Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Már vártam pedig, hogy valami olyan lesz, hogy a 4. BL serlegért megyünk, mert hát ne legyen már több mint a barcának ...
- h3x0r
Oruljunk hogy csak egyet vettek el
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
más is hetekkel ezelőtt megkezdte volna a felkészülést..nembaj már el is vesznek tőlünk egyet
Nem illik.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
"Szombat este Lisszabonban eldől, hogy a Real Madrid kilencedik vagy az Atlético Madrid első alkalommal nyeri meg Európa legrangosabb labdarúgó klubtornáját, a Bajnokok Ligáját. A mérkőzést a helyszínről közvetítő Sport TV kommentátora, Faragó Richárd már hetekkel korábban megkezdte a felkészülést a döntőre, de mint mondja, a legnagyobb feladat Portugáliában vár rá." By NSO.
Mi a hiba gyerekek?
Mi a hiba gyerekek?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nádudvaron a Bisztróba esetleg valaki?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
parkban idén is fogják adni. két éve néztem ott döntőt, az rendbe volt abszolút.KAG írta:El Unico írta:Már csak 24 óra és 13 perc van hátra...
Ennyi van csak hátra. Remélem hatalmas ünneplés lesz a vége Másra nem is tudok gondolni,csak a sikerre. Ennek így kell lennie. Le kell hogy zárjuk ezt az ínséges időszakot...
Srácok,jut eszembe,lesz valahol közös meccsnézés? Ahol összegyűlnek a Real Madrid szurkolói...
Közös meccsnézés engem is érdekelne Budapesten!
Ha nincs is tervezve, de jó lenne egyet megbeszélni csaaak..... hát a hely Most így randomba még hárman sem tudok sehova beülni majd ahol adnák rendes körülmények között és nem csak a falra az egyik sarokban lévő tv-n megy, de hallani már nem is hallod.
-
Nagyon várom már a holnapot.2002-ben már óriási szurkolást csaptam,de az már olyan rég volt,hogy csak Zidane góljára emlékszem.Azt viszont sosem felejtem el.Ideges is vagyok eléggé,mert félek a meccstől.Nem az ellenféltől,hanem saját magunktól.Remélem lesimázzuk őket,és nem kell idegeskedni.Egy valamit érzek már napok óta:Bale egy hatalmas gólt fog akasztani.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Akkor én is beírom a sztorimat: egész héten azon agyaltam, hogyan fogom majd elütni az idõt a szombati nap folyamán, apum kitalálta, hogy 4-5 óráig elmegyünk a termálfürdõbe, utána fûnyírás, fél8, 8 pedig a kritikus pont, jön a hangolódás.
Nekem is az elsõ BL döntõm lesz, hétközben bepótoltam a Leverkusen elleni finálét, jó kis csapat volt az ellenfél is, Schneider, Butt, Lúcio, Sebescen Zoltán, Ballack, örök második lett ez a csapat, de akkor is remek szezont futottak, a selejtezõbõl jutottak el a döntõbe, dupla csoportkör volt...az edzõjük lazán elnyomott 1-2 cigit a meccs folyamán, ilyen idõk is jártak. Nálunk pedig ismert a történet. Roberto Carlos mekkora bedobásokkal operált + azok az elhúzások a balszélen...hiányoznak. Zizou, Figo, Raúl...majd amikor bejött Iker, és az utolsó 6 percben amit levágott...hatalmas lehetett élõben nézni, remélem holnap nem lesznek ilyen izgalmak, szerzünk egy kétgólos elõnyt, majd jön Morata eldönteni, és megvan a 10. gólja a szezonban, és nekünk is a Tizedik.
Nekem is az elsõ BL döntõm lesz, hétközben bepótoltam a Leverkusen elleni finálét, jó kis csapat volt az ellenfél is, Schneider, Butt, Lúcio, Sebescen Zoltán, Ballack, örök második lett ez a csapat, de akkor is remek szezont futottak, a selejtezõbõl jutottak el a döntõbe, dupla csoportkör volt...az edzõjük lazán elnyomott 1-2 cigit a meccs folyamán, ilyen idõk is jártak. Nálunk pedig ismert a történet. Roberto Carlos mekkora bedobásokkal operált + azok az elhúzások a balszélen...hiányoznak. Zizou, Figo, Raúl...majd amikor bejött Iker, és az utolsó 6 percben amit levágott...hatalmas lehetett élõben nézni, remélem holnap nem lesznek ilyen izgalmak, szerzünk egy kétgólos elõnyt, majd jön Morata eldönteni, és megvan a 10. gólja a szezonban, és nekünk is a Tizedik.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
El Unico írta:Már csak 24 óra és 13 perc van hátra...
Ennyi van csak hátra. Remélem hatalmas ünneplés lesz a vége Másra nem is tudok gondolni,csak a sikerre. Ennek így kell lennie. Le kell hogy zárjuk ezt az ínséges időszakot...
Srácok,jut eszembe,lesz valahol közös meccsnézés? Ahol összegyűlnek a Real Madrid szurkolói...
Közös meccsnézés engem is érdekelne Budapesten!
Ha nincs is tervezve, de jó lenne egyet megbeszélni csaaak..... hát a hely Most így randomba még hárman sem tudok sehova beülni majd ahol adnák rendes körülmények között és nem csak a falra az egyik sarokban lévő tv-n megy, de hallani már nem is hallod.
ZIDANE
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Már csak 24 óra és 13 perc van hátra...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
+KhediraMike írta:és ne felejtsük el a VB/EB győzelmeket sem. A mi keretünk sokkal rutinosabb az ilyen meccseken, még ha nem is mindenki játszik, a felkészülésbe ez sokat segít.morientes írta:Casillas,Alonso,Ronaldo,Ancelotti.....tudják mi az BL-t nyerni???Jah,tudják...Zizou tudja???Ó de mennyire....na és Costa???Simeone???Tudja???
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Nekem ez az első döntőm, remélem megnyerjük. Mostmár kezdek izgulni én is helló... Nme baj holnap kicsengetésre megyek, ott eszek (beteg vagyok, nem iszok -.-) aztán hamar eltelik nap! Hajrá!
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
és ne felejtsük el a VB/EB győzelmeket sem. A mi keretünk sokkal rutinosabb az ilyen meccseken, még ha nem is mindenki játszik, a felkészülésbe ez sokat segít.morientes írta:Casillas,Alonso,Ronaldo,Ancelotti.....tudják mi az BL-t nyerni???Jah,tudják...Zizou tudja???Ó de mennyire....na és Costa???Simeone???Tudja???
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Volt-volt, szabad a rablás, majd ha hazajöttem, kivágok mindenkitGalacticos írta:pedig mintha lett volna egy ígéreted...Realista24 írta:Az oldalt azért kíméljétek
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
aki nem live valami társaságban hírdeti az igét a 10. után azt kitagadom
aztán majd ha a sok részeg hazaér és még van ereje benyomni a fórumot akkor lesz a baj
aztán majd ha a sok részeg hazaér és még van ereje benyomni a fórumot akkor lesz a baj
Nem illik.
- Galacticos
pedig mintha lett volna egy ígéreted...Realista24 írta:Az oldalt azért kíméljétek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az oldalt azért kíméljétek
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
sima lesz emberek nyugi :Đ kettővel megverjük őket és elszabadul a pokol
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Direkt a sport1-en fogom nézni, pedig van digim, ha a studiós beszélgetést túlélem akkor a döntő már csak könnyebb lehet, remélem Hegyi úr ott lesz, és a legjobbját nyújtja majd... Ha veszítünk porig alázhat minket, de ha nyerünk szükségem van a látványra ,hogy hegyi iván a studió sarkában magzat pózban a hányásában fetrengve gratulál a Real Madridnak, még akár oda is fűzhet a gratuláció mellé egy Visca el Barca-t az sem izgat...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Marky írta:öreg kőbányai beszerezve, eredménytől függetlenül én romokba leszek...