Olvasgatom itt, hogy Suárez ára lassan az egekbe szökik, meg hogy miért kell Suárez... Hát fura, de talán őt lenne idén nyáron a legfontosabb megszerezni...
Azt gondolom, hogy két erősítés kéne a VB után, esetleg 3, távozóktól függően.
1. Suárez
Hát én eddig is tudtam hogy ez a faszi egy vaddisznó, de most megnéztem ezt a
videót, ahol nem csak a nagy góljai vannak. Hát komolyan a csávó mindenhonnan tud gólt verni. Nem pöcsöl a labdával, nem alszik meg a tej a szájában és agresszív, ami valljuk be hiányzik Benzemából. Imádom Karimot, úgy lecumiztat a mezőnyben pár embert, ahogy akar, kiosztja az esernyőket meg gyufáért küldi az ellenfelet, de egyszerűen hiányzik belőle a dinamika meg a kapu előtti határozottság. Pedig akkora játékos lehetne, ha a valós tudása gyakrabban kijönne belőle, de nem jön...
2. Rakitic
Rendbe kell ott tenni a középpályát, remélem Khedirát elfelejtjük, még a keretből is. Illaranak még egy évet azért adhatunk, menthető a srác, de idén nagyon tele volt neki a gatya. Szóval Rakiticcsel, Iscoval, Modriccal, az öreg Xabival, Illaraval és Di Mariaval olyan rotálható és ütős középpályát lehetne összedobni, hogy rég nem volt ilyen a csapatnál. Persze egy ütköző kéttüdejű játékos elkélne itt is, de Suárez mellé nem biztos h beleférne a büdzsébe mége egy Pogba, illetve akkor valakit még átadólistára kéne tenni. Inkább Morata helyére kéne valami rutinosabb csóka.
A védelem teljesen rendben van, minden poszton faszányosak vagyunk. Dani lenne jövőre az elsőszámú, Alvaro simán helyettesíthetné, másik oldalon Marci (akire ráférne egy kis javulás, mert eszméletlen szopóálarcokat tud kiosztani ha akar) és Fabio, középen pedig foroghatna a Ramos, Pepe, Varane, Nacho 4-es.
Jövőre:
Iker - Dani, Sergio, Pepe, Marci - Ángel, Luka, Rakitic - Bale, Suárez, Cristiano
Aztán a padon lenne Isco, Illara, Xabi, Alvaro, Coentrao, Varane, Diego, Jesé meg még egy rutinosabb csóka Morata helyett, mert szegény fiú egyszerűen nem lehet a Real Madrid 2. számú csatára ilyen képességekkel...
Out: Khedira, Casemiro, illetve Karim
ha úgy alakulna...
Persze ha van fölös 70-80 milkánk Suárez és Rakitic mellett Pogbára is, akkor ... na jó... legyen...