 2 kapus marad a következő idényre is, ami nem is baj egyiküknek sem! Lehet, hogy luxus 2 ilyen kaliberű kapus a csapatba, de ez a REAL MADRID! Annyi különbséggel, hogy szerintem Casillas visszafoglalja a pole posiciót. Jövőre Lopez mehet a Milanba.
Casillas-Diego Lopez
Védők:
A széleken: Carvajal nagyon bevált, Ő a standard jobb „bunkó”! A ”jó” spártai mehet nápolyizni, az a szint megfelelő neki! Én Nacho-val számolnék a helyettesítő poszton, idén bebizonyította, hogy bárhol a védelemben lehet rá számítani kiegészítő poszton! A baloldali szélső védő kérdése az egyik legösszetettebb kérdés lesz a nyáron! Marcelo marad, ez egyértelmű! Bízzunk benne, hogy visszakapjuk a sérülése előtti világ legjobb balhátvédjét! Coentrão nagyot javult az idény végére, de nála ez időszakos… most jó pénzért (no nem a vételárához képest) lehet értékesíteni, legyen ez a MU vagy a Juventus bevonva a Pogba transzferbe (erről később)! De ki legyen a helyettese? Felmerült négy név: Evra, Ash.Cole (lejár a szerződésük), A. Moreno (Sevilla) és Siqueira (Benfica). Utóbbi kettő a jövő, de szerintem a két „nagy öregből” kellene nekünk egyikőjük! Én Cole-ra szavazok! 2 év még simán benne van, és ingyen jönne!
Középen: Az idei betonbiztos Pepe-Ramos kettős, szinte hibátlan idényt hozott le! Pepe élete legjobb szezonját produkálta, mióta a fehér a kedvenc színe! De… nem lesz már fiatalabb, és biztos vagyok benne, hogy még 1X ilyen idénye már nem lesz! Reméljük, hogy a világ leendő legjobb középhátvédje teljesen felépül, csinál egy jó előszezont és elfoglalja méltó helyét Ramos mellett, és a Varane-Ramos tengely a legjobb lesz a világon! 4-ként pedig Nacho-val itt is lehet számolni.
Középpálya:
Perez megalomániáját ismerve, nem nyugszik addig, még vhogy meg nem szerzi Pogbát. De lehet, hogy ez nekünk fájni fog! Di Mariat nagyon nem szeretném, hogy beáldozzuk, mert szerintem ezen a poszton jobb teljesítményre képes ebben a rendszerben, mint szélsőként, de befogjuk… De Pogbáért egyszerűen nem szabad Di Maria és Coentrão/Moratánál többet adni!!! Így is kb. 60 millióra jön ki az ára, ha a piaci értékeket nézzük (40+20 millió €). Modric a konstans, ebben szerintem mindenki egyetért, nincs is miről beszélni! Na de kié legyen Di Maria esetleges távozásával a 3. kulcsposzt? Van nekünk egy jó Isco-nk, aki egyre szimpatikusabb benyomást tesz ezen a poszton, így az idény végén (még védekezni is megtanult!). Az egyik legjobb megoldás a rómás Pjanic lett volna, de a héten meghosszabbították a szerződését. Így a piaci potenciált elnézve Kroos a favoritom! Rendkívüli a játékintelligenciája és ebben a hadrendben, ő lehet a hiányzó láncszem a középpályára, de a MU is nagyon akarja! És a hercegért kapott pénzből majdnem egy az egyben beváltható. Ha nem jön össze, esetleg még Rakitic a Sevillából mozdítható, de ő inkább legyen a B-terv, ha Di Maria megy. Casemiro-t meg kölcsön kell adni 1-2 évre és Xabi kiöregedésével visszahozni! Ettől ő sokkal-sokkal több lehetőséget érdemel! És ugye maradt még nekünk egy Illaramendi, aki továbbra is egy hatalmas kérdőjel.
Támadók:
Szélek: Bale-Ronaldo egyértelmű, de… Ronaldo nem gép, és fiatalabb sem lesz már, neki is egyre gyakrabban lesz szüksége a pihenésre, képtelenség ennyi idényen át tartani a 60/60-as mutatót. Bale nagyon sérülékeny, így kell mögéjük egy helyettes, aki bármikor hozza az ő szintünk 80-90%-át. Ő személyes kedvencem kicsi Jesé. Ide lehet még sorolni, ha a kényszer úgy szüli, Isco-t is!
„A” 9-es: Ideje lenne már egy Real Madrid szintű befejező csatár! Mert Benzema nem az! Az eladásából befolyó kb. 40 millió €-t kiegészítve jelenleg négy alternatívát látok: FALCAO/AGÜERO/SUÁREZ/ROONEY. Bármelyikük jobb, mint a franszia! Agüero (Messi miatt) jobban hajlik a Barca felé, noha Perez örökös kis kedvence; Suárez irreálisan drága most, viszont egy igazi ragadozó és lehet, hogy pont ő kellene most nekünk, de az a 70 millió € rohadt soknak tűnik, de ő a legvalószínűbb; Falcao kicsit lutri, hogy a sérülése után milyen állapotban tér vissza, én őt preferálnám; Rooney-ban is van fantázia, annyit lehozna, mint Benzema! Morata a Pogba ügylet részeként mehet a Juve-ba, Conte imádja, ÁMEN! Viszont kell egy helyettes: vszínű visszahozzuk a Benfica-ból a saját nevelésű Rodrigo-t.
Variációk: Bale(Jesé)-Suárez(Rodrigo)-C.Ronaldo(Jesé/Isco)
Távozók: Arbeloa, Coentrão, Khedira, Casemiro (kölcsönbe), Di Maria, Benzema, Morata
Érkezők: Ash.Cole, Pogba, Kroos, Suárez, Rodrigo,(José Rodrigez)
2023: Kepa - Carvajal, Rüdiger, Alaba, Camavinga - Fede Valverde, Tchouaméni, Kroos - Bellingham - Rodrygo, Vini Jr.
https://lineupbuilder.com/football/?sk=tx60
2024: #Haaland #Endrick #A.Davies
https://lineupbuilder.com/football/?sk=tx60
2024: #Haaland #Endrick #A.Davies
Kihagytad Falcao-t, Pato-t, és Jackson Martinez-t... :-))Csabi írta:jövőre suarez, rodrigo, benzema? benya csak harmadik számú lesz?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
jövőre suarez, rodrigo, benzema? benya csak harmadik számú lesz?
Anis írta:Megy, mint akit felhúztak, amíg csak bírja végig nyomonkövette a vele szemben jövőket.
atyaisten, hát ilyennel még az amúgy is minősíthetetlen sport tvből is kiraknának.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
szerintem a Palacio-Icardi páros alap lesz következő idényben is.hunmiller írta:Moratát az Interbe néztem volna el, de ott most Icardi beindult, és nem fog 2 taknyos kezdeni náluk, elvileg Benzit akarják ?!
pedig őt kellett volna nyomatni az elmúlt hetekben, hogy BL-re legalább kicsit játékba legyen. nagyon kíváncsi leszek erre, hogy mi lesz a kezdő. DM-Modric-Isco nagyon kevés lenne védekezésben, Khedira most tért csak vissza. Pepe feltolása lenne még esetleg opció, csakhogy Pepe és Varane sem egészséges egyelőre.Géci írta:Valdano szerint amúgy a Celta elleni meccs célzás volt arra, hogy Ancelotti nincs megelégedve Illarrával, így lehet, hogy nem ő kezd a BL döntőben... A lényeg, hogy baromira meg vagyunk lőve, hogy nincs Alonso
Amúgy nem tudom ki emlékszik rá, de szerintem Coentrao is nagyon jól játszott anno a kp-n, amikor ki lett próbálva. Megy, mint akit felhúztak, amíg csak bírja végig nyomonkövette a vele szemben jövőket.
A gond ezzel csak ott van, hogy nem a benfica tulajdona, hanem egy cégé - mint a Neymar-ügy, csak itt teljes egészében a cégé a játékos joga. A cég pedig egy Lim nevű egyén tulajdona. Továbbá ez a Lim nevű egyén hónapok óta tárgyal a Valencia megvételéről illetve felvetődött már a Milan bekebelezése is. És gondolom ilyenkor vinné magával a játékost (ha a klub is belemegy a megvételébe). Továbbá a benficából van még egy középpályása (André Gomes) is illetve Garay játékjogát is meg akarta/akarja venni. Ez utóbbival nem tudom mi lesz/lett.Géci írta:Közben utána néztem... Benficában van egy saját nevelés, és a hírek szerint hoznánk is Morata helyére. Így már minden tiszta. A kérdés, hogy jó amúgy a srác, vagy hozunk egy Morata 2.0-át!?
Rodrigo nagyon is jó lenne ide, mint cserecsatár/tehermentesítő.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
tudom mire gondolsz.ziro4vr írta:isten ments hogy a portóval álljunk le tárgyalgatnihunmiller írta:És esetleg Jackson Martínez?
azokkal nem is lehet tárgyalni. kijön vki a gyakadémiájukról( ) v elhoznak vkit az ismeretlenből, az fél év után 35 milla a piacon. de nem ám alsóhangon, ott nincs buzulás. ott ki van jelentve, h mennyi az annyi.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
isten ments hogy a portóval álljunk le tárgyalgatnihunmiller írta:És esetleg Jackson Martínez?
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Higuaín
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros, Green Bay Packers
És esetleg Jackson Martínez?
Moratát az Interbe néztem volna el, de ott most Icardi beindult, és nem fog 2 taknyos kezdeni náluk, elvileg Benzit akarják ?!
Moratát az Interbe néztem volna el, de ott most Icardi beindult, és nem fog 2 taknyos kezdeni náluk, elvileg Benzit akarják ?!
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Az lehet, de ha hoznánk, akkor gondolom Morata helyére, és remélem hogy őt sem két vajas zsömléért akarja elsózni Perez
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Rasta írta:ITT egy kis bemutató videó a 2013/14-es teljesítményéről. Nem Morata 2.0-nak tűnik, gyors, tud labdát kezelni, nincs megszeppenve sem a kapu előtt. Viszont az erősebb védők elnyomhatják. Mindenesetre én kíváncsi vagyok rá, hogy itt mit tudna alkotni.Géci írta:jó amúgy a srác, vagy hozunk egy Morata 2.0-át!?
Egy hibádzik, hogy az opciónk már elszállt róla, tehát nem 2Ft.- lesz ő sem
ZIDANE
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
ITT egy kis bemutató videó a 2013/14-es teljesítményéről. Nem Morata 2.0-nak tűnik, gyors, tud labdát kezelni, nincs megszeppenve sem a kapu előtt. Viszont az erősebb védők elnyomhatják. Mindenesetre én kíváncsi vagyok rá, hogy itt mit tudna alkotni.Géci írta:jó amúgy a srác, vagy hozunk egy Morata 2.0-át!?