Real Madrid vs. Barcelona
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Luís Eriquenek kifejezetten örülök.Ha azt hiszik hogy ő lesz ott az új Simeone,akkor már most rá**tak...vagy új Pep,mindegy.Ha Messi marad-és persze hogy marad-akkor is ő lesz ott a fő ba ájba ahogy eddig.Ráadásul Enriqenek nagy falat lesz ez,azt hiszem.Itt egok vannak,akiket kezelni kell(ene) tudni,ez nem a celta...úgy jár majd mind Tata,aki ráadásul sztm edzőnek is jobb...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Hivatalosan is bemutatták a jövő évi első számú mezünket, nekem nagyon bejön.
http://twitter.com/barcastuff/status/46 ... 36/photo/1
Enrique aláírta a szerződését, Ter Stegent bemutatása pedig holnap lesz.
A katalán lapok meg arról írnak, hogy Fernando Llorente a kiszemelt a középcsatár posztjára, de felmerült már Gomez neve is. (Amúgy elvileg csak Enrique akar középcsatárt, Zubi nem...)
http://twitter.com/barcastuff/status/46 ... 36/photo/1
Enrique aláírta a szerződését, Ter Stegent bemutatása pedig holnap lesz.
A katalán lapok meg arról írnak, hogy Fernando Llorente a kiszemelt a középcsatár posztjára, de felmerült már Gomez neve is. (Amúgy elvileg csak Enrique akar középcsatárt, Zubi nem...)
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez butaság... Piquevel most hosszabbítottak!R.M.C.F írta:Most a barca kezd el hasonló cipőt felhúzni mint mi 2004től.....éveken át szartunk a védelem megerősítése, lásd vdb kérései...edzőkeringők,játékos keringők,túlzott hierarchia.
stb...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Most a barca kezd el hasonló cipőt felhúzni mint mi 2004től.....éveken át szartunk a védelem megerősítése, lásd vdb kérései...edzőkeringők,játékos keringők,túlzott hierarchia.
stb...
stb...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A barcába van egy olyan érzésem, hogy Rafinha lesz a legnagyobb erősítés. Ugyanakkor ùgy látszik, hogy nem akarnak változtatni a stíluson, amin meg csak nevetni tudok, de ez van...
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hogy megsértődött a kis gci
mint ahogy a nagykönyvben meg van írva:
fejébe szállt a cucc, aztán a legkisebb kritikát is jogtalannak véli, többé nem lehet vele beszélni, hatni rá, elvesztették végleg
ennek itt a vége, most a világ legdrágább játékosa lehet, a barca is, messi is, a játékosok is jól jöhetnek ki belőle.
el kell adni.
mint ahogy a nagykönyvben meg van írva:
fejébe szállt a cucc, aztán a legkisebb kritikát is jogtalannak véli, többé nem lehet vele beszélni, hatni rá, elvesztették végleg
ennek itt a vége, most a világ legdrágább játékosa lehet, a barca is, messi is, a játékosok is jól jöhetnek ki belőle.
el kell adni.
most akkor hogy van az hogy pintot kidobták? messi nem tette bele a szerződésébe hogy maradnia kell?
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nincs olyan klub,aki annyira féleszű hogy évente variál a szerződéssel.....ezt mindig messi akarta,fosztja őket ameddig csak tudja.....ez a fószer ott mindent vinni fog,mint a piros 7es a kártyában.....majd ha kéri a hajszárítókat,a fűnyírókat,a meszet a pályáról,az edző használt zokniját....akkor szóljatok. Csak annyit fogok mondani: na megmondtam ugye?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Messi: "Ha a szurkolók azt akarják, akkor elmegyek"
Miért nem akkor mondtad ezt, amikor még nem hosszabbítottál?
Miért nem akkor mondtad ezt, amikor még nem hosszabbítottál?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
nekem úgy tűnik, hogy csak szunyókál.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- h3x0r
Lehet annyit ivott, hogy masnap mar nem emlekezett se a koszontesre, se a nagy partyraBBeno írta:amugy erre a yaya-s kamura visszatérve, mi az hogy nem ünnepelték meg a szülinapját? láttam egy videót mikor mennek UAE-be és a gépen tolják oda a zsúrkocsin a tortát és mindenki énekel yayanak.
amugy erre a yaya-s kamura visszatérve, mi az hogy nem ünnepelték meg a szülinapját? láttam egy videót mikor mennek UAE-be és a gépen tolják oda a zsúrkocsin a tortát és mindenki énekel yayanak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
...mindenkit arra kérek, hogy semmit se vegyen komolyan a jövőmmel kapcsolatban, amit nem az én számból hallanak. A Manchester City iránti elkötelezettségemre a pályán nyújtott teljesítményem a bizonyíték.”
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Csabi írta:Persze h elengedik yayat, hiszen visszavagyik a nevelo egyesuletebe
ha nem pep az edző akkor visszamenne,korábban nyilatkozta.......most nem pep az edző,igy korrektség honol,nem egymás kerülgetése,szemkontaktus kerülés,hazudozás.
Yaya ne menjen oda.....maradjon a helyén,a világ legjobbja,igy a barca tabu.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jó, de gondolom, aki leigazolja Moratat, az nem egyből várja el tőle, hogy 20-30 gólos szezonokat hozzon le. Llorrente szintjét elérni nem nagy tudomány, Morata is el fogja érni azt.Kerlon írta:
Mondjuk Remy hozzászólásához hozzászólnék: Llorrente szerintem annyira nem volt rossz csatár a stílusában, sőt... SO-ban is érvényesült. Angliában még jobban tudna szerintem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
ziro4vr írta:Khedira ezt csinálja amióta él..elhitet..azzal nem lesz gondRemy írta: Szerintem Khedira még jó is lenne a Juvében. Lassú, szar foci, ami megy az olaszoknál, ott lubickolhatna. Ha ilyen Vucinicek meg Llorrenték tudtak érvényesülni, akkor Moratanak sem lehet akadály. El kell hitetni velük, hogy jók ők, és onnantól nyert ügyünk van.
Mondjuk Remy hozzászólásához hozzászólnék: Llorrente szerintem annyira nem volt rossz csatár a stílusában, sőt... SO-ban is érvényesült. Angliában még jobban tudna szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Khedira ezt csinálja amióta él..elhitet..azzal nem lesz gondRemy írta: Szerintem Khedira még jó is lenne a Juvében. Lassú, szar foci, ami megy az olaszoknál, ott lubickolhatna. Ha ilyen Vucinicek meg Llorrenték tudtak érvényesülni, akkor Moratanak sem lehet akadály. El kell hitetni velük, hogy jók ők, és onnantól nyert ügyünk van.
most miért, tök megbecsülték és kihasználták tehetségétCsabi írta:Persze h elengedik yayat, hiszen visszavagyik a nevelo egyesuletebe
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerintem Khedira még jó is lenne a Juvében. Lassú, szar foci, ami megy az olaszoknál, ott lubickolhatna. Ha ilyen Vucinicek meg Llorrenték tudtak érvényesülni, akkor Moratanak sem lehet akadály. El kell hitetni velük, hogy jók ők, és onnantól nyert ügyünk van.ziro4vr írta:Yaya maradni fog a fenekén, a másik kettő közül kell valamelyiket elhozni, azok ketten együtt biztos nem lesznek juvésak jövőre, lehetőleg Morata/Khedira valakit be kell vonni oszt csókolom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Persze h elengedik yayat, hiszen visszavagyik a nevelo egyesuletebe