Pedig a Pogba-Modric-Rakitic középpálya is keményen tolhatná. Engem annyira nem érdekel a nemi vonzódása, mert rohadt nagy spíler a horvát, ráadásul nagyon jutányos áron lehet megszerezni és, ha Di Maria távozik, akkor mindenképpen hoznám. Jövőre lehetne egy: Pogba, Modric, Kroos, Illarra, Rakitic, (Isco, ő balszélsőként is remekelt a malagaban és inkább támadóként számítanék rá) 5-ös(6os), ami egész fifásan hangzik, de rengeteg a lehetőség és variációs megoldás benne.hehe írta:a kis homohorvát rakitics idejön, sikítok
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ateeemadrid
sírjatok. a fél fórum akkor is sírt, amikor Modricot hozták szóba a Reallal.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
legalább válthatnál aváthehe írta:a kis homohorvát rakitics idejön, sikítok
olcsóért jöhet, de 25ért sírnék
Nem illik.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nagyon remélem, hogy DM marad. Nagyon jól megtaláltuk a helyét középen. Nagyon maximum egy 60+-os ajánlat esetén gondolkodnék el, alatta nem ülnék le tárgyalni senkivel. Rajta kívül Modricot, és Alosnot tartanám meg egyértelműen, ha csak a kp-ról beszélünk.
Khedirát egy remélhetőleg jól sikerült német vb - na nem azért mert nekik szurkolnék, csak az árát felnyomná, mert egy majd' kihagyott szezon után sajnos nem biztos, hogy beszélhetünk a szezon elején rebegtetett 30-40M-ról, ezt talán a vb, amennyiben németeknek viszonylag sikeres, Khedira szereplése mellett, valamelyest javíthatja - után egy 30M körüli összegért elengedném/elvárnék érte. Elvileg vevő rá a nagyvilág. Én tőlem egy NDK-s szépségipari cég is viheti reklámfigurának, csak vigyék. Illetve Casemiro-tól is megválnék kb 2 évre kötött opcióval.
Illarra pedig nagy talány. Járható út az is, hogy egy évet hagyunk neki, vagy hogy egy évet kölcsönben szerepeljen, de nem tudom, mennyire kamatozna az idei eladása, a vásárlását figyelembe véve. Kétlem, hogy az érte kiadott összeg túlzottan megtérülne most jelen pillanatban.
Hogy kit hoznék? Egyértelműen valakit Xabi padra szorulásával, merthogy rá csereként számítanék ezentúl, pontosabban fogalmazva csökkentett játékpercben, most, hogy ez hogy oszlik el, az mindegy, nyilván benne van, hogy több meccsen kezdő is, de alapjáraton ne számítanék rá a "gála11"-ben már, helyette egy védekezőbb arc kellene Modric és DM mellé. DM igazából jobban támadna, mint védekezne, Modric köztes, és kell valaki, aki őket tehermentesít védekezésben, de támadásban is hozzátesz.
Padra jöhet Rakitic olcsóért, de tényleg nem eget verő összegért, tökéletes kiegészítő ember lenne. Alonso&Rakitic pad elég szilárd lenne. Plusz itt van Isco, akit úgy látszik kp-ra nevelünk, bár én a támadó harmadban szívesebben látnám. Szóval ezért is nem írok harmadik embert a cserék közé, hisz előfordulhat, hogy valaki marad, vagy valószínűleg Isco lesz, mint többen is írták Modric alternatívája, így hozzávetőlegesen csereszabatos (ha ellophatom a kifejezést) lesz a dolog.
Így nézne ki:
Modric/Isco-???/Alonso-DM/Rakitic; rendre: köztes-védekezőbb-támadóbb.
A ??? helyére nem írtam, mert dobálózhatnék Pogbával, vagy Vidallal, de olyan nagyon sok Juve meccset igazából nem láttam, hogy ítélkezhessek. Meghagyom Carlonak és Pereznek a döntést.
A többi csapatrészről nem írnék sokat (egyelőre), mert egyrészt ez a legégetőbb, itt kell egy kissé nagyobb játékosmozgás, másrészt mindjárt lemerül a laptopom. A védelemmel, és a támadósorral sok gond nincs, ott csak a padsort kell csinosítani leginkább. A kezdő szerintem rendben van. Védelemnél az esetleges távozókat kell csak pótolni, gondolok itt arra, hogy Arbeloa távozásáról voltak hírek, valamint az örökös balhátvéd téma. Én személy szerint nem változtatnék.
Elől pedig Moratat kell elpasszolni a jó gól/perc mutatóival egy lúzernek egy húszasért, aztán mindenki boldog. Jesé minél előbbi újra beépítése kell, valamint a csatárkérdést eldönteni, de szerintem, sokakkal ellentétben, nem olyan égető a dolog. Annyi biztos, hogy a kp fontosabb. Aztán, ha valóban Iscoval kp-n számolunk, mert eddig, ha szélen kellett volna valakinek játszania, akkor is inkább DM ment fel, mint Isco, és ezt jövőre már nem szeretném meglátni, szóval ha Iscot semmiképp nem játszatjuk majd szélsőtámadóként, akkor oda is kell csereembert hozni, mert Jesé még sokáig nem lesz (szegény gyerek, szerintem simán ment volna VB-re is!).
Röviden ennyi lenne, amit én gondolok.
Khedirát egy remélhetőleg jól sikerült német vb - na nem azért mert nekik szurkolnék, csak az árát felnyomná, mert egy majd' kihagyott szezon után sajnos nem biztos, hogy beszélhetünk a szezon elején rebegtetett 30-40M-ról, ezt talán a vb, amennyiben németeknek viszonylag sikeres, Khedira szereplése mellett, valamelyest javíthatja - után egy 30M körüli összegért elengedném/elvárnék érte. Elvileg vevő rá a nagyvilág. Én tőlem egy NDK-s szépségipari cég is viheti reklámfigurának, csak vigyék. Illetve Casemiro-tól is megválnék kb 2 évre kötött opcióval.
Illarra pedig nagy talány. Járható út az is, hogy egy évet hagyunk neki, vagy hogy egy évet kölcsönben szerepeljen, de nem tudom, mennyire kamatozna az idei eladása, a vásárlását figyelembe véve. Kétlem, hogy az érte kiadott összeg túlzottan megtérülne most jelen pillanatban.
Hogy kit hoznék? Egyértelműen valakit Xabi padra szorulásával, merthogy rá csereként számítanék ezentúl, pontosabban fogalmazva csökkentett játékpercben, most, hogy ez hogy oszlik el, az mindegy, nyilván benne van, hogy több meccsen kezdő is, de alapjáraton ne számítanék rá a "gála11"-ben már, helyette egy védekezőbb arc kellene Modric és DM mellé. DM igazából jobban támadna, mint védekezne, Modric köztes, és kell valaki, aki őket tehermentesít védekezésben, de támadásban is hozzátesz.
Padra jöhet Rakitic olcsóért, de tényleg nem eget verő összegért, tökéletes kiegészítő ember lenne. Alonso&Rakitic pad elég szilárd lenne. Plusz itt van Isco, akit úgy látszik kp-ra nevelünk, bár én a támadó harmadban szívesebben látnám. Szóval ezért is nem írok harmadik embert a cserék közé, hisz előfordulhat, hogy valaki marad, vagy valószínűleg Isco lesz, mint többen is írták Modric alternatívája, így hozzávetőlegesen csereszabatos (ha ellophatom a kifejezést) lesz a dolog.
Így nézne ki:
Modric/Isco-???/Alonso-DM/Rakitic; rendre: köztes-védekezőbb-támadóbb.
A ??? helyére nem írtam, mert dobálózhatnék Pogbával, vagy Vidallal, de olyan nagyon sok Juve meccset igazából nem láttam, hogy ítélkezhessek. Meghagyom Carlonak és Pereznek a döntést.
A többi csapatrészről nem írnék sokat (egyelőre), mert egyrészt ez a legégetőbb, itt kell egy kissé nagyobb játékosmozgás, másrészt mindjárt lemerül a laptopom. A védelemmel, és a támadósorral sok gond nincs, ott csak a padsort kell csinosítani leginkább. A kezdő szerintem rendben van. Védelemnél az esetleges távozókat kell csak pótolni, gondolok itt arra, hogy Arbeloa távozásáról voltak hírek, valamint az örökös balhátvéd téma. Én személy szerint nem változtatnék.
Elől pedig Moratat kell elpasszolni a jó gól/perc mutatóival egy lúzernek egy húszasért, aztán mindenki boldog. Jesé minél előbbi újra beépítése kell, valamint a csatárkérdést eldönteni, de szerintem, sokakkal ellentétben, nem olyan égető a dolog. Annyi biztos, hogy a kp fontosabb. Aztán, ha valóban Iscoval kp-n számolunk, mert eddig, ha szélen kellett volna valakinek játszania, akkor is inkább DM ment fel, mint Isco, és ezt jövőre már nem szeretném meglátni, szóval ha Iscot semmiképp nem játszatjuk majd szélsőtámadóként, akkor oda is kell csereembert hozni, mert Jesé még sokáig nem lesz (szegény gyerek, szerintem simán ment volna VB-re is!).
Röviden ennyi lenne, amit én gondolok.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane (Nº1), Kroos, ISCO
- Kedvenc csapatod: Real Madrid... :)
A Khedira-s és a Kroos-os hozzászólással is maximális egyetértek!ziro4vr írta:Ha nem is 40 misiért, de 30 elejéért. Reméljük a vb-n játszatja Löw, az elődöntőig valahogy úgy is eljutnak, aztán valaki elviszi a herceget jó messze Madridtól.Géci írta: Khedirát simán vinné egy angol top csapat szerintem 40milláért. DM ára viszont kb reális, bár szerintem érte is többet kapnánk.
Kroos nekem tetszett a német kupadöntőn, egyedül volt kb a kp-n és jól egyben tartotta, ha elmegy DM akkor érdemes lehetne rácuppanni, de amúgy meg Pogba elég.
Kroos-t még inkább prioritásnak érzem, mint Pogba-t, és most úgy tűnik mozdítható is kb. 40 millióért! Ha Di Maria mégis megy (remélem NEM!!!), akkor egyértelműen mindent el kell követni a leigazolása érdekében!!!
Én a Athletic Bilbao-s Ander Herrera-ban nagy lehetőséget látok! Ellenünk a San Mamés-ban klasszis teljesítményt nyújtott! Nem tudom, mennyibe kerülne, de érdemes lenne elgondolkodni rajta is! Bár a Bilbao-tól szökő évente lehet vkit elhozni... Főleg úgy, hogy 4-ként bejutottak a BL-be, ahol még keresnivalójuk is lehet, ha a 'Laporte, Iturraspe, Susaeta, Muniain és Ander Herrera' fémjelezte csapatot vhogy együtt tudnák tartani!
2023: Kepa - Carvajal, Rüdiger, Alaba, Camavinga - Fede Valverde, Tchouaméni, Kroos - Bellingham - Rodrygo, Vini Jr.
https://lineupbuilder.com/football/?sk=tx60
2024: #Haaland #Endrick #A.Davies
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ha nem is 40 misiért, de 30 elejéért. Reméljük a vb-n játszatja Löw, az elődöntőig valahogy úgy is eljutnak, aztán valaki elviszi a herceget jó messze Madridtól.Géci írta: Khedirát simán vinné egy angol top csapat szerintem 40milláért. DM ára viszont kb reális, bár szerintem érte is többet kapnánk.
Kroos nekem tetszett a német kupadöntőn, egyedül volt kb a kp-n és jól egyben tartotta, ha elmegy DM akkor érdemes lehetne rácuppanni, de amúgy meg Pogba elég.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Khedirát simán vinné egy angol top csapat szerintem 40milláért. DM ára viszont kb reális, bár szerintem érte is többet kapnánk.Kerlon írta:Khedira 20-25M, DM min 45M
Ha jön Pogba, akkor Modricnak kell még egyet hátra lépnie, mondjuk így sokat lép visszalabdáért és mozog, szóval neki ez nem gond. Aztán mehetne a Pogba-Modric-Kroos/DM/Isco/Rakitic, Rakiticet meg DM távozása esetén kell hozni. Khedira meg Casemiro meg mehet, amerre kedve tartja. Khedira 20-25M, DM min 45M. Bár Kroos szerintem nem fog lépni, bár kitudja, hogy a háttérben kikkel egyeztetett, hogy nem írt még alá új szerződést.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Én azt az egyet nem értem, hogy Iscot miért kp-ra erőltetjük. Értem én, hogy a két nagyágyú mellett kevés lenne lehetősége, főleg, hogy még ott van Jesé is (mindketten megszívnák, mert egymás elől vennék el a lehetőséget, ami amúgy sem rendkívülien sok), de a spanyol sérülése után nem volt igazi alternatíva szélre. DM-et nem venném ide, mert akárhányszor ott játszott... inkább nem is mondanék semmit, mindenki tudja. Isco is jobban érzi magát támadó harmadban, és DM is jobban teljesít a középpályán, mégis rendre fordítva álltak fel.. De erre van bármi magyarázat? Mert én nem találtam.Toky írta:Szóval ahogy én látom, Isco bizony Modric alternatívája a középpályán.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Erre a kérdésre Realista és h3x0r már lényegében válaszoltak.forrest6 írta:Pogba miért ne tudta Xabi Alonso helyén mélységi irányítót játszani?
h3x0r hsz-ét még kiegészíteném a játék átlátásával, hosszú indításokkal és keresztlabdákkal, csapatmozgatási/karmesteri funkcióval.
Oké, de amit nem írsz le, azt én sem tudhatom.forrest6 írta:Csak valahogy fel kellett vázolnom a kezdőt!
Pogba és Alonso/Illarra még mindig nem az. De Modric és Pogba sem egy poszt/feladatkörű igazából.forrest6 írta:A "csereszabatosság" ebben az esetben, ha így kisarkítjuk: Modric(Pogba/Kroos/José Rodrigez)-Pogba(Xabi Alonso/Illaramendi)-Kroos(Isco/Modric).
Pedig nemsokára vagy az lesz, vagy könnyen lehet, hogy távozik. Ancelotti megmondta, hogy Seedorfhoz hasonlóan Isconak is bele kell tanulnia egy másik, védekezőbb szerepkörbe, azaz Modricéba (amikor még Khedira játszott 3. ként és nem Di María). Ő mindent megtesz érte, hogy beletanuljon. Voltak ott igen jó meccsei is. Még a kondijával kezdeni kéne valamit.forrest6 írta:De amit Te írtál, hogy Isco Modric alternatívája, az sem állja meg a helyét, mert nem az a poszt!
Szóval ahogy én látom, Isco bizony Modric alternatívája a középpályán.
- h3x0r
Tavaly se mi akartuk eladni Coentraot, hanem o akart tavozni. Iden viszont ev vegere bekerult a kezdobe, raadasul egesz jo formaban is van. Arra viszont nem alapozhatunk hogy Marcelo jovore jobb lesz, mert ha nem, akkor itt maradunk egy szal A.Cole-al. Coentraot mindenkepp meg kell tartani.forrest6 írta:Mert el akarják adni, tavaly is egy hajszálon múlt, hogy maradt (MU). És kell egy alternatíva! Ez lenne Ash.Cole!
Varane fel evig serult volt, ezert is jatszott olyan keveset. Nem fogjuk elengedni.forrest6 írta: 2 évet egy Varane kaliberú védő nem fog várni a padon! Elviszi más topklub!
Rooney-t folosleges is emlegetni, osszel 29 eves lesz, a fizetese vetekszik a Ronaldoeval, raadasul nem hinnem hogy egy ilyen tipusu csatarra van szuksegunk.forrest6 írta:Rooney jobb, mint Karim, bocs, lehet, hogy rosszul fogalmaztam!
Beleunt a szerepebe?forrest6 írta:Morata pedig beleunt a szerepébe, ezért Rodrigo...
2011/12: 1 meccs, 9 perc
2012/13: 15 meccs, 608 perc, 2 gol
2013/14: 32 meccs, 1028 perc, 7 gol
Mit szeretne? Hogy o legyen a Real kezdo csatara? Hogy Ronaldo, Bale vagy Benzema padozzon miatta? Evrol evre egyre tobb percet kap, idovel siman bekerulhetett volna stabilan a csapatba. Most is szezon vegen itt volt a lehetoseg hogy bizonyitson mint Jese, de o nem elt a lehetoseggel.
Jelenleg ugy nez ki a tamadasunk, hogy a ket kozepso vedo es Alonso hatul maradnak, mig a ket szelso vedonk felmegy a tamadasokkal. Tehat Alonso sokszor kvazi harmadik hatvedet jatszik. Pogva viszont mas kepessegekkel rendelkezik, szeret cselezni is, tamogatni a tamadasokat, abbol a par meccsbol legalabbis ezt szurtem le amikor lattam.forrest6 írta:Pogba miért ne tudta Xabi Alonso helyén mélységi irányítót játszani?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tudod, hogy mik egy mélységi irányító legfőbb ismérvei? Akkor most nézd meg, hogy mik azok a skillek, amiben Pogba erős.Pogba miért ne tudta Xabi Alonso helyén mélységi irányítót játszani?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane (Nº1), Kroos, ISCO
- Kedvenc csapatod: Real Madrid... :)
Csatárkérdés:Az aggályaimat írtam csak le, hogy mik lehet a buktatók, hogy az említett játékosokat leigazoljuk. Irreális Suárez ára, de a mai piacon ezt el kell fogadnunk, ha ilyen kaliberű csatárt akarunk venni! És ő a legesélyesebb a 9-es...
Nálam kevesen utálják jobban Khedira-t, hidd el! Én kb. 10 millióra értékelem, de vele és Kroos-szal kapcsolatban is 40 millió euróról beszéltek! Nem én találtam ki! Ezért írtam "szőrbe-szőrt" (és mielőtt vki belém áll nem elcserélve a Bayern-nel! Khedira -> Chelsea) Én is hoznám Rakiticet, de Perez minden követ meg fog mozgatni Pogba-ért! ÉS ha Di Mariat eladják (ami nagyon rossz döntés lenne!!!), akkor kell 2 kezdőember a középpályára! Az előbb említett körülmény miatt Pogba + Kroos (illetve, ő küzdjön meg Isco-val a kezdő státuszért!)
Rooney jobb, mint Karim, bocs, lehet, hogy rosszul fogalmaztam! Morata pedig beleunt a szerepébe, ezért Rodrigo...
"támadóbb" btb - mélységi irányító - "védekezőbb" btb a szisztéma.
Ha ebben gondolkozunk, akkor Pogba nem jó oda, mert nem az a posztja. Modricnak sem az, és felesleges lenne ott felőrölni, ha van más opció.
Ha nem Ancelotti 4-3-3-ában gondolkozunk, akkor meg azért nem jó (szerintem) a középpályád, mert a játékosok nem
"csereszabatosak". Alonso közel sem ugyanazt játssza mint Pogba, ugyanez Modirc és Illarramendi esete. Utóbbit nem mellesleg így pont oda "rajzoltad", ahol a szezonban megmutatta, hogy nem igazán tud játszani.[/quote]
Pogba miért ne tudta Xabi Alonso helyén mélységi irányítót játszani? Ha Illara bevált volna, akkor szó sem lenne erről, de eddig nem váltotta meg a világot! Illarat természetesen nem Modric alternatívájaként képzelem el, mert bebizonyosott, hogy képtelen ott játszani! A "csereszabatosság" ebben az esetben, ha így kisarkítjuk: Modric(Pogba/Kroos/José Rodrigez)-Pogba(Xabi Alonso/Illaramendi)-Kroos(Isco/Modric). Csak valahogy fel kellett vázolnom a kezdőt! De amit Te írtál, hogy Isco Modric alternatívája, az sem állja meg a helyét, mert nem az a poszt! De egyetértek, hogy jövőre Xabi még többet lesz kezdő, mint csere! De Illaranak idén meg volt a lehetősége, hogy kipöckölje a kezdőből és hogy méltó utódja legyen! Csak úgy kellene játszania, mint az idény első felében! Sallangmentesen, a legegyszerűbb megoldást választva, megspékelve pár pontos hosszú indítással! A többit megoldják az előtte játszók!
Mert el akarják adni, tavaly is egy hajszálon múlt, hogy maradt (MU). És kell egy alternatíva! Ez lenne Ash.Cole! 2 évet egy Varane kaliberú védő nem fog várni a padon! Elviszi más topklub!Nika91127 írta:Ööö...Miért kellene Coentraot eladni és egy öreg-kiégett A. Cole-t hozni? Nem lenne Marcelonak konkurencia,és akármilyen s*ar lenne,maradhatna kezdő. Én jövőre még nem "szórnám ki" Pepét a kezdőből,bőven jó helyen van ott,Varane majd 2 év múlva lehet "állandó" kezdő szvsz.forrest6 írta:(...)
Te komolyan gondolod,hogy Khedira 1 az 1ben annyit ér,mint Kroos?...Hoznál 2 kezdőembert a középpályára? Mennyire lennének összeszokva szerinted?...Én Rakiticet hoznám,mert kevés pénzért jönne,és pl Modricot bőven tehermentesíthetné néhány meccsen.
Csatárok: Ha Rooney jobb mint Benzema,akkor hh csak "lehozná azt amit a francia"? Nem lennénk előbbre vele semmivel sem...Rodrigo meg minek? Jó helyen van ő,ide kevés,mint ahogyan Morata és a többi "nagy reménység" is az volt...
Elég érdekes elképzeléseid vannak...
Nálam kevesen utálják jobban Khedira-t, hidd el! Én kb. 10 millióra értékelem, de vele és Kroos-szal kapcsolatban is 40 millió euróról beszéltek! Nem én találtam ki! Ezért írtam "szőrbe-szőrt" (és mielőtt vki belém áll nem elcserélve a Bayern-nel! Khedira -> Chelsea) Én is hoznám Rakiticet, de Perez minden követ meg fog mozgatni Pogba-ért! ÉS ha Di Mariat eladják (ami nagyon rossz döntés lenne!!!), akkor kell 2 kezdőember a középpályára! Az előbb említett körülmény miatt Pogba + Kroos (illetve, ő küzdjön meg Isco-val a kezdő státuszért!)
Rooney jobb, mint Karim, bocs, lehet, hogy rosszul fogalmaztam! Morata pedig beleunt a szerepébe, ezért Rodrigo...
Ezt nem igazán értem. Most akkor maradunk Ancelotti 4-3-3-ánál, vagy nem? Mert Ancelotti rendszerében aforrest6 írta:Középpálya:
Maradva az Ancelotti által favorizált 4-3-3-as felállásnál a középső 3-as a legkardinálisabb csapatrész!
...
Összefoglalva: Modric(Illaramendi)-Pogba(Xabi Alonso/José Rodrigez)-Kroos(Isco) kerettel nem lennénk rosszak
"támadóbb" btb - mélységi irányító - "védekezőbb" btb a szisztéma.
Ha ebben gondolkozunk, akkor Pogba nem jó oda, mert nem az a posztja. Modricnak sem az, és felesleges lenne ott felőrölni, ha van más opció.
Ha nem Ancelotti 4-3-3-ában gondolkozunk, akkor meg azért nem jó (szerintem) a középpályád, mert a játékosok nem
"csereszabatosak". Alonso közel sem ugyanazt játssza mint Pogba, ugyanez Modirc és Illarramendi esete. Utóbbit nem mellesleg így pont oda "rajzoltad", ahol a szezonban megmutatta, hogy nem igazán tud játszani.[/quote]
Pogba miért ne tudta Xabi Alonso helyén mélységi irányítót játszani? Ha Illara bevált volna, akkor szó sem lenne erről, de eddig nem váltotta meg a világot! Illarat természetesen nem Modric alternatívájaként képzelem el, mert bebizonyosott, hogy képtelen ott játszani! A "csereszabatosság" ebben az esetben, ha így kisarkítjuk: Modric(Pogba/Kroos/José Rodrigez)-Pogba(Xabi Alonso/Illaramendi)-Kroos(Isco/Modric). Csak valahogy fel kellett vázolnom a kezdőt! De amit Te írtál, hogy Isco Modric alternatívája, az sem állja meg a helyét, mert nem az a poszt! De egyetértek, hogy jövőre Xabi még többet lesz kezdő, mint csere! De Illaranak idén meg volt a lehetősége, hogy kipöckölje a kezdőből és hogy méltó utódja legyen! Csak úgy kellene játszania, mint az idény első felében! Sallangmentesen, a legegyszerűbb megoldást választva, megspékelve pár pontos hosszú indítással! A többit megoldják az előtte játszók!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára forrest6 2014. május 16., péntek 13:52-kor.
2023: Kepa - Carvajal, Rüdiger, Alaba, Camavinga - Fede Valverde, Tchouaméni, Kroos - Bellingham - Rodrygo, Vini Jr.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Az idei ugye így nézett volna ki:RealMiki írta:@Toky:
Szerintem a mostani középpályánkat sem tudod csereszabatosra elkészíteni, egyedül a Xabi-Illarra páros hasonló stílusú.
Modric/Isco - Alonso/Illarra - Khedira/Casemiro
Isco még nem Modric, de annak képezi Ancelotti, Casemiro sem úgy játszik mint Khedira, de Di María már (egy picit kevesebb védekezéssel, és így Modricra több jut) pont azt játssza, amit Khedira (legalábbis amit kéne Neki). Arról nem beszélve, hogy ez még Ancelotti első szezonja. Én nem is vártam, hogy teljesen képben legyen a kerettel, és finomhangolja azt az első nyarán.
Én jövőre én egy ilyet tudnék elképzelni a középpályára:
Modric/Isco - Alonso/Illarramendi - Vidal/Di María
Itt a játékosok stílusa bár el-eltér, de posztjuk azonos lenne (azaz csereszabatosak), nem úgy ahogy forest6 által volt vázolva.
Lehet, de nem hiszem. Már tavaly is meg akarta Ancelotti szerezni (sajtó szerint) Verattit, aki hasonló stílusú. Csak akkor a PSG még nem engedte el. Azt olvastam a minap a fórumon, hogy már ajánlgatták is más klubnak. És jövőre Alonso még mindig erősen a kezdő közelében lesz. Efelől nincs kétségem. Csak remélem, hogy kevesebb játékperccel.RealMiki írta:Emellett,ha Illarra nem verekszi be magát jövőre a kezdőbe, lehet,hogy feladjuk a mélységi irányító posztját.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Remélem nem.hunmiller írta:Cavaniban egyáltalán nem gondolkodunk?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Higuaín
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros, Green Bay Packers
Cavaniban egyáltalán nem gondolkodunk? Nem tartom kizártnak, hogy könnyebben meg lehetne szerezni őt, főleg Ibra miatt. Hozzá mit szólnátok?Előbbinek szerződtetését nehezíti, hogy a Liverpool csak abban az esetben engedné el sztárjátékosát ha honfitársa, Edinson Cavani csatlakozik az angol klubhoz. Forrás: Madridom.hu
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Xabi helyén jó lenne, viszont szerintem előbb igazolunk a Barcából, mint a Bayernből... Onnan max Altintopokat engednek hozzánk.attareal írta:Esetleg Javi Martínez
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Esetleg Javi Martínez
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Szerintem is ott lesz csak kérdés. Feladjuk ezt vagy sem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.