Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. május 24., szombat 8:52

Na, gyerekek. Eljött. A nap amire már nagyon sokan várunk főleg akik még nem láttak habfehér BL győzelmet. Nem tudom,hogy holnap reggel milyen lélekállapotban fogok feljönni a fórumra de inkább már most leirom,hogy büszke vagyok a fiúkra, a bajnokságot a végén elcsesztük de ez a Bayern-verés legendás lett, és csak megkurtuk a barcát a kupadöntőn egy CR nélkül, persze legfontosabb,hogy ma emeljük fel a tizediket, csak ez számit, ha nem mi fogjuk akkor széjjelfognak minket cincálni, de minek irjam le századszor? Inkább előre a decimájért. Hala Madrid.

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. május 24., szombat 7:38

Nyerni fogunk!!! :salute: :salute: :salute: Egyébként a nagy "szakértők" nem érnek semmit se a mai hazai sportújságíró társadalomban. Csak a szenzációhajhászás megy, a lényeg mindig eltörpül emellett... :cens: Na de mindegy, este megmutatják a fiúk, hogy mi vagyunk a királyok! A Por La Décima!!! :cheers:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 24., szombat 7:05

Ma lesz valami meccs a tv-ben? :hmmm:

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 24., szombat 3:54

ma már nem iszok. de remélem, lesz indokom ünnepelni. akkor mégis iszom majd. újra. :lol: :mrgreen:
Hala Madrid! :lilasalas:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. május 24., szombat 0:50

most megnéztem a 2002-es döntőt. érdekes volt visszanézni 12 év után. ez a meccs az első emlékem, amikor már Real szurkolóként néztem a meccset. nem bírom már kivárni az estét... :|
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. május 24., szombat 0:21

Nem.....viccnek is rossz...Ezek nem, nem mert nem érdemlik meg..Ezzel az általában nézhetetlen szögletekre játszó bekkeléssel - 11/12 mi is bekkeltünk :mrgreen: - nem nyerhetik meg a béell.....

szerencsések, egy gólos meccsekkel nyertek, patkány stílussal....

Costa béell győztes? Na ne....

Ez a bajnokság elég nekik a következő 15 évre....

Mi megérdemeljük, tettünk érte..
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 24., szombat 0:05

Ma történelmet ír a csapat :rock: :rock: :iszunk:
Nem illik.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 24., szombat 0:05

Acho írta:Muszáj nyerni. Elképzelni sem tudom, hogy milyen kín lenne a döntőben elbukni 12 év után, amikor már annyira, de annyira vártuk. Elképesztően fel vagyok pörögve. Nyerni kell. És nyerni is fogunk.
Plána az Atletico ellen... Már a gondolat is fájó!

Acho
Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Acho » 2014. május 24., szombat 0:01

Muszáj nyerni. Elképzelni sem tudom, hogy milyen kín lenne a döntőben elbukni 12 év után, amikor már annyira, de annyira vártuk. Elképesztően fel vagyok pörögve. Nyerni kell. És nyerni is fogunk.
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson

HT: Team Acho (580684)

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2014. május 24., szombat 0:00

Sajnos ott ahol a BM elleni visszavágót néztem,kitiltottak,ma kaptam a hírt....
jól tolhattad aznap este te is. :D

Én már lehet, hogy nem fogok tudni már holnap meccs előtt írni, de elképzelhető, hogy csak vasárnap leszek gép közelben, mert az szinte biztos, ha szombaton nyerünk, akkor vasárnapig bulizok. :) Szóval csak utoljára szeretném ide írni, hogy hajrá fiúk, remélem minden rendben lesz. Én sem tudok gondolni a vereségre és nem azért mert nagyképű vagyok, hanem mert egyszerűen érzem, hogy most már tényleg eljött a mi időnk és meg kell történnie annak, amire oly régóta várunk / vágyunk. Teljesen mindegy, hogy hogy és milyen áron, de győzzünk. Felőlem Iker is betalálhat, oly mindegy, csak legyen meg a meccs. Nem hiszem, hogy ma olyan sokat fogok tudni aludni, igazából már a munkámra is nehéz volt koncentrálnom, annyira magával ragadott a finálé hangulata. Nagyjából így vagyok most:
http://media.tumblr.com/2945e614e08bac7 ... qe2e03.gif
:mrgreen:

Mindenkinek jó meccsnézést kívánok, ha győzünk akkor ne szégyelljétek az alkohol barátságát, ha ünnepelni kell, akkor ünnepelni kell. Én Realosokkal fogom végigizgulni a meccset, remélem nem kell csalódnunk. (amúgy Bale gyereknek is milyen éve lehetne már... idejön és egyből BL győzelem. Vannak még páran így a keretből, de ő azért fix kezdő volt). Ramos, Marcelo, Pepe... régi utasok, de még nem nyertek itt BL-t. Elképesztően megérdemlik már. Ikert nem említem, ő már túl van egy ilyenen, de persze ő is nagyon rászolgálna egy ilyenre. Alonso dettó és hát ugye CR... aki utoljára a MU színeiben tapasztalhatta meg ezt a gyönyörű érzést, de mindig is ebbe a csapatba vágyott, itt azonban még a döntpig sem sikerült eljutnia...mostanáig. Vagy Benzema, aki azért a Lyonban nagy valószínűséggel sosem részesülhetett volna ilyen kiváltságokban és bár a megítélése itt is elég vegyes, de a BL-ben idén is jól szerepelt, és milyen jó lenne őt is BL győztesként látni. :coffee: Coentrao, aki nemrég még elakart menni, most meg vele fogunk kifutni a pályán a döntőbe és aki ez elmúlt meccseken eléggé megváltoztatta itt a megítélését. Vajon ő is BL győztesnek mondhatja magát holnaptól? Diego Lopez, aki visszajött és bár holnap nem fog játszani, de valószínűleg sosem nyerhetett volna BL-t, ha nincs a visszaigazolása. És még sorolhatnám itt a neveket...

Ma sok játékos élete változhat meg. Valaki a már majdnem teljes trófeagyűjteményét egészíti ki egy ilyen kis "aprósággal", valaki pedig egyből a legnagyobbat nyeri meg. HALA MADRID!
But he is a good boy...

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 23., péntek 22:21

Ha nem nyerünk(ilyen opció nem lehet!) én vállalok minden savazást végig is fogom hallgatni ígérem.De nem akarok vasárnap bármilyen hiány érzettel fel kelni ha meg van a 10ik és nem láthattam hegyi iván görbe nyakát miközben Iker csapkodja az arcába a trófeát a 120cmes fullHD tv-n keresztül... az ilyen kaszinós gyurik,mágnespetyák csak habok lennének a tortán.De iván a torta, hallgattam a faszságait 2006 óta (mert addig dúrván madrid buzi volt,ugyanezt nyomta mint most a barcával) egy ilyen történelmi pillanatot szerintem minden jóérzésű magyar madridista szeretne megosztani ivánnal. :D

Faragó ricsi elcsuklott hangjáért is fizetnék, fú de fogalmatlan az az ember is...

Egyébként meg mindenkinek aki nem olyan szadista mint én és teheti ajánlom a digisportot, egy teljesen korrekt csatorna én bírom őket, ha megérdemeljük savaznak, ha meg jók vagyunk dicsérnek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 23., péntek 22:19

Sajnos ott ahol a BM elleni visszavágót néztem,kitiltottak,ma kaptam a hírt.... :-* persze pár barcás és bm drukker panaszkodott rám,még a visszavágón....sok kis tetű,megfúrtak.Nyafogott a sok antireálos,biztos biztak a BM-ben,aztán megcsináltam ott a táncot és ezek meg beégtek......
Nem baj,van még hely,ráadásul ott realosok lesznek többségben.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 23., péntek 22:19

ziro4vr írta:Hajdú lesz a madridos, persze őt majd elnyomják. Ott lesz Puhl, aki az italfelelős a csatornánál, illetve Hegyi/Bognár aki majd az atmás lesz, de kiemeli, hogy barca-bayern döntő lenne, ha a legjobbak jutottak volna a döntőbe
A baj az, hogy Hajdù annyira van tisztában a Realal kapcsolatos dolgokkal, mint én 16 éve 9 évesen...

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. május 23., péntek 22:18

By NSO.
szánalmas gyökerek.
Hajdú lesz a madridos, persze őt majd elnyomják. Ott lesz Puhl, aki az italfelelős a csatornánál, illetve Hegyi/Bognár aki majd az atmás lesz, de kiemeli, hogy barca-bayern döntő lenne, ha a legjobbak jutottak volna a döntőbe
alapból sem éppen a legizgalmasabb személyiségek, de amit el tudtak vagy akartak mondani a fociról, azt már elmondták sok-sok évvel ezelőtt. nem is egyszer. komolyan nincs idehaza senki más, aki képes két épkézláb gondolatot összeszedni és megfogalmazni a sportágról? az unott, buta, fancsali pofájukkal a világból ki lehet kergetni.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 23., péntek 22:06

Míg Faragó Ricsi készül, addig ők nem... :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 23., péntek 22:06

Hajdú lesz a madridos, persze őt majd elnyomják. Ott lesz Puhl, aki az italfelelős a csatornánál, illetve Hegyi/Bognár aki majd az atmás lesz, de kiemeli, hogy barca-bayern döntő lenne, ha a legjobbak jutottak volna a döntőbe
Nem illik.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 23., péntek 22:06

Várhidi ott lesz,szerintem,hogy félidőben kioktasson minket a két csapat döntőbeli taktikájáról :D Iván 10000%,Puhl kérdéses,de lehet hogy őt is betolják azért. Meglepetésemberként pedig Zombori érkezik félidőben. :lol:

Ajjj már,legyen már holnap. Nem bírom már...

Szerintem oda fogunk pörkölni nekik... legalábbis remélem,hogy most fognak nagyot dobbantani a srácok,most kell bombát robbantani,most kell szétfutni az ellenfelet,most kell lerohanni őket. MOST! Ez a szezon utolsó meccse! Innen már csak a mennybe mehetünk,nem bukhatunk el! HALA MADRID!
:goat:

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 23., péntek 22:03

én bognárgyurit is akarom :D

ja meg döglégy :D
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 23., péntek 22:01

na ki lesz a stúdióban? Hajdú, Puhl, Iván a tippem
Nem illik.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 23., péntek 22:01

Szánalmas senkik,ezek nevezik magukat sportújságíróknak... :lol: Fingjuk nincsen semmiről...
:goat:

Vissza: