Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 25., vasárnap 1:40

dannen írta:perez ünneplése ramos fejese után :mrgreen:

megérdemelte már ő is! :)
Bizony, nyugodjék békében, a feleségét is elveszítette az utóbbi másfél évben. :-(

Megcsinálták Don Carlo Ancelottiék, és milyen jó volt látni Zizou-t is végig a szezonban, hogy ő is ott van a középpontban, már csak a jelenléte is sokat adott egy-egy meccshez. :)
beneraul írta:Nem tudom, már többször láttam, hogy stresszes helyzetben előkapja. Nem lehet amúgy, hogy valami nikotinos cucc? Ha jól tudom, egyébként dohányzik, nem?
Marca vagy AS videóban már odaközelítettek egyszer, ezt tolta akkor is.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. május 25., vasárnap 1:10

Dupla D írta:Perez hogy felugrott Ramos góljánál. :lol:
miután meg észrevette, hogy nem szoktak azért ilyen látványosan örülni ott fent, akkor gyorsan visszaült. :mrgreen:
ő is nagyon megérdemelte. nem kívánhatunk nála jobb presidentét jelenleg. a második időszakában nem hozz rossz döntést.
én is örülök, meg ittam is, de azért ez.... nyilván erős túlzás, minimum. lila most a köd, de rengeteg rossz döntése volt, már nem azért.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. május 25., vasárnap 1:07

Perez hogy felugrott Ramos góljánál. :lol:
miután meg észrevette, hogy nem szoktak azért ilyen látványosan örülni ott fent, akkor gyorsan visszaült. :mrgreen:
ő is nagyon megérdemelte. nem kívánhatunk nála jobb presidentét jelenleg. a második időszakában nem hozz rossz döntést.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

beneraul
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid, ZTE FC

HozzászólásSzerző: beneraul » 2014. május 25., vasárnap 0:32

Demes írta:Valaki tudja hogy Carlo barátunk mit húzott le Bale gólja után abból az üvegcséből? Egy kis nyugató pálesz? :lol:
Nem tudom, már többször láttam, hogy stresszes helyzetben előkapja. Nem lehet amúgy, hogy valami nikotinos cucc? Ha jól tudom, egyébként dohányzik, nem?

Mondjuk lehet, hogy Mourinho után bárki tanulékonynak és rugalmasnak tűnik, de nekem az volt a szezon folyamán a benyomásom, hogy Carlo észreveszi a problémákat, és hosszabb-rövidebb időn belül talál is rájuk megoldást, ha ez lehetséges az adott szezonon belül és az adott körülmények (pl. kispad hosszúsága) között. Én azt mondom, hogy amit hosszú távon lehet/kell kiküszöbölni, annak nyáron le is rakja az alapjait, én legalábbis bízom benne.

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. május 25., vasárnap 0:32

szerintem rágó volt benne... a páleszt én húztam meg... négyszer!
Most pedig neki állok a 10-nek! :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 25., vasárnap 0:30

Demes írta:Valaki tudja hogy Carlo barátunk mit húzott le Bale gólja után abból az üvegcséből? Egy kis nyugató pálesz? :lol:
Az üvegcse volt? Én valamilyen papíros cuccnak láttam, amiben még több és még több rágó van. :D
De lehet, hogy mégis pálesz volt benne. :mrgreen:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 25., vasárnap 0:29

Eredmények tekintetében maradéktalanul elégedett vagyok. Mivel egy edzőt meg az eredményei minősítenek, így nem lehet rá egy rossz szavam se. Sokszorosan túlszárnyalta az elvárásaimat. Később írok róla egy hosszabb véleményt, előljáróban annyit, hogy pozitív lesz. :mrgreen:

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. május 25., vasárnap 0:25

Valaki tudja hogy Carlo barátunk mit húzott le Bale gólja után abból az üvegcséből? Egy kis nyugató pálesz? :lol:

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. május 25., vasárnap 0:21

Nem leszek ünneprontó, úgyhogy én is azt mondom: szép első évet hozott! :salute: Azért azt a bajnoki hajrát nehéz lesz velem feledtetni... :sly:
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. május 25., vasárnap 0:17

Szép első évet produkált, ha csak az eredményeket nézzük. Itt a döntőn nyitott egy óriási hibával, amit Iscoval meg Marceloval korrigált. Nagyon pengeélen ment a dolog, de megcsinálta.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 25., vasárnap 0:15

én mondjuk Pepe kamu pirosára, meg mondjuk az elődöntő előtti klasszikusra gondolok amire mindkét spanyol ráfázott
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 25., vasárnap 0:15

Mourinho felépítette a lépcsőt a mennyország kapujához, de oda belépni nem tudott, vannak ennek okai..például fontosabb volt, hogy lenyomjon pár ördögöt a pokolba stb...de ne basztassuk most. A lényeg, hogy Carlo nyugalma kellett most, az ő karaktere. Döntésekben az olasz is megkérdőjelezhető, de kit érdekel ez most. A klub történelemkönyvének lapjain ő lesz és nem a portugál..
Nem illik.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 25., vasárnap 0:13

Mike írta:azért tegyük már hozzá h elég szerencsétlenek voltunk mindhárom évben...
nem szerencsétlenek, hanem barmok.
Kép
Kép
Kép

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 25., vasárnap 0:13

azért tegyük már hozzá h elég szerencsétlenek voltunk mindhárom évben...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 25., vasárnap 0:11

Ebben a csapatban benne volt a BL győzelem az elmúlt 3 évben is. Mourinho... elment és nyertünk :lol: És igen, itt is látszik, hogy nem tudott szintet lépni, pedig visszahozott minket, de az az utolsó lépés...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 25., vasárnap 0:09

Ja majdnem elfelejtettem.

Mourinho :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 16., péntek 9:46

h3x0r írta: HA NEM nyerjuk meg a BL-t
Ha nem nyerjük meg a BL-t az Atleti ellen, akkor senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy teljesen el fog szabadulni a pokol...főleg, hogy elvileg a BL miatt adtuk fel a Ligát...a kupa meg egyáltalán nem fog számítani szerintem a BL győzelem nélkül...

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 15., csütörtök 21:45

tipikus média szarkeverés.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 15., csütörtök 21:24

Egyes hírek szerint Péreznél igencsak kiverte a biztosítékot a csapat, amiért kvázi feladták a ligát. Nyílt titok, hogy az elsődleges cél a Tizedik megszerzése, azonban ez a fajta hozzáállás nem összeegyeztethető a Real Madriddal. A forrás szerint egyes döntések már megszülettek, azonban ezt a döntő előtt – érhető módon – nem fogják bejelenteni. A Sportyou egészen odáig merészkedett, hogy szerintük Pérez a lemondását fogja beadni a döntő után, mert elárultnak érzi magát. Forrás: Madridom.hu
HA megnyerjuk a BL-t

- Ancelottit kirugni? Idejon az olasz, elso eveben megnyerjuk vele a BL-t amire mar egy evtizede varunk, raadasul meg egy spanyol kupat is szallit melle. Rajtunk rohogne a fel vilag ha ezek utan tavozna.
- Perez lemond? Vegulis megvan a BL, betartotta amit igert, nyugodtan mehet nyugdijba. De nem hinnem hogy a stadion projektet felbe hagyna, ha mar elkezdte, befejezi. Azert 30-40 ev mulva is csak azt latjuk majd hogy amikor megnyertuk a 10.-et Perez volt az elnok, raadasul a szep stadionunk neki is koszonheto.
- Jatekosokat lecserelni? ezen a BL donto keveset valtoztat, nagyjabol azert mar megvan hogy hova szeretnenk embereket venni

HA NEM nyerjuk meg a BL-t

- Ancelottit kirugni? Ugyan az amit fent irtam, elso eveben BL donto es azert csak nyertunk egy kupat. Eddig jobban teljesit mint Mourinho, hulyeseg lenne elkuldeni.
- Perez lemond? Ugyan az. A stadiont fel fogja ujittatni.
- Jatekosokat lecserelni? ugyan az.

beneraul
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid, ZTE FC

HozzászólásSzerző: beneraul » 2014. május 15., csütörtök 21:22

2004-ben lett volna ilyen segítőkész :lol: Magától nem mond le, amíg cselekvőképes. Ha igen, ott szerintem másról lesz szó.

Vissza: