Ketrecben lenne a helye...beneraul írta:Ma 11 Juanito kell, hogy legyen a pályán
Szerbiában lóplacentával kezelték a mai napra.Costa
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. május 24., szombat 13:12
Ketrecben lenne a helye...beneraul írta:Ma 11 Juanito kell, hogy legyen a pályán
Szerbiában lóplacentával kezelték a mai napra.Costa
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 24., szombat 12:55
1 ilyen szégyentelen ember sem kell a pályán ma.beneraul írta:Ma 11 Juanito kell, hogy legyen a pályán
HozzászólásSzerző: beneraul » 2014. május 24., szombat 12:51
HozzászólásSzerző: forrest6 » 2014. május 24., szombat 12:47
HozzászólásSzerző: Jester » 2014. május 24., szombat 12:30
Turan helyzete már napok óta tisztázott. Ott lesz a kezdőben.Remy írta:Mi van Costával és Turannal?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 24., szombat 12:24
HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 24., szombat 12:16
http://broadsport.euszilagyisaca írta:Tudja valaki melyik oldalon lehet nézni online a meccset este?
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 24., szombat 12:14
HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 24., szombat 12:13
Szerintem meg azt elég nehéz kijelenteni hogy melyik csapaton van a nagyobb teher. Mindkét csapat mellett elég sok érvet fel lehetne sorolni hogy miért van rajtuk a nagyobb nyomás. Inkább arra leszek kíváncsi hogy melyik csapatot tudja ez a nyomás feltüzelni és arra ösztönözni hogy még a világból is fussanak ki. Ez fog ma dönteni. Aki helyén tudja kezelni a dolgokat és aztán most télleg mindent bele fog adni az kapja a serleget /megfelelő taktikával megspékelve/. Nem tudom miért de nekem ma van egy olyan érzésem hogy ma sok gólt fogunk rúgni. Egyszerűen úgy gondolom hogy a döntőbe jutásunk akkora pluszt adott a játékosoknak - hogy végre sikerült bejutni- hogy nem tudom elképzelni hogy legalább 3 gólt ne rúgjunk. Főleg úgy hogy eddig a csapat a BL meccseken rendre sok helyzetet dolgozott ki (Dortmund elleni idegenbeli meccset leszámítva) .Jester írta:Sokan elmondták, de elmondom én is, hogy a Real-on van nagyobb teher. Az Athleti már messze túlteljesítette az elvárásokat idén. Ahogy az egyik kedvenc bloggerem fogalmazott : Az Atléticótól a BL-döntő egy senki által nem kért és várt bónuszkör. Persze, mondhatjuk, hogy vissza nem térő alkalom, mert ilyen csodák egy csapatnál tényleg tíz-húszévente vannak, de ettől még nem az Atlétinek van oka görcsösnek lenni.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 24., szombat 12:08
szilagyisaca írta:Tudja valaki melyik oldalon lehet nézni online a meccset este?
HozzászólásSzerző: szilagyisaca » 2014. május 24., szombat 12:04
HozzászólásSzerző: Jester » 2014. május 24., szombat 12:01
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 24., szombat 11:53
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 24., szombat 11:46
Egy izomszakadás nem fog csak úgy eltűnni a semmibe; tele van nyomva fájdalomcsillapítóval meg koksszal, nem kell ebbe többet belelátni, mint ami! Idén 2X-szer már eljátszotta ezt, ma sanszosan újfent idő előtt távozik majd a pályáról!Nálunk hetekig kínlódnak játékosok. Erre elnyomnak egy varázsigét és pár nap alatt "semmi" baja...
HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 24., szombat 11:32
Nagyon remélem hogy nálunk mindenki vállalni tudja a játékot és nem fog megsérülni senki. Én személy szerint abszolút nem hiszek abban hogy nálunk és náluk is mindenki full egészséges, ez csak mese habbal. Costát ma összerakják valahogy aztán lesz ami lesz.... majd Pepe -már persze ha játszik- ellátja a baját ha nem úgy viselkedik ahogy kellM1Ö írta: CR-rel szerintem nem lesz gond, tuti bírni fogja, mert azért ő csak rá pihent, de azon nem lepődnék meg, ha Costa csak a patkánykodásaival jelezné, hogy a pályán van.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. május 24., szombat 11:25
Te is idéző jelbe tetted azt, hogy semmi baja, nem értem a felháborodást.Géci írta:Vicc bazd+
Nálunk hetekig kínlódnak játékosok. Erre elnyomnak egy varázsigét és pár nap alatt "semmi" baja...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 24., szombat 11:16
Vicc bazd+Az Atlético Madrid támadója jó állapotban van, a reggeli átmozgató edzésen teljes intenzitással dolgozott. A jelek szerint nincs akadálya, hogy Simeone mester a kezdőbe nevezze gólerős támadóját.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 24., szombat 10:53
Amancio: "A legfontosabb az összpontosítás, tudni kell, mire képes az ellenfél, s használni a saját fegyvereket. Fizikálisan mindenképp kiegyenlített lesz a meccs, technikailag pedig szerintem felülmúljuk őket. Ez lesz az ütőkártyánk.”
Gento: "A csapat az egész szezonban jól játszott, és nyerni fog, mert harcolni fog. Tudják, mi forog kockán, ez egy BL-döntő, és mi vagyunk a jobbak."
Itt ma a srácok legnagyobb ellenfele saját maguk lesznek; ha a fiúk hozzák azt, amit tudnak, akkor nagy boldogság lesz este! Az AtMa-nak pedig kívánom, hogy kopírozzák csak le/állítsák be a 2000-es évek elei Valenciat és elégedjenek meg 2 elvesztett döntővel, illetve az ezüsttel (1974 után most másodszor is) már, ami a BL szereplésüket illeti! Hala Madrid!!!Di Stéfano: "A csapatban megvan a lehetőség, de megmutatni ezt más dolog; ha idegesek, könnyen elhagyhatja őket a szerencse. Remélem, a mi csapatunk ünnepelhet tizedszer is! A srácok el fogják hozni a trófeát.”
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 24., szombat 10:24
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 24., szombat 9:03
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem