Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 17., szombat 18:19

Birom ezt a Farkas Norbit. Messi kb 50m-re volt a kaputól, de ùgy beszélt mintha ziccerbe menne :lol:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 17., szombat 18:17

Costa...Cr....ugyanaz lesz veluk
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 17., szombat 18:16

Na, Costa remélem nem lesz a döntőben sem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 17., szombat 18:14

Eletveszely a barca hatul.. ki kene ezt hasznalnia az atmanak
Nem illik.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 17., szombat 18:11

hagyja a bíró hogy legyenek ütközések, és ez nagyon jó az atleticonak. :)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 17., szombat 18:03

Mivel a BL döntőben egy Kozármisleny is keményen küzdene, annak ellenére, hogy kiestek az MB3-ba... így tök mindegy, hogy bajnokként vagy másodikként érkezik az Atletico a döntőbe. DE, mivel az Atletico nem nyer sokszor kupát, így egyértelműen ők nyerjék a bajnokságot, mert nincs kedvem azt nézni, hogy a barca szépen közeledik a bajnoki címeket tekintve. Tehát hajrá Atletico!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 17., szombat 18:00

sokáig azon az álláspontom voltam, hogy ezt a bajnokságot sehogy sem érdemelné meg a Barca, főleg mert itt a végén volt pár érdekes meccsük ( :lol: ) és az AtMának járna ez... de ez nálam totálisan elmúlt, mert amit itt leszerencsétlenkedett az utolsó 2 fordulóban az AtMa....felfoghatatlan...
annyit szeretnék egyedül, hogy egy Fair meccs legyen, ahol a 2 csapat eltudja dönteni, hogy ki is legyen a bajnok.
ha ez meg van, akkor már boldog leszek.
sajnos a BL döntőre előretekintve nem lehet tudni mivel járnánk jobban, tényleg csak egy jó meccset szeretnék látni.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 17., szombat 17:44

Barcelona line-up (official): Pinto - Alves Pique Mascherano Adriano - Cesc Busquets Iniesta - Alexis Messi Pedro

Neymar és Alba is a padon.

Fabregasnak örülök, de ha már felépült Piqué, akkor miért nem Bartra mellett játszik? Így most lesz egy nem éppen jó formában lévő Mascheranónk és egy Piquéénk, aki másfél hónap után játszik ismét tétmeccsen. Érdekes lesz, az biztos.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 17., szombat 17:10

Na Xavi nem játszik, azért megnőttek most a barca esélyei.

gkovi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. május 17., szombat 15:50

Mateu Lahoz vezeti a meccset. Ő szerintem jelenleg a legjobb spanyol bíró, és a színészkedéseket se veszi be.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 17., szombat 15:43

nem akarok tűzet szítani.
de továbbra is tartom magam ahhoz a véleményhez, amit a bernabeubeli 3-4es meccs után írtam, hogy ha az utolsó fordulóban fog eldőlni a bajnoki cím, akkor jönni fog a barcelona 11-es, illetve egy atletico piros.

Egyetértek. Meg se nézem a meccset, mert tuti kiakadnék, így is egy rakás bírói nyomással meg mákkal tart itt a barca, ma pedig megkapják a fő lökést. Inkább nyerje az atleti, de nem fogják. Viszont aki szintén így érez az ne nézze meg a meccset, mert idegroncsok lesztek a végére.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 17., szombat 15:26

"Ez egy különleges mérkőzés lesz, és függetlenül a mérkőzés végkimenetelétől, ez a Barcelona történelmének legjobb csapata. Megérdemlik, hogy emlékezzenek rájuk a Camp Nouban történik ami történik." - nyilatkozta Josep Maria bartomeu.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 17., szombat 15:08

Csak közben voltak olyan meccseink, ahol kikaptunk, miközben az ellenfél 2x rúgott kapura mi meg 20x. Ezt is bele kell számolni a dolgokba.
mert az miért olyan nagy szám? ilyet kb minden fordulóban látsz, ilyen mindenhol van.
miért kellene említés szinten is megtenni? h mondjuk egy játékosok fizetése több, mint egy egész elche v granada v getafe kereté és ti 20x lőttök kapura ők meg 2x és ők nyernek? hát nehogy már fordítva legyen. öcséém beszarok.

de olyant mikor látsz, h 0-2ről otthon félórával a vége előtt pár perc alatt ver 2 öngólt egy amúgy europaligás helyért küzdő csapat? az mi? hát igenis az ilyeneket kell megemlíteni. vagy mikor zsinórban 4 meccsen keresztül 6 büntetőt kaptatok. az ilyet kell megemlíteni, mert ilyet nem látsz és nem hallasz máshol.
A számok alapján pedig semmivel sem kaptunk több tizit mint a nagy átlag.
nem a f.. nem. dehogynem.
de meg még ráadásul milyeneket..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. május 17., szombat 14:59

Galacticos írta:csak nekünk közben nem voltak időszakok ahol meccsenként több büntetőt kaptunk mikor rezgett a léc.
nekünk nem voltak olyan meccseink ahol az ellenfél két öngólt lőtt..
Ezzel az a baj, hogy ha mi büntetőt kapunk akkor az szerintetek nagy általánosságban csak azért van, hogy segítsenek miket. Azt senki nem nézi, hogy jogos volt vagy sem. Barca büntető = bírói segítség. A számok alapján pedig semmivel sem kaptunk több tizit mint a nagy átlag. Nekünk ugyanúgy jár ha felrúgnak vkit büntető területen belül, mint másnak.

A 2 öngólos meccs valóban vicc kategória. Azzal vitatkozni nagyon nem lehet. Csak közben voltak olyan meccseink, ahol kikaptunk, miközben az ellenfél 2x rúgott kapura mi meg 20x. Ezt is bele kell számolni a dolgokba.
Nas írta:Az előző fordulóban pedig nüanszokon múlott, hogy nem lett bajnok az Atletico.
Ez igaz. Ahogy az is, hogy kb ennyin múlott, hogy nem vertük gólokkal az Elche-t. Megint egy oldalról van megközelítve a dolog.
Ha nyerünk, ha nem, ez a keret így is úgy is kudarc idén. Arra jó volt ez, hogy belássák a vezetők is, hogy változtatni kell. Ha ez ráadásul úgy következik be, hogy bajnokok leszünk, akkor duplán jó. Ki ne fogadná el ezt egy korszak végének. :)
sentry írta:ők azok akik a legkevésbé megérdemelné a három jelölt körül.
Lehet itt forgatni a szavakat, meg csűrni meg csavarni, én akkor is azt mondom, hogy egy idióta, aki azt mondja hogy jogos ha a Barca nyeri meg. Volt egy jó erős hónapja a Barcának 3-4 meccs amit vagy 11esekkel vagy akkor mákkal nyertek, hogy bazze Fortuna is rácsodálkozott, hogy létezik ilyen sorozatos mák, szerencse egyhuzamban. Kabaré baszki ami itt megy a barcások egy részétől. Kabaré!!!!!!!
Más, ha azt mondod mi érdemeljük meg a legkevésbé (én is így gondolom!!!), meg más azt mondani, hogy az ölünkbe hullik. Semmi sincs ingyen, pláne a fociban, ezt tudhatná mindenki. Fél évig mi vezettük a táblázatot, erre írni pár meccset ahol szerencsénk volt és kabarézni szerintem nem oké. Egy bajnokság nem csak tavaszból és a hajrából áll, ősszel is jól kell teljesíteni. Ott meg mi voltunk a legjobbak.
De parttalan és felesleges vita az, hogy ki érdemli meg legjobban vagy jobban. Aki a legtöbb pontot gyűjti az nyer és kész. BL-ben el lehet mákolgatni a döntőig pár meccsen. Bár idén két olyan csapat van a döntőben, akik leginkább megérdemelték. De volt nem is olyan rég egy Chelsea győzelem Di Matteo-val, meg régebben egy Porto-Monaco döntő. :)

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 17., szombat 14:49

Galacticos írta:csak nekünk közben nem voltak időszakok ahol meccsenként több büntetőt kaptunk mikor rezgett a léc.
ha ezek közül csak az egyik über nagy makk nem lett volna, most készülhetnétek a sorfalra.
és itt ez zavar mindenkit.
Amúgy megbocsássanak a barca szurkolók, de kib_szott ostobának kell lenni, hogy ezt valaki nem értse meg.
Két nagyon értelmes Barca szurkoló ismerősöm is van. Ők képesek voltak belátni, hogy ha ezt a Barca nyeri meg, akkor ők azok akik a legkevésbé megérdemelné a három jelölt körül.
Lehet itt forgatni a szavakat, meg csűrni meg csavarni, én akkor is azt mondom, hogy egy idióta, aki azt mondja hogy jogos ha a Barca nyeri meg. Volt egy jó erős hónapja a Barcának 3-4 meccs amit vagy 11esekkel vagy akkor mákkal nyertek, hogy bazze Fortuna is rácsodálkozott, hogy létezik ilyen sorozatos mák, szerencse egyhuzamban. Kabaré baszki ami itt megy a barcások egy részétől. Kabaré!!!!!!!

Nas
Kedvenc játékosaid: Alonso

HozzászólásSzerző: Nas » 2014. május 17., szombat 14:40

Ha nyerünk 89 pontunk lesz egy 38 fordulós bajnokságban. Erre azt írni, hogy ölünkbe hullik? Én ezeket a véleményeket nem értem. Pont a bajnokság az, amit nem lehet csak úgy bemákolni. Mindhárom bajnok esélyes dobott el pontokat olyan pályákon, ahol nem igazán lehetett rá számítani. Nem csak az utolsó fordulókat kell nézni, bár tudom ez a legfrissebb élmény.

Lehet, hogy a mefogalmazás kicsit túlzó volt. De, arra akartam kilyukadni, hogy hiába bukott mind3 csapat hasonlóan, szerintem az idei évben ti voltatok a legnagyobb szarban, és ti keltettétek a legnagyobb csalódást a szurkolóknak.. Az elvárásokhoz mérten biztosan. A fórumotokon is olvastam, hogy kb már többször megbékéltetek azzal ,hogy itt nem lesz kupa. Amióta nem vagytok konstans elsők a bajnokságban, és kudarc lett a bl+kupa, nem nektek állt a zászló és jött is a világvége hangulat. Az előző fordulóban pedig nüanszokon múlott, hogy nem lett bajnok az Atletico.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 17., szombat 14:09

csak nekünk közben nem voltak időszakok ahol meccsenként több büntetőt kaptunk mikor rezgett a léc.
ha ezek közül csak az egyik über nagy makk nem lett volna, most készülhetnétek a sorfalra.
és itt ez zavar mindenkit.

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. május 17., szombat 14:03

Nas írta: Ha nyer a Barca szerintem a saját szurkoloik is úgy éreznék, mintha az ölükbe hullott volna a serleg a semmiből.
Ha nyerünk 89 pontunk lesz egy 38 fordulós bajnokságban. Erre azt írni, hogy ölünkbe hullik? Én ezeket a véleményeket nem értem. Pont a bajnokság az, amit nem lehet csak úgy bemákolni. Mindhárom bajnok esélyes dobott el pontokat olyan pályákon, ahol nem igazán lehetett rá számítani. Nem csak az utolsó fordulókat kell nézni, bár tudom ez a legfrissebb élmény.
...és ha jól tudom, mi voltunk legtöbbet az élen... Hiába került a csapat leszálló ágba, idén is a bajnokság meghatározó csapata volt. Nem mellesleg jelenleg a legjobb gólkülönbséggel rendelkezünk. Ezt csak úgy szerencsével nem lehet összehozni.
Nem hullik semmi sem az ölünkbe. Nekünk is 5 vereségünk van, meg nektek is. Ha megverjük az Atlético-t, nekik is ennyi lesz. Mindhárom csapatnak voltak jó időszakai. Ma pedig egy bajnoki döntő lesz.

...más kérdés, hogy jelen pillanatban nem tudom, hol tudjuk megfogni az Atlético-t...hangzatos nyilatkozatok persze vannak, tapétázni lehetne vele már, de egy már leült csapat nem tudom fel tud e pörögni erre az egy meccsre...hetekkel ezelőtt feladtuk a dolgot, most meg az életünkért kell játszani. Ráadásul a keret felének jövője bizonytalan.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 17., szombat 13:52

Toti írta:nem akarok tűzet szítani.
de továbbra is tartom magam ahhoz a véleményhez, amit a bernabeubeli 3-4es meccs után írtam, hogy ha az utolsó fordulóban fog eldőlni a bajnoki cím, akkor jönni fog a barcelona 11-es, illetve egy atletico piros.

bár én konkrétan leszarom a meccset és azt is, h melyikük lesz a bajnok. engem csak a jövőhét szombat érdekel. azon sem gondolkodom, h mi lenne nekünk a jó, ha atletico nyerné most a bajnokságot vagy ha bukna. sztem mindkét esetet követően felleletne állítani véleményeket. ha nyernek kibaszott magabiztosak lesznek, de ezáltal akár túlzott magabiztossággal is mehetnek lisszabonba, a másik, h buknak és összetörnek és emiatt a bl is kuka lesz vagy buknak és annyira felszívják magukat a bl-re, h olyant még nem láttunk.
Jobb ha bukik az Atletico,nekunk ez jobb lenne,megfog egy csapatot egy ilyen kudarc, minket is megfogott Real-Barca 3-4 utana Sevillaban szethullottunk -:) nagyobb a sansz ilyenkor hogy megviseli egy csapatot egy ilyen kudarc mint hogy felszivja magat..nem robotok ezek,faradtak is plusz egy kielezett bajnoki dontot elbuknak ..az tuti hatassal lesz rajuk negativ ertelemben..nyerjen csak a Barca jobb az nekunk most az 1szer!

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 17., szombat 13:45

Nas írta:Nyerjen az Atletico, idén összességében jobb csapat. Ha nyer a Barca szerintem a saját szurkoloik is úgy éreznék, mintha az ölükbe hullott volna a serleg a semmiből.
A kiemelt resz tenyleg jo poen volt :lol:

Vissza: