Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 21., szerda 18:00

A mostani Villat nem tenném egy szintre Costaval.. utóbbi mindenben jobb, legalábbis mindenben, amit az Atma csatárának csinálnia kell..ha nincs Costa, akkor vagy pontrúgásból kaphatunk gólt, vagy valaki meglövi élete gólját 35ről.
Nem illik.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 21., szerda 15:10

Pepe játéka mennyire kérdéses? Mert elvileg az övé sokkal nagyobb veszélyben van, mint a Benzemáé...mondjuk örülök, hogy egy Varane menne be helyette, nem romlik a minőség annyira. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 21., szerda 15:08

Matt009 írta:
De ők azt a brusztot nyomják amit eddig,mert ezt tudják,Costara építve,míg nekünk vannak variációs lehetőségeink
Egyetértek az egész hsz-szel, egyedül ezzel a részével nem. Nem Costa tette naggyá az Atmát, az Atma tette naggyá Costát. A hiányával szerintem nem gyengülnek annyit, amennyire elsőre gondolni lehet. Kontrából és pontrúgásból lesznek veszélyesek, az ilyen csapatoknak tipikusan mindegy, hogy ki van elől. Ha Villa fog helyzetbe kerülni, ő is legalább annyira veszélyes, mint Costa. A győzelem kulcsa itt az, hogy csapatként nőjünk fel az Atmához, mert ha ez megvan akkor az egyéni képességek felénk billentik a mérleg nyelvét.
Costa hiánya olyan szempontból jó, hogy nem kell félni attól, hogy Ramosnak vagy esetleg Pepének, ha játszik elgurul a gyógyszere, mert csesztetik egymást. Ilyen szempontból nagyon jó, hogy nincs... :smile:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 21., szerda 15:07

Egyetértek az egész hsz-szel, egyedül ezzel a részével nem. Nem Costa tette naggyá az Atmát, az Atma tette naggyá Costát. A hiányával szerintem nem gyengülnek annyit, amennyire elsőre gondolni lehet. Kontrából és pontrúgásból lesznek veszélyesek, az ilyen csapatoknak tipikusan mindegy, hogy ki van elől. Ha Villa fog helyzetbe kerülni, ő is legalább annyira veszélyes, mint Costa. A győzelem kulcsa itt az, hogy csapatként nőjünk fel az Atmához, mert ha ez megvan akkor az egyéni képességek felénk billentik a mérleg nyelvét.
Jogos a 2 pont Matt,átfogalmazom.akkor...az ő játékuk pont egy ilyen tipusú centerre van felépítve,aki a semmiből is gólt szerez ha kell,ha felívelik neki a labdát megtartja,ahogy a pontrúgásokat is emlegetted pl..csíp,harap,nem hagyja magát,ráadásul még a sportszerűtlenség határát súrolandó dolgok sem idegenek számára...
De a védőink ismerik már minden kis trükkjét,sztm Pepe,(remélem játszik),taccsra teszi.(Persze nem arra gondolok hogy szétrúgja :lol: ),hanem hogy leveszi a pályáról mint a múltkor...
Ami a csapatot illeti...ha úgy tudnak csapatként működni,ahogy münchenben,akkor nem lesz gond.
Csak az öreg Alonso hiányzik nagyon,egyrészt úgy olvassa ezt a focinak nevezett mizériát ahogy csak kevesen,másrészt azok a meglátások,ahpgy eltudja indítani a szélsőinket...na ez amit Illarra nem tud...meg az ahogyan tudja vezényelni a csapatot,az a rutin....az nagyon kellene.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 21., szerda 14:27

De ők azt a brusztot nyomják amit eddig,mert ezt tudják,Costara építve,míg nekünk vannak variációs lehetőségeink

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 21., szerda 13:53

Amúgy én egyre jobban félek a BL döntőtől...sokan addig mondtuk, hogy majd ki fog pukkadni az Atletico, míg a végén a mi csapatunk esett össze teljesen...mentálisan és fizikális is teljesen elfogyott a csapat és nem tudom, hogy hogyan tudunk majd felpörögni az utóbbi 12 év legfontosabb meccsére úgy, hogy már hetek óta csak az alibi játék megy...az Atletico pedig spanyol bajnokként, teljesen felszabadultan, extra motiváltan fog majd érkezni...ők is nagyon jól tudják, hogy itt csak mi tudunk majd eszméletlenül pofára esni, hiszen mi vagyunk papíron az esélyesek...
Rajtuk ugyan akkora a nyomás mint rajtunk.Idén azért a mérleg felénk billen a Real-atma párharcban.Mindenki oda volt,hogy mi lesz a bayern ellen,aztán tessék...pedig tőlük félt mindenki a legjobban.Aztán mindenki az atmat akarta a döntőben,nem Mout,megkaptuk,hát akkor???Meg lesz ez.Nem nézem le az atleticot.Mert amit azzal a csapattal évek munkája alatt Cholo művelt,az fantasztikus.De ők azt a brusztot nyomják amit eddig,mert ezt tudják,Costara építve,míg nekünk vannak variációs lehetőségeink.Simán át tudunk állni 433-ból 442-re ha kell,ha mondjuk Illarraval középen nem megy.Akkor Bale visszábhúzódik,Isco meg be,Illarra le.Ha esetleg szorulna a kapca.Ronaldo meg Ronaldo.Akár milyen formában van,2 embert simán leköt.Akkor ott a lehetőség Bale meg Benzema előtt.
Nem mondom hogy biztos nyerünk,mert a foci tudjuk hogy mennyire kiszámíthatatlan,de mellettünk szól a BL rutin,az hogy a keretünk is erősebb,valamint egyénileg a támadóink,a kp,valamint a védekező játékosaink jobbak.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 21., szerda 13:27

Demes írta:Irónikus volt, próbáltam a szemforgatós smiley-val jelezni, talán majd legközelebb sikerül jobban átadnom :)
Majd legközelebb :Đ
hunmadridista írta:Szerintem Coentrao helyett Marcelo fog majd kezdeni...bár én személy szerint a portugálnak jobban örülnék.
Szerintem megnyugodhatsz, hogy a portugál fog kezdeni. :hmmm:

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. május 21., szerda 12:51

Géci írta:
Demes írta:Na nem baj, jövőre majd biztos elismeri mindenki a Real madrid sikereit. :roll:
Ha tripláztunk volna se fogadnák el. Nem tudom mióta vagy szurkoló, de ebbe hamar nyugodj bele...
Irónikus volt, próbáltam a szemforgatós smiley-val jelezni, talán majd legközelebb sikerül jobban átadnom :)

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 21., szerda 12:47

Becksy23 írta:
hunmadridista írta:Pepével és Benzemával mi a helyzet amúgy? Mer én mindenhol csak azt hallom, hogy nagy valószínűséggel egyikük sem fog játszani...
Ha Benzema kihagyná az érdekes lenne... Bár szinte kizárt, egy BL döntőt még az ő pici lelke se hagyna ki. Ha mégis kihagynák, akkor:
-------------Casillas-------------
Carvajal--Varane---Ramos--Coentrao
------------Illaramendi-----------
------Modric---------Di Maria-----
--Bale---------Isco------Ronaldo--
Szerintem Coentrao helyett Marcelo fog majd kezdeni...bár én személy szerint a portugálnak jobban örülnék. Amúgy Pepe és Benzema hiánya esetén eléggé lyukas lesz a kispad...

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. május 21., szerda 12:12

hunmadridista írta:Pepével és Benzemával mi a helyzet amúgy? Mer én mindenhol csak azt hallom, hogy nagy valószínűséggel egyikük sem fog játszani...
Ha Benzema kihagyná az érdekes lenne... Bár szinte kizárt, egy BL döntőt még az ő pici lelke se hagyna ki. Ha mégis kihagynák, akkor:
-------------Casillas-------------
Carvajal--Varane---Ramos--Coentrao
------------Illaramendi-----------
------Modric---------Di Maria-----
--Bale---------Isco------Ronaldo--
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 21., szerda 12:12

Remy írta:Mibe, hogy ez lesz a csoportkörben :lol: (főleg ha most nyerünk)

Real, Dortmund, Liverpool, Roma - halálcsoport a BL-ben? :mrgreen:
Azért egy München, PSG, Napoli, Bilbao sem lenne rossz. De egy Barca, Juve, Leverkusen, Monaco 4-es se... Juj, de jó lesz jövőre. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 21., szerda 12:10

Demes írta:Na nem baj, jövőre majd biztos elismeri mindenki a Real madrid sikereit. :roll:
Ha tripláztunk volna se fogadnák el. Nem tudom mióta vagy szurkoló, de ebbe hamar nyugodj bele... Most, ha nyerünk az lesz, hogy a pénz nyert blablabla... Jövőre kell megmutatni, ha nyerünk, hogy, hogy kell címet védeni, de persze akkor is csak mi fogjuk ezt elismerni. :coffee:

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 21., szerda 12:07

Pepével és Benzemával mi a helyzet amúgy? Mer én mindenhol csak azt hallom, hogy nagy valószínűséggel egyikük sem fog játszani...

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. május 21., szerda 12:03

Na ilyen szenny cikkek után remélem már tényleg behúzzuk a Bl-t aztán rinyálhat mindenki.
De jó tudni hogy lassan már ott vagyunk hogy a 10ik Bl győzelmünk igazából nem számítana, mert nem tripláztunk.

Na nem baj, jövőre majd biztos elismeri mindenki a Real madrid sikereit. :roll:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. május 21., szerda 11:57

Remy írta:Mibe, hogy ez lesz a csoportkörben :lol: (főleg ha most nyerünk)

Real, Dortmund, Liverpool, Roma - halálcsoport a BL-ben? :mrgreen:
A Real és a Dortmun vigyorogva jutna tovább szerintem.
"And my heart will leave you never."

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 21., szerda 11:51

Ez a cikk egy szánalom. Tipikusan minket pécéz ki, semmi más célja nincs, mint az utálatkeltés. A duplázók többsége úgy nyert duplát, hogy a bajnokságban nem volt komoly ellenfelük, vagy a keretüknek köszönhetően annyira kiemelkedtek a bajnokságból, hogy masszív előnnyel vezették a pontvadászatot, és közben pihentethették a sztárokat a BL előtt. Azt meg már meg sem említik, hogy mi idén mindkét tavaszi rangadót BL meccs után vívtuk, miközben sem az Atma sem a Barca nem játszott hétközben... Ancelotti meg nem a játékosokat pihentette, hanem szinte mindenki sérült volt, aki nem játszott, nem a bajnokságot áldoztuk be, hanem szimplán elvesztettük a sérülések nagy száma miatt. Az, hogy a BM-nek a Portonak, az Internek, vagy 2006-ban a Barcának nem volt bajnoki ellenfele a kutyát nem érdekel? Az, meg hogy jön ide egyáltalán, hogy az előző évben nyert-e bajnokságot az aktuális BL győztes? Ez mit befolyásol egyáltalán? Nem csak a bajnokok indulhatnak el, hanem a 2-3-4. helyezettek is. Innentől kezdve erről nincs értelme beszélni.
ja, ez egy tipikus trollfogó cikk, amivel lehet provokálni, meg majd a sok hülye ordíthatja a világba ha esetleg nyernénk.

who cares. onlythetenth B-)

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 21., szerda 11:50

Most már hívnak a döntőre,nem tudom :hmmm: :hmmm: most ha nyer a madrid akkor megint ez legyen...ott vagy 30 ember annak fog majd drukkolni hogy ne nyerjünk.....most mit várnak tőlem? Hogy ezt hagyjam? Ne már......
Na ez egy jó kérdés. :lol:
Én is azon agyalok egész héten, hogy otthon nézzem, vagy menjek kocsmába. Az a baj, hogy 12 éve nem volt ilyen fontos meccsünk, és én többnyire azért nem reagálok, vagy bizonyos mértékig eltűröm a Real fikázásokat, de úgy érzem ez most nem ilyen alkalom. Főleg, hogy boldog-boldogtalan cselszis, barcás, mu-s meg egyéb szimpatizáns habzó szájjal várja, hogy bukjunk, mindenki ellenünk lesz. Nem vennék rá mérget, hogy balhé nélkül haza tudok menni. :-*

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 21., szerda 11:50

Nem kell foglalkozni ezekkel a szánalmas sárdobálásokkal. Ha nyerünk szombaton, ha kikapunk ugyanúgy menni fog a pocskondiázás sok helyen. A lényeg, hogy meg kell nyerni, aztán mosolyogva lehet nézni a sok utálkozó vergődéseit. Ez a goal.com-os cikk meg tényleg szánalmas.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 21., szerda 11:37

Remy írta:Real, Dortmund, Liverpool, Roma - halálcsoport a BL-ben?
Románál egy Bilbao jobb csapat, miattuk nem kéne aggódni, 0 ponttal esnének ki.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. május 21., szerda 11:34

Ha mondjuk "veletlenul" Pipitat megverne valaki annyira hogy nem tudna elmenni es valahogy hozzam kerulne a jegy, akkor betudnek vele menni vagy ez ilyen nevreszolo? :mrgreen:
Nincs rajta név, de majd gyakrabban nézek a hátam mögé mostantól. :mrgreen:

A goal.comos cikk meg tényleg ritka undorító. Szánalmas.

Vissza: