Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Nika91127

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. május 25., vasárnap 9:41

https://facebook.com/photo.php?fbid=401 ... &source=48

Ezek a kommentek. Mint ha őket a bíró sose nyomta volna... :)

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. május 25., vasárnap 9:36

Jó szórakozás a realt szidókat olvasni
A legnevettségesebb az volt amikor EBn az egyik szidta a döntőt mennyire rossz volt. Nem volt olyan szórakoztató, mint a barca, bayern, spanyol válogatott meccsei.

Igen, a spanyolok játék aztán tényleg nagyon élvezetes :lol:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 25., vasárnap 8:29

nem fogok visszaolvasni egy betűt se, nem akarom, hogy bármi is befolyásoljon. páran biztos emlékeznek rám a régi oldalról (és még az azelőttiről). a lényeg a lényeg, rég élveztem ennyire focimeccset, mint ezt (talán a négyhármat), és rég tudtam ennyire őszintén gratulálni annak a csapatnak, akit minimális se szívlelek. szóval akkor most, tényleg grat, nagyon nagy meccset játszottatok és hihetetlen, hogy végül felül tudtatok kerekedni azon a csapaton, akik háromszor annyit futottak egyenként, mint bármelyik másik csapat összesen ebben a bl szezonban. marcelo góljánál konkrétan az volt az első mondat, ami elhagyta a számat, hogy ő ezt kruvára megérdemelte. pedig nyilván az atleticonak szurkoltam és nyilván sokként ért bale gólja. ja, és di maria. mármint DI MARIA. ti tényleg ezt a gyereket akartátok folyamatosan elzavarni? mi az isten bajotok van baszki?
:salute: :salute: :salute:

Óriási meccs volt. Ez lesz az a meccs,amit teljes egészében megfogok még nézni párszor.
:goat:

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. május 25., vasárnap 8:01

Ez az eb egy vicc...Felhozzák,hogy CR nulla volt a meccsen,nettó emberhátrány. Nem emlékszem,hogy Messike a tavasszal,azon kívül hogy a Neymar homorításai miatt kapott büntetőket belőtte,mit csinált? Ja,hogy effektíve semmit és volt olyan meccs,hogy a kapus is többet futott nála majdnem?
Továbbá: nem volt időhúzás? Áhh...végülis az Atletico nem tördelte a játékot,nem szabálytalankodtak,nem volt bunyó se,a két edző nem is cserélt,persze fújják le a 90.percben...

Mire van ekkora pofájuk,kérdem én?...Bassza a csőrüket,hogy szét fog esni a rohadt kis csapatuk? Kíváncsi leszek,hogy a nyár végén melyik klub fog majd többet költeni átigazolásokra...Meg aztán Messike fizujából elég jó embereket lehetne venni,50millió ojró nem kevés :Đ :Đ

RealMiki
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. május 25., vasárnap 7:51

@lesliejr és ellenoldal:

Köszönjük szépen.

A többiek szánalmasak.

Vállalhatatlan, hogy a tizedik Bajnokok Ligája- trófeánál magyaráznunk kell(ene) a bizonyítványt.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 25., vasárnap 7:34

ellenoldal írta:nem fogok visszaolvasni egy betűt se, nem akarom, hogy bármi is befolyásoljon. páran biztos emlékeznek rám a régi oldalról (és még az azelőttiről). a lényeg a lényeg, rég élveztem ennyire focimeccset, mint ezt (talán a négyhármat), és rég tudtam ennyire őszintén gratulálni annak a csapatnak, akit minimális se szívlelek. szóval akkor most, tényleg grat, nagyon nagy meccset játszottatok és hihetetlen, hogy végül felül tudtatok kerekedni azon a csapaton, akik háromszor annyit futottak egyenként, mint bármelyik másik csapat összesen ebben a bl szezonban. marcelo góljánál konkrétan az volt az első mondat, ami elhagyta a számat, hogy ő ezt kruvára megérdemelte. pedig nyilván az atleticonak szurkoltam és nyilván sokként ért bale gólja. ja, és di maria. mármint DI MARIA. ti tényleg ezt a gyereket akartátok folyamatosan elzavarni? mi az isten bajotok van baszki?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mák volt! mákosak vagyunk egész idényben :D :D a bíró miatt nyertünk ma is mert 5 percet hosszabbított de 2,,40 nél fejelte a gólt Ramos! és ez számít mert más lett volna a meccsnek a struktúrája ha csak 3 at tesz rá :D :D köszönjük az őszinte gratulációt!

ellenoldal

HozzászólásSzerző: ellenoldal » 2014. május 25., vasárnap 6:02

nem fogok visszaolvasni egy betűt se, nem akarom, hogy bármi is befolyásoljon. páran biztos emlékeznek rám a régi oldalról (és még az azelőttiről). a lényeg a lényeg, rég élveztem ennyire focimeccset, mint ezt (talán a négyhármat), és rég tudtam ennyire őszintén gratulálni annak a csapatnak, akit minimális se szívlelek. szóval akkor most, tényleg grat, nagyon nagy meccset játszottatok és hihetetlen, hogy végül felül tudtatok kerekedni azon a csapaton, akik háromszor annyit futottak egyenként, mint bármelyik másik csapat összesen ebben a bl szezonban. marcelo góljánál konkrétan az volt az első mondat, ami elhagyta a számat, hogy ő ezt kruvára megérdemelte. pedig nyilván az atleticonak szurkoltam és nyilván sokként ért bale gólja. ja, és di maria. mármint DI MARIA. ti tényleg ezt a gyereket akartátok folyamatosan elzavarni? mi az isten bajotok van baszki?

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 25., vasárnap 4:49

En nem fogom palastolni, gyulolom az Atma-t es hatalmas elegtetel volt latni a csalodott arcokat es az orjongo Simeonet
Jól is van az. :agree:
Gyűlölni kell őket...a bárszát és ezeket is. Fel kell venni a kesztyűt, itt már nincs helye finomkodásnak.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 25., vasárnap 4:22

Jah, most az a nagy sláger katalánéknál , hogy azért nyertünk mert 5 percet hosszabbított a bíró:-))) :D :D holott a 93 percen fejelte Ramos a gólt :D szerintük le kellett volna fújni 90 percen a meccset,.. le szokták a Bl döntőkben:-) :D :D nem igen láttam olyan Bl döntőt amin min 4 perc hosszabbítás ne lett volna! még ha nem indokolt akkor is egy Bl döntőben ráraknak jócskán ... elhiszem hogy fáj nekik , hogy széthullóban van a csapatuk és 0 trófea... sosem érjük meg wazzeg hogy elismerjenek minket!Nem baj vergődjenek csak akkor valamit jól csinálunk :D :D

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. május 25., vasárnap 2:46

Hagyjuk mar a karogo jancsikat... Ha valaki jon a szar kifogasaival, akkor egyszeruen el kell intezni: "Jozsef, erre az egeszre csak egyetlen szammal valaszolnek: 10." Aztan ketszer korbe kell rohogni telivigyorral, le kell dobni a rengetegedik feles palinkat, es sereny "Campeones"-ezes kozepette elsetalni a masik iranyba. Nehogymar az ilyen fogalmatlan gyokerpalantak elrontsak az oromotoket. Most kerekitettunk tizre, ki a f.szom az aki megprobalja nekem megmagyarazni a bizonyitvanyt?? Hat kikacagom....
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 25., vasárnap 2:32

Csabi írta:hány barcás jött gratulálni? 1? ennyit erről.
Nekem mondjuk GT gratulalt, par napja emlitettem is neki hogy mekkora lenne mar ha a kedvence nyerne meg nekunk a BL-t... hat ugy nez bejott :D Enyhen szolva sokkos allapotban lehetett :lol: De nem kell felni, holnap tuti jon a 20 oldalas hsz-evel, amit megint dolog lesz vegigolvasni :mrgreen:

Mondjuk a barcasoknak feltennek egy kerdest: ugyan ez lenne a velemenyetek a meccsrol es a gyoztesrol ha ugyan ezt csinaltak volna csak a nevuk nem Real Madrid, hanem mondjuk Manchester United vagy Liverpool lett volna?

Haverom (teljesen semleges) annyit mondott a meccs utan, hogy gyengen jatszottunk, de legalabb latta rajtunk a masodik felidoben is hogy szeretnenk JATSZANI.

A szogletet megelozoen is pont arra gondoltam, hogy ha szamit meg valamit a FOCI es nem a total bekkelese a jovo, akkor itt egyszeruen nem nyerhet az Atletico. A vegeredmenyt ismerjuk. :D

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. május 25., vasárnap 2:29

legalább tudjuk, hogy a bajnokság a legfontosabb kupa és abban a barca előttünk végzett :roll: :ike:
Kép

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 25., vasárnap 2:28

Komolyan érdemes elolvasni az eb fórum BL topikját... idézek pár gyöngyszemet: "A Real vakon volt az egész meccsen." "5 perc hosszabbítás sok volt"( az mondjuk nem lényeges, hogy a hosszabbítás 3. percében fejelte a gólt Ramos) "Az egész BL vicc, a Realnak a kisujját sem kellett megmozdítania..." (Tényleg csak a címvédőt kellett kiverni, plusz azt a csapatot a döntőben, aki nem csak minket, de őket is legyőzte a bajnokságban...) Hihetetlen mennyire nem tudnak veszíteni. Mondjuk meg is értem, legalább a fele a csoda Barcán nőtt fel...

Persze tisztelet a kivételnek, mert van aki észrevette, hogy jobbak voltunk az Atleticonál. Ja és írták, hogy az Atleti pont most fogyott el, bezzeg ellenük egy hete még bírták. :lol: Az véletlenül sem lehet, hogy a Barca gyengébb volt.

Na mind1, tényleg nem csak a tüzet akarom szítani, csak elég irritáló, amikor egy barcás itt jópofizik, ott meg elvakultan köpködi csak a Realt. #respectcsababarca :shutup:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. május 25., vasárnap 2:27

Nika91127 írta:Én nem értem azt,hogy a sok hungarokatalán tényleg ennyire agymosott? Mert hogy összevásárolt csapat,mákunk volt,milyen ciki,hogy a spanyol bajnokság 3.helyzettje nyerte a BL-t,stb. Kérdem én h mennyi ponttal is maradtunk le a nagy Barcelonától? Az 1milliárdos klub kontra 74milliós meg...parasztvakítás és eszi a sok birka. Veszíteni tudni kell,és úgy tűnik ez a túloldal részéről nehezen megy. Érdekes módon az Atletico játékosok intelligensen tudtak nyilatkozni...
Mondják hogy összevásárolt csapat egy olyan nyár előtt amikor ki akarják cserélni a keret felét. :lol:

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. május 25., vasárnap 2:24

Én nem értem azt,hogy a sok hungarokatalán tényleg ennyire agymosott? Mert hogy összevásárolt csapat,mákunk volt,milyen ciki,hogy a spanyol bajnokság 3.helyzettje nyerte a BL-t,stb. Kérdem én h mennyi ponttal is maradtunk le a nagy Barcelonától? Az 1milliárdos klub kontra 74milliós meg...parasztvakítás és eszi a sok birka. Veszíteni tudni kell,és úgy tűnik ez a túloldal részéről nehezen megy. Érdekes módon az Atletico játékosok intelligensen tudtak nyilatkozni...

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. május 25., vasárnap 2:22

Galacticos írta:bazdmeg a bayernt kivágjuk egy ötössel, megdöntjük a gólrekordokat, megnyerjük a bundesligát, rúgunk egy négyest a döntőben és még nekünk kell magyarázkodni?
ja, elképesztő az az utálat amit tanusitanak a semleges szurkolok is. 12 év után viszont adtunk egy jókora pofont európának. Csak ez számit.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 25., vasárnap 2:16

még akkor is, ha nem 5öt, hanem 3at hosszabbít. a gólt a 93. percben rúgtuk. pont. 4-1. decima. shutthefuckuphaters.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 25., vasárnap 2:16

Galacticos írta:
bazdmeg a bayernt kivágjuk egy ötössel, megdöntjük a gólrekordokat, megnyerjük a bundesligát, rúgunk egy négyest a döntőben és még nekünk kell magyarázkodni? :lol:
Ez legyen a legnagyobb bajunk. B-) Sose fognak minket elismerni, legalábbis a nagy többség. Ennél jobban nem lehetett átgázolni Európán.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. május 25., vasárnap 2:15

Csabi írta:hány barcás jött gratulálni? 1? ennyit erről.

a döntőt nem otthon néztem, hanem egy pubban. de ennyi atléticó madridosnak álcázott barcelona drukkert még életemben nem láttam, pedig nem mondhatnám, hogy sokan lettünk volna.
Ez nem egyedi eset. En Tottenhamben neztem a dontot, de majdnem leesett az allam az elso golnal hogy mennyi ember erkezett ide Madrid Atletis terfelerol (ertelemszeruen egy sem). A Real utalat kombinalva a kiscsapat iranti szimpatiaval tengernyi botcsinalta Atleti drukkert szul. Termeszetesen egyikuk sem latta oket haromnal tobb meccsen, erre felteszem a fel vesemet, de amikor Ramos goljanal kiorditottam a tudomet, akkor legalabb csondben voltak. :D

Aztan a vegen valaki odajott hozzam hogy szerencsenk volt. Mondtam neki, hogy ez nem szerencse hanem gyoztes mentalitas amit az Atleti kb 50 eve probal elsajatitani, erre hatat forditott es elsetalt... :)

En nem fogom palastolni, gyulolom az Atma-t es hatalmas elegtetel volt latni a csalodott arcokat es az orjongo Simeonet, es a tudat hogy tortenelmuk legnagyobb bravurjatol fosztottuk meg oket illetve hogy 20-30 evig megint nem lesz beloluk semmise, az maga a MAMOR! Mesebe illo este volt, ennel jobb forgatokonyvet es ennel izletesebb ellenfelet nem is kivangatott volna a madridizmus a decima alkalmara. :salute:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 25., vasárnap 2:12

ferni írta:és ugye még a cserék is... bőven vállalható volt ez az 5 perc ,sőt...
ezt mondom én is.
80:50től 82:42-ig állt a játék.
ez két perc csak ott, simán adható volt az az öt perc.

ez a szánalmas kifogás meg akkor lenne elfogadható ha 95:10nél lövünk gólt, vagy ha 95. percben de ez.. ha hármat hosszabbít is gól, utána meg a rendes játékidőben már semmi érdemleges nem történt. meg hát marcelot is szépen fejbe rúgta juanfran gólhelyzetbe ha már bírózás..

bazdmeg a bayernt kivágjuk egy ötössel, megdöntjük a gólrekordokat, megnyerjük a bundesligát, rúgunk egy négyest a döntőben és még nekünk kell magyarázkodni? :lol:

Vissza: