Karim Benzema
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Karim Benzema - 9
Lehet jönni megkövezni...de bennem fel se merülne az eladása. Az idény végén sérülésekkel játszott, ez erősen visszavetette a teljesítményét, de az előtt az idény egyik legfontosabb szakaszában, nagyon jól és hasznosan játszott....a kupa döntőben pl. főszerepet játszott. Igen, hullámzó a teljesítménye, nem a legnagyobb gólvágó, de akkor is fontos láncszem a csapatban...és igen is volt olyan időszak amikor ő húzta idén a csapatot.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Nem fogalmaztam jól akkor. Természetesen nem 23235 bajnoki gólt várok tőle sem, mint ahogy a tegnapi is mellékes, sérült volt, nem is vártam tőle nagy csodát. Viszont borzalmasan hullámzó volt az egész idényben, 5-6 olyan meccs rémlik, ahol kifejezetten jó volt, ellenben rengetegszer teljesen eltűnt, és sokszor nem tudott segíteni, amikor nagyon kellett volna a csapatnak. Erre céloztam elsősorban.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem kell és nem is igazán lehet elővenni a tegnapiért. Most más a téma, a jövője jobban érdekel mint egy nagy iramú meccs, ahol nem 100%-osan lépett pályára.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Persze kevés volt itt a hajrában,de végig sérülten játszott. Tegnap is látszott rajta,hogy csak a szíve viszi előre és próbál küzdeni,de a teste nem nagyon engedte. Ha lenne másik értelmes középcsatárunk szerintem egyértelmű,hogy itt a hajrában nem játszott volna, ilyen állapotban nem lehet jól teljesíteni.Rasta írta:Tegnap nem akartam rosszat írni senkiről, de ma már megteszem, és most kivételesen csak őt venném elő a csapatból. Nem csak azért, mert tegnap semmit sem csinált (illetve de, fedezte a labdát, amit kapott, kb 4-5 mp-ig, aztán rendre elveszítette), hanem azért mert az utóbbi minimum 1 hónapban megint kuka volt, pedig most kellett volna megmutatnia neki, hogy megérdemelt a kezdőhelye. De így.....talán 5-6 jó meccse volt a szezonban, mellé meg -ha jól emlékszek, akkor - két, többszáz perces góltalansági sorozat. Ez nem Real 9-es szint, nálam. Helyette hozzunk valakit, vagy tegyük át máshova a szerkezetben vagy bármi. Már azt sem bánnám ha Ramos kezdene elől, hátul meg Pepe-Varane állandóra menne.
Jövőre kell mellé valaki és nem helyette,nem lehet megint 1 értelmes középcsatárral nekimenni a szezonnak,mert ez így nagyon ki volt centizve.
Jöhetne a helyére Suarez,Falcao,Ibra vagy akárki Ronaldo és Bale mellett nem rúgnának ők sem több gólt nagyságrendekkel. Ebben biztos vagyok. Így is messze a legtöbb gólt lőjük minden porondon,ennél többet már nem is nagyon lehet.
Bár tudom van olyan akinek a 200 bajnoki gól is kevés lenne egy szezon alatt.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Azt aláírom, tényleg jól csinálta. Csak 1 db jó megoldás kevés egy BL döntőn - kivéve ha az gól és eldönti a kupa sorsát. Bale is ilyen volt egyébként, egy jó megoldása volt, de az BL-t ért (az más kérdés, hogy ott a nehezét DM csinálta meg)
Szerk: nem véletlenül írtam, hogy nem csak és főleg nem a tegnapi miatt. Megvan a 10., a többi nem érdekel a tegnappal kapcsolatban.
Szerk: nem véletlenül írtam, hogy nem csak és főleg nem a tegnapi miatt. Megvan a 10., a többi nem érdekel a tegnappal kapcsolatban.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az első helyzetünknél kegyetlenül jó megoldást választott, amikor sarokkal továbbította Bale-nek a labdát. Egy ici-picit kellett volna pontosabban, de az nagy meglátás volt.
Kíváncsi vagyok mi lesz a sorsa, de ha lelép, akkor remélem az Arsenalban köt ki.
Kíváncsi vagyok mi lesz a sorsa, de ha lelép, akkor remélem az Arsenalban köt ki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Rasta
Tegnap nem akartam rosszat írni senkiről, de ma már megteszem, és most kivételesen csak őt venném elő a csapatból. Nem csak azért, mert tegnap semmit sem csinált (illetve de, fedezte a labdát, amit kapott, kb 4-5 mp-ig, aztán rendre elveszítette), hanem azért mert az utóbbi minimum 1 hónapban megint kuka volt, pedig most kellett volna megmutatnia neki, hogy megérdemelt a kezdőhelye. De így.....talán 5-6 jó meccse volt a szezonban, mellé meg -ha jól emlékszek, akkor - két, többszáz perces góltalansági sorozat. Ez nem Real 9-es szint, nálam. Helyette hozzunk valakit, vagy tegyük át máshova a szerkezetben vagy bármi. Már azt sem bánnám ha Ramos kezdene elől, hátul meg Pepe-Varane állandóra menne.
- nmate
Na, veled mi lesz... Én nagyon szeretném, ha maradna, de félek ettől a BL győzelemtől előjön a korábban is említett franciás kényelem Legjobb lenne hosszabbítani vele és egy fiatal csatárt hozni mellé, aki kapar mint állat és tehetséges. Morata kuka, Jesé meg novemberre lesz értelmes állapotban.
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Streamprimrose írta:A realmadrid-com-on most adják élőben az edzést. Edz.
Reméljük holnap játékra készen lesz.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pepe és ő is edzett. Costa is sprintelt már...közben megy a maszatolás, taktikázás, ellenfél megtévesztése.primrose írta:A realmadrid-com-on most adják élőben az edzést. Edz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
A realmadrid-com-on most adják élőben az edzést. Edz.
But he is a good boy...
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
20.30kor edzenek, addig nem tudni, mi van.a marca szerint ma nem edzett együtt a többiekkel, de állítólag jól van. magyarul semmi sem biztos még mindig. sokat segítettem remélem
Sportfilozófia: Roger Federer
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Van valami hír azóta róla? Csalódott lennék, ha nem tudna kezdőként a pályára menni.
But he is a good boy...
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Vicces, hogy közbe az éterben mindenhol azt hallani, hogy Benzema és Pepe is kezd, de Costa például tuti, hogy nem játszik, és még Arda is kérdéses...Realista24 írta:A ma délutáni edzésen dől el a sorsa. Ha a többiekkel tud edzeni, akkor kezdő lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A ma délutáni edzésen dől el a sorsa. Ha a többiekkel tud edzeni, akkor kezdő lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Várható volt......a jó ku****a életbe,mennyivel jobb lenne ha egészséges lenne a csapat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- nmate
Remélem csak újságírói szakmájuk mivoltából nagyítják fel a dolgok súlyosságát.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hopp, EC írja, hogy sem Pepe, sem Benzema nem edzett ma, az utolsó madridi edzésen. Azt írják Pepe gyakorlatilag biztos, hogy nem játszik, a francia meg szinte biztos, hogy csak csereként tud majd beszállni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A hírek szerint ez lesz, ha Karim nem kezd.tubatibi írta:Ha nem játszik, Iscot nyomnám a helyén, csak ne Morata kezdjen már egy BL döntőben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema