Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 22., csütörtök 23:23

Egyre jobban izgulok,egyre feszültebb vagyok. Nagyon várom már. Amióta Real Madrid drukker vagyok (2004),ez lesz az első BL döntője a csapatnak. Végre sikerülhet... :'(
:goat:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 22., csütörtök 21:58

aszongyák a marcán, hogy costa akár játszik akár nem, úgy sem lehetséges, hogy normálisan teljesítsen holnap. egyszerűen lehetetlen a sérülését figyelembe véve.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 22., csütörtök 18:56

Én is számolom vissza a perceket, úgy élek szerda óta mint valami Saolin Pap, nem iszok, nem eszek, lelkileg és fizikailag is készülök a legrosszabbra és legjobbra :D Jövőhéten vizsgáim lesznek, de 1 másodpercig nem tudnék rákészülni szóval majd vasárnap este neki látok a tanulásnak. Megnéztem már a tavalyi kupadöntőt az Atleti ellen, a Bayern meccsre is úgy hangolódtam,hogy megnéztem a 2012es vesztes párharcot.... Nagyon izgulok, ez most meg kell legyen, nagyon sok szempontból fontos ez a trófea, legfőképpen ,hogy végre legyen egy kis nyugodtság a csapat körül, és amikor átszakad a gát általában jön a következő trófea is, mint pl a király kupa 2011-ben, azóta 2szer jutottunk döntőbe és 1szer meg is nyertük,vagy 98-ban a bl...

Otthon fogom nézni, egy ilyen volumenü meccset nem rontok el azzal ,hogy a sok részeg antirealos baromságait hallgassam :D De részeg leszek az garantált, meg sírni is fogok az is biztos, remélem örömömben :D Ja ls amolyan önkínzás képpen ,direkt a spot tv-n fogom nézni pedig van digim, akarom hallani faragó ricsi elcsuklott hangját és Hegyi Iván vergődését magzatpózban remegve a sport1 stúdiójában. :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 22., csütörtök 18:39

Géci írta: Egyre jobban kezd úrrá lenni rajtam az a bizonyos izgulás :Đ ... Bár szombaton elég jó napom lesz. Délután megyünk idegenbe bajnokira, és kb 8 kor érünk haza, és megyünk is a kocsmába ahol addigra már rotyogni fog a bogrács. Úgy kb 20-an leszünk. Magyarán jó lesz :D
a lényeg hogy szombaton senki ne maradjon szomjas, ennyit tehetünk a csapatért, ennyi jár a tizediknek :lol:

pár emberhez, akikről tudom itt a környéken mennyire utálják a csapatot, szívesen bekopognék majd miután megnyertük Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ha kikapunk agyonveretem magam annyit megér
Nem illik.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 22., csütörtök 18:36

Én is egyre jobban kezdek a BL döntőre hangolódni.

Egyben biztos vagyok, az a csapat nyeri meg, aki a legjobban elhiszi, hogy képes rá, és kettészakad a pályán. A döntőt biszem-baszom hozzáállással nem lehet megnyeri. Ancelotti és Zidane remélem kellően felkészíti fejben a csapatot, és higgadtan, hatalmas önbizalommal, a pályán a tüdejüket kiköpve besöprik a 10.et :) :agree:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 22., csütörtök 18:17

ziro4vr írta:Ahogy közeledik a meccs és jön az érzés, egyre inkább azt gondolom, sima win lesz :box: :iszunk:
Egyre jobban kezd úrrá lenni rajtam az a bizonyos izgulás :Đ ... Bár szombaton elég jó napom lesz. Délután megyünk idegenbe bajnokira, és kb 8 kor érünk haza, és megyünk is a kocsmába ahol addigra már rotyogni fog a bogrács. Úgy kb 20-an leszünk. Magyarán jó lesz :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 22., csütörtök 18:09

Ahogy közeledik a meccs és jön az érzés, egyre inkább azt gondolom, sima win lesz :box: :iszunk:
Nem illik.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 22., csütörtök 18:07

Ha a Real Madrid nyerte meg az első 5 BL-t akkor miért van az ,h eddig még senkinek sem sikerült megvédenie a címét? vagy csak amióta Bajnokok Ligájanak hívják azóta nem védte meg még senki?
igen
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. május 22., csütörtök 18:03

Ha a Real Madrid nyerte meg az első 5 BL-t akkor miért van az ,h eddig még senkinek sem sikerült megvédenie a címét? vagy csak amióta Bajnokok Ligájanak hívják azóta nem védte meg még senki?

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 22., csütörtök 15:27

Ramioli írta:Jah az szep lenne veretlenul nyernenek blt..
már nem először olvasom ezt.... úgy írják, mintha valami csoda dolog lenne ez... közben meg...
már nem 1 csapat megcsinálta vagy olyan volt, hogy az utolsó csoportmeccsen kaptak csak ki stb...
totál lényegtelen dolog ez.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 22., csütörtök 15:17

Jah az szep lenne veretlenul nyernenek blt..na azert nem olyan jo csapat bexarni nem kell!!! egy bayern erosebb meg most is mint az Atletico..most azert mert megnyertek a ligat nem lettek a vilag legjobb csapata!!volt benne mak is nem is keves!!nehogymar mindig szerencsejuk legyen!! Le kell verni oket!!ha erre nem kepes a Real akkor el kell gonsolkodni!!hany szaz milla kell meg a 10hez!! Meglesz ez nyugi!!

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 22., csütörtök 14:59

CS0ki írta:Mindettől függetlenül, sajnos simán előfordulhat, hogy nyernek. Esélyesebbnek érzem magunkat, pláne ha összeáll a BBC Modric-csal és DM-mel a seggükben. De vannak olyan meccsek, amikor semmi nem jön össze elöl, hátul meg két pontrúgásból kapunk két gólt, és vége...
Benne van persze....de remélem hogy ezt a forgatókönyvet nem írta meg az élet...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 22., csütörtök 14:54

Mindettől függetlenül, sajnos simán előfordulhat, hogy nyernek. Esélyesebbnek érzem magunkat, pláne ha összeáll a BBC Modric-csal és DM-mel a seggükben. De vannak olyan meccsek, amikor semmi nem jön össze elöl, hátul meg két pontrúgásból kapunk két gólt, és vége...

Ramioli

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 22., csütörtök 14:18

Valaki nem tudja mit nyilatkozott Simeone tegnap? Vagy nincs valami link?

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 22., csütörtök 14:11

én csak annyit kérek, h ne legyetek megszállottak. ne tizedikezzetek, mert 2002 óta megy ez a szöveg, azóta nyomja a vállakat és fogja a döntőben is 12 év terhe.
Nem vagyunk sztm megszálottak.Csak egyszerűen azt érezzük hogy meg lesz.Nálam a bayern meccs volt a fordulópot.Mindkettő.Ott láttam hogy MOST már CSAPAT a csapat...Atz atma kiváló csapat,lelkes,de középszintű,(ezen a szinten persze),játékosokkal,de ott nincs egy Bale,egy Benzema,vagy Modric nem beszélve Ronaldorol...Nem fordulhat elő még egy olyan mint a brazilokkal '50-ben,vagy a magyarokkal '54-ben....Nem.Az ki van zárva.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Ramioli

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 22., csütörtök 14:03

szilamer írta:Nincsenek sem negatív, sem pozítív érzéseim a meccsel kapcsolatban. Itt most tényleg bárki nyerhet. Eddig a bajnokságban kétszer ők győztek ellenünk, a kupában kétszer mi, ez lesz a döntő mindenféle szempontból, hogy i a jobb csapat spanyolországban.
Mutassuk emg nekik, gyerünk!!
Csak 1szer nyertek a Bernabeuban..a Calderonban 2-2 lett..mind a 2meccset mi iranyitottuk vegigtamadtuk ..kimaradtak a helyzetek..nem volt szerencsenk!! Jobbak vagyunk toluk!hogy ez mire lesz eleg 1meccsen szombat este 10fele kiderul.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 22., csütörtök 14:03

szilamer írta:Eddig a bajnokságban kétszer ők győztek ellenünk, a kupában kétszer mi, ez lesz a döntő mindenféle szempontból, hogy i a jobb csapat spanyolországban.
Náluk 2-2 volt a bajnokságban. :shifty:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 22., csütörtök 14:00

nyílván énis úgy vagyok vele, h nyerni kell mindenáron.
a 11 Morataval allunk ki akkor is be kell huzni.
de most érted, én ezekről beszélek. h fasza az ilyet leírni, meg mondani, de közbe te is kurvára tudod, h ha így állnánk fel esélyünk sem lenne. (nyílván te sem komolyan írtad, csak vhogy próbálom érzékeltetni mire célzok, mit magyarázok).
Jobb es erosebb a keretunk,meg a B csapatunk is,ezert kapnak annyi penzt hetente
a lófszt. faszán megmutatták a valladolid és a celta ellen is, h semmi köze ahhoz a b keretnek h mennyi pénzt kap és h milyen erősek..

én csak annyit kérek, h ne legyetek megszállottak. ne tizedikezzetek, mert 2002 óta megy ez a szöveg, azóta nyomja a vállakat és fogja a döntőben is 12 év terhe.

persze, már én is alig tudok aludni, államvizsgára éppen úgy tanulok, h azon gondolkodom, milyen kezdő kellene, h kellene csinálni, mit, stb.. 5 percenként nézem a spanyol híreket, van-e vmi új a csapat körül. már csak 54óra hossza a büdösúristenit neki. :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. május 22., csütörtök 13:55

Nincsenek sem negatív, sem pozítív érzéseim a meccsel kapcsolatban. Itt most tényleg bárki nyerhet. Eddig a bajnokságban kétszer ők győztek ellenünk, a kupában kétszer mi, ez lesz a döntő mindenféle szempontból, hogy i a jobb csapat spanyolországban.
Mutassuk emg nekik, gyerünk!!
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 22., csütörtök 13:52

En is hehevel ertek egyet,semmilyen kifogast nem fogadok/fogadunk el,nincs mese,meg kell nyerni. Ha nem nyerunk akkor... de bele sem gondolok mi lenne akkor,nyerni fogunk basszameg. 10. BL... ennyi ev szopas es kudarc utan ott vagyunk a dontoben,nyerni kell. Ha 11 Morataval allunk ki akkor is be kell huzni. Jobb es erosebb a keretunk,meg a B csapatunk is,ezert kapnak annyi penzt hetente, Perez azert koltott 100 millat Balere hogy megnyerjuk vegre az azt az istenverte Tizediket...

Teszem fel a hazunkat es az autonkat a Real gyozelmere,ha elbukom,akkor mar elni sem lesz kedvem,szoval tokmindegy... :lol:
:goat:

Vissza: