Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Jester » 2014. május 19., hétfő 14:44

Mascherano-nak is komoly esélye van arra, hogy elmegy. Én a helyükben nem adnám el.

A Barca-nak szerintem jövőre egy kicsit rombolósabbá kellene tennie a középpályáját. Busquets erre teljesen alkalmatlan. Az a srác remekül beleillett a Guardiola által kitaláltakba, de a srác sajnos a mandinerezésen kívül semmihez nem ért. Az egyik ok, hogy a Barca-t olyan könnyen lekontrázzák az ő. Pontosabban nem a személye hanem az, hogy ő az egyedüli egy szem vkp, aki ráadásul nem is olyan jó rombolóember. Az a csapatszintű összezárás és letámadás ami jókora terhett levett róla, az pedig eltűnt. Mindezek ellenére Busi még jó pár évig be lesz betonozva a mostani helyére. Minden Realos nagy örömére, és Barcás bánatára. De akkor legalább rajanak be mellé valakit...Ezért kellene mellé tenni Mascherano-t aki ezzel együtt végre visszakerülhetne a valódi posztjára is...

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. május 19., hétfő 14:41

Kerlon írta:Láttad te Fabregast az Arsenalban játszani? Játszott Song mellett is vkp-t meg a legjobb szezonjában csatár mögött éket...
Láttam. Csak akkor nekünk is vissza kéne váltani 4-2-3-1-re. Azt meg írtad Te is, hogy mindenhol játszhat csak vkp-t ne.
Be lehet oda is rakni, mert el focizgat, csak nem az igazi. 4-3-3-ban, nálunk, szerintem csak Modric helyén jöhetne számításba. Már a Barca-ban sem működik a "legendás" egész csapatos letámadás, csapat védekezés, nálunk ezt Bale-lel meg CR-vel még kevésbé működne. Ezért írtam, hogy Benzema-nak még többet kéne melóznia, mert, hogy Fabregas nem pörögne annyit, mint DM abban biztos vagyok. Erre jöhetne Pogba, csak szerintem Ő is sokszor fegyelmezetlen, sokat kolbászol. Aztán lehet, hogy egyszer kinövi ezt és akkor beton lesz, de nem vennék mérget rá, hogy működne egy Modric-Pogba-Fabregas trió.
Mondjuk ezek úgy sem fognak létre jönni, de fórum témának nem rossz. :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 19., hétfő 14:33

Jester írta:A 2004-es BL döntőn, te hol láttad Mascheranot? :lol:
Bocs! 2005 :)

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 19., hétfő 14:30

Kerlon írta: Amúgy hihetetlen, hogy Busqenak mennyire adott lenne a fiatalításhoz a játékos állomány és, hogy ő ezt mennyire telibe szarja.
Szerintem nem akarja nagyon megkutyulni a csapatot, és próbál biztosra menni egy összeszokott brigáddal. VB után elvileg távozik a padról úgy is. Utána majd jön valaki aki remélhetőleg ezt már látja, és az EB-re változtat. :hmmm:

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2014. május 19., hétfő 14:27

Baromira nem értem ezt a gondolat menetet, de van egy olyan érzésem, hogy a magot félnek bántani, hogy igazolják magukat, hogy ők igen is több mint egy klub. Amin jót nevettem az az, hogy 80 milla körüli összegről írnak mint bevétel a 3 játékosért, ami a barcát ismerve messze el fog maradni a valóstól. Azt főleg nem értem, hogy Sanchezzel mi a bajuk amikor az a gyerek volt idén a barcából talán aki mindig hajtott, és benne volt a veszély. Erre elmegy majd állítom apróért, vagy becserélik egy Llorentére, amit nem tudok hova tenni. Egy Ibrával nem ment, de majd egy közép kategóriás taggal menni fog4? :hmmm: :x A másik, hogy nézegetik ezt a fiatal Laporte gyereket akinek 36 milla a kivásárlási ára. Nem igazán értem, hogy miért nem valami gyors, erős masszív tagot hoznak, ha már ennyire költekezni akarnak, mint pl Mangala. Aztán majd csodálkoznak, ha megint nullába lesznek kontrázva. A lényeg, ha hátul tudjon passzolgatni és jöhet... Számomra érthetetlen ez az egész... Fabrét is olyan szinten elcseszték, hogy borzasztó, pedig szerintem baromi sok lenne a srácban... Múltkor néztem a 2004-es BL döntőt. Mascheránót fel se tudtam ismerni. Tátott szájjal néztem, hogy milyen kp-s volt a tag, mert az az igazság, hogy már baromira nem emlékeztem rá. Döbbenten néztem, hogy vicces, hogy örülök mikor látom, hogy kezdő a védelembe, pedig mint kp-s top volt a PL-ben. Erre mi vagyunk a játékos temető!? Érdekes... :roll:
A LIorrente iránti érdeklődés azt jelzi, hogy Messi falskilences szerepkörének vége. Ibrahimovich is centerbe volt igazolva, csak Pep-nek pont akkor jutott az eszébe ez az érdekes poszt Messinek, ami mára már nagyon könnyen levédekezhető.

Az igazi megoldás talán az lenne, hogy Fabregast tenni Messi mostani szerepkörébe, Messi pedig menjen elé centerbe, mert túlságosan gólerős ahhoz, hogy visszamenjen a szélre. Úgy tudom, hogy Cesc az Arsenalban amúgy ilyen tipikus 10-es szerepkörben játszott nem?

A 2004-es BL döntőn, te hol láttad Mascheranot? :lol:

Amúgy érdekes felvetés, hogy játékos temető :D . Van benne valami. A Real úgy volt játékostemető, hogy a padon parkoltatott egy csomó ászt akik elfásultak. A Barca meg úgy, hogy posztidegen szerepkörben játszatott embereket...
Lásd: Ibrahimovich szélen...

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 19., hétfő 14:12

Tény hogy az unszimpátiám elvakítja Buszkec ragyogó tudását, de én nem is tiki-takát nyomatnám. :)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 19., hétfő 14:11

Mondjuk Thiagoval, Kokeval, Iscoval nem tiki takát kell nyomatni. Busquetset bármennyire is utálom, de őt hagyni kell ott a kp-n. Nyomatni pedig egy Iniesta-Busquets-Thiago-Koke; Silva-Costa csapatot lehetne. Aztán ott van egy csomó cserelehetőség Martinez, Isco, Mata, Cazorla személyében. Martinez se rossz, ha ütközni kell, meg rombolni, akkor egyértelműen nyomatni kell, mert abban erősebb, mint Busquets, de támadásban meg annyit nem tud hozzátenni, csak darálni meg megy előre, mint szeretett Rambónk. Mondjuk Thiagot én akkor se vittem volna ki, ha most nem sérül le, mert egész évben volt 10 meccs kb ilyen Stuttgartok ellen. Amúgy hihetetlen, hogy Busqenak mennyire adott lenne a fiatalításhoz a játékos állomány és, hogy ő ezt mennyire telibe szarja. A németekről vehetne példát meg a hollandokról, mondjuk ott kicsit kényszer is az egész.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 19., hétfő 14:10

félkegyelmű Buszkecet.....
oké, lehet utálni a csávót, de szerintem rohadt jó a posztján. mondjuk ebben a szezonban kicsit elkényelmesedett, kéne neki megfelelő vetélytárs, nem ilyen senkiházi Song, aki csak pózolni tud.
De a válogatottban van nála jobb, Martinez szerepében. Szerintem.
Martinez meg egy nulla.

igazából Xavit és Xabit nem kéne már erőltetni, mindkettő kevés már .
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 19., hétfő 14:09

Drake írta:
sentry írta: Mondjuk én örülök, hogy ennyire vakok a Barcánál, de az rendre felb_sz hogy az öreg rozmár (VDB) is erőlteti az őskövület Xavit és a félkegyelmű Buszkecet.....
Busquetsnél jobb embert vkp posztra nem találsz egy olyan válogatottban,amelyik a tiki-takát nyomatja.Javi M. a kanyarban nincs hozzá képest.
Ez viszont igaz. Pedig baromira utálom a tagot :mrgreen:

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. május 19., hétfő 14:03

sentry írta: Mondjuk én örülök, hogy ennyire vakok a Barcánál, de az rendre felb_sz hogy az öreg rozmár (VDB) is erőlteti az őskövület Xavit és a félkegyelmű Buszkecet.....
Busquetsnél jobb embert vkp posztra nem találsz egy olyan válogatottban,amelyik a tiki-takát nyomatja.Javi M. a kanyarban nincs hozzá képest.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 19., hétfő 13:54

Baromira nem értem ezt a gondolat menetet, de van egy olyan érzésem, hogy a magot félnek bántani, hogy igazolják magukat, hogy ők igen is több mint egy klub. Amin jót nevettem az az, hogy 80 milla körüli összegről írnak mint bevétel a 3 játékosért, ami a barcát ismerve messze el fog maradni a valóstól. Azt főleg nem értem, hogy Sanchezzel mi a bajuk amikor az a gyerek volt idén a barcából talán aki mindig hajtott, és benne volt a veszély. Erre elmegy majd állítom apróért, vagy becserélik egy Llorentére, amit nem tudok hova tenni. Egy Ibrával nem ment, de majd egy közép kategóriás taggal menni fog4? :hmmm: :x A másik, hogy nézegetik ezt a fiatal Laporte gyereket akinek 36 milla a kivásárlási ára. Nem igazán értem, hogy miért nem valami gyors, erős masszív tagot hoznak, ha már ennyire költekezni akarnak, mint pl Mangala. Aztán majd csodálkoznak, ha megint nullába lesznek kontrázva. A lényeg, ha hátul tudjon passzolgatni és jöhet... Számomra érthetetlen ez az egész... Fabrét is olyan szinten elcseszték, hogy borzasztó, pedig szerintem baromi sok lenne a srácban... Múltkor néztem a 2004-es BL döntőt. Mascheránót fel se tudtam ismerni. Tátott szájjal néztem, hogy milyen kp-s volt a tag, mert az az igazság, hogy már baromira nem emlékeztem rá. Döbbenten néztem, hogy vicces, hogy örülök mikor látom, hogy kezdő a védelembe, pedig mint kp-s top volt a PL-ben. Erre mi vagyunk a játékos temető!? Érdekes... :roll:

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 19., hétfő 13:51

'shutterisland írta:
az öreg rozmár (VDB) is erőlteti az őskövület Xavit és a félkegyelmű Buszkecet...
xavit aláírom, nem hogy nem kezdetném, de ha thiago bevethető lenne, a vébére sem vinném, itt az ideje a koke-isco-thiago féle generációt beilleszteni.

viszont busquets-el pont ellenkezőleg gondolom, szerintem vele semmi gond nincs, idén sem rajta múlott.
De a válogatottban van nála jobb, Martinez szerepében. Szerintem.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 19., hétfő 13:49

az öreg rozmár (VDB) is erőlteti az őskövület Xavit és a félkegyelmű Buszkecet...
xavit aláírom, nem hogy nem kezdetném, de ha thiago bevethető lenne, a vébére sem vinném, itt az ideje a koke-isco-thiago féle generációt beilleszteni.

viszont busquets-el pont ellenkezőleg gondolom, szerintem vele semmi gond nincs, idén sem rajta múlott.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 19., hétfő 13:43

Mondjuk szerintem a Barcának formáció váltásra lesz szüksége, de ez Messi önkényuralma miatt elég nehézkes lesz. Én még mindig azt vallom, hogy egy Pellegrini féle 442 lenne a legjobb a számukra egy igazi csatárral mögötte az argentinnal és két szélre kitolt tkp-vel, mint Iniesta. Középre meg Busquets mellé jó lehetne, de Messi helyén is, de oda meg Neymar is pályázna... Komoly takarítás kell tényleg katalánéknál.

Yayanak a Barca csak ugró deszka volt, nem volt ő ott se sikertelen... Most láthatjuk, hogy év legnagyobb hibája volt eladni a részükről. Azért a Busquets, Yaya, Iniesta kp megenne mindenkit reggelire..... Pep szerencsére nem látta benne a megoldást.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 19., hétfő 13:39

'shutterisland írta:xavi kiöregedett a kezdőből.
fabregassal annyi a dolgunk, hogy szimplán csak nem kell itt xavi pótlékként használni, meg hamiskilencesként bohóckodni, hanem a kezébe kell adni a pálcát, aztán hajrá.
Mondjuk én örülök, hogy ennyire vakok a Barcánál, de az rendre felb_sz hogy az öreg rozmár (VDB) is erőlteti az őskövület Xavit és a félkegyelmű Buszkecet.....

Pogbával meg az az érzésem, hogy hasonlóan sikeres karriert futna be a Barcában mint Song, vagy Yaya. :lol:
Jó nagy ostoba aki a Barcába igazol...... megvannak a katalán szerelmek ott is, akik állandó jelleggel kezdenek. Úgy mint annó nálunk Mou alatt a két zseni: Özil és Khedira.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 19., hétfő 13:19

ha eladjuk fabregast, és a 34 éves xavi lesz a kezdő jövőre a helyett, hogy előbbi menne a kezdőbe, utóbbi a lócára vagy az edzői stábba, akkor mocskosul ki fogok akadni.
ennyire nem lehetnek vakok, hogy ne lássák, hogy fabregasban több volt, és több is van annál, hogy félszezonos játékos legyen, és ezzel szemben xavi kiöregedett a kezdőből.
fabregassal annyi a dolgunk, hogy szimplán csak nem kell itt xavi pótlékként használni, meg hamiskilencesként bohóckodni, hanem a kezébe kell adni a pálcát, aztán hajrá.
lehet, hogy nem lesz olyan, mint az arsenalban, sőt, viszont ha már csak ahhoz hasonlót tudna nyújtani, meg lenne oldva vagy 8 évre a poszt.

legalább annyira felmérgelne, mint thiago eltékozlása.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 19., hétfő 13:02

M1Ö írta:
Kerlon írta:Modriccal tuti jó btb-k lehetnének együtt.
Egyik sem btb. Így ki oltanák egymást. Szerintem nem működne. Csak el játszunk a gondolattal persze, de egy Modric-Pogba-Fabregas középpályát vagy Modric szívná meg, vagy Benzema, akinek még többet kéne hátra járkáljon.

Meg ha már Pogba szóba jött mindkét csapatnál. Dolgozik, dolgozik, de a piszkos munkát a Juve-ba is Vidal oldja meg általában, Pogba nem egyszer feljebb játszik és fent is ragad.
Dehogy kéne visszajárnia Benzemának. Láttad te Fabregast az Arsenalban játszani? Játszott Song mellett is vkp-t meg a legjobb szezonjában csatár mögött éket...
K

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. május 19., hétfő 12:58

A katalán Mundo Deportivo értesülése szerint a Real Madrid és a Barcelona idén nyáron fej-fej mellett fognak versengeni Pogba aláírásáért. A katalánoknál ugyan még edző sincs, ám a lap már tudni véli, hogy a vezetőség Pogbával erősíteni, míg a Királyi Gárda elnöke minden elkövet majd, hogy a játékost fehérbe öltöztesse. Egy biztos, a vevőnek mélyen a zsebéve kell nyúlni és elképzelhető, hogy az átigazolás összege 60 millió eurón is túlszárnyalhat. Forrás: Madridom.hu
Nem ugy volt hogy a Barcelona nem igazolhat a kovetkezo 2 atigazolasi idoszakban? :hmmm:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. május 19., hétfő 12:54

Kerlon írta:Modriccal tuti jó btb-k lehetnének együtt.
Egyik sem btb. Így ki oltanák egymást. Szerintem nem működne. Csak el játszunk a gondolattal persze, de egy Modric-Pogba-Fabregas középpályát vagy Modric szívná meg, vagy Benzema, akinek még többet kéne hátra járkáljon.

Meg ha már Pogba szóba jött mindkét csapatnál. Dolgozik, dolgozik, de a piszkos munkát a Juve-ba is Vidal oldja meg általában, Pogba nem egyszer feljebb játszik és fent is ragad.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. május 19., hétfő 12:50

Remy írta:Fabregas amúgy milyen poszton is tolja a barcában?
Leginkább jobbhátsó 2-es szék volt a posztja, Pinto és Song között. :lol: :lol: 433-ban van posztja helye amúgy - szóval nálunk lenne - de kurvára nem hamis kilencesként, ahogy sokszor erőltették kényszerből.

modric-xabi(ne)-cesc

csak ezzel isco......
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Vissza: