Bajnokok Ligája
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Re: Bajnokok Ligája
Na, gyerekek. Eljött. A nap amire már nagyon sokan várunk főleg akik még nem láttak habfehér BL győzelmet. Nem tudom,hogy holnap reggel milyen lélekállapotban fogok feljönni a fórumra de inkább már most leirom,hogy büszke vagyok a fiúkra, a bajnokságot a végén elcsesztük de ez a Bayern-verés legendás lett, és csak megkurtuk a barcát a kupadöntőn egy CR nélkül, persze legfontosabb,hogy ma emeljük fel a tizediket, csak ez számit, ha nem mi fogjuk akkor széjjelfognak minket cincálni, de minek irjam le századszor? Inkább előre a decimájért. Hala Madrid.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nyerni fogunk!!! Egyébként a nagy "szakértők" nem érnek semmit se a mai hazai sportújságíró társadalomban. Csak a szenzációhajhászás megy, a lényeg mindig eltörpül emellett... Na de mindegy, este megmutatják a fiúk, hogy mi vagyunk a királyok! A Por La Décima!!!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ma lesz valami meccs a tv-ben?
ma már nem iszok. de remélem, lesz indokom ünnepelni. akkor mégis iszom majd. újra.
Hala Madrid!
Hala Madrid!
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
most megnéztem a 2002-es döntőt. érdekes volt visszanézni 12 év után. ez a meccs az első emlékem, amikor már Real szurkolóként néztem a meccset. nem bírom már kivárni az estét...
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Nem.....viccnek is rossz...Ezek nem, nem mert nem érdemlik meg..Ezzel az általában nézhetetlen szögletekre játszó bekkeléssel - 11/12 mi is bekkeltünk - nem nyerhetik meg a béell.....
szerencsések, egy gólos meccsekkel nyertek, patkány stílussal....
Costa béell győztes? Na ne....
Ez a bajnokság elég nekik a következő 15 évre....
Mi megérdemeljük, tettünk érte..
szerencsések, egy gólos meccsekkel nyertek, patkány stílussal....
Costa béell győztes? Na ne....
Ez a bajnokság elég nekik a következő 15 évre....
Mi megérdemeljük, tettünk érte..
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
-
Plána az Atletico ellen... Már a gondolat is fájó!Acho írta:Muszáj nyerni. Elképzelni sem tudom, hogy milyen kín lenne a döntőben elbukni 12 év után, amikor már annyira, de annyira vártuk. Elképesztően fel vagyok pörögve. Nyerni kell. És nyerni is fogunk.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
Muszáj nyerni. Elképzelni sem tudom, hogy milyen kín lenne a döntőben elbukni 12 év után, amikor már annyira, de annyira vártuk. Elképesztően fel vagyok pörögve. Nyerni kell. És nyerni is fogunk.
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
HT: Team Acho (580684)
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
jól tolhattad aznap este te is.Sajnos ott ahol a BM elleni visszavágót néztem,kitiltottak,ma kaptam a hírt....
Én már lehet, hogy nem fogok tudni már holnap meccs előtt írni, de elképzelhető, hogy csak vasárnap leszek gép közelben, mert az szinte biztos, ha szombaton nyerünk, akkor vasárnapig bulizok. Szóval csak utoljára szeretném ide írni, hogy hajrá fiúk, remélem minden rendben lesz. Én sem tudok gondolni a vereségre és nem azért mert nagyképű vagyok, hanem mert egyszerűen érzem, hogy most már tényleg eljött a mi időnk és meg kell történnie annak, amire oly régóta várunk / vágyunk. Teljesen mindegy, hogy hogy és milyen áron, de győzzünk. Felőlem Iker is betalálhat, oly mindegy, csak legyen meg a meccs. Nem hiszem, hogy ma olyan sokat fogok tudni aludni, igazából már a munkámra is nehéz volt koncentrálnom, annyira magával ragadott a finálé hangulata. Nagyjából így vagyok most:
http://media.tumblr.com/2945e614e08bac7 ... qe2e03.gif
Mindenkinek jó meccsnézést kívánok, ha győzünk akkor ne szégyelljétek az alkohol barátságát, ha ünnepelni kell, akkor ünnepelni kell. Én Realosokkal fogom végigizgulni a meccset, remélem nem kell csalódnunk. (amúgy Bale gyereknek is milyen éve lehetne már... idejön és egyből BL győzelem. Vannak még páran így a keretből, de ő azért fix kezdő volt). Ramos, Marcelo, Pepe... régi utasok, de még nem nyertek itt BL-t. Elképesztően megérdemlik már. Ikert nem említem, ő már túl van egy ilyenen, de persze ő is nagyon rászolgálna egy ilyenre. Alonso dettó és hát ugye CR... aki utoljára a MU színeiben tapasztalhatta meg ezt a gyönyörű érzést, de mindig is ebbe a csapatba vágyott, itt azonban még a döntpig sem sikerült eljutnia...mostanáig. Vagy Benzema, aki azért a Lyonban nagy valószínűséggel sosem részesülhetett volna ilyen kiváltságokban és bár a megítélése itt is elég vegyes, de a BL-ben idén is jól szerepelt, és milyen jó lenne őt is BL győztesként látni. Coentrao, aki nemrég még elakart menni, most meg vele fogunk kifutni a pályán a döntőbe és aki ez elmúlt meccseken eléggé megváltoztatta itt a megítélését. Vajon ő is BL győztesnek mondhatja magát holnaptól? Diego Lopez, aki visszajött és bár holnap nem fog játszani, de valószínűleg sosem nyerhetett volna BL-t, ha nincs a visszaigazolása. És még sorolhatnám itt a neveket...
Ma sok játékos élete változhat meg. Valaki a már majdnem teljes trófeagyűjteményét egészíti ki egy ilyen kis "aprósággal", valaki pedig egyből a legnagyobbat nyeri meg. HALA MADRID!
But he is a good boy...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha nem nyerünk(ilyen opció nem lehet!) én vállalok minden savazást végig is fogom hallgatni ígérem.De nem akarok vasárnap bármilyen hiány érzettel fel kelni ha meg van a 10ik és nem láthattam hegyi iván görbe nyakát miközben Iker csapkodja az arcába a trófeát a 120cmes fullHD tv-n keresztül... az ilyen kaszinós gyurik,mágnespetyák csak habok lennének a tortán.De iván a torta, hallgattam a faszságait 2006 óta (mert addig dúrván madrid buzi volt,ugyanezt nyomta mint most a barcával) egy ilyen történelmi pillanatot szerintem minden jóérzésű magyar madridista szeretne megosztani ivánnal.
Faragó ricsi elcsuklott hangjáért is fizetnék, fú de fogalmatlan az az ember is...
Egyébként meg mindenkinek aki nem olyan szadista mint én és teheti ajánlom a digisportot, egy teljesen korrekt csatorna én bírom őket, ha megérdemeljük savaznak, ha meg jók vagyunk dicsérnek.
Faragó ricsi elcsuklott hangjáért is fizetnék, fú de fogalmatlan az az ember is...
Egyébként meg mindenkinek aki nem olyan szadista mint én és teheti ajánlom a digisportot, egy teljesen korrekt csatorna én bírom őket, ha megérdemeljük savaznak, ha meg jók vagyunk dicsérnek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Sajnos ott ahol a BM elleni visszavágót néztem,kitiltottak,ma kaptam a hírt.... persze pár barcás és bm drukker panaszkodott rám,még a visszavágón....sok kis tetű,megfúrtak.Nyafogott a sok antireálos,biztos biztak a BM-ben,aztán megcsináltam ott a táncot és ezek meg beégtek......
Nem baj,van még hely,ráadásul ott realosok lesznek többségben.
Nem baj,van még hely,ráadásul ott realosok lesznek többségben.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
A baj az, hogy Hajdù annyira van tisztában a Realal kapcsolatos dolgokkal, mint én 16 éve 9 évesen...ziro4vr írta:Hajdú lesz a madridos, persze őt majd elnyomják. Ott lesz Puhl, aki az italfelelős a csatornánál, illetve Hegyi/Bognár aki majd az atmás lesz, de kiemeli, hogy barca-bayern döntő lenne, ha a legjobbak jutottak volna a döntőbe
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
szánalmas gyökerek.By NSO.
alapból sem éppen a legizgalmasabb személyiségek, de amit el tudtak vagy akartak mondani a fociról, azt már elmondták sok-sok évvel ezelőtt. nem is egyszer. komolyan nincs idehaza senki más, aki képes két épkézláb gondolatot összeszedni és megfogalmazni a sportágról? az unott, buta, fancsali pofájukkal a világból ki lehet kergetni.Hajdú lesz a madridos, persze őt majd elnyomják. Ott lesz Puhl, aki az italfelelős a csatornánál, illetve Hegyi/Bognár aki majd az atmás lesz, de kiemeli, hogy barca-bayern döntő lenne, ha a legjobbak jutottak volna a döntőbe
Míg Faragó Ricsi készül, addig ők nem...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hajdú lesz a madridos, persze őt majd elnyomják. Ott lesz Puhl, aki az italfelelős a csatornánál, illetve Hegyi/Bognár aki majd az atmás lesz, de kiemeli, hogy barca-bayern döntő lenne, ha a legjobbak jutottak volna a döntőbe
Nem illik.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Várhidi ott lesz,szerintem,hogy félidőben kioktasson minket a két csapat döntőbeli taktikájáról Iván 10000%,Puhl kérdéses,de lehet hogy őt is betolják azért. Meglepetésemberként pedig Zombori érkezik félidőben.
Ajjj már,legyen már holnap. Nem bírom már...
Szerintem oda fogunk pörkölni nekik... legalábbis remélem,hogy most fognak nagyot dobbantani a srácok,most kell bombát robbantani,most kell szétfutni az ellenfelet,most kell lerohanni őket. MOST! Ez a szezon utolsó meccse! Innen már csak a mennybe mehetünk,nem bukhatunk el! HALA MADRID!
Ajjj már,legyen már holnap. Nem bírom már...
Szerintem oda fogunk pörkölni nekik... legalábbis remélem,hogy most fognak nagyot dobbantani a srácok,most kell bombát robbantani,most kell szétfutni az ellenfelet,most kell lerohanni őket. MOST! Ez a szezon utolsó meccse! Innen már csak a mennybe mehetünk,nem bukhatunk el! HALA MADRID!
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
én bognárgyurit is akarom
ja meg döglégy
ja meg döglégy
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szánalmas senkik,ezek nevezik magukat sportújságíróknak... Fingjuk nincsen semmiről...