Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Matt, neked ki lenne a megfelelo igazolas a kp-re?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez így igaz is, csak maga Guardiola is beismerte, hogy nem volt védekező játékosa a középpályán, ezért cserélte be Javi Martinezt a félidőben..peti_madrid írta: a visszavágón már ő volt Schweinsteiger párja, akkor visszább játszott kicsivel
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nagyon jó játékos Kroos, és ha csatlakozik, nem lenne ellenemre, de ő kelemen.istvánnak abban igaza van, hogy Kroos inkább tkp. Univerzális játékos, de ennek ellenére őt vétek lenne szűrőszerű posztra erőltetni. Arra a posztra lehet jobb embert is venni, meg eleve célszerű lenne egy olyan poszton játszatni, ahol a képességei legjavát nyújtja. Az pedig egy sorral feljebb van. Csak Pepnek a hülyesége volt Kroos hátrébb vezérlése. Ott nem is játszott jól. A tavalyi Krooshoz képest ég és föld a különbség.Az odavágón irányító középpályást játszott (ott Lahm és Schweini voltak a szűrők), azért volt annyira sokat a kapunk közelében, de a visszavágón már ő volt Schweinsteiger párja, akkor visszább játszott kicsivel. A legjobb példa talán a Manchester United elleni 3-1-es siker volt, amikor a védők előtt játszott egy 4-1-4-1-es formációban. Egyedül vitte a hátán a középpályát azon a meccsen, ráadásul nem is akárhogy. Szerintem hihetetlenül univerzális játékos, nem nyúlnánk mellé vele
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha láttad Ronaldot centerben,tudnod kell hogy kicsit sem az igazi ott...---Modric------Di MAria
--Bale-----C.R------Isco
Valahogy így....amikor svájnstájger párja,akkor is Basti játszik inkább hátrább...Nem szeretnék nagy megmondó ember szerepébe bújni, de Kroos igazi TKP, irányító.. ergo neki sincs "posztja" a 4-3-3as rendszerben.. láthattuk ellenünk is, hogy inkább szeret az ellenfél tizenhatosa körül lenni, mint labdát szerezni a sajátja előtt... :kivagyhe:
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Az odavágón irányító középpályást játszott (ott Lahm és Schweini voltak a szűrők), azért volt annyira sokat a kapunk közelében, de a visszavágón már ő volt Schweinsteiger párja, akkor visszább játszott kicsivel. A legjobb példa talán a Manchester United elleni 3-1-es siker volt, amikor a védők előtt játszott egy 4-1-4-1-es formációban. Egyedül vitte a hátán a középpályát azon a meccsen, ráadásul nem is akárhogy. Szerintem hihetetlenül univerzális játékos, nem nyúlnánk mellé velekelemen.istvan írta:Nem szeretnék nagy megmondó ember szerepébe bújni, de Kroos igazi TKP, irányító.. ergo neki sincs "posztja" a 4-3-3as rendszerben.. láthattuk ellenünk is, hogy inkább szeret az ellenfél tizenhatosa körül lenni, mint labdát szerezni a sajátja előtt...peti_madrid írta:Én egy
---Kroos-----DM----
--------Modric------
középpályát tudnék elképzelni, szépen tolódva, okosan járatva a labdát (értelemszerűen Modric lenne az ellenfél kapujához közelebb). Di María megmutatta idén, hogy nem képes elfáradni, szétfutná a középpályát, Kroos pedig okosan szűrne, aztán tolná fel a lasztit a horvátnak
- ikelemen5
Nem szeretnék nagy megmondó ember szerepébe bújni, de Kroos igazi TKP, irányító.. ergo neki sincs "posztja" a 4-3-3as rendszerben.. láthattuk ellenünk is, hogy inkább szeret az ellenfél tizenhatosa körül lenni, mint labdát szerezni a sajátja előtt...peti_madrid írta:Én egy
---Kroos-----DM----
--------Modric------
középpályát tudnék elképzelni, szépen tolódva, okosan járatva a labdát (értelemszerűen Modric lenne az ellenfél kapujához közelebb). Di María megmutatta idén, hogy nem képes elfáradni, szétfutná a középpályát, Kroos pedig okosan szűrne, aztán tolná fel a lasztit a horvátnak
- peti_madrid
Én egyh3x0r írta:Peti, tegyuk fel jon Kroos, az ara most lenyegtelen.
Milyen kozeppalyat kepzeltel el?
Ez a kozeppalya eleg lesz vedekezesben?
---Kroos-----DM----
--------Modric------
középpályát tudnék elképzelni, szépen tolódva, okosan járatva a labdát (értelemszerűen Modric lenne az ellenfél kapujához közelebb). Di María megmutatta idén, hogy nem képes elfáradni, szétfutná a középpályát, Kroos pedig okosan szűrne, aztán tolná fel a lasztit a horvátnak. Persze ha vinni akarja, akkor visszazár Modric, és kész. Ezzel a középpályával szerintem nyert ügyünk lenne, mert mind a hárman kreatívak, bírják a futást, és ha kell, fel tudják építeni a támadást. Szerintem ha ez a hármas dinamikusan együtt mozogna a középpályán, akkor nem is kellene ide akármilyen batár néger állat De erre majd akkor térjünk vissza, ha igazoltunk valakit
Egyébként megértem a ti álláspontotokat is, hogy Vidal rombolóbb, de nekem Kroos eleganciája jobban tetszik. Természetesen bármelyikőjüknek örülnék, ha jönne, de ha kettő közül kéne választanom, akkor én a német mellett tenném le a voksom (hehe nagy örömére ).
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Csak az a problem (pedig én is bőven támogatnám), hogy úgy tűnik mintha a chilei kikerült volna a pikszisből (vagy csak szimplán megszerezhetetlen kategória) --> miközben olasz pletykák szerint Pogbáért már egy 38 millás ajánlatot is megtettünk, illetve a "bennfentes" Gallardo állítása szerint is a vezetők a franciát tették a Madrid első számú és legfontosabb nyári átigazolási célpontjává (Perez papáék elvileg olyan 40-50 milla körüli összeget áldoznának a középpályás megszerzésére)! Bár mind2-t illik erős fenntartással kezelni, ettől függetlenül szerintem nem kérdés, hogy kit nézett ki magának a Real Madrid és a szakmai vezetés.En ugyanezt mondom mar miota...ha pogba jon, akkor csak dm helyere johetne, mert az az o posztja. Ide vidal bacsi kell.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
En ugyanezt mondom mar miota...ha pogba jon, akkor csak dm helyere johetne, mert az az o posztja. Ide vidal bacsi kell.
- ikelemen5
Srácok, én nem tudom, hogy ti hány juve meccset néztetek,de nekem sajnos juvés haverből van a legtöbb, így láttam egy kettőt idén... Elég nagy sztár Pogba itt a fórumon, ami igaz is. Nagy játékos lehet belőle, de nem ő fogja meghozni nekünk a középpálya stabilitását. Gyakorlatilag többet vesz részt a támadásokban mint nálunk DM.. nem ő fog védekezni Modric ?helyett? alapból.. helyette nem kell senkinek. Persze, előfordulhat,hogy idehozza Perez, és Carlonak helyet KELL csinálni neki,és akkor vkp-nak fogja használni, de ott elveszne a legnagyobb erénye, a kreativitása. Továbbá szerintem nem elég fegyelmezett ahhoz a pozícióhoz. Szerintem halott ötlet a
--------Pogba-----
Modric---DM középpálya..
Ha hozzuk, akkor DM helyére,és hátra marad megint csak a Xabi-Illara páros Khedirával kiegészülve,de még vele sem oda számolnak, mert a vkp-poszt az egyik legnagyobb játékintelligenciát követelő poszt ugye..
Ötletem sincs mi lesz itt nyáron, mit talál ki a vezetés...
--------Pogba-----
Modric---DM középpálya..
Ha hozzuk, akkor DM helyére,és hátra marad megint csak a Xabi-Illara páros Khedirával kiegészülve,de még vele sem oda számolnak, mert a vkp-poszt az egyik legnagyobb játékintelligenciát követelő poszt ugye..
Ötletem sincs mi lesz itt nyáron, mit talál ki a vezetés...
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Most olvasgattam vissza a fórumot.. A pár nappal ezelőtti témához csak annyit:
Nem véletlen az, hogy -amit oly sokan hiányolnak/tak, legalábbis nagyon sokszor volt róla szó, főleg az év elején (mármint még ősszel/nyár végén)- itt van nekünk Marcelo, Modric, CR, Benzema, Isco, (Jesé), és ide venném még, de csak kicsit zárójelben, DM, Bale, Carvajal is képes lenne rá, miközben Alonso hosszú labdákkal, oldalváltásokkal operálna, odatenné a falu túlsó végére, ahol 2 fehér mezesre az eltolódás miatt nem jut senki, és mégsem képesek játszani, pedig tökéletes alapanyagok hozzá, azt a játékot, amiről hehe beszél. Nem véletlen.. Nem engedik meg, pont azért, amiről rmcf beszél.
Nem véletlen az, hogy -amit oly sokan hiányolnak/tak, legalábbis nagyon sokszor volt róla szó, főleg az év elején (mármint még ősszel/nyár végén)- itt van nekünk Marcelo, Modric, CR, Benzema, Isco, (Jesé), és ide venném még, de csak kicsit zárójelben, DM, Bale, Carvajal is képes lenne rá, miközben Alonso hosszú labdákkal, oldalváltásokkal operálna, odatenné a falu túlsó végére, ahol 2 fehér mezesre az eltolódás miatt nem jut senki, és mégsem képesek játszani, pedig tökéletes alapanyagok hozzá, azt a játékot, amiről hehe beszél. Nem véletlen.. Nem engedik meg, pont azért, amiről rmcf beszél.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Modric mellé akkor is egy feka kell.
Aki védekezik,hajt,megy,robotol,szűri az ellenfél támadásait,ezzel levéve a terhet Modric válláról,aki így még szabadabban játszhat,és inkább felfelé. Ha sikerülne ezt megoldanunk,akkor Modric egyszerre lenne Xabi Alonso 2.0 és egy olyan támadó középpályás (játékmester),aki megteremti a Real Madrid stílusát,fazont szab a játékunknak.
És a játékos,aki tökéletes párja lenne Modricnak,nem más,mint Pogba. Azért nem Vidal,mert félek attól,hogy Vidal nem teljesen egészséges... Gündogan is jó lenne e célra,de ő sem egészséges. Touré lett volna az igazi,az überelhetetlen,a tökéletes Makelele utód,de hát,elbasztuk őt is,mint már oly sok klasszis játékost...
Aki védekezik,hajt,megy,robotol,szűri az ellenfél támadásait,ezzel levéve a terhet Modric válláról,aki így még szabadabban játszhat,és inkább felfelé. Ha sikerülne ezt megoldanunk,akkor Modric egyszerre lenne Xabi Alonso 2.0 és egy olyan támadó középpályás (játékmester),aki megteremti a Real Madrid stílusát,fazont szab a játékunknak.
És a játékos,aki tökéletes párja lenne Modricnak,nem más,mint Pogba. Azért nem Vidal,mert félek attól,hogy Vidal nem teljesen egészséges... Gündogan is jó lenne e célra,de ő sem egészséges. Touré lett volna az igazi,az überelhetetlen,a tökéletes Makelele utód,de hát,elbasztuk őt is,mint már oly sok klasszis játékost...
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Hú de várom már a szombat estét.
Elvileg akkor ez lesz a kezdőnk:
-------------------Iker
Carvajal--Varane--Ramos--Coentrao
----------------Illarra
--------Modric--------Isco
--Di Maria----C.R---------Bale
Amikor Isco és Di Maria egyszerre vannak fenn, akkor az argentin mindig a szélen játszott, ebből gondolom, hogy ez most sem lesz másképp.
Most nincs már idő kísérletezni, de én ezt a kezdőt a bajnokikon kipróbáltam volna más szisztémában is ( akkor ugye még egy egészséges Benzemával a kezdőben vmelyik sérült futógép helyett), ami szerintem talán jobban működhetett volna:
védelem adott
----------Illarra
---Modric------Di MAria
--Bale-----C.R------Isco
Di MAria maradna középen, ahol sokkal jobb teljesítményre képes, mint a szélen, védekezésben is többet tenne hozzá, mint Isco.
C.R ugye Benzemát helyettesítené.
Iscónak az árnyékék pozíció anno nem jött be, ahogy a középpályán visszavontabb szerepben sem az igazi, szerintem elveszik az erőssége, az ahogy meg tudja bontani a védelmeket, 1vs1-be helyzeteket tudna kialakítani...
Itt nem kifejezetten szélsőt játszana, hanem bal oldali támadót, sokkal több támadó feladattal, mint ott ahol mostanában játszik. Valahogy el kellett volna érni, hogy visszakapjuk a szezon eleji Iscót, azt aki támadásban brillírozott.
Vagy csak egyszerűen elfáradt a srác, hogy érzitek? Szerintem fentebb kéne tolnia, nem abban a szerepkörben, amiben most van és aztán megint varázsolhatna.
Elvileg akkor ez lesz a kezdőnk:
-------------------Iker
Carvajal--Varane--Ramos--Coentrao
----------------Illarra
--------Modric--------Isco
--Di Maria----C.R---------Bale
Amikor Isco és Di Maria egyszerre vannak fenn, akkor az argentin mindig a szélen játszott, ebből gondolom, hogy ez most sem lesz másképp.
Most nincs már idő kísérletezni, de én ezt a kezdőt a bajnokikon kipróbáltam volna más szisztémában is ( akkor ugye még egy egészséges Benzemával a kezdőben vmelyik sérült futógép helyett), ami szerintem talán jobban működhetett volna:
védelem adott
----------Illarra
---Modric------Di MAria
--Bale-----C.R------Isco
Di MAria maradna középen, ahol sokkal jobb teljesítményre képes, mint a szélen, védekezésben is többet tenne hozzá, mint Isco.
C.R ugye Benzemát helyettesítené.
Iscónak az árnyékék pozíció anno nem jött be, ahogy a középpályán visszavontabb szerepben sem az igazi, szerintem elveszik az erőssége, az ahogy meg tudja bontani a védelmeket, 1vs1-be helyzeteket tudna kialakítani...
Itt nem kifejezetten szélsőt játszana, hanem bal oldali támadót, sokkal több támadó feladattal, mint ott ahol mostanában játszik. Valahogy el kellett volna érni, hogy visszakapjuk a szezon eleji Iscót, azt aki támadásban brillírozott.
Vagy csak egyszerűen elfáradt a srác, hogy érzitek? Szerintem fentebb kéne tolnia, nem abban a szerepkörben, amiben most van és aztán megint varázsolhatna.
- morientes
Meg kell szűrni a támadásokat,ehhez meg Vidal jobb.Oda-vissza megy mint a vasaló,ide ilyen kell,hogy Modricrol levegye a terhet,ami a védekezést illeti.Akkor a horvát még hatékonyabb lehetne.Miért, szerinted Kroos nem elég kreatív vagy nem támadja eléggé a kaput? Ugyanúgy megy előre, nincs beszarva a kapu előtt, de tud hátrébb is játszani (tavalyi Bayern-meccsek bizonyítják), illetve box-to-boxot is. Meg még nincsen agyonszopkodva, az ára sincs annyira az egekben, mint a chileinek. Ráadásul egy év van a szerződéséből, kellő nyomás alá helyezve a Bayernt és csábító feltételeket kínálva a játékosnak nem hinném, hogy nem tudnánk elhozni.
Erről van szó.nmate írta:Vidal jobban illene Mordic mellé, akkor nézd így. Más stílus a kettő.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kroos és Modric sem ügyetlen védekezésben, csak én azt nem akarom látni, hogy Modric melózik ezerrel, neki kell az erő a támadásra, mert ő úgy a világ legjobbja azon a poszton.
- h3x0r
Peti, tegyuk fel jon Kroos, az ara most lenyegtelen.
- peti_madrid
Ezt is elismerem, de szerintem ez meg Carlón múlna, hogy mennyire tudja összeilleszteni két játékos stílusát a siker érdekében. Rohadt kíváncsi leszek, hogy kit igazolunk középpályára, mert abban 101%-ig biztos vagyok, hogy valakit hozunknmate írta:Vidal jobban illene Mordic mellé, akkor nézd így. Más stílus a kettő.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Vidal jobban illene Mordic mellé, akkor nézd így. Más stílus a kettő.
- peti_madrid
Miért, szerinted Kroos nem elég kreatív vagy nem támadja eléggé a kaput? Ugyanúgy megy előre, nincs beszarva a kapu előtt, de tud hátrébb is játszani (tavalyi Bayern-meccsek bizonyítják), illetve box-to-boxot is. Meg még nincsen agyonszopkodva, az ára sincs annyira az egekben, mint a chileinek. Ráadásul egy év van a szerződéséből, kellő nyomás alá helyezve a Bayernt és csábító feltételeket kínálva a játékosnak nem hinném, hogy nem tudnánk elhozni.
Beismerem, hogy elfogult vagyok vele kapcsolatban, régóta figyelem és abszolut meggyőzött, ezért preferálom Vidallal szemben. Elismerem a chileit is, de ha választhatnék, akkor én Kroost hoznám el. Ízlések és pofonok
Beismerem, hogy elfogult vagyok vele kapcsolatban, régóta figyelem és abszolut meggyőzött, ezért preferálom Vidallal szemben. Elismerem a chileit is, de ha választhatnék, akkor én Kroost hoznám el. Ízlések és pofonok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peti_madrid 2014. május 22., csütörtök 17:34-kor.
- morientes
Mitől is jobb ő mint Vidal? Már úgyértem ha mindkettő egészséges...pont az a fajta playa hiánycikk a madridban,amit a chilei játszik.Sokkal inkább ő, mint Vidal vagy Pogba :salute: :salute:
LEGIO PATRIA NOSTRA