Remy írta:Jó lehetett, na...
Egyszer jó lenne, ha Real szurkolók is összegyűlnének így, mondjuk jövőre, amikor duplázunk
Na jó....de 100 év alatt nyertek összesen 7 trófeát...persze hogy gyülekeznek mint a papok a kisgyerekek körül.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 19., hétfő 21:40
Remy írta:Jó lehetett, na...
Egyszer jó lenne, ha Real szurkolók is összegyűlnének így, mondjuk jövőre, amikor duplázunk
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. május 19., hétfő 16:14
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. május 19., hétfő 15:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 18., vasárnap 23:04
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 18., vasárnap 15:16
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 17., szombat 20:47
Arra próbáltam utalni, hogy megint az van, hogy mindenki vegyünk meg, aki kicsit jól játszott már. Persze..... Semmi garancia, hogy itt is lehozná ugyan ezt. De miatt sírhatsz. De ez még mindig nem Fifa, meg FM.....realfan91 írta:Lósz*rt, akkor kerül majd 100 millióba. Most Illarramendi hány jó szezont futott akkor szerinted? Ja ok. Sztem nem is érdemes Ramseyhez hasonlítani a spanyolt. Az meg hogy mi volt előző szeonokban az lényegtelen, idén tudott focizni, akkor tud. Nem kell ezt magyarázni. 1700 perc alatt 10 gól a bajnokságban egy kp-tól nagyon f*sza. Jaj bocs, hogy én kedvelem a játékát és ki merem fejezni a véleményemet.sentry írta: Fogadjunk nem láttad játszani tavaly vagy tavalyelőtt.DE megint igazoljunk le mindenkit, akinek van egy jó, vagy egy fél jó szezonja.
![]()
Konkrétan az ember tavaly 5 méteres passzokat elrontott. És nem túlzok. Nem tudom mit csinált vele Wenger, vagy mivel motiválta. De azért nem kell elájulni egy jó szezontól. Majd ha lehoz 3-4-5 ilyent még, akkor lehet álmodozni.
Hozzon le még 5 ilyen szezont, és vegyük meg már mikor rég túl van pályája csúcsán.Najó sírok.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. május 17., szombat 20:41
Lósz*rt, akkor kerül majd 100 millióba. Most Illarramendi hány jó szezont futott akkor szerinted? Ja ok. Sztem nem is érdemes Ramseyhez hasonlítani a spanyolt. Az meg hogy mi volt előző szeonokban az lényegtelen, idén tudott focizni, akkor tud. Nem kell ezt magyarázni. 1700 perc alatt 10 gól a bajnokságban egy kp-tól nagyon f*sza. Jaj bocs, hogy én kedvelem a játékát és ki merem fejezni a véleményemet.sentry írta:Fogadjunk nem láttad játszani tavaly vagy tavalyelőtt.realfan91 írta:Ramsey nyeri meg nekik ezt is..vicc.Ő egyedül az Arsenal. Nem bánnám ha nálunk rúgná a bőrt.Illarra és Xabi helyett.
DE megint igazoljunk le mindenkit, akinek van egy jó, vagy egy fél jó szezonja.
![]()
Konkrétan az ember tavaly 5 méteres passzokat elrontott. És nem túlzok. Nem tudom mit csinált vele Wenger, vagy mivel motiválta. De azért nem kell elájulni egy jó szezontól. Majd ha lehoz 3-4-5 ilyent még, akkor lehet álmodozni.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 17., szombat 20:41
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. május 17., szombat 20:40
Hát nem tudom, hogy Pato hányszor volt sérült, de Ramseynak konkrétan eltörték a lábát és kb 1 évet hagyott ki, és most volt még egy 1-2 hónapos kihagyása és kb ennyi....Rosszabb mint Pato, mármint sérüléseket tekintve.
Azért arra sem volt sok esély, hogy ha elbukják akkor Wenger megy...jó-jó grat az Arsenalnak, de így szerintem megszívták, legalábbis hosszútávon.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 17., szombat 20:38
Fogadjunk nem láttad játszani tavaly vagy tavalyelőtt.realfan91 írta:Ramsey nyeri meg nekik ezt is..vicc.Ő egyedül az Arsenal. Nem bánnám ha nálunk rúgná a bőrt.Illarra és Xabi helyett.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 17., szombat 20:37
ez borzalmas.leHullott
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 17., szombat 20:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 17., szombat 20:36
Nyugi papa jovore ti jottok...GT37 írta:És leHullott nekik egy trófea... Hihetetlen.Nem értem ezt a szezont.
![]()
Wenger mentally strong![]()
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. május 17., szombat 20:35
Dehogynem, újabb 9 év kezdeteziro4vr írta:Hogy orulnek..ertheto persze, de ebbe belelatni egy uj korszak kezdetet nem kene talan
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 17., szombat 20:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 17., szombat 20:34
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 17., szombat 20:31
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 17., szombat 20:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 17., szombat 20:27
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. május 17., szombat 20:25
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem