Real Madrid vs. Barcelona
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
http://nst.postr.hu/les-volt-vagy-nem-v ... essi-golja
itt le is lehet zárni ezt a "kényes" témát a tegnapi meccs óta ezzel van tele a legtöbb szenny oldal az utolsó kapaszkodójuk is elszakadt
itt le is lehet zárni ezt a "kényes" témát a tegnapi meccs óta ezzel van tele a legtöbb szenny oldal az utolsó kapaszkodójuk is elszakadt
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
messinek a héten megköttetett szerződéshosszabbítása volt a 7. a 9 éve alatt a barcának. ronaldónak 1 volt 5 év alatt.
Ez engem nem lep már meg. Egy cseppet sem. Persze sporttv-n erről nem lesz szó.Toti írta:emberségből jeles.., se.
Ezt meg hehének!
Bocsika!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
hogy is van ez? tiszteld meg úgy a másikat, mint ahogy elvárod magaddal szemben.. ő elvárja örökös aranylasztisként hogy nyalja ki a klubja a fenekét, elvárja, hogy az ellenfelek simogatva érjenek hozzá, mikor nyernek valamit mindenki őket nyalja, erre ennyit tud..nulla, remélem a vb-n jól lebőg, aztán lőhet akárezer gólt az osasunáknak, nem fogják ott emlegetni mint a legnagyobbakatToti írta:emberségből jeles.., se.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Na szóval grat az Atletico-nak, embertelen szezont produkáltak, jó meccs volt egyébként, a Barcának képtelen vagyok szorítani így úgy voltam vele ,hogy legyen az Altei a bajnok, úgy is csak egy szurkolójuk van magyarországon döglégy zoli személyében Jó fárasztó meccs volt sérültek is le Ateltico játékosok, azt meg külön öröm volt nézni ahogy a Nou Campban bukik el, idén már harmadszor a barca, egy ilyen szezon után valahogy meg kell legyen a 10ik.
Messi meg kipukkant, sőt én úgy gondolom , hogy Messi formahanyatlása nagy összefüggésben van Iniesta és Xavi leáldozásával, már 1 éve mondogatom,hogy mindenki jobban járna ,ha eladnák most még amíg sok pénzt kapnak érte.
Tata meg szimpatikus fazon, de már az vicc kategória ,hogy a neve felmerült a Barca vezetőségénél. Oda egy külsős top edző kell, de ahogy látom LE lesz a következ Guardiola báb.Na mind1 fel a fejjel katalán cimborák a vezetőségetek ugyanabba az irányba tereli a hajót mint nálunk 2002-2003 után.
Messi meg kipukkant, sőt én úgy gondolom , hogy Messi formahanyatlása nagy összefüggésben van Iniesta és Xavi leáldozásával, már 1 éve mondogatom,hogy mindenki jobban járna ,ha eladnák most még amíg sok pénzt kapnak érte.
Tata meg szimpatikus fazon, de már az vicc kategória ,hogy a neve felmerült a Barca vezetőségénél. Oda egy külsős top edző kell, de ahogy látom LE lesz a következ Guardiola báb.Na mind1 fel a fejjel katalán cimborák a vezetőségetek ugyanabba az irányba tereli a hajót mint nálunk 2002-2003 után.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
emberségből jeles.., se.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Mivel már szinte mindenhol azt lehet olvasni hogy elment ezért kicsit fura helyzet alakult ki. Ahogy te is említetted ősszel nagyon jól ment nektek aztán tavaszra meg minden odalett amit ősszel mutattatok. Lehet hogy ez már egy kicsit abszurd lesz de ha jól tudom akkor nektek is jól ment a játék amíg Messi nem volt a pályán. Pedro és Alexis is nagyon jó volt akkortájt és Neymar is elég jól tolta. Az első Clasico után szinte mindenki azt mondta hogy Neymar oda vissza veri Bale-t / azért azt tegyük hozzá hogy ezek nem Real szurkolók voltak / aztán jött a tavasz...GT37 írta:Sajnálom szegényt, sokkal jobban indult ez a projekt, mint ahogyan végződött. Nekem nagyon szimpatikus volt a legelejétől fogva, edzőként és emberként is, és kezdetben úgy tűnt, szép szezonnak nézünk elébe, látszott, hogy akar és tud is változtatni, lendületesen, gördülékenyen ment a játék, a Clásicót is behúztuk...Demes írta:Na, Martinonak egy év elég volt a barcánál le is lépett
---->
Aztán a tavaszi szezonra valami megtört. Motiválatlan futballisták, ötlettelen támadójáték, és Tata is elkövetett néhány taktikai bakit a fontosabb meccseken. Ehhez jött hozzá Valdés sérülése, Puyol bejelentése, hogy nem folytatja játékosként a Barcelonában, majd Tito halála (Isten nyugosztalja)... Tata pedig nem tudta felrázni a csapatot, így érdemi trófea nélkül zártuk a szezont.
Nekem kicsit olyan érzésem van hogy Messi mindent tönkre tett. Jó persze ne egy emberre fogjuk meg minden de azért azt tegyük hozzá hogy a Barca egyik legnagyobb fegyvere az volt hogy remekül mozgott a támadó hármas és ügyesen futottak be a résekbe ahova Xavi és Iniesta is nagyon sokszor betette a bogyót. Ehhez képest Messi nem csinált semmit a tavasz folyamán és hát így nehéz azt játszani amihez hozzá voltak szokva. Tata viszont itt kaphatna egy jó nagy fekete pontot is mivel le kellett volna cserélnie vagy fel sem küldenie valamit igazán eldönthette volna hogy ki legyen az a 3 ember akire fixen számít.
Azt érzem -legalábbis a sok kommentből és néhány ismerősöm mondandójából- hogy sokan azt hiszik hogy Martinot elküldök és jön helyette Enrique akkor minden meg lesz oldva és megkapják az új Pep-et. Minden újra csili-vili lesz. Annyira nem ismerem és nem követem a pályafutását edzőként de megmondom őszintén így elsőre nem dobtam hátast a neve hallatán... A Roma-nál sem alkotott maradandót...Ettől függetlenül nem őt hibáztatnám elsősorban emiatt, hanem a hozzá nem értését sokadszor bizonyító vezetőséget, illetve bizonyos játékosokat. Tata pedig lehet, hogy megérdemelt volna még egy szezont, egy átalakított, felfrissített, fiatalabb, sikeréhesebb kerettel, ki tudja, mi sült volna ki belőle. Viszont az idény végére úgy éreztem, hogy már nincs meg a kellő szava, tekintélye az öltözőben, nem néznek fel rá úgy, ahogy szükséges lenne, úgyhogy talán jobb lesz így, egy új edzővel.
A legjobb az lenne szerintem számotokra ha egy teljesen új megszavazott vezetőség ülne be a székekbe. Laporta sem volt annak idején nagy szám... csak sokan elfelejtik hogy nem egyszer volt tele a Camp Nou fehér zsebkendőkel és hát neki is voltak érdekes húzásai.Bartomeu: „Semmit sem értünk el, nem teljesítettük egyetlen célkitűzésünket sem. Egy új futballprojekten dolgozunk már néhány hete. Alapvető változások következnek.”
Kicsit félek attól, hogy ez a vezetőség hogyan képzeli el és hogyan fogja megvalósítani ezeket az alapvető változásokat... Remélem, rá tudnak cáfolni a kétkedőkre.
Ja, és kíváncsian várom Laporta bejelentését. Azt nyilatkozta pár hete, hogy a szezon végén fogja bejelenteni a további, Barçával kapcsolatos terveit.
- Csabi
- Kapcsolat:
na, a tegnapi meccs után a katalánok bepöccentek. a sport szavazása alapján (4500 szavazat alapján) az emberek 37%-a adná el messit a felsorolt támadók közül, és csak 3%-uk neymart. továbbá a nép alves, piké, maskeránó, cesc és song fejét akarja. ezen kívül döntő többségük szerint enrique nem a megfelelő ember az edzői posztra, és a legtöbben 8(!!!) új igazolást szeretnének, de a 10-re is sokan (13%) szavazott eddig.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
játékos-edző lesz belőle, aztán a 3 cserelehetőséget úgy fogja kihasználni, hogy ki-be cserélgeti magát 15-20 percenként.Toti írta:sztem neki már tökmindegy, ilyen fizetéssel és hatalommal ami van neki a klubnál és a csapaton belül pont szarik rá.BBeno írta:remélem azért messit idén is megkérdezik hogy ki legyen az új edző. lehet azért nem jelentették be luis-t mert még nem bólintott rá
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
sztem neki már tökmindegy, ilyen fizetéssel és hatalommal ami van neki a klubnál és a csapaton belül pont szarik rá.BBeno írta:remélem azért messit idén is megkérdezik hogy ki legyen az új edző. lehet azért nem jelentették be luis-t mert még nem bólintott rá
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
remélem azért messit idén is megkérdezik hogy ki legyen az új edző. lehet azért nem jelentették be luis-t mert még nem bólintott rá
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Sajnálom szegényt, sokkal jobban indult ez a projekt, mint ahogyan végződött. Nekem nagyon szimpatikus volt a legelejétől fogva, edzőként és emberként is, és kezdetben úgy tűnt, szép szezonnak nézünk elébe, látszott, hogy akar és tud is változtatni, lendületesen, gördülékenyen ment a játék, a Clásicót is behúztuk... Aztán a tavaszi szezonra valami megtört. Motiválatlan futballisták, ötlettelen támadójáték, és Tata is elkövetett néhány taktikai bakit a fontosabb meccseken. Ehhez jött hozzá Valdés sérülése, Puyol bejelentése, hogy nem folytatja játékosként a Barcelonában, majd Tito halála (Isten nyugosztalja)... Tata pedig nem tudta felrázni a csapatot, így érdemi trófea nélkül zártuk a szezont. Ettől függetlenül nem őt hibáztatnám elsősorban emiatt, hanem a hozzá nem értését sokadszor bizonyító vezetőséget, illetve bizonyos játékosokat. Tata pedig lehet, hogy megérdemelt volna még egy szezont, egy átalakított, felfrissített, fiatalabb, sikeréhesebb kerettel, ki tudja, mi sült volna ki belőle. Viszont az idény végére úgy éreztem, hogy már nincs meg a kellő szava, tekintélye az öltözőben, nem néznek fel rá úgy, ahogy szükséges lenne, úgyhogy talán jobb lesz így, egy új edzővel.Demes írta:Na, Martinonak egy év elég volt a barcánál le is lépett
Bartomeu: „Semmit sem értünk el, nem teljesítettük egyetlen célkitűzésünket sem. Egy új futballprojekten dolgozunk már néhány hete. Alapvető változások következnek.”
Kicsit félek attól, hogy ez a vezetőség hogyan képzeli el és hogyan fogja megvalósítani ezeket az alapvető változásokat... Remélem, rá tudnak cáfolni a kétkedőkre.
Ja, és kíváncsian várom Laporta bejelentését. Azt nyilatkozta pár hete, hogy a szezon végén fogja bejelenteni a további, Barçával kapcsolatos terveit.
- Csabi
- Kapcsolat:
cuenca is vérbeli katalán: http://as.com/videos/2014/05/17/portada ... 49189.html
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Öröm volt nézni ahogy a Barcelona emberhátrányban futballozott,erőlködött,és egy ilyen mákos gólra futotta csak... egyszerűen gyenge már ez a Barca ahhoz,hogy egy sétálgató Messit elbírjon. A katalánok végig reklamálták a meccset,eddig is nyilvánvaló volt,hogy ez a Barca kiégett,de ez volt az a meccs,ahogy egyértelműen,kétséget kizáróan bebizonyosodott,hogy olyan játékosok vannak a Barcában,akik már jól laktak,nem hajtanak,vagy ha hajtanak,akkor sem eléggé.
A fél csapatot le kellene cserélni náluk,ha újra elsők szeretnének lenni. Sőt,ott kezdődne a dolog,hogy Messit eladnám,aztán 200-250 millió euróból Neymar köré olyan csapatot lehetne csinálni,hogy nem igaz...
A fél csapatot le kellene cserélni náluk,ha újra elsők szeretnének lenni. Sőt,ott kezdődne a dolog,hogy Messit eladnám,aztán 200-250 millió euróból Neymar köré olyan csapatot lehetne csinálni,hogy nem igaz...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
túlságosan messi-alárendelt volt..egyébként sokat én se tudok róla mondani..próbálkozgatott, változtatgatott, de komoly benyomást nem tett, sok mindent nem hagyott maga utánwxyz írta:Én Martinot nem tudom megítélni. Ez a szezon, ezzel a leszállóban lévő kerettel, másik edzővel sem lett volna sikeresebb
Nem illik.
Én Martinot nem tudom megítélni. Ez a szezon, ezzel a leszállóban lévő kerettel, másik edzővel sem lett volna sikeresebb
-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Mindenesetre rég volt ilyen szimpatikus edzője a Barcának mint Tata.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem volt szint ez a Tata egy ekkora csapatnál, várható volt. Viszont Luis Enrique elég jól eredményt ért el a Celtával, szóval ő mindenképp jobb lesz nekik.