Bajnokok Ligája
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
CR lett a gólkirály,a többi nem érdekel...
Guardiolának fel van adva a lecke,most majd kiderül,milyen edző ő... ha megvédi a bl-t,akkor fogom elismerni.
Egyébként a meccs folyamán úgy éreztem,hogy a Dortmund játszott veszélyesebben,a bayern sokáig altatott,nem tudtak felpörögni,habár voltak helyzeteik. Mégis,a Dortmundot éreztem fejben frissebbnek,motiváltabbnak,a bayern játékosainak a lába azért néha megremegett,rendesen nyomta a teher a vállukat. Szép győzelem volt,megérdemelték,egész évben meggyőzőek voltak. Gratulálok nekik!
Götzéért nagy kár,hogy a Bayernbe igazolt... mindenesetre Reust és Gündogant szó nélkül elhoznám Dortmundból. De inkább előbbit,Di Maria helyére TÖKÉLETES lenne. Megszerettem a kis szőke herceget.
Guardiolának fel van adva a lecke,most majd kiderül,milyen edző ő... ha megvédi a bl-t,akkor fogom elismerni.
Egyébként a meccs folyamán úgy éreztem,hogy a Dortmund játszott veszélyesebben,a bayern sokáig altatott,nem tudtak felpörögni,habár voltak helyzeteik. Mégis,a Dortmundot éreztem fejben frissebbnek,motiváltabbnak,a bayern játékosainak a lába azért néha megremegett,rendesen nyomta a teher a vállukat. Szép győzelem volt,megérdemelték,egész évben meggyőzőek voltak. Gratulálok nekik!
Götzéért nagy kár,hogy a Bayernbe igazolt... mindenesetre Reust és Gündogant szó nélkül elhoznám Dortmundból. De inkább előbbit,Di Maria helyére TÖKÉLETES lenne. Megszerettem a kis szőke herceget.
Ha már aranylabda, akkor azért vegyük figyelembe hogy Torres parádézott az EL-ben
Ehhez meg gratulálokGalacticos írta: szerk: jófejek:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 3070_n.jpg
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem a bajnoki cím + gólkirályi cím a pl-ben arra elég lehet, hogy a jelöltek között legyen.
a top 3 lehet tényleg erős, de mondom, a bayernel kapcsolatban nem tudok sokat az egyéni teljesítményekről.
robbent azért emeltem ki, mert elvégre ő döntötte el a döntőt.
de most hogy mandzukic,müller,ribery,schweini féle arcok közül melyiket emeled ki... :-)
a top 3 lehet tényleg erős, de mondom, a bayernel kapcsolatban nem tudok sokat az egyéni teljesítményekről.
robbent azért emeltem ki, mert elvégre ő döntötte el a döntőt.
de most hogy mandzukic,müller,ribery,schweini féle arcok közül melyiket emeled ki... :-)
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Ha számítana valamit egy bajnoki elsőség, akkor tavaly is számított volna, amúgy a holland meg majdnem az egész tavasszal beégett, volt valami 10 meccses gólnélküli sorozata is..'shutterisland írta:rvp
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Egy baj van nem mi döntünk. Amúgy, ha a 7:0 ellenére is Messi kapja, akkor ássa el magát az egész UEFA, kapitányostól, szövetségistől mindegyik. Igaz nehéz választani a Bayernből, mert mint csapat nyertek, de ha jól alakul(BL,bajnokság,kupa) míg a Messinél(bajnokság, meg egy rakat fölösleges gól). Ha idén nem egy Munchen játékos kapja, akkor ez a díj tényleg abszolút Messsilabda lesz.nmate írta:Ez mind oké, csak a kérdés úgy szólt, hogy "az aranylabdát kinek adnátok így ?"Galacticos írta:már rég eldőlt hogy kié.
majd megint lesz egy mondvacsinált sehol sem vezetett rekord amivel lehet kampányolni.
Nyerje Shweini, Lahm, Ribery teljesen mindegy, de egyszerűen se Messi, se CR, rúghatták ládaszámra a gólokat, nem érdemelték meg.
- Galacticos
mire fel?'shutterisland írta:rvp)
hogy besült a bl-ben?
meg amikor kellett volna tavasszal a kupákban is?
jogos. :-)nmate írta:Ez mind oké, csak a kérdés úgy szólt, hogy "az aranylabdát kinek adnátok így ?"Galacticos írta:már rég eldőlt hogy kié.
majd megint lesz egy mondvacsinált sehol sem vezetett rekord amivel lehet kampányolni.
szerk: jófejek:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 3070_n.jpg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2013. május 25., szombat 23:26-kor.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mindegy, kijinxelik messit legalább.Ez mind oké, csak a kérdés úgy szólt, hogy "az aranylabdát kinek adnátok így ?"
inkább 3 jelöltet kellett volna írnom nekem is. :-) (robben,messi,rvp)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez egy jó kérdés, de még van egy ősz. Az a baj, hogy a Bayern és a Dortmund is csapatként nagyon erős így kiválasztani 1 embert szinte lehetetlen. Egyénileg mind jók voltak.nmate írta: Ez mind oké, csak a kérdés úgy szólt, hogy "az aranylabdát kinek adnátok így ?"
Viszont a BL győzelemhez!
Grat a Bayernnek, mert megérdemelték. Kijárt már nekik ez a győzelem. Brutális évet hoztak le, és még mindig ott van egy Német kupa döntő. Triplázhatnak, ami nem kis teljesítmény. Rengeteg rekord stb... ez az ő évük volt. Így kellett lennie.
Piros lap? Igen kioszthattak volna akár 2-t is, de ennek ellenére azt mondom, hogy kijárt nekik. Én nem sajnálom túlük a győzelmet.
A Dortmund végtelenül szimpatikus csapat és hatalmas respect nekik, hogy eljutottak a döntőig, és akár nyerhettek is volna.
Jó kis döntő volt. Pörgős, és sok helyzettel.
szerk: CR gólkirály
szerk2: Robbent lehet csesztetni, de brutális munkát végzett. Az a gól hatalmas gátat szakíthatott át.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Már az idei átadásnál eldőlt, hogy kié lesz...Galacticos írta:már rég eldőlt hogy kié.nmate írta:Még van egy ősz, ott dől el minden.
ennek a bayern generációnak -akármennyire is utálom őket- már kijárt ez a bl. schweini, lahm..megérdemlik. :-)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez mind oké, csak a kérdés úgy szólt, hogy "az aranylabdát kinek adnátok így ?"Galacticos írta:már rég eldőlt hogy kié.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ja, én azt hittem ő ettől unikum, benéztem.
+1, mondjuk én örülök is nekik... az elmúlt években kevés szarabb érzés lehetett mint Bayern szurkolónak lenni, idén azért visszakapnak mindent a sorstól, egyszerre.ennek a bayern generációnak -akármennyire is utálom őket- már kijárt ez a bl. schweini, lahm..megérdemlik.
- Galacticos
már rég eldőlt hogy kié.nmate írta:Még van egy ősz, ott dől el minden.
ennek a bayern generációnak -akármennyire is utálom őket- már kijárt ez a bl. schweini, lahm..megérdemlik. :-)
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Sajnálom ezt a Dortmundot Nagyon szimpatikus csapat, kivéve ez a Lewandowski, nagyon patkány dolog volt ahogy rálépett Boateng bokájára
4 ilyen edző is van aki két csapattal nyert BL-t.Pipita írta:Engem egy dolog érdekelne.
Mourinho feje, amikor rájön, hogy nem hívhatja magát unikumnak, ugyanis Jupp épp ma érte utol a béellek tekintetében.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Engem egy dolog érdekelne.
Mourinho feje, amikor rájön, hogy nem hívhatja magát unikumnak, ugyanis Jupp épp ma érte utol a béellek tekintetében.
és tényleg lesz egy Mou Pep meccs egyből.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
amúgy meg minek kérdezitek kinek adnánk az messilasztit?
eleve a bayern csapatként ment ennyire jól nem volt 1 húzó ember. több volt. egymást kisegítették. tehát megint csak 1 azaz egy név maradt a kalapban. akinél egy csapat sem lehet jobb.
eleve a bayern csapatként ment ennyire jól nem volt 1 húzó ember. több volt. egymást kisegítették. tehát megint csak 1 azaz egy név maradt a kalapban. akinél egy csapat sem lehet jobb.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt úgy írod, mintha a Barcában nem 11-en játszanának. :-)azért kérdezem ezt, mert nem követtem a bayernt a bajnokságban, és nem nagyon tudom, hogy van e húzóember.
oké, robben most eldöntötte, meg minden, de müller, ribery, mandzukic, stb...ők abszolút csapatként működtek így.
Igazából tökmindegy, ne kezdjük újra. Majd megnézik, hogy jön ki Messi a legjobban a dologból.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Messinek.az aranylabdát kinek adnátok így ? arjen koma ?