Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 18., vasárnap 22:09

Behódolt a klub messinek.....aki azt megteszi,hogy sétálgat a pályán,nyilvánosan sztrájkol,és ezzel akár a liga győzelmet is veszélyezteti,csak azért hogy ezzel "zsarolja be" a klubot az milyen ember?
Mondjuk ezt tudjuk régóta,hogy emberileg eléggé megkérdőjelezhető a faszi.....amit mindig igazol is,lásd levonult amig a társai gratuláltak az AM nak.

Xavi megy ki....iniesta ingadozik már elég sokat....messi meg fenn feszeng a trónjában,a barca vezetősége is látja ezt,hát nem irigylem őket.......mit tudtak volna tenni? Eladják? Igy is visszaesés lesz eléggé.......hiába hozták ezt az anyaszomoritó fekvefocizó neymart.....ha messit eladják és nem nyernek betámadják őket......ha marad messi,akkor majd a "király" elviszi a balhét.
Baj lesz ezzel a messivel még ott. :D :D

Éveken át azzal hencegtek,meg lesajnáltak másokat hogy ők saját nevelésekből oldanak meg bármit......mit? Az elmúlt 6-8 évet igen,azon kivül semmit sem,de ezt a sok neokatalán nem tudja,mert azt sem tudta mi fán terem a barcelona 10 éve még.
Most akkor mi van? hol vannak a nagy neveltek? mert én robbantást hallok,meg hogy mehet ez is meg az is ahová csak tud.
Kik az új iniesták,xavik,puyolok? Ja.....hogy egy sincsen? :lol: :lol: mitől lenne ?

Ha én 40 évesen 32-38ig megnövesztem a hajam,de a többi évben kopasz vagyok,akkor csak a hülyék szerint vagyok rocker. max csak beleszagoltam a zsiroshajuak világába.....de nem vagyok az.Ez a nagy bánatos igazság aranyoskáim.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 18., vasárnap 17:59

http://imagerz.com/QBZOXktvAwMDUg5IRwVR
ez azért továbbra is kemény. majd 20K szavazatnál az emberek több mint harmada kitakarítaná messit. alvest megértem, nagyobb a pofája mint a teljesítménye, songot, cescet, pintót is, de azért messinél nem ennyire egyértelmű a szitu.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 18., vasárnap 17:57

hehe írta:már látom előre, hogy kihozzátok, hogy messi csak egy hangyafasznyival jobb játékos a mágikus márió gomez varázslónál, csak mert ugyanolyanmód pattogzanak be róla a labdák a hálóba :lol:
nem róla. ....elé. az nem ugyanaz.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 18., vasárnap 17:55

GT: pepnek kevés köze volt ehhez. annál több a XIM-nek és puyolnak. az idő rajtuk is kifog.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 18., vasárnap 16:47

nmate írta:
hehe írta:BRA felirat maradjon
Gondolom a melltartóra céloztál vele.
szerintem/gondolom :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 18., vasárnap 16:44

hehe írta:BRA felirat maradjon
Gondolom a melltartóra céloztál vele.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 18., vasárnap 16:38

hehe, neked kijárna egy rövidke pihi azért az aváért :lol: :lol: :mrgreen:
azért érzed, hogy pont úgy vágtam a képet, hogy jobb alsóba egy BRA felirat maradjon :mrgreen: :iszunk: :cheers: :happy:
Kép
Kép
Kép

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 18., vasárnap 16:37

hehe, neked kijárna egy rövidke pihi azért az aváért :lol: :lol: :mrgreen:
sander írta:Mivel már szinte mindenhol azt lehet olvasni hogy elment ezért kicsit fura helyzet alakult ki. Ahogy te is említetted ősszel nagyon jól ment nektek aztán tavaszra meg minden odalett amit ősszel mutattatok. Lehet hogy ez már egy kicsit abszurd lesz de ha jól tudom akkor nektek is jól ment a játék amíg Messi nem volt a pályán. Pedro és Alexis is nagyon jó volt akkortájt és Neymar is elég jól tolta. Az első Clasico után szinte mindenki azt mondta hogy Neymar oda vissza veri Bale-t / azért azt tegyük hozzá hogy ezek nem Real szurkolók voltak :D / aztán jött a tavasz...
Igen, az tényleg egy jó időszak volt. Neymar remekül játszott hamis kilencesként, Fabregas is tűrhető meccseket hozott le abban a pozícióban, ha őt preferálta Tata ott, és a Sánchez-Pedro páros is valóban nagyszerűen játszott. Neymarnál pedig fordulópontot jelentett a januári sérülés. Előtte kiválóan játszott, de utána nem igazán tudott visszatalálni az őszi formájához sajnos, pláne, hogy aztán megint jött egy sérülés. Ezzel együtt én elégedett vagyok az idei szezonjával, és bízom benne, hogy jövőre még többet lesz képes hozzátenni a játékhoz. :)
sander írta:Nekem kicsit olyan érzésem van hogy Messi mindent tönkre tett. Jó persze ne egy emberre fogjuk meg minden de azért azt tegyük hozzá hogy a Barca egyik legnagyobb fegyvere az volt hogy remekül mozgott a támadó hármas és ügyesen futottak be a résekbe ahova Xavi és Iniesta is nagyon sokszor betette a bogyót. Ehhez képest Messi nem csinált semmit a tavasz folyamán és hát így nehéz azt játszani amihez hozzá voltak szokva. Tata viszont itt kaphatna egy jó nagy fekete pontot is mivel le kellett volna cserélnie vagy fel sem küldenie valamit igazán eldönthette volna hogy ki legyen az a 3 ember akire fixen számít.
Valóban nem lenne okos dolog mindent Messire fogni, de tény, hogy nagyon sok minden rajta múlt. Azt szerintem senki sem vitatja, hogy a taktikai repertoárunk nem a legszélesebb, sőt, van egy játék, amit - alapvetően - hatékonyan tudunk játszani, de ha valahogy máshogyan kellene futballozni, akkor sokszor gondban vagyunk. Ez a taktikai rugalmatlanság nem új keletű dolog, jelen van már hosszú évek óta, csak eddig nem volt ennyire feltűnő, mert Messi nem sétálgatott, jóval aktívabb volt a mezőnyben is, elöl pedig hatékonyabb, akár a passzokra, akár a cselekre, akár a lövésekre gondolunk. Így igazából nem is volt szükség az alap játékstílustól eltérő taktikára. Most viszont... Messi lézeng a pályán, alig-alig mutat valamit azokból a megindulásokból, szólókból, gyönyörű kiugratásokból, váratlan megoldásokból, amikkel a Pep-korszakban terrorizálta az aktuális ellenfél védelmét. Így pedig a többieknek irtózatosan nehéz támadást építeni, de még inkább befejezni. Nem is meglepő, hiszen ha az az ember teljesít (magához képest főleg) gyengén, aki köré az egész taktika épül, az nem kis hátrányt jelent a csapat hatékonyságának szempontjából.

Illetve mondanom sem kell, mennyire demoralizáló lehet a csapattársak számára az, hogy gyakorlatilag majdnem az összes labdavesztés után azonnal megáll, és elkezd sétálni visszafelé, miközben a pálya másik felén lévő Alexis vagy Neymar kezd el sprintelni a Messitől két méterre lévő labdás ember felé, hogy visszaszerezze a bogyót.

Szóval igen, sok probléma ered Messi gyengélkedéséből. És ezek után kíváncsi leszek, hogy mit fog alakítani a vébén, bár igazából akármi is lesz ott, mindenképpen el leszek keseredve kicsit miatta, mert amit produkált a tavaszi idény nagy részében, az kritikán aluli. És itt nem elsősorban a teljesítményre gondolok, hanem a hozzáállásra. (Teszem hozzá, ezzel nem volt egyedül. Illetve fontos megjegyezni, hogy négy aranylabda és számtalan trófea után baromi nehéz ugyanolyan motiváltnak és sikeréhesnek maradni, mint korábban, ennek ellenére kicsit több tüzet szerettem volna látni benne idén.)
sander írta:Azt érzem -legalábbis a sok kommentből és néhány ismerősöm mondandójából- hogy sokan azt hiszik hogy Martinot elküldök és jön helyette Enrique akkor minden meg lesz oldva és megkapják az új Pep-et. Minden újra csili-vili lesz. Annyira nem ismerem és nem követem a pályafutását edzőként de megmondom őszintén így elsőre nem dobtam hátast a neve hallatán... A Roma-nál sem alkotott maradandót...
Nyilván nem kell arra számítani, hogy megint jön tizennégy trófea négy év alatt, azok a Barça-drukkerek, akik ezt gondolják, minden bizonnyal csalódni fognak. Pep egy egyszeri jelenség volt, egy egyszeri korszakot hozott létre, nem hiszem, hogy a közeljövőben bárki képes lesz megismételni ezt a teljesítményt a csapattal. Nem szabad azt várni Luchótól, hogy egy-két éven belül visszavezeti a csapatot Európa csúcsára, és ott is tartja pár szezon erejéig. "Mindössze" annyi lesz a feladata példának okáért, hogy rendbetegye a védekezést, átgondolja Messi és Neymar pályán betöltött szerepkörét, beépítse Fabregast Xavi helyére, és valamennyivel sokoldalúbbá tegye a csapatot. És merjen változtatni, ne próbáljon görcsösen Pep hagyatékából élni. Ha képes lesz ebből az átmeneti korszakból egy új Barcelonát létrehozni, akkor engem az sem érdekel, ha lesz még egy-két olyan szezonunk, mint a mostani.
sander írta:A legjobb az lenne szerintem számotokra ha egy teljesen új megszavazott vezetőség ülne be a székekbe. Laporta sem volt annak idején nagy szám... csak sokan elfelejtik hogy nem egyszer volt tele a Camp Nou fehér zsebkendőkel és hát neki is voltak érdekes húzásai.
Persze, nyilván ő sem tökéletes, de viccen kívül mondom, ennél a mostani vezetőségnél rosszabb már nem nagyon lehet. És én tárt karokkal várnám vissza Laportát.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 18., vasárnap 16:37

nem kell itt semmi más, csak az eyetest.

lomha, dagadt, tokás kis jóllakott óvodás lett az emberből, meg kell nézni milyen volt a mozgása 6 éve, vagy 4 éve.

mindenkit fejére nőtt a barcában, gondolom már ronaldinho-szerűen edzésre se kell járnia olyan sűrűséggel, bármit megtehet.

nem tudom mikortól nem fognak engem pl a barcások - de akár mindenki más is - hülyének nézni, mikortól fogadják el, hogy messitől mihamarabb meg kell szabadulniuk, ha újra a tetejéért akarnak versenyben lenni.
a realnak csak jó, hogy továbbra is ő a kiskirály ott.
neymarnak és a barcának már nem annyira.
hehe, menjél már azzal az avával :lol: :lol:
beszarok :mrgreen:
semmi probléma, wcpapír, popsizuhany.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehe 2014. május 18., vasárnap 16:37-kor.
Kép
Kép
Kép

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. május 18., vasárnap 16:36

hehe, menjél már azzal az avával :lol: :lol:
beszarok :mrgreen:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 18., vasárnap 16:28

hehe írta:már látom előre, hogy kihozzátok, hogy messi csak egy hangyafasznyival jobb játékos a mágikus márió gomez varázslónál, csak mert ugyanolyanmód pattogzanak be róla a labdák a hálóba :lol:
esküszöm ha most jönnék a fórumra azt hinném egy brazilos barca-fannal van dolgom :lol:

egyébként é csak a tendenciára hívtam fel a figyelmet, hogyan alakult át/épült le a játéka. meg kifejlesztenék egy keresőprogramot, amit a nagy meccseken ráállítanék
Nem illik.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 18., vasárnap 16:24

már látom előre, hogy kihozzátok, hogy messi csak egy hangyafasznyival jobb játékos a mágikus márió gomez varázslónál, csak mert ugyanolyanmód pattogzanak be róla a labdák a hálóba :lol:
Kép
Kép
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 18., vasárnap 16:23

R.M.C.F írta:Engem olyan stat érdekelne hogy messi kb 400 barca góljából hány volt ami csak úgy odapattant neki....70? 100? lottóznia kellene.
vagy évről-évre egy statisztika, hogyan alakultak a gólok összetételei..szólógól, szabigól, 16-oson kívülről, belülről, odapattanós..
Nem illik.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 18., vasárnap 16:09

R.M.C.F írta:Engem olyan stat érdekelne hogy messi kb 400 barca góljából hány volt ami csak úgy odapattant neki....70? 100? lottóznia kellene.

https://www.youtube.com/watch?v=RtC9HSglT3c

Azért én a helyedbe letolnék egy felest mielőtt megnézném és kiírnám, vagy valakit megbíznék vele, akiről tudom, hogy nem elfogult őskatalán. :lol:

hopp, megelőztek... :ike:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 18., vasárnap 16:06

Jo szorakozast :agree:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 18., vasárnap 16:00

Csabi írta:messinek a héten megköttetett szerződéshosszabbítása volt a 7. a 9 éve alatt a barcának. ronaldónak 1 volt 5 év alatt.
Érdekes dolgok ezek... Főleg azért mert a barcások köpködték pár éve CR-t, hogy pénz éhes, és állításuk szerint Messi klubhű. Ilyen fizuk után persze, hogy az...
Tegnap amùgy az jutott eszembe, hogy még jó, hogy Neymar azt nyilatkozta, hogy nem akar olyan klubba menni ahol minden évben más az edző. Végülis... :mrgreen: :lol:

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 18., vasárnap 15:54

Engem olyan stat érdekelne hogy messi kb 400 barca góljából hány volt ami csak úgy odapattant neki....70? 100? lottóznia kellene.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 18., vasárnap 15:52

majd a nyitómeccs után csendben maradtok a szánalmas kis képecskéitekkel nevetséges pórnép.

#önkívület
#hazaivébé
#mindenkinéljobbstílusésfelfogás
#gólözön
#alázás
Kép
Kép
Kép

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 18., vasárnap 15:47

Ezt meg hehének! :lol: :lol: :lol:

Bocsika! :-* :sziv: :lol: :mrgreen:

Zseniális. :mrgreen:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 18., vasárnap 15:35

Csabi írta:messinek a héten megköttetett szerződéshosszabbítása volt a 7. a 9 éve alatt a barcának. ronaldónak 1 volt 5 év alatt.
Újabb rekord, King Leo! :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: