Megy a meccs!
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Re: Megy a meccs!
Khedirát max időhúzó csereként akarom látni, ne csesszetek már fel.
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
ez az AS kezdő nagyon remélem, hogy nem igaz.. egy 0perces Khedira had ne kezdjen már.. még Casemiro-t is szívesebben nézném ott mint a "német"-et..
Na meg Benz akkor még se fogja, tudni vállalni a játékot ezek szerint.. számomra elég ha beáll a 85. percben 0-0 nál.. és vág egyet gyorsan..
Na meg Benz akkor még se fogja, tudni vállalni a játékot ezek szerint.. számomra elég ha beáll a 85. percben 0-0 nál.. és vág egyet gyorsan..
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
láttátok Ronaldo táskáját?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- kredenc
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane
TorrenteSierra írta:Az az igazság, hogy kurvára unatkozom és nem tudom mit csináljak. És még több mint másfél óra a meccsig.Remy írta:Te le tudsz ülni ilyenkor egy film elé? Mennyire fogsz tudni odakoncentrálni?
Uuuhh basszus tényleg, tökéletes szórakozás, jobb mint egy film.Mike írta: de most kezdődik a sport tv-n a felvezetés, az is jó mókának ígérkezik
na gyíkarc farkasnorbi
- Mike
mondjuk a 2002es BL döntőSierra írta:Tudom hogy nem ez a topik (bocsánat, csak ezt olvassa most mindenki ), de írjatok már pár másfél órás filmet így a meccs előtt. Köszi
pont másfél óra
de most kezdődik a sport tv-n a felvezetés, az is jó mókának ígérkezik
(nem lesz hegyi...meglepő...)
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Az az igazság, hogy kurvára unatkozom és nem tudom mit csináljak. És még több mint másfél óra a meccsig.Remy írta:Te le tudsz ülni ilyenkor egy film elé? Mennyire fogsz tudni odakoncentrálni?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Te le tudsz ülni ilyenkor egy film elé? Mennyire fogsz tudni odakoncentrálni?Sierra írta:Tudom hogy nem ez a topik (bocsánat, csak ezt olvassa most mindenki ), de írjatok már pár másfél órás filmet így a meccs előtt. Köszi
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Tudom hogy nem ez a topik (bocsánat, csak ezt olvassa most mindenki ), de írjatok már pár másfél órás filmet így a meccs előtt. Köszi
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
na én mentem a pubba, jó tizediket mindenkinek
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!basszunk oda a matracosoknak, az ellenbúzáknak és mindenki másnak is de úgy istenesen
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!basszunk oda a matracosoknak, az ellenbúzáknak és mindenki másnak is de úgy istenesen
Nem illik.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
na, raúl mez, szotyi bekészítve, kezdődjön a sport tv-n a felvezetés.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
üres stadion, de honnan jönnek a hangok? https://www.youtube.com/watch?v=IGFYjRFttw8
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Mike
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Asszem kezdek izgulni én is 2:1-et tippelek, nem is akarom elképzelni, hogy nem mi nyerjük a serleget. Jók voltak azok a "behind the scenes" videók, lehet látni mennyire egyben van a csapat. Ma szerintem ennyi fog kelleni, hogy csapatként egyben legyünk, ha valaki ront a másik kisegítse, és ne adjuk fel, ne kezdjünk el kapkodni, ha véletlenül nem mi rúgjuk az elsőt.
Előre a tizedikért !!! HALA MADRID !!!
Előre a tizedikért !!! HALA MADRID !!!
Bazmeg, azok a játékosok úristen.ziro4vr írta:alapozásnak..instant libabőr
Drenthe, Faubert, Saviola... pff, ilyenek játszottak itt?
- BlancoMark
Nem kell foglalkozni velük, ettől függetlenül nevetséges hogy pár órával a meccs előtt egy elvileg független szaklap( )azzal foglalkozik, hogy a saját kitermelt pénzéből mennyit költött a klub az évek alatt, ahelyett hogy kiemelnék hogy gólrekordokat döntögetve, magabiztosan begyalogoltunk a fináléba. Szánalmas.Láttam, és nem tud bosszantani. Szimpla utálkozás az egész.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
https://www.youtube.com/watch?v=gZj9dssTwdI
Na akkor a hátralévő egy órát eltöltöm e remekmű hallgatásával közben halálracsókolgatva a mezen a cimert. Csak valahogy húzzuk be és akkor minden cool. Hala Madrid
Na akkor a hátralévő egy órát eltöltöm e remekmű hallgatásával közben halálracsókolgatva a mezen a cimert. Csak valahogy húzzuk be és akkor minden cool. Hala Madrid
Matt009 írta:Mindenki féltékeny ránk, hogy mi szerezzük meg először a 10.-et. A 10. egy mérföldkő, mint ahogy az első címvédés is az lesz, és ez különösen kellemetlen a többi szurkoló számára.
Most ez irónia, vagy mi? Tőled ilyeneket olvasni.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Sok okosságot ma már nem lehet mondani.
Mindent bele srácok!!! Előre a 10.ért!
Az utálkozó írásokkal meg nem kell törődni. Mindenki féltékeny ránk, hogy mi szerezzük meg először a 10.-et. A 10. egy mérföldkő, mint ahogy az első címvédés is az lesz, és ez különösen kellemetlen a többi szurkoló számára.
Mindent bele srácok!!! Előre a 10.ért!
Az utálkozó írásokkal meg nem kell törődni. Mindenki féltékeny ránk, hogy mi szerezzük meg először a 10.-et. A 10. egy mérföldkő, mint ahogy az első címvédés is az lesz, és ez különösen kellemetlen a többi szurkoló számára.
Láttam, és nem tud bosszantani. Szimpla utálkozás az egész.És akkor még az NSO főcikkét nem is láttátok...