Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Drake » 2013. május 25., szombat 19:58

GT37 írta:
Drake írta:EuroB-n már van külön topikja Neymarnak...Az mekkora lenne ha most meg bejelentené,hogy mégis a Realt választja. :mrgreen:
Ne lopd az ottani szövegem :mrgreen:
Amúgy kicsit korai szerintem is, majd ha a hivatalos oldal lehozza, akkor lesz 100%.
Elnézést,nem állt szándékomban... :D
Csak hát az már mekkora epic fail lenne az egész Barcának meg az egész EuroB-nek ha mégis a Realba menne a gyerek. :mrgreen:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 25., szombat 19:55

Drake írta:EuroB-n már van külön topikja Neymarnak...Az mekkora lenne ha most meg bejelentené,hogy mégis a Realt választja. :mrgreen:
Ne lopd az ottani szövegem :mrgreen:
Amúgy kicsit korai szerintem is, majd ha a hivatalos oldal lehozza, akkor lesz 100%.

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2013. május 25., szombat 19:53

EuroB-n már van külön topikja Neymarnak...Az mekkora lenne ha most meg bejelentené,hogy mégis a Realt választja. :mrgreen:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 25., szombat 19:52

Ha egyszer az vagy nem írhatom az ellenkezőjét. Legalább értelmezd azt amit leírok és csak utána válaszolj rá

Mondjuk ezt nem csak rád értettem
Most ez honnan jött neked,hogy neked válaszoltam...vagy téged kommentáltalak... :roll: Jézusom....és én vagyok az értetlen... :coffee:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 25., szombat 19:44

schranzer írta:Heh, lehet a Barcelonanal most fog bekovetkezni az, ami nálunk kovetkezett be 2004tol :D
Magyarul, uraltuk Europat es a vilagot, majd elkezdtunk osszevissza igazolgatni, foleg sztarokat, es foleg tamadoszellemu jatekosokat. Nekik eloszor is egy nosmalis kapust kene igazolniuk, meg pár védot, mert a vedelmuk egy rakas szar. A kozeppalyajukon Xavi teljesen kioregedett, szerintem jovore szart se fog érni, max fél szezont ha vegighuz, majd elfarad, es onnantol vege. Iniesta egyedul keves lesz oda. Sem Thiago, sem Fabregas nem lesz kepes ot helyetetsiteni, legalabbis par evig biztosan nem. Es nemnez ki ugy, hogy nekik nemfelelne meg Xavi, pedig figyeljetek meg, hogy o lesz a csapat gyengepontja, ugy mint nalunk mostansag Xabi Alonso. Bár ok is kacsintgatnak Hummels felé, de akkoris, nevetnek, ha az lenne veluk, mint mivelunk volt haha.
nekem is hasonlo gondolataim vannak. Csak nekem olyan Maradona edzette 2010-s Argentin valogatott. Tiago Silvat nem fogja a PSG elengedni, Hummels meg inkab a bayernbe menne(bar szerintem nem olyan nagy szam). KP-ra meg nem tudnak senkit sem igazolni v ha igazolnak is nem fog bevalni, mert egyszeruen senkinek nem fekszik ez stilus. Tehat marad az alap. Xavit 1 evig meg nem fogjak kitenni az alap csapatbol, raadasul Thiagot is elviheti akar a MU is.A Tamado sorra gyurnak akik behuzzak a kis csapatokat, de szerintem keves lesz mas top csapatok ellen.
Mar elkepzelem, ahogy Bale megiramodik a szelen es megveri a vedoket aztan ad egy golpaszt CR-nek es o is szerez egy golt. + ha Ancelotti megszervezi a csapat vedekezest a merleg a mi javunkra fog billenni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 25., szombat 19:42

Fabregas nem lesz kepes ot helyetetsiteni
Szerintem tudná csak nála is előjön a leépülés, mint Sancheznál, Villanál. Amikor odaigazolt nagyon jól játszott és aztán folyamatosan egyre gyengébb lett. Saját posztján alig engedik játszani, a legtöbbször kirakják szélre szenvedni

Milyen érdekes, hogy az EBn a spanyol válogatottban sokszor még csereként is nagyon jól játszott
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erti 2013. május 25., szombat 19:44-kor.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 25., szombat 19:33

Heh, lehet a Barcelonanal most fog bekovetkezni az, ami nálunk kovetkezett be 2004tol :D
Magyarul, uraltuk Europat es a vilagot, majd elkezdtunk osszevissza igazolgatni, foleg sztarokat, es foleg tamadoszellemu jatekosokat. Nekik eloszor is egy nosmalis kapust kene igazolniuk, meg pár védot, mert a vedelmuk egy rakas szar. A kozeppalyajukon Xavi teljesen kioregedett, szerintem jovore szart se fog érni, max fél szezont ha vegighuz, majd elfarad, es onnantol vege. Iniesta egyedul keves lesz oda. Sem Thiago, sem Fabregas nem lesz kepes ot helyetetsiteni, legalabbis par evig biztosan nem. Es nemnez ki ugy, hogy nekik nemfelelne meg Xavi, pedig figyeljetek meg, hogy o lesz a csapat gyengepontja, ugy mint nalunk mostansag Xabi Alonso. Bár ok is kacsintgatnak Hummels felé, de akkoris, nevetnek, ha az lenne veluk, mint mivelunk volt haha.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 25., szombat 19:25

Agüero hosszabbított a City-nél, így ő bukó.
Eddig is nyilvánvaló volt, hogy nem lesz a Real játékosa

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2013. május 25., szombat 19:23

Tádám írta: csak ne ilyen "B" kategóriás senkikkel töltsük fel a keretet..
azért ha okosan nézünk körbe még lehet jókat igazolni, Carvajal legyen 100%. Van az a pénz amiért Verratti is jönne, így hogy lecsúsztunk Neymarról én rámennék a döntő után Reusra. Isco se egy akkora senki, mint akinek itt sokan beállítják, én kifejezetten szeretem. Ehhez hozzácsapni egy Gündogan/Pogba + Kondogbia pakkot, oszt kész. :D

R-l@nch
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Benzema

HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2013. május 25., szombat 19:23

Tádám írta:Agüero hosszabbított a City-nél, így ő bukó.
Vidal is bukó, az ügynöke szavaiból.
Neymar pedig elvileg a Barcát választotta...

Ezek után kíváncsi vagyok a nyárra.. csak ne ilyen "B" kategóriás senkikkel töltsük fel a keretet.. :(
Középpálya megerősítése kulcsfontosságú, ha Vidal és Verratti nem is, akkor Pogba nagyon kéne legalább. De szokás szerint Kondogbia lesz ebből vagy 30ért egy Gündogan :lol:
Csatárnak Cavani sanszos, neki nagyon nem örülök

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 25., szombat 19:21

Ribeiro: Ha lenne fiam azt tanácsolnám neki, hogy játszón Madridba, de Neymar nem az, az ügyfelem, ezért a legjobbakat kell neki tanácsolni, döntést meghozni.

Valamint 2011 júniusában Neymar kívánsága a Real Madrid volt.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 25., szombat 19:21

morientes írta:Ebbe most beletrafáltál...

De ne csináld...mikor velem személyeskedsz,akkor mindig engem figyelmeztetnek...és ezt már unom :roll:
Ha egyszer az vagy nem írhatom az ellenkezőjét. Legalább értelmezd azt amit leírok és csak utána válaszolj rá

Mondjuk ezt nem csak rád értettem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erti 2013. május 25., szombat 19:22-kor.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 25., szombat 19:18

Az emberek nagy része milyen értetlen tud lenni
Ebbe most beletrafáltál... :agree:
De ne csináld...mikor velem személyeskedsz,akkor mindig engem figyelmeztetnek...és ezt már unom :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. május 25., szombat 19:13

Agüero hosszabbított a City-nél, így ő bukó.
Vidal is bukó, az ügynöke szavaiból.
Neymar pedig elvileg a Barcát választotta...

Ezek után kíváncsi vagyok a nyárra.. csak ne ilyen "B" kategóriás senkikkel töltsük fel a keretet.. :(
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 25., szombat 19:07

morientes írta:akkor semmivel sem leszünk beljebb mint egy ajax,azzal a különbséggel hogy mi nevelni se tudunk úgy playakat mint ők,és nem jönni akarnak majd ide a jónevű futballisták,hanem menni,miután itt megranulták a nevüket... :roll:
Az emberek nagy része milyen értetlen tud lenni

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 25., szombat 19:03

Keves szenyonak szerintem(sulytalan lenne), 9 es feles poszt meg luxus lenne a szamara oda Modric kell. 
Ha neki vagnank egy Benzemaval a szezonnak akkor ugy tudnam elkepzelni azt a szitut ha Benzi leserulne...hogy CR-t feltolnak szenyonak es Jesset tennen ki szelre CR helyere. Akkor igy nem ereznenk meg annyira azt, h Benzema mogott nem lenne mas csatar. De Cavani erkezni fog mert Ancelotti akarja, az uru meg jonni akar.
Nem mondtam,hogy 9,5-est játszon,hanem hogy ha úgyhozná a szükség,akkor centert,monnyuk Benzema mögött,de ugyan úgy szélsőt is,ha szükséges.
A Real Madridnak meg meg kell találni a módját felvenni a harcot pénzügyileg az arab meg az orosz tulajdonú klubokkal,mert ha nem,igazolhatunk mi bármekkora tehetséget,marketing szempontból akkor sem leszünk erősek,és sajnos ez a mai világban,egy olyan klubba,mint a mienk,létszükséglet,tehát ha nem leszünk pariba anyagilag az ujgazdag klubokkal,
akkor semmivel sem leszünk beljebb mint egy ajax,azzal a különbséggel hogy mi nevelni se tudunk úgy playakat mint ők,és nem jönni akarnak majd ide a jónevű futballisták,hanem menni,miután itt megranulták a nevüket... :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 25., szombat 19:00

legendary írta:A Barca is szarul csinálja, de ezt már leírtam. A "sikerhalmozó" Barca pedig akárhogy is nézzük, okosan lett felépítve. A java saját nevelésű játékos, akik ismerik a Barca játékát, 10 év alatt fokozatosan lettek felépítve, eladtak "sztárokat" (Ronaldinho, Deco stb), helyettük kiket vettek? Piqué, Alves, Touré, Keita. Mi ez, ha nem tudatos csapatépítés??? Aztán igen, mostanában megint mennek át hülyébe, nyilván nem is jönnek úgy az eredmények.
Ott van az idei Bayern. Jött hozzájuk Dante, Mandzukic, Shaqiri, Martinez(mondjuk ő drágán jött). Ezeket a neveket itt mindenki leszólta volna tavaly, mert kis nevek voltak. Erre mégis mindegyik komoly erősítés lett. Itt is így kellene igazolni!

Ott nagyot húztak Sammerrel. Remélem Zidane is ilyen nagy húzás lesz itt

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 25., szombat 18:54

Jim írta:pedig spanyol földön is lehetnek Varane-hoz hasonló tehetségek,
persze. azok vannak a világon minden bokorban.
jesével meg zidane mit foglalkozzon? neki kutatni kell a játékosokat és beajánlani hogy leigazoljuk. jesé a mienk, ha az edzőnek nem kell zidane ajánlgathatja ahova akarja.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2013. május 25., szombat 18:52

Remy írta: Kíváncsi lennék, hogy Zizounak mi a véleménye róla :hmmm:
erre én is
de van egy olyan érzésem, hogy Zidane a spanyol tehetségekkel nem foglalkozik nagyon,
mert akkor már 1-2-őt beajánlott volna Pereznek :hmmm:

pedig spanyol földön is lehetnek Varane-hoz hasonló tehetségek, akiket illene megtalálni már fiatalonű
így nem kéne utána 35 milliót kiadni értük...

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. május 25., szombat 18:50

Ne haragudj, de a mostani Barcelona mit csinál, nem ugyanúgy neveket igazol? Csak a 2000-es évek eleji hype szépen átköltözött a katalán fővárosba, + ők már tanultak a Galaktikus éra hibáiból, ami nem a világsztárok szerződtetése miatt bukott meg, hanem az egyensúly hiánya, illetve a hibás koncepció ("Zidanes y Pavones") miatt és mert időközben a csapat elvesztette a focicsapat jellegét és inkább hasonlított egy vándorcirkuszhoz, mint sem futballklubhoz!
Igen, és ebben az esetben nyilván nem az a megoldás, hogy leadunk a sztárokból és úgy egységesítünk, hanem mindenhova veszünk sztárokat :lol: Nyilván.

A Barca is szarul csinálja, de ezt már leírtam. A "sikerhalmozó" Barca pedig akárhogy is nézzük, okosan lett felépítve. A java saját nevelésű játékos, akik ismerik a Barca játékát, 10 év alatt fokozatosan lettek felépítve, eladtak "sztárokat" (Ronaldinho, Deco stb), helyettük kiket vettek? Piqué, Alves, Touré, Keita. Mi ez, ha nem tudatos csapatépítés??? Aztán igen, mostanában megint mennek át hülyébe, nyilván nem is jönnek úgy az eredmények.

A Galaktikus Real akkor se lett volna sikeresebb, ha a védelembe is sztárokat vesznek. Később ugyanolyan agyatlanul pakolták oda a védőket is (Woodgate, Samuel...). A vándorcirkusz jelleget pont ez a Zidane, Ronaldo, Figo, Beckham kell hülyeség adta. Ilyen kaliberű sztárok, ha sokan vannak, akkor képtelenek igazi csapatként működni. Ilyenek közt sose lesz meg az igazi csapatkohézió.

Vissza: