Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Javaslataitok
Szoktam inni is, enni már nem olyan sokat, mert nincs rá időm. A másik aki nem alszik már egy hete az Gergő (d.gergo).
Ő is készül egy kis meglepivel, reméljük még ma kimegy.
Ő is készül egy kis meglepivel, reméljük még ma kimegy.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Én is állítottam rajta a beállításoknál, most olyan, mint a jól megszokott... :-)
Szép munka a főoldali góllövőlista!
Szép munka a főoldali góllövőlista!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Csabi egyáltalán csinál valamit mást is 0-24-ig? Hihetetlen, hogy milyen gyors ütemben fejlődik az oldal. Nagyon nagy grat mindenkinek!
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezt szerintem betudod állítani a fórum beállításoknál. Mert nekem úgy mutatja a legfrissebb hsz-eket, hogy 2 perccel ezelőtt, 20 perccel ezelőtt, a régebbiekhez pedig a következő van írva, ma, 18.47.Adamo írta:Egyre kiralyabb minden, a gollovolista a fooldalon nagyon jo !
Egy aprobb eszrevetel, hogy pl a forumon a mai hozzaszolasokat lehetne ugy irni h mai, es nem az adott datummal ?
Ja és jár a dicséret a góllövőlistáért.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Pöpecc a góllövőlista..
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ahhoz bele kéne nyúlni sztem a php kódba. az meg nem lenne egy gyenge meló.Egy aprobb eszrevetel, hogy pl a forumon a mai hozzaszolasokat lehetne ugy irni h mai, es nem az adott datummal ?
berakom gülüt. (kész)
- Adamo
- Kedvenc csapatod: realmadrid
Egyre kiralyabb minden, a gollovolista a fooldalon nagyon jo !
Egy aprobb eszrevetel, hogy pl a forumon a mai hozzaszolasokat lehetne ugy irni h mai, es nem az adott datummal ?
12
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Nem fárasztok senkit a technikai részletekkel, de ha kialakul a végleges oldal akkor adunk rá egy kis kakaót :-)Nzedge írta:Na.Ügye sokszor írtam,hogy mobillal bénázgatok. (és persze belasított nettel,no wifi,de a madridistán így sem volt sok gondom)
Csináltam egy olyat opera mobile alkalmazásnál,hogy kikapcsoltam a képeket.Csak úgy beindult az oldal telón is.
Nyílván túl sok kép volt az oldalon az én bádzsit kategóriás mobilomhoz és lassított adatforgalmamhoz.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Na.Ügye sokszor írtam,hogy mobillal bénázgatok. (és persze belasított nettel,no wifi,de a madridistán így sem volt sok gondom)
Csináltam egy olyat opera mobile alkalmazásnál,hogy kikapcsoltam a képeket.Csak úgy beindult az oldal telón is.
Nyílván túl sok kép volt az oldalon az én bádzsit kategóriás mobilomhoz és lassított adatforgalmamhoz.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
lesz majd erről azt hiszem jövő héten egy cikk, mindenki ezt várja.Gascoigne írta:Szép, igényes a honlap, és ismerős az elrendezés. Jó lesz ez... :-)
De miért kellett nagy hirtelen evakuálni a régit...ezt vki megírná nekem pü-ben? Nem követtem az eseményeket.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Szép, igényes a honlap, és ismerős az elrendezés. Jó lesz ez... :-)
De miért kellett nagy hirtelen evakuálni a régit...ezt vki megírná nekem pü-ben? Nem követtem az eseményeket.
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
még az új lapon megnyitáshoz egy jó tanács:
ctrl-t lenyomva ha rákattintotok bármelyik linkre, akkor azt másik oldalon fogja megnyitni
az oldalhoz pedig hatalmas nagy gratuláció, biztos nagyon sok munka van benne, köszönjük :-)
ctrl-t lenyomva ha rákattintotok bármelyik linkre, akkor azt másik oldalon fogja megnyitni
az oldalhoz pedig hatalmas nagy gratuláció, biztos nagyon sok munka van benne, köszönjük :-)
.
- Galacticos
a fórumon ahol ott van hogy 0új üzenet ott igen ott is így volt, viszont ott a fejléc alján ott volt ha még nem olvastad el az üzenetet de már megnyitottad az üzeneteid részt.Csabi írta:Ez szerintem a madridistán is így volt.
- e.gergo
- Kapcsolat:
Köszi hogy jelezted, jó kérdés hogy mitől van A fórum sajnos még több sebből vérzik, de a háttérben folyamatosan dolgozunk rajta hogy mihamarabb rendesen használható legyen az összes funkció, addig is kitartás :-)Galacticos írta:két pü-t kaptam egy időben(később kiderült hármat) flori kétszer küldte el és közben írt remy is.
bejövőnél ott volt hogy 2 új üzenet, rámentem látom flori elolvastam válaszoltam és fent utána azt írta hogy 0 új üzenet. erre most néztem az üzeneteket és ott volt hogy remy és mellette színessel a címer azaz hogy még nem olvastam. ez ez ez..? :-)
- Galacticos
két pü-t kaptam egy időben(később kiderült hármat) flori kétszer küldte el és közben írt remy is.
bejövőnél ott volt hogy 2 új üzenet, rámentem látom flori elolvastam válaszoltam és fent utána azt írta hogy 0 új üzenet. erre most néztem az üzeneteket és ott volt hogy remy és mellette színessel a címer azaz hogy még nem olvastam. ez ez ez..? :-)
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
én most regisztráltam az oldalra... eddig csak a híreket böngésztem.
de elsőre nagyon tetszik.
jár a pacsi a szerkesztőknek
de elsőre nagyon tetszik.
jár a pacsi a szerkesztőknek
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- e.gergo
- Kapcsolat:
Ott nem is lesz jó___Samy___ írta:a főoldalon működik, de a fórumfelületen még mindig nem jó
Viccet félretéve, előbb-utóbb sort fog az is
- ___Samy___
a főoldalon működik, de a fórumfelületen még mindig nem jó
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"