Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 24., szombat 16:49

Ma nyerni fogunk. Mert nincs más lehetőség. Nyerni vagy nyerni. Minden Madridista tudja ezt. Akkor mi a probléma,ha egy kis pénzt is nyerek?
Na ezt hívják beteges optimizmusnak, má' bocsánat. Azért megnyugtatlak, hogy az atletico sem szotyizni ment Lisszabonba, aki pedig nem kalkulálta bele az esetleges kudarcot az azért szépet fog koppani adott esetben.
Ez egy döntő, emberek, csak okosan a jóslatokkal.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 24., szombat 16:49

R.M.C.F írta:Azt tapasztaltam amikor ma beszeltem bárkivel is, hogy ha a mi sérültjeinket vagy hiányzókat mondom akkor legyintenek.....alonso, pepe, benz, jese. ...vagy akik nem 100 % osak...varane, CR, DM......annyit fűznek hozzá ott meg costa és arda sérült. Hát azért nem egál ez sehogy sem. fura de 5ből 5 ezt igy rreagája le.
Ja mert most őket futtatják.... :roll: Na de ha meglesz a BL,nem győzik majd a modik regisztralni a "Real Madrid szurkolókat..." :hmmm:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 24., szombat 16:47

Remy írta:tehát nyerünk :mrgreen:
Most cseszted el, szép volt. Nem jó játék a jinx-szel szórakozni gyerekek.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 24., szombat 16:47

Úgy beszéltek, mintha az ellenfél nem élete meccsét játszaná :lol: Mintha nekik minden évben lenne egy ilyen lehetőség és nem akarnának kitörni az "örök második" jelző alól. Nem egyszer volt már a történelemben hasonló forgatókönyv, pl. a mai helyszínen majd 10 éve... CR tudna mesélni... szóval szurkoljunk, én is azt mondom, de ilyenek, hogy csak mi nyerhetünk blablabla... magatokkal szúrtok ki.

Na de ne egymáson vezessük le a feszkót, hajrá Real!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. május 24., szombat 16:48-kor.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 24., szombat 16:41

MyStiQ írta:Ha nem nyerünk, kivágom a picsába az összes mixelős hülyét. :) A világ legalapvetőbb sportfogadási szabályaival mentek szembe, amikor egy kupadöntőben az állítólagos kedvenc csapatotokra fogadtok.
Nyugi, én nem raktam meg, tehát nyerünk :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 24., szombat 16:37

Ha nem nyerünk, kivágom a picsába az összes mixelős hülyét. :) A világ legalapvetőbb sportfogadási szabályaival mentek szembe, amikor egy kupadöntőben az állítólagos kedvenc csapatotokra fogadtok.

Ennyire babonás nem lehetsz :lol: Remélem csak poénból írtad ezt,mert amúgy szerinted érdekel bárkit is Lisszabonban,hogy én feltettem egy heti béremet a Realra? :lol: :lol: :lol:

Ma nyerni fogunk. Mert nincs más lehetőség. Nyerni vagy nyerni. Minden Madridista tudja ezt. Akkor mi a probléma,ha egy kis pénzt is nyerek? :D
:goat:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 24., szombat 16:26

Azt tapasztaltam amikor ma beszeltem bárkivel is, hogy ha a mi sérültjeinket vagy hiányzókat mondom akkor legyintenek.....alonso, pepe, benz, jese. ...vagy akik nem 100 % osak...varane, CR, DM......annyit fűznek hozzá ott meg costa és arda sérült. Hát azért nem egál ez sehogy sem. fura de 5ből 5 ezt igy rreagája le.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 24., szombat 16:01

Mout is valahol belul enne a mereg ,hogy elment es egybol Blt nyer a Real a kovetkezo idenyben-:)) Oriasi Lenne Ancelottinak is elso eveben bl gyozelem Spanyol kupa!!
Ha már Mou, ott lesz ő is és a Yahoo portálnak fog szakértősködni, kommentátorként besegíteni! B-) Azért kíváncsi lennék a dumájára; és egész biztos vagyok benne, hogy ma szurkolni fog az excsapatának, bármi történt is a múltban! Egyértelmű, hogy jót tett a csapatnak és kellett is a váltás, de az, hogy 12 évnyi szopás után ma végre ott vagyunk, ahol; nos ahhoz részben hozzátett José is a maga jó és rossz húzásaival, tulajdonságaival, baromságaival együtt --> mert ezek a tapasztalatok (3 évnyi bukta) idén még elszántabbá, érettebbé tették a srácokat; a sikeréhségről már nem is beszélve, már ami a BL. trófeát illeti!
Azért ennek a csapatnak a mostani sikerességében is vastagon benne van a keze. :)
+ 1 egy kis finomítással! :mrgreen:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. május 24., szombat 16:01

Ramioli írta:Mout is valahol belul enne a mereg ,hogy elment es egybol Blt nyer a Real a kovetkezo idenyben-:)) Oriasi Lenne Ancelottinak is elso eveben bl gyozelem Spanyol kupa!!
Azért ennek a csapatnak a mostani sikerességében is vastagon benne van a keze. :)
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Puding
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers

HozzászólásSzerző: Puding » 2014. május 24., szombat 15:52

Pont fele ennyi idős volt... 2002... tisztán emlékszem a döntőre, és most újra itt vagyunk, HIHETETLEN érzés... aludni sem tudtam az éjjel, tegnap is csak nehezen.
Nyerni kell, nincs más lehetőség!!!! :luck:

HALA MADRIIIIIIIIIIIIIIIIID!!!!!!!! :zoldsalas: :iszunk: :cheers:
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 24., szombat 15:46

na, ha már mindenkinek van most 1-2 felesleges hozzászólása, bekapcsolódok én is.
nekem elég egyszerűek a gondolataim mára, röviden tömören ha nem nyerünk, akkor a kurva anyját az egész világnak.

nem akarom lenézni az ellenfelet, nem akarok tiszteletlen lenni, de akkor is, hát nehogymár godinok meg diegocosták nyerjék meg a Blt, mondjuk egy modric vagy ramos helyett. :-@

annyit szoptunk az utóbbi évben, annyi fájdalmat kellett elviselnünk, 5-0, 6-2, 8addöntős kiesések, 11esekkel való kiesés, stbstb., annyira kurvára igazságtalannak érezném, ha ma nem nyernénk.

évek óta európa egyik legjobb csapata vagyunk, sok szenvedés után átjutottunk végre az elődöntőn.
szép focit is játszunk, sok gólt is lövünk, végre küzdeni is megtanultunk, szerencsére a csapat közel sem olyan ellenszenves néha, mint anno Mou idején volt.

itt a tökéletes alkalom, meg kell nyerni basszameg. :zoldsalas: :box:
Hala Madrid! :sziv:
Én hiszek. :mrgreen:
Közben már misztik is írt egyszer, nem támadásnak szántam egyébként, semmi közöm hozzá, hogy ki miben hisz. :)

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. május 24., szombat 15:37

MyStiQ írta:Ha nem nyerünk, kivágom a picsába az összes mixelős hülyét. A világ legalapvetőbb sportfogadási szabályaival mentek szembe, amikor egy kupadöntőben az állítólagos kedvenc csapatotokra fogadtok.
Mondjuk szerintem sem ezen múlik, ellenben én sem mertem megrakni a Realt, inkább arra raktam, h lesz 2,5 nél több sárga a mi oldalunkon :lol: Aztán lehet ez lesz a rossz választás, a H helyett :lol:

Puding
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers

HozzászólásSzerző: Puding » 2014. május 24., szombat 15:37

MyStiQ írta:Ha nem nyerünk, kivágom a picsába az összes mixelős hülyét. :) A világ legalapvetőbb sportfogadási szabályaival mentek szembe, amikor egy kupadöntőben az állítólagos kedvenc csapatotokra fogadtok.
Várjál, én a spanyol kupadöntőben meg a 2 bl elődöntőben is a Real-ra fogadtam, ilyenkor mi van? :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Puding 2014. május 24., szombat 15:38-kor.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 24., szombat 15:36

Ti amúgy tényleg elhiszitek, hogy ezeken a fogadásokon múlik is valami? Hisztek a sorsban, meg ilyesmikben? :lol:
Hadd döntsék el, hogy mire költik a saját pénzüket, még ha szerintem is hülyeség.

Én hiszek. :mrgreen:
Mondjuk nekem két csapat van akire ha teszek bármit(mindegy mit, ha rájuk, ha ellenük) akkor annak 90%-ban az ellenkezője lesz. Ez a Fulham és a Real. :lol:

De egy ideje nem fogadok semmire, atleticora nincs amiért, legalábbis nekem, mivel nagyobb összeget sajnálnék, kevesebbel meg lófaszt se nyersz.
Viszont azt emeletes baromságnak tartom, hogy saját csapatra ilyen több tízezret felrakni, hacsak valaki nem milliomos...

Amúgy meg a másik babonám, hogy a fórumszavazásoknál rendszeresen Real ellen nyomok, egy kivétel volt, a Dortmund ellen szoros továbbjutást tippeltem, és lám az lett a legneccesebb. :lol:
Amikor megláttam a szavazást gondolkodás nélkül nyomtam az Atletire, biztos ami biztos. :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 24., szombat 15:34

Na Leírom én is a dolgaimat mert ma már nem leszek gép közelben.

Először is rohadt büszke vagyok a szezonra elsősorban a Bayern alázás miatt, CR aranylabdája miatt a spanyol kupa miatt, és a 12 év utáni bl döntős részvétel miatt.Bármi történjen este, Ancelotti nálam jó szezont zár , bírom a digót.És bármi történjen este jövőre is itt leszek, meg azután is... De kell ez a Decima most már nagyon. Hala Madrid ! :salute:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 24., szombat 15:23

Mout is valahol belul enne a mereg ,hogy elment es egybol Blt nyer a Real a kovetkezo idenyben-:)) Oriasi Lenne Ancelottinak is elso eveben bl gyozelem Spanyol kupa!!

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 24., szombat 15:03

szívós csapat az ellen.
Kőkeménye fognak védekezni, letámadni..
durvák lesznek..
kemény lesz..

De Ma.
Ma végre eljött a nap, amikor meglehet a várva várt 10. :)

uh.. rendkívül feszült vagyok egész nap..
Nem is tudok most így hirtelen mit írni, pedig rengeteg minden kavarog a fejemben.
na majd később talán le tudom írni a gondolataimat.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 24., szombat 14:59

Ennyi :D Én megtettem 600al azt hogy az Atletico nyeri a kupát. :mrgreen:
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 24., szombat 14:56

Valamiért nagyon magabiztos vagyok és jó érzésem van. Meglesz ez srácok, nyugi. Ma éjjel a sok nagydumás ellenköcsög vérére iszunk.
Nem illik.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 24., szombat 14:46

Kedvenc csapatomra én csak azért nem raknék, mert ha neadjisten nem nyerünk, akkor duplán szopok, épp elég depressziós lennék egy vereség után, nem akarok még pénzt is veszíteni.
Nem szoktam én sem a realra különben,de tettem rájuk a bayern ellen a madridi meccs előtt,aztán a müncheni meccs előtt hendivel,gondoltam jó ómen lehet...:) De nem ezen múlik,én is azt godolom...:)
Másnem Misztik dob egy piroslapot... :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Vissza: