Real Madrid vs. Barcelona
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Olyan mint a Korona mögött, csak gyengébb és Barcás. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy amint nem ők győznek hirtelen eltűnik a kézfogósdi, nincs több, fair play segbekuki sem stb.
A legviccesebb, hogy a ráadást kérdőjelezik meg.
A legviccesebb, hogy a ráadást kérdőjelezik meg.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Most őszintén, kit érdekel, magukat égetik Nekünk van 10, vagy nekik?
- istimester
- rex madridistae
Népsportos Barca blog. A faszbúkon nyomják a prüszkölést, amivel nem lenne gond, ha NEM A SZERKESZTŐK csinálnák. Nálunk is olykor elszakad a cérna, de a szerkesztőség nem szokott ilyet csinálni.
Mondjuk nevetek a kommenteken, főleg, amikor a pénzügyi dolgokat feszegetik. Akik lassan évi 50-et költenek csak Messire, másokat zsoldosoznak le
Mondjuk nevetek a kommenteken, főleg, amikor a pénzügyi dolgokat feszegetik. Akik lassan évi 50-et költenek csak Messire, másokat zsoldosoznak le
Az hagyján, hogy nem bírják elviselni, de ilyennél bírózni, meg hasonlók. De gyönyörű látni ezt a vergődést, írjanak még, öröm olvasni minden egyes betűjüket.istimester írta:A Tot el Campos srácok nem nagyon tudják elviselni a győzelmünket. Hiába, az álarc rögtön lehull, amikor nem megy a szekér
Ja igen, bunda is volt a meccs.
Iván? A Hegyi? Hát ő nem Real drukker? Most biztos valahol részegen fetreng örömében.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
én kívánom nekik hogy pukkadjanak meg illetve hogy legyen több korrekt szurkolójuk, mint pl GT
Iván tv-s szereplésre most ne számítsak egy darabig, mi?
Iván tv-s szereplésre most ne számítsak egy darabig, mi?
Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
kik?istimester írta:A Tot el Campos srácok nem nagyon tudják elviselni a győzelmünket. Hiába, az álarc rögtön lehull, amikor nem megy a szekér
sose hallottam róluk.
- istimester
- rex madridistae
A Tot el Campos srácok nem nagyon tudják elviselni a győzelmünket. Hiába, az álarc rögtön lehull, amikor nem megy a szekér
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Köszönjük!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ja értem, így mégjobb
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ugy értettem, a forumon. Nekünk jövőre egy új csapattal álom lenne a BL döntő.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Köszönjük, legyen így!
de kikaptok
de kikaptok
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Gratulálok a 10.-hez! Megérdemelt!
...jövőre ugyanitt... :-)
...jövőre ugyanitt... :-)
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
GT:
a barca volt focija pont hogy nagyon kötött volt. egy sémát gyakoroltak be akihez PONT belenőtt 3 olyan játékos akik kurva jók voltak együtt. Ga taktikázgatsz akkor az megbontódik.
a barca volt focija pont hogy nagyon kötött volt. egy sémát gyakoroltak be akihez PONT belenőtt 3 olyan játékos akik kurva jók voltak együtt. Ga taktikázgatsz akkor az megbontódik.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ki tudja,Blanc talán a középpályát erősítené vele....Nem tudom, hogy mit szívhatnak a PSG-nél, hogy Luizért leraknának ~62M eurót. :D Főleg, hogy jól állnak a poszton és még Luiz sem egy meghatározó játékos a klubjában. Legalább a Barca megizzadhat...
Szerk.: Elvileg a Bayern is bejelentkezett érte.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nincs jobb mód a védekezésre, mint az ha nálunk van a labda. A futball koncepciója ahhoz kapcsolódik, amit a Barcelona az elmúlt években csinált, de azóta azért ez is fejlődött tovább, jobb lett, és ezek alapján kell javítanunk a mienken is, azért, hogy a csapatunk ismét meg tudja lepni az ellenfeleket.sander írta:Nem kötekedés céljából de mi tetszett ebben a nyilatkozatban ? Semmi különlegeset nem mond csak azt amit mindenki hallani akart... Amugy milyen változásokat ígér ? Mert nekem annyi jött le hogy ismét sokat szeretnék birtokolni a labdát és intenzív támadásépítést szeretnének. Hasonlót szeretne mint Pep annak idején.
Ez lehet a kulcsfontosságú. A stílus és a felfogás nem fog alapvetően megváltozni, és ez így is van rendjén, de több taktikai variáció kell, amivel meg lehet lepni az ellenfeleket. (Elég csak olyanokra gondolni a közelmúltból, amikor Tito berakta Villát középcsatárnak a Milan ellen, ezzel teljesen meglepve az olaszokat... Ilyesmik. Hogy ne legyen mindig pontosan kiszámítható, mit fogunk játszani.)
Egy idézet egy friss interjúból:
A munkámban arra törekszem, hogy ne építsek falakat magam körül csak azért, mert valaki más ezt így vagy úgy csinálta korábban.
Ez is jó hozzáállás szerintem. Talán tényleg nem akarja majd mindenáron Pep hagyatékát továbbvinni, ez jó.
Illetve, a kedvencem az egészből, ezt inkább angolul idézem, ha nem gond, mert úgy kifejezőbb szerintem:
More than a coach, one should be a leader.
Nagyon igaz. És talán ez volt az egyik gond Tatával, úgy éreztem néha vele kapcsolatban, hogy "csak" edző, nem pedig vezető.
Aminek még örülök, az az, hogy ő ugyebár dolgozott korábban a Barça B vezetőedzőjeként, jóval behatóbban ismeri az utánpótlás egész rendszerét, mint Tata, sok jelenlegi B-játékossal dolgozott is együtt korábban (+ Rafinha és Deulofeu), tudja, mire képesek, és reményeim szerint bátrabban is fog nyúlni hozzájuk.
Az szép Remélem, nem akarunk versenybe szállni velük. Mondjuk mostanában nem annyira írnak Luizról, Benatia az új slágertéma, már azt is lehozták, hogy az ügynöke Barcelonába utazott, hogy tárgyaljon egy esetleges transzferről, de aztán Rudi García kijelentette, hogy Benatia nem megy sehova.Realista24 írta:David Luiz még mindig képben van a Barcánál? Jó lenne, mert állítólag a PSG egy laza 50 millió fontot ajánl érte, így remélem jól felverik az árát
Willy Caballero meg már nem először utal egészen egyértelműen arra, hogy szívesen védene nálunk, jó lenne, ha lecsapnánk rá, egy Ter Stegen - Cabellero párossal majdhogynem tökéletesen elégedett lennék.
szerk.: Pedrót meg viheti a Pool, ha Reust el tudjuk hozni a helyére.
Nem tudom, hogy mit szívhatnak a PSG-nél, hogy Luizért leraknának ~62M eurót. Főleg, hogy jól állnak a poszton és még Luiz sem egy meghatározó játékos a klubjában. Legalább a Barca megizzadhat...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha már Pool, ők meg vinnék Pedrót.sander írta:A PSG-be minek ? Hisz ott van Thiago Silva és Marquinhos is. Mindegy is verjék csak fel az árát neki hátha a Barca is többet fizetne érte... mondjuk úgy 40 millió körüli összeget Amugy most olvastam hogy a Liverpool kész eladni Aggert 14-15 millió körüli összegért és a Napoli simán kész is kifizetni ezt az összeget. Mintha tavaly szóba hozták volna velük és hát 15 misiért szerintem ajándék lenne.Realista24 írta:David Luiz még mindig képben van a Barcánál? Jó lenne, mert állítólag a PSG egy laza 50 millió fontot ajánl érte, így remélem jól felverik az árát
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
A PSG-be minek ? Hisz ott van Thiago Silva és Marquinhos is. Mindegy is verjék csak fel az árát neki hátha a Barca is többet fizetne érte... mondjuk úgy 40 millió körüli összeget Amugy most olvastam hogy a Liverpool kész eladni Aggert 14-15 millió körüli összegért és a Napoli simán kész is kifizetni ezt az összeget. Mintha tavaly szóba hozták volna velük és hát 15 misiért szerintem ajándék lenne.Realista24 írta:David Luiz még mindig képben van a Barcánál? Jó lenne, mert állítólag a PSG egy laza 50 millió fontot ajánl érte, így remélem jól felverik az árát
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
David Luiz még mindig képben van a Barcánál? Jó lenne, mert állítólag a PSG egy laza 50 millió fontot ajánl érte, így remélem jól felverik az árát
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema