PÉLDA:Mint amikor Pérez az évezred elején belepumpált a Real költségvetésébe a saját pénzéből, majd felborítottuk a piacot és iszonyatosan felmentek a játékosok árai.
Mit pumpált bele?? Dehogy pumpált bele semmit, perez vagyonának semmi köze a Real Madridéhoz, soha nem is volt. Perez kizárólag a klub pénzével "szórakozik".
Fejtsétek ki nekem mivel különb a Citytől amikor pl az Audi belerak támogatásként a Bayernbe 100 milliót pár százalék részvényért! Ne mondjátok nekem, hogy ez nagy üzlet nekik. Külföldi klubba, ha lehetne nem raknának ennyit
Az a baj ezzel a szabállyal, hogy fair playnek nevezik miközben köze sincs hozzá. Az egésznek az a célja, hogy megerősödjön a mostani top csapatok helyzete, ne legyenek újabb riválisaik
A növekvő árakat csak a sejkekre fogni elég buta dolog.
De, nagy üzlet az Audinak. A Bayern az egyik legnépszerűbb csapat, emellett nyilván fontos szerepet játszik az is, hogy szintén Müncheni. De az Audi nem egy ember, hanem egy nyílt részvénytársaság, ami profitorientált. A City tulajdonosa egy ember(nagyjából), aki nem feltétlenül profit orientáltak, nem piaci alapon "működik"(sok tulajdonossal ellentétben). Neki tökmindegy, hogy mennyibe kerül a dolog, csak ott akar vigyorogni a meccsen, meg a golf klubban verni a mellét, hogy az ő csapata nyerte a bajnokságot meg a nem tudom mit.
Az a baj ezzel a szabállyal, hogy fair playnek nevezik miközben köze sincs hozzá. Az egésznek az a célja, hogy megerősödjön a mostani top csapatok helyzete, ne legyenek újabb riválisaik
Egyébként ez a szabálycsomag nem annyira a PSG-ről meg a City-ről szól alapvetően, hanem mondjuk a Leeds-ről. Hogy olyan csapatok, amik nem engedhetik meg maguknak, ne költsenek többet. És mellesleg jött az, hogy arab pénzeken, a semmiből felfuttatott csapatok ne nyomják már le csak úgy azokat a csapatokat, akik 100 éve építkeznek, és "saját erőből" jutottak el oda, ahol most vannak.