Bajnokok Ligája
- Galacticos
Re: Bajnokok Ligája
amúgy Casso ha már annyira dortmundos vagy most hogy még az aláírásodba is kikerült az inter meg a real mellé akkor legalább jól írd már le.
ez hogy odarakod és elírod így nagy sülés.
ez hogy odarakod és elírod így nagy sülés.
Mit mosolyogjanak? Gyilkolni jöttek, nem nevetgélni. Ez csak álca a Bayernnél. Igazából tele a gatya.Galacticos írta:robben mosolyog, ha nem lesz frusztrált akkor fog jó pár kellemetlen pillanatot okozni a dortmundiaknak. meg úgy alapból a játékoskijáróban a bayern játékosai nem tűntek olyan feszültnek, nyugodtak volta, mosolyogtak, nevetgéltek.
a dortmundiaknál meg csak fapofák, sehol egy mosoly.
- Galacticos
robben mosolyog, ha nem lesz frusztrált akkor fog jó pár kellemetlen pillanatot okozni a dortmundiaknak. meg úgy alapból a játékoskijáróban a bayern játékosai nem tűntek olyan feszültnek, nyugodtak volta, mosolyogtak, nevetgéltek.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ahogy elnézem a BvB és a Bayern padja közti klasszis különbséget, a hosszabbításból a Dortmund csak rosszul jöhet ki. Én tiziket szeretnék. Imádom a büntetőpárbajt, ha nem a Real az egyik csapat. De azért hajrá BvB.
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
mindenki azt szeretné, h a dortmund nyerjen? akkor nyerjen a dortmund
mit megnem adtam volna egy götze gólért a 90+ percben amivel a dortmund behúzza a döntőt
mit megnem adtam volna egy götze gólért a 90+ percben amivel a dortmund behúzza a döntőt
carvajal.bale.vidal.jesé
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Elég gáz ez. Top 5 a posztján, de padoztatni kell... mindegy, nekem jó, hajrá BVB.
Szokásos helyén van, a padon. Komoly meccsen nem gyakran jut szóhoz Martinez mellett.nmate írta:Egy amatőr kérdés: Gustavoval mi van? Sérült? Eltiltott?
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A Bayern 4év alatt a harmadikat nem fogja elbukni.. (am ha a maival együtt a többit is behúzták volna akkor már 7BL cimük lenne..) Még egy ilyen évtized nem fér bele... 10év alatt legalább 2-nek le kellene esnie nekünk is.. Amúgy akármennyire is kiejtett minket a BVB azért hajrá! A Bayern-t utálom,náluk már csak a barcát utálom jobban de az is lehet,h egy szinten vannak de sajnos ma őket fogom végignézni,ahogy menne körbe a serleggel.. Minden évben ez van.. Szar,h egy BL győzelmet sem láttam a 9-ből...
Hajrá Dortmund! Tipp: 2-1 :-)
- nmate
Egy amatőr kérdés: Gustavoval mi van? Sérült? Eltiltott?
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
remélem megnyeri a DortmundGT37 írta:Borussia Dortmund: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Bender, Gündogan - Blaszczykowski, Reus, Grosskreutz - Lewandowski.
Bayern Munich: Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Javi Martínez, Schweinsteiger - Robben, Müller, Ribéry - Mandzukic.
Hajrá, Klopp-csapat!
3-1
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Borussia Dortmund: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Bender, Gündogan - Blaszczykowski, Reus, Grosskreutz - Lewandowski.
Bayern Munich: Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Javi Martínez, Schweinsteiger - Robben, Müller, Ribéry - Mandzukic.
Hajrá, Klopp-csapat!
Hajrá, Klopp-csapat!
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én is a Dortmundot érzem.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tavaly pont volt meglepetés és akkor a Bayern a f sz rossz oldalán állt. Most tuti, hogy nem kapnak ki. Szerintem simán behúzzák, bár mixen 1-2-es végeredményt raktam, de szerintem akár hendi Bayern is lehet.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
NUR DER BVB!
Bízom egy Dortmund-sikerben, hajrá, fiúk!
Bízom egy Dortmund-sikerben, hajrá, fiúk!
Az emberek.mindenki? ki mindenki?
Persze a szakértők nem fogják lehozni a Dortmundot győztesnek, nekik nem az a dolguk.
De mindenki akivel beszéltem úgy gondolja hogy meglepetés lesz. Hogy a bayern annyira egyértelmű hogy a kis csapat meglepi őket. Senki nem mondta azt hogy, igen a Bayern egyértelmű, ők fognak nyerni.
Mert mindenki megpróbálja megjósolni a kevésbé valószínűt.
A sport 1-es szakértők engem nem érdekelnek, nem hallgattam a véleményeiket, elnézést.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
szerintem is a Dortmund behúzza..
- nmate
Áh, Bayern nyeri. Simán.
Erősebbek + valamiért piszok motiváltak. Barca ellen nagyon elkapták a fonalat.
De azért hajrá BVB.
Erősebbek + valamiért piszok motiváltak. Barca ellen nagyon elkapták a fonalat.
De azért hajrá BVB.
- Galacticos
mindenki? ki mindenki?Demes írta:Szerintem meg már mindenki annyira meglepetésre számít hogy nem lesz.
sport1n a hárm szakértőnél szavazatok: 3-0 a bayernnek. azt mondták a olvasták és a világon mindenhol, minden szakíró a bayernt hozta ki győztesnek. akkor ki mindenki?
amúgy..
te vagy az zombori?Gabo írta:Van egy olyan érzésem, hogy egy német csapat fogja nyerni a BL döntőt.
a meccset meg remélem behúzza a dortmund.
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.