Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 21., szerda 11:23

czier írta:Na ez a cikk se jelent volna meg, ha nem mi lennenk a dontoben. :lol:
Ez a cikk egy szánalom. Tipikusan minket pécéz ki, semmi más célja nincs, mint az utálatkeltés. A duplázók többsége úgy nyert duplát, hogy a bajnokságban nem volt komoly ellenfelük, vagy a keretüknek köszönhetően annyira kiemelkedtek a bajnokságból, hogy masszív előnnyel vezették a pontvadászatot, és közben pihentethették a sztárokat a BL előtt. Azt meg már meg sem említik, hogy mi idén mindkét tavaszi rangadót BL meccs után vívtuk, miközben sem az Atma sem a Barca nem játszott hétközben... Ancelotti meg nem a játékosokat pihentette, hanem szinte mindenki sérült volt, aki nem játszott, nem a bajnokságot áldoztuk be, hanem szimplán elvesztettük a sérülések nagy száma miatt. Az, hogy a BM-nek a Portonak, az Internek, vagy 2006-ban a Barcának nem volt bajnoki ellenfele a kutyát nem érdekel? Az, meg hogy jön ide egyáltalán, hogy az előző évben nyert-e bajnokságot az aktuális BL győztes? Ez mit befolyásol egyáltalán? Nem csak a bajnokok indulhatnak el, hanem a 2-3-4. helyezettek is. Innentől kezdve erről nincs értelme beszélni.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 21., szerda 10:59

Mibe, hogy ez lesz a csoportkörben :lol: (főleg ha most nyerünk)

Real, Dortmund, Liverpool, Roma - halálcsoport a BL-ben? :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

czier

HozzászólásSzerző: czier » 2014. május 21., szerda 10:53

Na ez a cikk se jelent volna meg, ha nem mi lennenk a dontoben. :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 20., kedd 22:35

revolver írta:csak vigasztalom magam, hogy nem lesz az olyan jó ! :D
Ja, jó. Nyugtasd magad :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. május 20., kedd 22:33

csak vigasztalom magam, hogy nem lesz az olyan jó ! :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 20., kedd 22:22

revolver írta:shiiiiet :-( de mondjuk tuti szar lesz, szóval jó ez itthon
???
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

revolver

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. május 20., kedd 22:21

shiiiiet :-( de mondjuk tuti szar lesz, szóval jó ez itthon

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 20., kedd 22:14

Realista24 írta:
revolver írta:melyik szerkesztő nézheti helyszínen a meccset?
Szerk.: Ja nem. :mrgreen:
Pipita Lisszabonban. Én Bernabéuban.
Ha mondjuk "veletlenul" Pipitat megverne valaki annyira hogy nem tudna elmenni es valahogy hozzam kerulne a jegy, akkor betudnek vele menni vagy ez ilyen nevreszolo? :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 20., kedd 22:08

revolver írta:melyik szerkesztő nézheti helyszínen a meccset?
Szerk.: Ja nem. :mrgreen:
Pipita Lisszabonban. Én Bernabéuban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

revolver

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. május 20., kedd 22:07

melyik szerkesztő nézheti helyszínen a meccset?

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 20., kedd 21:52

A BM elleni visszavágót egy sport kocsmában néztem mert meghívtak......most már jelezték a főnökök hogy a törzsvendégek panaszkodtak rám,mert olyan cirkuszt csináltam egy haverommal a BM lemészárolása alatt hogy a kedvük is elment az egésztől.Nyilván elment,mert a többség real ellenes kis buzif***ú volt.
Azt meg hogy egy ekkora meccsen főleg góloknál ne tomboljon az ember,táncoljon,ugráljon,ordítson,az milyen már.......oké....már meccs előtt kinéztem magamnak kinek fogok ártani,mert azokat akik piszkálják a madridot,beszólogatnak,vagy csak szimplán barcások,azokat kiszoktam pécézni hamar......volt is ott egy idős kopasz,na az megkapta egy életre.
Oké.....értem hogy nem kellett volna ordítanom velük,meg rázni az ökleimet 5-6 cm-re az orruk előtt minden egyes gólunknál egy kerek percig vicsorogva.....oké,hogy nem kellett volna elneveznem a BM játékosokat vágottfaxunak,feszülösbugyogósnak,törpetacskónak,hitlerbérenceknek, kínaibarcának stb......oké,ha belemerülök adok nekik,ezt meg is értem. De azért na......ez egy speciális drukker kocsma,ez erről szól.
Azért ezt megnéztem volna. :lol:

Tavaly a Bernabeúban a Real Madridnak kellett volna nyernie a kupadöntőben.
Annyi kapufát azóta se rúgtunk, összesen, mint aznap este. :D
Remélem most egy picit mi leszünk a szerencsésebbek.
Azért ide az is kell.
Az én véleményem szerint a szerencse komoly faktor lesz szombat este.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 20., kedd 21:32

A döntőről pár gondolat:

A BM elleni visszavágót egy sport kocsmában néztem mert meghívtak......most már jelezték a főnökök hogy a törzsvendégek panaszkodtak rám,mert olyan cirkuszt csináltam egy haverommal a BM lemészárolása alatt hogy a kedvük is elment az egésztől.Nyilván elment,mert a többség real ellenes kis buzif***ú volt.
Azt meg hogy egy ekkora meccsen főleg góloknál ne tomboljon az ember,táncoljon,ugráljon,ordítson,az milyen már.......oké....már meccs előtt kinéztem magamnak kinek fogok ártani,mert azokat akik piszkálják a madridot,beszólogatnak,vagy csak szimplán barcások,azokat kiszoktam pécézni hamar......volt is ott egy idős kopasz,na az megkapta egy életre.
Oké.....értem hogy nem kellett volna ordítanom velük,meg rázni az ökleimet 5-6 cm-re az orruk előtt minden egyes gólunknál egy kerek percig vicsorogva.....oké,hogy nem kellett volna elneveznem a BM játékosokat vágottfaxunak,feszülösbugyogósnak,törpetacskónak,hitlerbérenceknek, kínaibarcának stb......oké,ha belemerülök adok nekik,ezt meg is értem. De azért na......ez egy speciális drukker kocsma,ez erről szól.

Most már hívnak a döntőre,nem tudom :hmmm: :hmmm: most ha nyer a madrid akkor megint ez legyen...ott vagy 30 ember annak fog majd drukkolni hogy ne nyerjünk.....most mit várnak tőlem? Hogy ezt hagyjam? Ne már......

Na még meglátom. Szerintem ott leszek,és meccs előtt mindenkitől elnézést kérek előre,majd nekimegyek a meccsnek és ha nyerünk,akkor megveszek,letépem magamról a mezt.

A meccsről,
akik nagyon fontosak: Iker mivel formában van,pepe és ramos mert ők a legjobbak,modric és Dm a két belső kp-ás, ronaldo 70%osan,bale és jelenleg benz is remek bőrben van.Ők azok akik eldöntik ezt a meccset....costa hiánya nekik baj,de nekünk sokkal több a vérveszteségünk,a problémánk.
A taktika fog dönteni,ha carlo okosan választ akkor meglesz....ezt mi fogjuk és mi is akarjuk majd eldönteni..
Alonso hiánya óriási probléma,óriási....hiába szennyezték itt az öreget egész évben,a döntő meccseken pótolhatatlan és a posztja is megoldatlan jelenleg. Ott van a rés,ott lehet majd minket megfogni.
KI kell csalni az AM.ot a térfeléről.....rájuk kell erőltetni egy ki ki meccs látszatát,azt hogy nyerhetnek el kell velük hitetni.
Akkor lesznek területek,rések a védekezésükben....ők egész évben tudták játszani a hülye focijukat,most ennek elébe kell menni...és ki kell őket szedni a két vonalas tolódásos védekezésből.....sokat kell szabálytalanságra késztetni őket,és kellenek a gyors oldalforditások,mert abban nem annyira jók,nem tudnak hirtelen , gyors reakciókra hiba nélkül reagálni.
Godin fejesei....hát iszonyat a faszi...hány és hány gólt szerzet........de ha jogosan is nyertek ligát,akkor sem lenne igazság ha ők nyernék a bl-t mert annyiszor volt szerencséjük hogy az durva......annyiszor jött be az 1:0....a 2:1....meg sokszor nyertek úgy hogy semmivel sem voltak jobbak az ellenfélnél,de valahogy....ki tudja hogy...nekik bement......és ez akkora mázli hogy ez itt most nem jöhet ki.

Nálunk túl sok a sérült....ez ami aggaszt....de nagyon,nem az AM.....minden tiszteletem az övék,de ezt mi fogjuk eldönteni,azzal hogy egy 3ast odaverünk....vagy hogy olyan hozzáállásunk lesz ami :cens: :cens: :cens: :cens:

Hajrá......rajtam nem fog múlni. :lol: :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 20., kedd 19:38

hunmadridista írta:Amúgy én egyre jobban félek a BL döntőtől...sokan addig mondtuk, hogy majd ki fog pukkadni az Atletico, míg a végén a mi csapatunk esett össze teljesen...mentálisan és fizikális is teljesen elfogyott a csapat és nem tudom, hogy hogyan tudunk majd felpörögni az utóbbi 12 év legfontosabb meccsére úgy, hogy már hetek óta csak az alibi játék megy...az Atletico pedig spanyol bajnokként, teljesen felszabadultan, extra motiváltan fog majd érkezni...ők is nagyon jól tudják, hogy itt csak mi tudunk majd eszméletlenül pofára esni, hiszen mi vagyunk papíron az esélyesek...
Be fognak állni szerintem bekkelni és iszonyat szervezettek lesznek, tuti az életüket adják majd a pályán...nekünk meg ez a szervezett védekezés feltörés sohasem ment igazán és nem tudom, hogy formán kívüli játékosokkal mennyire leszünk majd képesek felpörögni...rengeteg a sérült is...egyelőre elképzelni is nehezen tudom, hogy mit kezdünk majd a szervezett és agresszív Atletico játékosokkal...nem beszélve arról, hogy pontrúgásoknál életveszélyesek...
Csak a legjobbakat merem remélni...egy vereség esetén el fog szerintem szabadulni a pokol, minden szempontból...
Biztos lehetsz benne , hogy el fog szabadulni a pokol ha elveszítik a Bl döntőt a Városi rivális ellen, a média szétszedi a csapatot, na meg a szurkolók hajaj .. megint az Atlatico menne arra a térre ünnepelni?? na képzelheted a Real szurkolókat .. akkor fejeket követelnének!! ezért írtam sokkal jobb lett volna a Chelsea ellen, nem lett volna fájó annyira a bukás mint a városi rivális ellen! igaz mindenkit meg kell verni aki blt akar nyerni, de ez most ahogy kinéz elég kemény lesz! ebben igazad van! Ronaldo nincs játékban, ki tudja milyen formában lesz, a húzó emberek is leeresztettek mint állat az utolsó 3 meccsen.. elválik mi lesz szombaton! félni nem kell mert bízom a csapatban! de ez az atletico kivívta magának azt hogy bármire képes és tartani kell tőle!

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 20., kedd 13:17

RealRaúl77 írta:Az a baj, hogy sokan meglátják a csapat negatívumait, hátrányait, de a jó dolgokat, és az előnyöket nem veszik figyelembe, ahogy azt sem, hogy épp az Atleticonál mik a hátráltató tényezők.....
Ez azert van, mert a sajat csapatunkat, a sajat jatekosainkat naprol napra latjuk, pontosan tudjuk mindenkirol hogy mik az erossegei es gyengesegei, mig az ellenfelrol vagy megnezunk egy osszefoglalo videot vagy elkapunk toluk 1-1 meccset, amibol azert nem derul ki minden.

Peldaul meg tavaly nyaron Arsenalos csoporttarsam mondta hogy milyen hulyek vagyunk ha eladjuk Ozilt, mert milyen jo labdakat tud adni, szep cseleket is latott tole, stb. En csak annyit valaszoltam neki hogy egy ev mulva jojjon vissza beszelni rola. Par hete jelentkezett is, a tobbit gondolom kitalaljatok. :lol:

Ugyan ez volt a Bayern ellen is, hangoztattuk a hibainkat, utana pedig mikor kiderult hogy nekik meg tobb van, mindenki meglepodott.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 20., kedd 12:57

Az a baj, hogy sokan meglátják a csapat negatívumait, hátrányait, de a jó dolgokat, és az előnyöket nem veszik figyelembe, ahogy azt sem, hogy épp az Atleticonál mik a hátráltató tényezők.....
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. május 20., kedd 12:19

hunmadridista írta:
Ramioli írta:Ha ugy jatszunk mint Munchenben akkor nem lesz gond..es most az elszantsagra ertem nem a jatekra..mert mast kell bayern ellem meg az Atletico ellen is..lehet mondani europa legjobb vedelmevel talaljuk szembe majd magunkat..szivosan fognak vedekezni es ellencsapasokban meg a pontrugasokban biznak hogy betalalnak..en a pontrugasoktol tartok,abban nagyon erosek,,nekunk kene megszerezni a vezetest mert kenytelen lennenek kimozdulni a sundisznobol..csak hat ez nem kivansag musor, 11esekkel vagy mindegy hogy csak legyen meg a 10ig..
Csak az a baj, hogy már 1 hónapja alibiznek a játékosaink, így azért nagyon nehéz lesz majd felpörögni...
ennyi erővel az Atleticosok meg kivannak, mint Rozi segge a presszóban. és most nálunk is beütött pár sérülés, mi meg rápihenhettünk erre a meccsre. szóval el lehet dönteni, hogy melyik a szarabb. nem mondom, hogy az Atléticóé, de ne kezeljünk már mindent egyoldalúan.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2014. május 20., kedd 12:17

Akkor majd nem a jobb csapat nyeri a BL-t, hanem a kevésbé gyenge. :)

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 20., kedd 12:14

Ramioli írta:Ha ugy jatszunk mint Munchenben akkor nem lesz gond..es most az elszantsagra ertem nem a jatekra..mert mast kell bayern ellem meg az Atletico ellen is..lehet mondani europa legjobb vedelmevel talaljuk szembe majd magunkat..szivosan fognak vedekezni es ellencsapasokban meg a pontrugasokban biznak hogy betalalnak..en a pontrugasoktol tartok,abban nagyon erosek,,nekunk kene megszerezni a vezetest mert kenytelen lennenek kimozdulni a sundisznobol..csak hat ez nem kivansag musor, 11esekkel vagy mindegy hogy csak legyen meg a 10ig..
Csak az a baj, hogy már 1 hónapja alibiznek a játékosaink, így azért nagyon nehéz lesz majd felpörögni...

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 20., kedd 4:55

Ha ugy jatszunk mint Munchenben akkor nem lesz gond..es most az elszantsagra ertem nem a jatekra..mert mast kell bayern ellem meg az Atletico ellen is..lehet mondani europa legjobb vedelmevel talaljuk szembe majd magunkat..szivosan fognak vedekezni es ellencsapasokban meg a pontrugasokban biznak hogy betalalnak..en a pontrugasoktol tartok,abban nagyon erosek,,nekunk kene megszerezni a vezetest mert kenytelen lennenek kimozdulni a sundisznobol..csak hat ez nem kivansag musor, 11esekkel vagy mindegy hogy csak legyen meg a 10ig..

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 19., hétfő 9:36

A második félidőben kapartak, de az elsőben csak nézték ahogy passzolgat a barca... Teljesen mind1 amùgy, mert ha mi nem kaparunk akkor ássák el magukat...

Vissza: