Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. május 25., vasárnap 10:45

Lehet jönni megkövezni...de bennem fel se merülne az eladása. Az idény végén sérülésekkel játszott, ez erősen visszavetette a teljesítményét, de az előtt az idény egyik legfontosabb szakaszában, nagyon jól és hasznosan játszott....a kupa döntőben pl. főszerepet játszott. Igen, hullámzó a teljesítménye, nem a legnagyobb gólvágó, de akkor is fontos láncszem a csapatban...és igen is volt olyan időszak amikor ő húzta idén a csapatot.

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. május 25., vasárnap 10:42

Nem fogalmaztam jól akkor. Természetesen nem 23235 bajnoki gólt várok tőle sem, mint ahogy a tegnapi is mellékes, sérült volt, nem is vártam tőle nagy csodát. Viszont borzalmasan hullámzó volt az egész idényben, 5-6 olyan meccs rémlik, ahol kifejezetten jó volt, ellenben rengetegszer teljesen eltűnt, és sokszor nem tudott segíteni, amikor nagyon kellett volna a csapatnak. Erre céloztam elsősorban.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 25., vasárnap 10:33

Nem kell és nem is igazán lehet elővenni a tegnapiért. Most más a téma, a jövője jobban érdekel mint egy nagy iramú meccs, ahol nem 100%-osan lépett pályára.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. május 25., vasárnap 10:33

Rasta írta:Tegnap nem akartam rosszat írni senkiről, de ma már megteszem, és most kivételesen csak őt venném elő a csapatból. Nem csak azért, mert tegnap semmit sem csinált (illetve de, fedezte a labdát, amit kapott, kb 4-5 mp-ig, aztán rendre elveszítette), hanem azért mert az utóbbi minimum 1 hónapban megint kuka volt, pedig most kellett volna megmutatnia neki, hogy megérdemelt a kezdőhelye. De így.....talán 5-6 jó meccse volt a szezonban, mellé meg -ha jól emlékszek, akkor - két, többszáz perces góltalansági sorozat. Ez nem Real 9-es szint, nálam. Helyette hozzunk valakit, vagy tegyük át máshova a szerkezetben vagy bármi. Már azt sem bánnám ha Ramos kezdene elől, hátul meg Pepe-Varane állandóra menne. :mrgreen:
Persze kevés volt itt a hajrában,de végig sérülten játszott. Tegnap is látszott rajta,hogy csak a szíve viszi előre és próbál küzdeni,de a teste nem nagyon engedte. Ha lenne másik értelmes középcsatárunk szerintem egyértelmű,hogy itt a hajrában nem játszott volna, ilyen állapotban nem lehet jól teljesíteni.
Jövőre kell mellé valaki és nem helyette,nem lehet megint 1 értelmes középcsatárral nekimenni a szezonnak,mert ez így nagyon ki volt centizve.
Jöhetne a helyére Suarez,Falcao,Ibra vagy akárki Ronaldo és Bale mellett nem rúgnának ők sem több gólt nagyságrendekkel. Ebben biztos vagyok. Így is messze a legtöbb gólt lőjük minden porondon,ennél többet már nem is nagyon lehet.
Bár tudom van olyan akinek a 200 bajnoki gól is kevés lenne egy szezon alatt. :mrgreen:

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. május 25., vasárnap 10:28

Azt aláírom, tényleg jól csinálta. Csak 1 db jó megoldás kevés egy BL döntőn - kivéve ha az gól és eldönti a kupa sorsát. Bale is ilyen volt egyébként, egy jó megoldása volt, de az BL-t ért (az más kérdés, hogy ott a nehezét DM csinálta meg)

Szerk: nem véletlenül írtam, hogy nem csak és főleg nem a tegnapi miatt. Megvan a 10., a többi nem érdekel a tegnappal kapcsolatban.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 25., vasárnap 10:25

Az első helyzetünknél kegyetlenül jó megoldást választott, amikor sarokkal továbbította Bale-nek a labdát. Egy ici-picit kellett volna pontosabban, de az nagy meglátás volt.

Kíváncsi vagyok mi lesz a sorsa, de ha lelép, akkor remélem az Arsenalban köt ki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Rasta

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. május 25., vasárnap 10:21

Tegnap nem akartam rosszat írni senkiről, de ma már megteszem, és most kivételesen csak őt venném elő a csapatból. Nem csak azért, mert tegnap semmit sem csinált (illetve de, fedezte a labdát, amit kapott, kb 4-5 mp-ig, aztán rendre elveszítette), hanem azért mert az utóbbi minimum 1 hónapban megint kuka volt, pedig most kellett volna megmutatnia neki, hogy megérdemelt a kezdőhelye. De így.....talán 5-6 jó meccse volt a szezonban, mellé meg -ha jól emlékszek, akkor - két, többszáz perces góltalansági sorozat. Ez nem Real 9-es szint, nálam. Helyette hozzunk valakit, vagy tegyük át máshova a szerkezetben vagy bármi. Már azt sem bánnám ha Ramos kezdene elől, hátul meg Pepe-Varane állandóra menne. :mrgreen:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 25., vasárnap 10:04

Na, veled mi lesz... Én nagyon szeretném, ha maradna, de félek ettől a BL győzelemtől előjön a korábban is említett franciás kényelem :'( Legjobb lenne hosszabbítani vele és egy fiatal csatárt hozni mellé, aki kapar mint állat és tehetséges. Morata kuka, Jesé meg novemberre lesz értelmes állapotban.

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 23., péntek 21:45

primrose írta:A realmadrid-com-on most adják élőben az edzést. Edz.
Reméljük holnap játékra készen lesz.
Stream
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 23., péntek 21:27

primrose írta:A realmadrid-com-on most adják élőben az edzést. Edz.
Pepe és ő is edzett. Costa is sprintelt már...közben megy a maszatolás, taktikázás, ellenfél megtévesztése.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2014. május 23., péntek 21:26

A realmadrid-com-on most adják élőben az edzést. Edz.
But he is a good boy...

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2014. május 23., péntek 18:33

a marca szerint ma nem edzett együtt a többiekkel, de állítólag jól van. magyarul semmi sem biztos még mindig. sokat segítettem remélem :mrgreen:
20.30kor edzenek, addig nem tudni, mi van.
Sportfilozófia: Roger Federer

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2014. május 23., péntek 18:09

Van valami hír azóta róla? Csalódott lennék, ha nem tudna kezdőként a pályára menni.
But he is a good boy...

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 23., péntek 12:13

Amit szabad Benzemának, nem szabad Chicharitónak - ki szexelhet a vb-n?

:lol:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 23., péntek 12:09

Realista24 írta:A ma délutáni edzésen dől el a sorsa. Ha a többiekkel tud edzeni, akkor kezdő lesz.
Vicces, hogy közbe az éterben mindenhol azt hallani, hogy Benzema és Pepe is kezd, de Costa például tuti, hogy nem játszik, és még Arda is kérdéses... :ike:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 23., péntek 11:35

A ma délutáni edzésen dől el a sorsa. Ha a többiekkel tud edzeni, akkor kezdő lesz.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 22., csütörtök 22:02

Várható volt......a jó ku****a életbe,mennyivel jobb lenne ha egészséges lenne a csapat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 22., csütörtök 21:31

Remélem csak újságírói szakmájuk mivoltából nagyítják fel a dolgok súlyosságát.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 22., csütörtök 21:25

Hopp, EC írja, hogy sem Pepe, sem Benzema nem edzett ma, az utolsó madridi edzésen. Azt írják Pepe gyakorlatilag biztos, hogy nem játszik, a francia meg szinte biztos, hogy csak csereként tud majd beszállni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 22., csütörtök 21:21

tubatibi írta:Ha nem játszik, Iscot nyomnám a helyén, csak ne Morata kezdjen már egy BL döntőben. :'(
A hírek szerint ez lesz, ha Karim nem kezd.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: