Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
tucsoki

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. május 19., hétfő 2:09

Géci írta:Tegnap látszott rajtuk, hogy rettentő fáradtak. Arda is szar paszban van, és meggyőződésem, hogy ki van facsarva a brigád. Egy rossz fejesgóllal nyerték meg a bajnokságot tegnap is. Azon kivűl semmi helyzetük nem volt kb... A szezon végére szépen kijön, hogy amint hiányzik 1-2 meghatározó arc máris tanácstalan a brigád. Jövőre közel nem fognak ilyen formát nyujtani. Jövőre szerintem hasonlóak lesznek mint idén volt a Dortmund, akik tavaly vittek véghez nagy csodát... Ilyen szökőévente van, hogy egy teljes szezont lehoznak úgy, hogy egy Costa nincs 2-3 hétig. Pontosabban szinte nulla sérüléssel. Szétrúgja a kapufát (szét hasad a lába) erre következő meccsen már ott villog. :ozil: Baromi nagy dolgot vittek véghez, de ehhez komoly szerencse is kellet. Ettől független küzdésből jeles, és ezért meg is érdemlik a bajnokságot, de BL-t szerintem behúzzuk, úgy, hogy szerintem az belefér a 90 percbe...
Fáradtak, ki vannak facsarva, de akkora motivációval játszottak végig, hogy nyoma sem volt a fáradtságnak. Olykor mintha a Barca lett volna kipurcanva futás terén...
Ha fele ennyire odapakoltuk volna mi is magunkat egyes meccseken, akkor meglehetett volna egy tripla is. Persze nem fogok a kardomba dőlni ha csak duplázunk, nem ezen van a hangsúly...

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. május 19., hétfő 0:41

ziro4vr írta:Simeone kellően fel fogja készíteni őket, ugyanakkor némi görcsösség meg fog jelenni rajtuk, illetve azok a lábak nagyon rozsdásak már. Pontrúgásokra nagyon nagyon nagyon kell figyelni, nem szeretnék egy olyat, mint amivel mi leléptük a BM-et.

Ezért kellene nagyon Pepe.. ha kell a bedobált pepsis palackokat is kifejeli. na de bízzunk a kis franciába reméljük megoldja.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 18., vasárnap 23:38

Ha jól tudom velünk is szóba hozták anno Ballackot :D Örülök, hogy nem itt kötött ki, mert akkor mindenhol másodikok lettünk volna. :mrgreen:

Azért voltak itt is nevek. CR - Tevez . Rooney 3as azért nem volt rossz. CR-nek meg szarul áll a MU mez :mrgreen: bár már itt is nagyon bírtam. (Nem, nem a Real óta kedvenc CR :mrgreen: )
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 18., vasárnap 21:01

Simeone kellően fel fogja készíteni őket, ugyanakkor némi görcsösség meg fog jelenni rajtuk, illetve azok a lábak nagyon rozsdásak már. Pontrúgásokra nagyon nagyon nagyon kell figyelni, nem szeretnék egy olyat, mint amivel mi leléptük a BM-et.
Nem illik.

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. május 18., vasárnap 20:57

Szerintem nagyon fontos Cé játéka. Ha ő játszik, akkor tutira nem lesz gond a motivációval. Az ő elhivatottsága átragad mindenkire. A másik oldalon ilyennel nem lesz gond...báááár ki tudja! Egy pl. nem tudom ki emléxik a '94 vb-re, az USA-ban. A bulgárok k.jól tolták, extra motiváltan mentek mint az őrültek! Aztán bejutottak a legjobb 4-be, s egyszer csak jóllaktak. Na most Atmanak a tegnapi siker hátha becsukja azt a kaput, amin eddig folyt az őrület. Ezt Simeonénak kell(ene) kezelnie. Remélem nem sikerül... :sly:
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. május 18., vasárnap 19:20

Gascoigne írta:
hunmadridista írta:Amúgy én egyre jobban félek a BL döntőtől...sokan addig mondtuk, hogy majd ki fog pukkadni az Atletico, míg a végén a mi csapatunk esett össze teljesen...mentálisan és fizikális is teljesen elfogyott a csapat és nem tudom, hogy hogyan tudunk majd felpörögni az utóbbi 12 év legfontosabb meccsére úgy, hogy már hetek óta csak az alibi játék megy...az Atletico pedig spanyol bajnokként, teljesen felszabadultan, extra motiváltan fog majd érkezni...ők is nagyon jól tudják, hogy itt csak mi tudunk majd eszméletlenül pofára esni, hiszen mi vagyunk papíron az esélyesek...
oké, az Atletico hány pontot is szedett össze az utolsó három fordulóban?
Az egyik ez. A másik pedig, ha elbukták volna a bajnokságot, ugyanúgy lenne pár olyan vélemény, hogy extra motiváltak lesznek a döntőn, hogy valamilyen serleggel, a legfontosabbal fejezzék be a bajnokságot.
A foci nem ilyen egyszerű, főleg nem a döntők.
Merci Zizou!

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. május 18., vasárnap 19:14

hunmadridista írta:Amúgy én egyre jobban félek a BL döntőtől...sokan addig mondtuk, hogy majd ki fog pukkadni az Atletico, míg a végén a mi csapatunk esett össze teljesen...mentálisan és fizikális is teljesen elfogyott a csapat és nem tudom, hogy hogyan tudunk majd felpörögni az utóbbi 12 év legfontosabb meccsére úgy, hogy már hetek óta csak az alibi játék megy...az Atletico pedig spanyol bajnokként, teljesen felszabadultan, extra motiváltan fog majd érkezni...ők is nagyon jól tudják, hogy itt csak mi tudunk majd eszméletlenül pofára esni, hiszen mi vagyunk papíron az esélyesek...
oké, az Atletico hány pontot is szedett össze az utolsó három fordulóban?

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 18., vasárnap 19:12

dzsi91 írta:Costa és Turan sérüléséről van valami hír? Nem bánnám ha hiányoznának a döntőn
A hirek szerint Costa nem fog játszani, viszont Arda igen.

Amúgy én azért lennék különösen boldog, ha nyernénk, mert ez a csapat még nincs kész. Hiányzik még 2-3 játkos amit nyáron szerintem meg is fogunk oldani, és tökéletes kerettel látunk neki a következő szezonnak ami nem mind1! Lehet küzdeni a cimvédésért következő szezonba bika kerettel. Amennyiben nyerünk persze...
hunmadridista írta: Atletico pedig spanyol bajnokként, teljesen felszabadultan, extra motiváltan fog majd érkezni...
Tegnap látszott rajtuk, hogy rettentő fáradtak. Arda is szar paszban van, és meggyőződésem, hogy ki van facsarva a brigád. Egy rossz fejesgóllal nyerték meg a bajnokságot tegnap is. Azon kivűl semmi helyzetük nem volt kb... A szezon végére szépen kijön, hogy amint hiányzik 1-2 meghatározó arc máris tanácstalan a brigád. Jövőre közel nem fognak ilyen formát nyujtani. Jövőre szerintem hasonlóak lesznek mint idén volt a Dortmund, akik tavaly vittek véghez nagy csodát... Ilyen szökőévente van, hogy egy teljes szezont lehoznak úgy, hogy egy Costa nincs 2-3 hétig. Pontosabban szinte nulla sérüléssel. Szétrúgja a kapufát (szét hasad a lába) erre következő meccsen már ott villog. :ozil: Baromi nagy dolgot vittek véghez, de ehhez komoly szerencse is kellet. Ettől független küzdésből jeles, és ezért meg is érdemlik a bajnokságot, de BL-t szerintem behúzzuk, úgy, hogy szerintem az belefér a 90 percbe...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Géci 2014. május 18., vasárnap 19:14-kor.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 18., vasárnap 19:02

Amúgy én egyre jobban félek a BL döntőtől...sokan addig mondtuk, hogy majd ki fog pukkadni az Atletico, míg a végén a mi csapatunk esett össze teljesen...mentálisan és fizikális is teljesen elfogyott a csapat és nem tudom, hogy hogyan tudunk majd felpörögni az utóbbi 12 év legfontosabb meccsére úgy, hogy már hetek óta csak az alibi játék megy...az Atletico pedig spanyol bajnokként, teljesen felszabadultan, extra motiváltan fog majd érkezni...ők is nagyon jól tudják, hogy itt csak mi tudunk majd eszméletlenül pofára esni, hiszen mi vagyunk papíron az esélyesek...
Be fognak állni szerintem bekkelni és iszonyat szervezettek lesznek, tuti az életüket adják majd a pályán...nekünk meg ez a szervezett védekezés feltörés sohasem ment igazán és nem tudom, hogy formán kívüli játékosokkal mennyire leszünk majd képesek felpörögni...rengeteg a sérült is...egyelőre elképzelni is nehezen tudom, hogy mit kezdünk majd a szervezett és agresszív Atletico játékosokkal...nem beszélve arról, hogy pontrúgásoknál életveszélyesek...
Csak a legjobbakat merem remélni...egy vereség esetén el fog szerintem szabadulni a pokol, minden szempontból...

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. május 18., vasárnap 18:48

Engem nem érdekel ki mit ismer el ha nyerünk. Spanyol kupa és Bl trófea. Sevilla nyerte az EL-t. AtMa lett a bajnok. Ez így egészen korrekt év lenne. CA kitapasztalta ki az akire lehet építeni és ki az akire nem. Viszont borzasztóan fontos lenne az a bl győzelem. Ha nem sikerül támadni fogják az egész csapatot, ami semmit sem segít majd a jövőre nézve

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 18., vasárnap 18:31

a csapatban bőven benne van, de 5 éve még egyszer sem jött ki igazán, pedig a világ legjobb edzője (pff) is volt itt :lol:
Kép
Kép
Kép

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. május 18., vasárnap 18:29

Győzelem és győzelem között nagy különbség lehet. Ebben a csapatban bőven benne van az, hogy simán lerendezze az Atleticót, akármilyen aljas, szemét eszközöket vetnek is be a matracosok. És én ezt akarom. Látni akarom a zavarodott tanácstalanságot a gyűlölködők szemében, amint kétségbeesetten kapirgálnak valami szánalmas kis indok után, hogy miért nem mi vagyunk a legerősebbek.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 18., vasárnap 18:17

15 éve nyomom csicska madridosként.....még soha nem ismerték el a sikerünk. most sem fogják ebben biztos lehet bárki
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 18., vasárnap 18:05

Donát írta:Kiütöttük a két tavalyi döntőst is, úgyhogy mondhat akárki akármit. De ezzel együtt sem gondolom, hogy gálázni kell majd a döntőben, ott is vért kell majd izzadni!
gála az a meccs előtt lesz meg utána..ha eddig genyó volt az atma most ultra genyó lesz, nem fognak illedelmesebben viselkedni és hirtelen kézcsókokat adni..a bírói felfogáson is sok fog múlni..meg az embereink fején..ha nyerünk a fejben gyenge kifejezést illik bannolni a fórumról :D
Nem illik.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2014. május 18., vasárnap 17:59

Kiütöttük a két tavalyi döntőst is, úgyhogy mondhat akárki akármit. De ezzel együtt sem gondolom, hogy gálázni kell majd a döntőben, ott is vért kell majd izzadni!

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 18., vasárnap 17:48

ha nyerünk, nem kell hagyni hogy a sok köcsög frusztráljon. nem játszott costa? az atléticó nem egy világverő csapat? ez csak papírforma? szerencsénk van? BÍRÓ SEGÍTETT? csak ennyit kell válaszolni: cssssss. 10.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 18., vasárnap 17:48

Csabi írta:http://www.marca.com/2014/05/18/futbol/ ... 01127.html
costa már egy discóban ünnepelte a bajnokságot. nem lesz itt baj, ha odafigyelünk elverjük őket. az atletico nincs hozzászokva, hogy kupákat halmozzon, remélhetőleg ez a liga elveszi az eszüket.
ettől én nem tartok..ha el is veszi az eszüket, az első adandó alkalommal jön a saller Simeone-tól
Nem illik.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 18., vasárnap 17:46

Iszonyat közutálat tárgya vagyunk.
Ezt be kell látni, el kell fogadni.
Ez részben a média, részben - nem a fórumról beszélek! - a nagypofájú ostoba Real szurkolók érdeme. Hogy ez hogy oszlik meg, az lényegtelen.

Az is biztos amid dzsi91 ír, hogy ha nyerünk, senki nem fog gratulálni. Az mondják, ez alap, sőt valószínűleg mentegetőzni fognak (tavalyi BM 10et vert volna nekünk 3,5 perc alatt stb stb stb), ha meg kikapunk akkor készüljetek fel, hogy a vb kezdetéig olyan szintű alázást kapunk a médiától, meg a sok trolltol, hogy azt szerintem sokan elképzelni sem tudjuk.

Remélem nyerünk, és az sem érdekel, hogy Khedira sarkazós góljával, Courtois potyával, Godín öngóllal, kamu 11essel, lesgóllal. Lesz_rom! 5 év múlva senki nem fog emlékezni rá, csak az lesz ott, hogy a Real nyert az Atleti ellen. 10 év múlva meg már arra se, hogy ki ellen nyert a Real (ha nyerünk persze :luck: ), csak arra, hogy meglett 2014ben a 10.

A legszánalmasabb szurkolói (mármint ellenszurkolói) viselkedés, mikor magyarázza, hogy hát de íg de úgy, hogy ha ez meg az.... lett vóóóna, akkor...... A BL győzelmet nem kell magyarázni, nem kell egyetlen egy kupát sem. Az a katalánok szokása.

Én nem tudom mi lesz szombaton, de mocskos kemény lesz. Remélem a kezdő 11 szellemileg felkészül, és 110%ban arra koncentrál, hogy élete meccsét lehozza, hogy ha kell okádjon a meccs végén, essen össze éremosztáskor, de hajtsa ki a belét. Remélem mindegyik a BLre tartalékolt azon a csodálatos 3 elbénázott meccsen. Remélem Zidane és Ancelotti fejben felkészíti őket mindenre. Teperni kell 1000rel, mert a matracosok tudják, hogy életük lehetősége, és brutálisan fognak nyomulni.
Sosem szabad elfelejteni, hogy egy döntőben nincs favorit. Leginkább az nyeri, aki mindent megtesz a kupáért.

Hala Madrid! :lilasalas:

UI: A legszánalmasabb tényleg az, ha egy ellenszurker (aki nem is Atletis mondjuk) azzal jönne, hogy de hát sérült volt Costa... ( pofánveréssel díjazom azt) :lol: #mindenrőlarealtehet
Remélem ha CR játszik, akkor ver egy disznó nagy gólt. :mrgreen:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 18., vasárnap 17:44

http://www.marca.com/2014/05/18/futbol/ ... 01127.html
costa már egy discóban ünnepelte a bajnokságot. nem lesz itt baj, ha odafigyelünk elverjük őket. az atletico nincs hozzászokva, hogy kupákat halmozzon, remélhetőleg ez a liga elveszi az eszüket.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 18., vasárnap 17:35

Ha nyerünk le kell tojni mindent és mindenkit és méltósággal viselni a győzelmet, amit nem kell, soha nem is kellett megmagyarázni. Ha bukunk, akkor meg lehet elbújni..ez van, így megy ez.
Nem illik.

Vissza: