Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nyerjen az Atletico, idén összességében jobb csapat. Ha nyer a Barca szerintem a saját szurkoloik is úgy éreznék, mintha az ölükbe hullott volna a serleg a semmiből.
nem akarok tűzet szítani.
de továbbra is tartom magam ahhoz a véleményhez, amit a bernabeubeli 3-4es meccs után írtam, hogy ha az utolsó fordulóban fog eldőlni a bajnoki cím, akkor jönni fog a barcelona 11-es, illetve egy atletico piros.
bár én konkrétan leszarom a meccset és azt is, h melyikük lesz a bajnok. engem csak a jövőhét szombat érdekel. azon sem gondolkodom, h mi lenne nekünk a jó, ha atletico nyerné most a bajnokságot vagy ha bukna. sztem mindkét esetet követően felleletne állítani véleményeket. ha nyernek kibaszott magabiztosak lesznek, de ezáltal akár túlzott magabiztossággal is mehetnek lisszabonba, a másik, h buknak és összetörnek és emiatt a bl is kuka lesz vagy buknak és annyira felszívják magukat a bl-re, h olyant még nem láttunk.
de továbbra is tartom magam ahhoz a véleményhez, amit a bernabeubeli 3-4es meccs után írtam, hogy ha az utolsó fordulóban fog eldőlni a bajnoki cím, akkor jönni fog a barcelona 11-es, illetve egy atletico piros.
bár én konkrétan leszarom a meccset és azt is, h melyikük lesz a bajnok. engem csak a jövőhét szombat érdekel. azon sem gondolkodom, h mi lenne nekünk a jó, ha atletico nyerné most a bajnokságot vagy ha bukna. sztem mindkét esetet követően felleletne állítani véleményeket. ha nyernek kibaszott magabiztosak lesznek, de ezáltal akár túlzott magabiztossággal is mehetnek lisszabonba, a másik, h buknak és összetörnek és emiatt a bl is kuka lesz vagy buknak és annyira felszívják magukat a bl-re, h olyant még nem láttunk.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
TéOeM írta:Véletlenül odakapcsoltam a heti helyzetre és nem értettem pontosan amit ganxsta mondott. Jó hogy kiállították a Castilla meccsen az orvost, mert Real játékost nem szabad megmenteni?
Tök mindegy mit mond az a kretén,a magyar média egyik szarkupaca......humortalan,szardarab,egy igazi semmitérő foshalmaz,aki annyit ért a focihoz mint én a molylepkék párzásához.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Véletlenül odakapcsoltam a heti helyzetre és nem értettem pontosan amit ganxsta mondott. Jó hogy kiállították a Castilla meccsen az orvost, mert Real játékost nem szabad megmenteni?
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Kösz a reagálást.R.M.C.F írta:Csaba:
Én sem értem meg,de elfogadom,hogy ez van. Csináltak ennél nem egy logikátlanabb lépést is, most jött még egy.
Mondjuk lehet azért nem érdekel annyira, mert Messi nagy kedvencem, másrészt eleve olyan típus vagyok, hogy "élj a mának". Szóval nem érdekel egyelőre,hogy mi fog történni Messi után. Nem az én dolgom, oldják meg, nehéz megoldani,de ez a dolguk,magukat keverik ilyen helyzetbe. (illetve a későbbi vezetőséget...mondjuk ez is belejátszhat,hogy érzik a vesztüket, úgymond kiszúrnak a következőkkel...bár ez elég konteo gyanús )
Szóval én ezt lenyelem,kénytelen vagyok, meg tényleg nem is nagyon érdekel.
Egy esetben fog érdekelni, ha nem erősítjük meg nyáron a védelmet,meg a csapatot. Akkor pipa leszek, mert arra megy el a pénz,hogy Messinek csillagászati fizetéseket adjuk. Ha viszont meglesz oldva a többi,nagyobb probléma, akkor nem fog érdekelni,hogy Messi mennyit keres, letojom.
De ez én vagyok,egy mezei szurkoló. Lehet rosszul gondolkozom erről, de én így vélekedek. Nyilván más lesz a véleményem,ha ezentúl az idei Messit látjuk csak, akkor kapja majd az ívet tőlem is, meg a klub is.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Tényleg igaz, hogy Villar nem ér rá és nem lesz holnap kupa átadás?
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Csaba:
Én nem értem meg a klubot,ez amit tesznek egyrészt öngyilkosság,eddig is nálatok voltak talán a legmagasabb bérek,most hogy nincsen majd sikerkorszak ezek visszafognak ütni,plusz a tv jogdijjakkal is lassan számolni kell,mert a barca és a madrid annyira durván többet kap(oké,kereslet-kinálat kérdése) hogy a többi klub forrong.....ezt még megfúrhatják,kivéve ha a két klub folyamatosan fenn tudja ezt tartani,ergo most a real megnyeri a bl-t......jövőre meg ott lesznek ketten a 4be,egyik megnyeri.....akkor fúrhatatlan,másrészt a klub mennyire tiszteletlen a többi játékosával szemben akik ennek az ötödét keresik...ebből még nagy baj lesz,nem lesz mindig pep kicsi pici kussolj csapata....lesz ott még hangadó,meg elégedetlen,elég ha nem jön össze idén semmi.......akár.
Szóval,ez az egész olyan mintha a golyóidat mézbe,majd kacsatollba mártanád....és meggyújtanád.......várj oké,érezni fogod hogy rossz döntés volt.
Én nem értem meg a klubot,ez amit tesznek egyrészt öngyilkosság,eddig is nálatok voltak talán a legmagasabb bérek,most hogy nincsen majd sikerkorszak ezek visszafognak ütni,plusz a tv jogdijjakkal is lassan számolni kell,mert a barca és a madrid annyira durván többet kap(oké,kereslet-kinálat kérdése) hogy a többi klub forrong.....ezt még megfúrhatják,kivéve ha a két klub folyamatosan fenn tudja ezt tartani,ergo most a real megnyeri a bl-t......jövőre meg ott lesznek ketten a 4be,egyik megnyeri.....akkor fúrhatatlan,másrészt a klub mennyire tiszteletlen a többi játékosával szemben akik ennek az ötödét keresik...ebből még nagy baj lesz,nem lesz mindig pep kicsi pici kussolj csapata....lesz ott még hangadó,meg elégedetlen,elég ha nem jön össze idén semmi.......akár.
Szóval,ez az egész olyan mintha a golyóidat mézbe,majd kacsatollba mártanád....és meggyújtanád.......várj oké,érezni fogod hogy rossz döntés volt.
- csababarca
Nem hiszem,hogy én vitatkoztam veled erről. Mert sose voltam olyan szinten ennek a híve,hogy ebbe ringassam magam. Valakik szerint most is elég visszahozni a kölcsönben lévő otthoniakat,aztán bumm,minden szuper lesz.R.M.C.F írta:évekkel ezelőtt már ezekről (is)beszéltem....akkor az összes neokatalán jött nekem és röhögött,majd bizonygatta hogy sajátból bármit megoldanak.Persze hogy félnek a vezetőségben, kanyarban nincs sehol senki a fiatalok között,aki hasonló szintet hozhatna, még fele ilyet sem. Valahol érthető,hogy ragaszkodunk hozzájuk,
Persze vázoltam,hogy gyerekek,ez egy és másolhatatlan.....de én hülye vagyok hozzá....az lehet,de amig nekem amit állitok 90%ban bejön,nekik jó az 40be.
....és ennyi év alatt sem értük el azt,hogy ezeket belássák,elfogadják a véleményemet.
De tény,hogy rég jött ki olyan kaliber a fakóból,akire csettinteni lehetett, meccseldöntő ereje volt/van. Thiagot gondolom ilyennek, esetleg. Busquets jó,hasznos,de nem ez a kaliber. Többi meg szót sem érdemel. (szvsz)
És nem is nagyon fog kijönni mostanában ilyen kaliber,mint ez a 3, ez is biztos. Még egy se.
Szóval erre nem lehet apellálni.
De a lényeg,hogy megértem a klubbot, most ragaszkodik talán görcsösen is Messihez (én is, ha eladnák, elmennék Barcelonába, és mindenkit irgalmatlanul felpofoznék), úgy vannak vele,hogy görgetik a szart (pénzt),maguk előtt, ha kell 2-3 év múlva is lehet Messiből pénzt csinálni,nem is keveset. Aztán ha elmegy,netán tőlünk megy nyugdíjba,na majd akkor lesz érdekes a történet, akkor kell rendet tenni,és felmérni a "károkat".
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Jogos ezt én is így látom! nem mondom hogy szurkolok a Barcának mert az nem én lennék!! de nekünk jobb ha a Barca legyűri őket, akkor fognak végképpen megzuhanni és ez ki fog hatni a Bl meccsre is , Szóval a Pepsi most az 1 szer alkosson valamit és mi is rakjuk helyre ezeket a kis... b..i katbeneraul írta:Remélem, hogy a Barca is, meg mi is a helyükre rakjuk őket,és úgy elszégyellik magukat, hogy jövőre meg se állnak a kiesőzónáig. A spanyol és az európai foci szégyene, hogy a kupán kívül ez még nem történt meg ebben a szezonban. Jó dolog, hogy színvonalasabb és izgalmasabb lett a bajnokság, de ha kellene mondani egy harmadik erőt, az legyen a Valencia, a Sevilla, a Bilbao vagy bánom is én, de ne ezek.
-
évekkel ezelőtt már ezekről (is)beszéltem....akkor az összes neokatalán jött nekem és röhögött,majd bizonygatta hogy sajátból bármit megoldanak.Persze hogy félnek a vezetőségben, kanyarban nincs sehol senki a fiatalok között,aki hasonló szintet hozhatna, még fele ilyet sem. Valahol érthető,hogy ragaszkodunk hozzájuk,
Persze vázoltam,hogy gyerekek,ez egy és másolhatatlan.....de én hülye vagyok hozzá....az lehet,de amig nekem amit állitok 90%ban bejön,nekik jó az 40be.
....és ennyi év alatt sem értük el azt,hogy ezeket belássák,elfogadják a véleményemet.
közel 1.5-2 éve kezdtem el ezt mondani.....hogy baj lesz belőle,de kinevettek,furán néztek....persze akkor még ezek ami van körülötte szóba se került,de lehetett látni ahogy lassan a klub fölé nő,nem számit a klub érdeke...az hogy a barca "szinte " tehetetlen,mert soha ilyen játékos nem lesz több.....főleg megtámogatva két ilyen oda illő alakkal mint a két kp-ás.konkrétan akármit megtehet, lassan a klub fölé nő,
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
na Messi most már megvan,
-jól játszik az atma ellen: biztosított a jövője, megnyugodott, így játszik ha rendezett minden
-rosszul játszik az atma ellen: sok volt a kavarás, nem tudott nyugodtan készülni, és beteg is volt
-jól játszik az atma ellen: biztosított a jövője, megnyugodott, így játszik ha rendezett minden
-rosszul játszik az atma ellen: sok volt a kavarás, nem tudott nyugodtan készülni, és beteg is volt
Nem illik.
- csababarca
Toti írta:
én azt érzem és látom, mintha félnének a katalánok, h mi lesz a xavi-iniesta-messi hármas után? pedig előttük is volt barcelona..
Persze hogy félnek a vezetőségben, kanyarban nincs sehol senki a fiatalok között,aki hasonló szintet hozhatna, még fele ilyet sem. Valahol érthető,hogy ragaszkodunk hozzájuk, és hogy nem látunk visszafelé túl ezen a sikerkorszakon,ami mondjuk 2004től van, nagyjából.
Én úgy vagyok vele,hogy nem érdekel mennyit keres, ha normálisan fog játszani, akkor nem. Ha viszont ezek után is lődörög,akkor bajok lesznek.
Viszont amit nem értek, az az, hogy ha úgyis minden évben újratárgyalják,akkor minek hosszabbítanak mindig 4 évre? Miért nem csak 2re mondjuk? Feleslegesnek érzem, elég lenne a 2,hogy ha 1 év múlva el akar menni,akkor is fizetni kell érte, vagy ha marad,akkor megint 1 évvel megtolják. 2018ig meghosszabbítják, semmi értelme,csak látszat.
ez az új messi szerződés..h is mondjam..
maga a pénz és ehhez az új szerződéshez hozzásegítő dolgok - a minden idény végén felülbírálható, módosítható szerződés, szerződésbe foglalása, egzakt évről évre több pénz kicsikarása a klubtól, a sétálása és kissé szarok bele stílusa a pályán az utóbbi időben, (miután felmerült a több pénz és a velejáró hercehurca) ezáltal és "sírással" elérve ezt a gigaszerződést - számomra elég nonszensz és egyáltalán nem szimpatikus. konkrétan akármit megtehet, lassan a klub fölé nő, amit sztem mostmár egyre több szurkoló (csapattól független) észrevesz és hangot ad neki (amit már mi madridomisták nem két hónapja látunk..) és ehhez a barcelona asszisztál, sőt tolja.
én azt érzem és látom, mintha félnének a katalánok, h mi lesz a xavi-iniesta-messi hármas után? pedig előttük is volt barcelona..
maga a pénz és ehhez az új szerződéshez hozzásegítő dolgok - a minden idény végén felülbírálható, módosítható szerződés, szerződésbe foglalása, egzakt évről évre több pénz kicsikarása a klubtól, a sétálása és kissé szarok bele stílusa a pályán az utóbbi időben, (miután felmerült a több pénz és a velejáró hercehurca) ezáltal és "sírással" elérve ezt a gigaszerződést - számomra elég nonszensz és egyáltalán nem szimpatikus. konkrétan akármit megtehet, lassan a klub fölé nő, amit sztem mostmár egyre több szurkoló (csapattól független) észrevesz és hangot ad neki (amit már mi madridomisták nem két hónapja látunk..) és ehhez a barcelona asszisztál, sőt tolja.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, ZTE FC
Remélem, hogy a Barca is, meg mi is a helyükre rakjuk őket,és úgy elszégyellik magukat, hogy jövőre meg se állnak a kiesőzónáig. A spanyol és az európai foci szégyene, hogy a kupán kívül ez még nem történt meg ebben a szezonban. Jó dolog, hogy színvonalasabb és izgalmasabb lett a bajnokság, de ha kellene mondani egy harmadik erőt, az legyen a Valencia, a Sevilla, a Bilbao vagy bánom is én, de ne ezek.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem is Barca. De nem is érdekel igazán, egy a lényeg, hogy győzelem esetén bízza el magát az AtMa, míg vereség esetén essenek össze teljesen
- ateeemadrid
ugyanmár, semmivel nem jobbak, mint az atletico. x lesz, calma. kivéve ha a bírók máshogy terveznek.
de egyébként ha megnyerjük a 10.-et, felőlem a VB-t is megnyerheti a Barca (...MI?) azt is leszarom.
de egyébként ha megnyerjük a 10.-et, felőlem a VB-t is megnyerheti a Barca (...MI?) azt is leszarom.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Szerintem nagyon sima Barca győzelem lesz holnap
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Megnyeri a Barca!! ezt mar megirtam 1honappal ezelott is!! akarmilyen luzerek is iden koszonik szepen a lehetoseget..eddig nem tudtak legyozni az Atleticot..most lefogjak ez nagyon valoszinu!!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem ki fog jönni a Barcának a lépés. Azért ritka, hogy zsinórban a 7(?) meccsen se nyerjen a Barca valaki ellen. Mondjuk az nagy előny az Atleticonak, hogy az x is elég nekik, viszont ebből még hátrányuk is származhat. Ha ráülnek a 0-0-ra akkor végük lesz.