http://www.sporcle.com/games/sqwert/did ... ier-leagueozil91 írta:http://www.sporcle.com/games/Viiiik/rea ... nce-200203 sajna nem jutottam végig :\ a castillás debutáns arcok közül nem jutott mindenki eszembe az elmúlt évek során
ez jobb
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 21., szerda 22:35
http://www.sporcle.com/games/sqwert/did ... ier-leagueozil91 írta:http://www.sporcle.com/games/Viiiik/rea ... nce-200203 sajna nem jutottam végig :\ a castillás debutáns arcok közül nem jutott mindenki eszembe az elmúlt évek során
HozzászólásSzerző: ozil91 » 2014. május 21., szerda 21:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 21., szerda 21:34
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 21., szerda 21:31
DE DE pofátlanul tagadni mindent ha les akkor belemagyarázni.hogy nem az ha kéz akkor nem kéz stb...Nem kell jófejkedni,persze bízzunk benne,hogy nem a bíróról fog szólni ez a döntő. Fú de izgulokAdamTaylor írta:dzsi91 írta:Nem ártana átbeszélni 1-2 dolgot magunk között ha esetleg nyernénk.
Nekem nehogy valaki Fairplay díjas akarjon lenni és igazat adni bárkinek is ha mondjuk a bíró a mi javunkra tévedne... Szépen tagadni mindent új szabályokat bevezetni ahogy azt a a Barcás kollégáktól láttuk az elmúlt években.
ha netalántán tényleg valami baki lenne a meccsen remélem nem kell surmó dolgokat olvasni itt, "ahogy azt a barcás kollégáktól láttuk az elmúlt években"
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 21., szerda 21:30
HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2014. május 21., szerda 21:04
dzsi91 írta:Nem ártana átbeszélni 1-2 dolgot magunk között ha esetleg nyernénk.
Nekem nehogy valaki Fairplay díjas akarjon lenni és igazat adni bárkinek is ha mondjuk a bíró a mi javunkra tévedne... Szépen tagadni mindent új szabályokat bevezetni ahogy azt a a Barcás kollégáktól láttuk az elmúlt években.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 21., szerda 20:20
tubatibi írta:Pepe játéka mennyire kérdéses? Mert elvileg az övé sokkal nagyobb veszélyben van, mint a Benzemáé...mondjuk örülök, hogy egy Varane menne be helyette, nem romlik a minőség annyira.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 21., szerda 20:16
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 21., szerda 19:39
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 21., szerda 19:38
Marad egy szem Gabi, akire ügyelni kell. Alakul ez. (Bocsi Turan, de remélem TV-ből nézed a hétvégi BL döntőt)Csabi írta:egyelőre úgy néz ki hogy arda is offos, ő is valami csodadokinál van csak ő törökben.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 21., szerda 19:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 21., szerda 19:25
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 21., szerda 19:20
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 21., szerda 18:43
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 21., szerda 18:00
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 21., szerda 15:10
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 21., szerda 15:08
Costa hiánya olyan szempontból jó, hogy nem kell félni attól, hogy Ramosnak vagy esetleg Pepének, ha játszik elgurul a gyógyszere, mert csesztetik egymást. Ilyen szempontból nagyon jó, hogy nincs...Matt009 írta:Egyetértek az egész hsz-szel, egyedül ezzel a részével nem. Nem Costa tette naggyá az Atmát, az Atma tette naggyá Costát. A hiányával szerintem nem gyengülnek annyit, amennyire elsőre gondolni lehet. Kontrából és pontrúgásból lesznek veszélyesek, az ilyen csapatoknak tipikusan mindegy, hogy ki van elől. Ha Villa fog helyzetbe kerülni, ő is legalább annyira veszélyes, mint Costa. A győzelem kulcsa itt az, hogy csapatként nőjünk fel az Atmához, mert ha ez megvan akkor az egyéni képességek felénk billentik a mérleg nyelvét.De ők azt a brusztot nyomják amit eddig,mert ezt tudják,Costara építve,míg nekünk vannak variációs lehetőségeink
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 21., szerda 15:07
Jogos a 2 pont Matt,átfogalmazom.akkor...az ő játékuk pont egy ilyen tipusú centerre van felépítve,aki a semmiből is gólt szerez ha kell,ha felívelik neki a labdát megtartja,ahogy a pontrúgásokat is emlegetted pl..csíp,harap,nem hagyja magát,ráadásul még a sportszerűtlenség határát súrolandó dolgok sem idegenek számára...Egyetértek az egész hsz-szel, egyedül ezzel a részével nem. Nem Costa tette naggyá az Atmát, az Atma tette naggyá Costát. A hiányával szerintem nem gyengülnek annyit, amennyire elsőre gondolni lehet. Kontrából és pontrúgásból lesznek veszélyesek, az ilyen csapatoknak tipikusan mindegy, hogy ki van elől. Ha Villa fog helyzetbe kerülni, ő is legalább annyira veszélyes, mint Costa. A győzelem kulcsa itt az, hogy csapatként nőjünk fel az Atmához, mert ha ez megvan akkor az egyéni képességek felénk billentik a mérleg nyelvét.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 21., szerda 14:27
Egyetértek az egész hsz-szel, egyedül ezzel a részével nem. Nem Costa tette naggyá az Atmát, az Atma tette naggyá Costát. A hiányával szerintem nem gyengülnek annyit, amennyire elsőre gondolni lehet. Kontrából és pontrúgásból lesznek veszélyesek, az ilyen csapatoknak tipikusan mindegy, hogy ki van elől. Ha Villa fog helyzetbe kerülni, ő is legalább annyira veszélyes, mint Costa. A győzelem kulcsa itt az, hogy csapatként nőjünk fel az Atmához, mert ha ez megvan akkor az egyéni képességek felénk billentik a mérleg nyelvét.De ők azt a brusztot nyomják amit eddig,mert ezt tudják,Costara építve,míg nekünk vannak variációs lehetőségeink
Jelenlévő fórumozók: 35 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem