Fáradtak, ki vannak facsarva, de akkora motivációval játszottak végig, hogy nyoma sem volt a fáradtságnak. Olykor mintha a Barca lett volna kipurcanva futás terén...Géci írta:Tegnap látszott rajtuk, hogy rettentő fáradtak. Arda is szar paszban van, és meggyőződésem, hogy ki van facsarva a brigád. Egy rossz fejesgóllal nyerték meg a bajnokságot tegnap is. Azon kivűl semmi helyzetük nem volt kb... A szezon végére szépen kijön, hogy amint hiányzik 1-2 meghatározó arc máris tanácstalan a brigád. Jövőre közel nem fognak ilyen formát nyujtani. Jövőre szerintem hasonlóak lesznek mint idén volt a Dortmund, akik tavaly vittek véghez nagy csodát... Ilyen szökőévente van, hogy egy teljes szezont lehoznak úgy, hogy egy Costa nincs 2-3 hétig. Pontosabban szinte nulla sérüléssel. Szétrúgja a kapufát (szét hasad a lába) erre következő meccsen már ott villog. Baromi nagy dolgot vittek véghez, de ehhez komoly szerencse is kellet. Ettől független küzdésből jeles, és ezért meg is érdemlik a bajnokságot, de BL-t szerintem behúzzuk, úgy, hogy szerintem az belefér a 90 percbe...
Ha fele ennyire odapakoltuk volna mi is magunkat egyes meccseken, akkor meglehetett volna egy tripla is. Persze nem fogok a kardomba dőlni ha csak duplázunk, nem ezen van a hangsúly...